![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: LUTY 2013 - skromna wymianka - głównie kosmetyki pielęgnacyjne
Co byś chciała za Kerium DS? Z kremów nawilżających do cery wrażliwej mam Cetaphil Da ultra, AA eco krem wzmacniający, Emolium krem specjalny, Cicabio z arnicą, Emolient linum kojący, nawilżający, Allerco krem emolientowy natłuszczający. Może coś?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
interesowałby mnie Cetaphil Da ultra, jak z datą ważności i zużyciem?
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Eveline, Slim Extreme 3D Spa!, Superskoncentrowane serum modelujące pośladki `Total Push Up`
Coś u mnie?
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za:
- La Roche Posay, Kerium DS Creme (Kojący krem do skóry łojotokowej ze skłonnością do zaczerwienień i podrażnień, stosowany w Łojotokowym Zapaleniu), [pozostała około połowa] data ważności: kwiecień 2014 r. poza wątkiem mam: - olejek arganowy kosmetyczny - mogę zrobić odlewkę, - indyjskie maski w proszku na włosy i skórę głowy - Kapoor Kachli, Maka (kupione na Helfy.pl) - użyte 3 razy, - wcierkę Saponics, - yves rocher nutritive vegetal- aksamitny żel do mycia twarzy, nowa próbka 30 ml, - yves rocher nutritive vegetal- balsam intensywnie regenerujacy na noc (to jest krem do twarzy), nowa próbka 15 ml - essence crystalliced rozświetlacz, zużycie znikome - Angel Schlesser Oriental II - odlewka 5 ml ![]()
![]() |
#36 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#37 |
Wtajemniczenie
|
hej,coś u mnie za
La Roche Posay, Kerium DS Creme (Kojący krem do skóry łojotokowej ze skłonnością do zaczerwienień i podrażnień, stosowany w Łojotokowym Zapaleniu), [pozostała około połowa] data ważności: kwiecień 2014 r. - Iwostin, Capillin, Krem na naczynka SPF 20 (stara wersja) data ważności: grudzień 2013 r. [pozostała ponad połowa] - ICMC, Vitella Ictamo, Krem do skóry podrażnionej data ważności: wrzesień 2013 r. [pozostała około połowa] - Ziaja Med, Kuracja Nawilżająca, Lano-krem do twarzy na dzień/na noc data ważności: sierpień 2013 r. [myśle, że jest ponad połowa] - Bioderma, Hydrabio, Light Cream (Krem nawilżający o lekkiej konsystencji) data ważności: luty 2015 [została około połowa] ![]() mój watek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=679643 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:23.