DZIWNA HISTORIA ! :( zwi±zek, którego nie by³o! - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2013-02-13, 23:46   #31
leniwca
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 853
Dot.: DZIWNA HISTORIA ! :( zwi±zek, którego nie by³o!

Po ilo¶ci teksu pomy¶la³am sobie, ¿e pewnie w autork± co¶ nie halo, i jak widzê po komentarzach- nie pomyli³am siê
*o w³osy dbam i zapuszczam!
leniwca jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-13, 23:49   #32
noubanaa
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 189

Có¿. Z mojej strony pada³y zarzuty tego typu, ¿e mn± ³atwo manipuluje. Nauczy³ mnie reagowaæ na to co zamieszcza. I to by³o nawet wtedy gdy miêdzy nie by³o ani tej dziewczyny, a tak¿e kiedy pisali¶my normalnie wiadomo¶ci. Ten facet mi napisa³, ¿e nie jestem epizodem w jego ¿yciu. I to by³o bezpo¶rednio. Zakocha³am siê, wczu³am emocjonalnie, i to jecha³o jak rozpêdzony poci±g, W wakacje gdy chcia³am skoñczyæ wys³a³ mi 1 smsa, ¿e mam siê zastanowiæ na tym, co mnie podjara³o i oczywi¶cie znowu trwa³am w przekonaniu, ¿e nam siê uda. Wpatruje siê we mnie nieustannie, bo mamy razem zajêcia czasem. Potrafi to robiæ nawet zza pleców swojej dziewczyny. To akurat dostrzegaj± tak¿e inne osoby. Nie tylko ja. Na imprezach potrafi siedzieæ smutny, przygnêbiony, patrzy na mnie i spogl±da na telefon... Kiedy spyta³am kiedy¶ czy widzimy siê jutro na imprezie, nie odpisa³, ale pu¶ci³ dzwonka, wiêc to nie jest tak, ¿e ten cz³owiek jest biedny, niewinny, osaczony przez laskê, której nie chce.

---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:47 ----------

Cytat:
Napisane przez Frumoasa Domnisoara Poka¿ wiadomo¶æ
Skoro wiesz, ¿e Ciê nie chce to sk±d takie rozkminy :
Tak, g³upie. Wiem. Po prostu nie radzê sobie, kiedy tracê ju¿ ca³kowicie t± nadziejê. Nie wiem w sumie na co liczê
noubanaa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-13, 23:50   #33
201607110949
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 16 803

Cytat:
Napisane przez noubanaa Poka¿ wiadomo¶æ
Nauczy³ mnie reagowaæ na to co zamieszcza.
czy Ty siê s³yszysz??
201607110949 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-13, 23:52   #34
201605090958
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 5 661

Cytat:
Hmmm... zdecydowanie za ma³o napisa³am na temat tego w jaki sposób dawa³ mi do zrozumienia, ¿e ja jeszcze mam szansê.

Od momentu kiedy siê poznali¶my równolegle do wiadomo¶ci zamieszcza³ ró¿ne wpisy, zdjêcia itd na swoim blogu miêdzy innymi. Ja siê bardzo szybko wtedy nauczy³am interpretowaæ to co on robi. Wtedy nie by³o innej dziewczyny. Okazywa³ realne zainteresowanie, choæ mo¿e ja chcia³am wiêcej. I to wszystko pozosta³o mimo ¿e zacz±³ siê spotykaæ z kolejn±. Czasem zastanawia³am siê sama czy nie czyniê nadinterpretacji, ale zbiegów okoliczno¶ci by³o zbyt du¿o.

Poza tym te znaki skoñczy³y siê 2 tygodnie temu w tej chwili nie mogê powiedzieæ, ¿eby dawa³ mi jak±¶ szansê
Ludzie ze sob± rozmawiaj± a nie tworz± relacji w oparciu o znaki, zbiegi okolicznosci itd. Nie masz do siebie szacunku, emocjonalnie jestes niedojrzala wiec to, ze facet jest mily i kolezenski dla CIebie by³o kolejnym krokiem w Waszej relacji. Czas nauczyc sie reagowac prawid³owo i naprawde dobra terapia u psychiatry/psychologa du¿o Ci wyja¶ni. Równie¿ to dlaczego nêkasz od lat zajêtego faceta i nie umiesz stworzyc zwiazku...
201605090958 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-13, 23:58   #35
noubanaa
Raczkowanie

Komentarze sprowadzaj± na ziemiê. I chyba to jest mi teraz potrzebne. Sama zauwa¿y³am, ¿e jestem niedojrza³a emocjonalnie. Tak samo jak to, ¿e robi siê z tego obsesja dlatego wielokrotnie pyta³am tego cz³owieka czy ja mam odej¶æ czy ja mam zostaæ i czekaæ. Zawsze mia³am czekaæ (od 2 tyg ju¿ nie - powtórzê!). Moje zachowanie wynika³o z tego, ¿e mi na nim zale¿a³o, wiêc starczy³a mi pierdo³a by siê ucieszyæ.
Stary 2013-02-14, 00:00   #36
alexandraa13
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 888

Cytat:
Có¿. Z mojej strony pada³y zarzuty tego typu, ¿e mn± ³atwo manipuluje. Nauczy³ mnie reagowaæ na to co zamieszcza. I to by³o nawet wtedy gdy miêdzy nie by³o ani tej dziewczyny, a tak¿e kiedy pisali¶my normalnie wiadomo¶ci. Ten facet mi napisa³, ¿e nie jestem epizodem w jego ¿yciu. I to by³o bezpo¶rednio. Zakocha³am siê, wczu³am emocjonalnie, i to jecha³o jak rozpêdzony poci±g, W wakacje gdy chcia³am skoñczyæ wys³a³ mi 1 smsa, ¿e mam siê zastanowiæ na tym, co mnie podjara³o i oczywi¶cie znowu trwa³am w przekonaniu, ¿e nam siê uda. Wpatruje siê we mnie nieustannie, bo mamy razem zajêcia czasem. Potrafi to robiæ nawet zza pleców swojej dziewczyny. To akurat dostrzegaj± tak¿e inne osoby. Nie tylko ja. Na imprezach potrafi siedzieæ smutny, przygnêbiony, patrzy na mnie i spogl±da na telefon... Kiedy spyta³am kiedy¶ czy widzimy siê jutro na imprezie, nie odpisa³, ale pu¶ci³ dzwonka, wiêc to nie jest tak, ¿e ten cz³owiek jest biedny, niewinny, osaczony przez laskê, której nie chce.

---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:47 ----------

Tak, g³upie. Wiem. Po prostu nie radzê sobie, kiedy tracê ju¿ ca³kowicie t± nadziejê. Nie wiem w sumie na co liczê
Mo¿e on te¿ ma pewne problemy np. z samoocen±, emocjami i w pewien sposób dowarto¶ciowuje go/podnieca ¶wiadomo¶æ, ¿e sta³ siê dla kogo¶ ca³ym ¶wiatem. Trzyma³ Cie na dystans i nie chcia³ bli¿szej znajomo¶ci, ale jednocze¶nie rzuci³ Ci raz na jaki¶ czas "znak" ¿eby mieæ pewno¶æ, ¿e "bêdziesz", ¿e ta obsesja bêdzie trwa³a. Tak sobie my¶lê, ale nie wiem.

Za to u Ciebie problem nie podlega dyskusji.
alexandraa13 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-14, 00:01   #37
noubanaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez SALIX Poka¿ wiadomo¶æ
czy Ty siê s³yszysz??
Tak, s³yszê siebie. Od pocz±tku mia³am ¿al do tego cz³owieka, ¿e PEWNYCH RZECZY NIE MÓWI WPROST. Tak siê sk³ada, ¿e wtedy akurat to by³y czasy, kiedy sam szuka³ ze mn± kontaktu w realu.

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2013-02-14, 00:02   #38
Magdallen
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 223

Cytat:
Nie jeste¶ epizodem. Do rangi epizodu Ci daleko.

Szkoda tylko, ¿e on do tego poci±gu nie wsiad³.

Je¶li napisa³ Ci dok³adnie, ¿e "masz siê zastanowiæ, co Ciê podjara³o" to znaczy, ¿e ju¿ wtedy go denerwowa³a¶, mia³a¶ siê zastanowiæ i doj¶æ do wniosku, ¿e sobie tylko go wyidealizowa³a¶.

A patrzy na Ciebie, bo mo¿e siê Ciebie boi, ma Ciê za wariatkê i zastanawia siê, co Ci mo¿e strzeliæ do g³owy.
Magdallen jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-14, 00:03   #39
natash88
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 128

Cytat:

po pierwsze to niebezpiecznie tracisz kontakt z rzeczywisto¶ci±

Edytowane przez natash88
Czas edycji: 2013-02-14 o 00:04
natash88 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-14, 00:10   #40
kaja2301
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 964

o rany...
dawno czego¶ takiego nie czyta³am.

Przecie¿ Ty sobie uroi³a¶, ¿e jeste¶cie razem podczas gdy nie bylo nawet jednego spotkania, a potem zachowywa³a¶ siê tak

jak dostrzegasz chorobê tej sytuacji to mo¿e czas na jakie¶ leczenie...?
Stary 2013-02-14, 00:13   #41
noubanaa
Raczkowanie

Dziêkujê bardzo za komentarze. Chyba nie do koñca przedstawi³am sytuacjê tak jak chcia³am.

Oboje jeste¶my z medyka, uwierzcie mi, ¿e nie jestem, a¿ tak siekniêta ¿eby bez sugerowania mi, ¿e mam szansê, tyle miesiêcy uganiaæ siê za kim¶.

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-14, 00:14   #42
201610170910
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 5 807

Cytat:
Komentarze sprowadzaj± na ziemiê. I chyba to jest mi teraz potrzebne. Sama zauwa¿y³am, ¿e jestem niedojrza³a emocjonalnie. Tak samo jak to, ¿e robi siê z tego obsesja dlatego wielokrotnie pyta³am tego cz³owieka czy ja mam odej¶æ czy ja mam zostaæ i czekaæ. Zawsze mia³am czekaæ (od 2 tyg ju¿ nie - powtórzê!). Moje zachowanie wynika³o z tego, ¿e mi na nim zale¿a³o, wiêc starczy³a mi pierdo³a by siê ucieszyæ.
O matko Nie pytaj go ju¿ nigdy o nic, skre¶l tego cz³owieka ze swojego ¿ycia. Ja Ci radzê usuñ swoje konto na fb, blog i co tam jeszcze posiadasz, najlepiej zrób sobie odwyk od Internetu ¿eby znowu Ciê nie kusi³o ¶ledziæ co on tam wypisuje itp. Rusz ty³ek z domu i znajd¼ sobie jakie¶ hobby (HOBBY, a nie kolejnego faceta do prze¶ladowania!).
201610170910 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-14, 00:18   #43
noubanaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kaja2301 Poka¿ wiadomo¶æ
o rany...
dawno czego¶ takiego nie czyta³am.

Przecie¿ Ty sobie uroi³a¶, ¿e jeste¶cie razem podczas gdy nie bylo nawet jednego spotkania, a potem zachowywa³a¶ siê tak

jak dostrzegasz chorobê tej sytuacji to mo¿e czas na jakie¶ leczenie...?
Nie, nie byli¶my razem. Ja pyta³am czy mam szansê, a on na to ¿e mam. I ¿e mam czekaæ. Wiêc denerwuj±c siê czeka³am.
Stary 2013-02-14, 00:20   #44
201610170910
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 5 807

Cytat:
Dziêkujê bardzo za komentarze. Chyba nie do koñca przedstawi³am sytuacjê tak jak chcia³am.

Oboje jeste¶my z medyka, uwierzcie mi, ¿e nie jestem, a¿ tak siekniêta ¿eby bez sugerowania mi, ¿e mam szansê, tyle miesiêcy uganiaæ siê za kim¶.
Nawet je¶li on (za³ó¿my) cokolwiek sugerowa³ to chyba masz swój rozum i powinna¶ zauwa¿yæ, ¿e nic z tego nie bêdzie. I to powinna¶ ju¿ daaawno, jak tylko ODMÓWI£ pierwszego spotkania.
Je¶li masz jakiekolwiek resztki szacunku do samej siebie to nigdy wiêcej nawet nie spojrzysz w jego stronê.
201610170910 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-14, 00:22   #45
chwast
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 24 367

Czy ja dobrze rozumiem?
Pozna³a¶ go¶cia, potañczy³a¶ z nim na imprezie, zaproponowa³a¶ spotkanie go¶æ od razu powiedzia³ "nie", ubzdura³a¶ sobie, ¿e to co wstawia na fb dotyczy Ciebie, wkrêci³a¶ sobie, ¿e jeste¶cie sobie przeznaczeni, znalaz³ sobie dziewczynê, facet nie chcia³ mieæ z Tob± ¿adnego kontaktu (podejrzewam zmêczy³±¶ go strasznie i pewnie stwierdzi³, ¿e co¶ z Tob± nie tak), nie odpisywa³ Ci nawet na wiadomo¶ci,...

nie, az mnie g³owa rozbola³a
Ty go nawet nie znasz, jeste¶ dla niego obc± dziewczyn±, która przyczepi³a siê do niego jak rzep i my¶li, ¿e ³±czy was mi³o¶æ... "nasze ¿ycie" o matko, jakie wasze, dziewczyno OBUD¬ SIÊ

Wiesz, mój facet te¿ ma tak± prze¶ladowczyniê. Dok³adnie tak± jak Ty. Bez przerwy pisze, ca³y czas szuka tylko kontaktu z nim, wypytuje znajomych, wymy¶la dziwne rzeczy, coraz dziwniejsze powody, dla których pisze... te¿ pisa³, ¿e ma "spierdalaæ" ale nawet to nie skutkuje i stwierdzili¶my, ¿e niech pisze... tak wiem jest zmiana numeru ale nigdy nie chce nam siê ruszyæ ty³ka do operatora
Mnie tej dziewczyny jest ¿al, ale wiem, ¿e ma problemy psychiczne i mo¿e st±d wynika jej zachowanie, ale Ty ponoæ na nic siê nie leczysz wiêc nie wiem o co chodzi... mo¿e powinna¶ - nie mówiê tego by Ciê uraziæ, mówiê powa¿nie bo to mo¿e Ciê wyniszczyæ. Daj spokój temu ch³opakowi i jego dziewczynie.

Ten ch³opak nigdy nie chcia³ mieæ z Tob± ¿adnego kontaktu rozumiesz... wszystko wymy¶lasz tak jak Tobie jest wygodnie, uroi³a¶ sobie w g³owie jak±¶ sytuacje, która nie istnieje i nigdy nie istnia³a...

Pomy¶la³am nawet, ¿e to Ty jeste¶ t±, która prze¶laduje mojego. Ale niestety daty i inne szczegó³y siê nie zgadzaj±

aha..tylko ta prze¶ladowczyni mojego ma chocia¿ powód ¿eby sobie uroiæ w g³owie, ¿e jest jej jedynym bo przez krótki okres byli kumplami, ale Ty... miêdzy Wami nie by³o nawet p³ytkiej przyja¼ni

Edytowane przez chwast
Czas edycji: 2013-02-14 o 00:24
chwast jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-14, 00:29   #46
noubanaa
Raczkowanie

To w sumie przykre czytaæ te mniej przyjemne komentarze prawda podobno boli. nie s±dzê jednak, ¿ebym by³a chora psychicznie, a ten ch³opak prze¶ladowany

---------- Dopisano o 01:27 ---------- Poprzedni post napisano o 01:25 ----------

Cytat:
Napisane przez chwast Poka¿ wiadomo¶æ
Czy ja dobrze rozumiem?
Pozna³a¶ go¶cia, potañczy³a¶ z nim na imprezie, zaproponowa³a¶ spotkanie go¶æ od razu powiedzia³ "nie", ubzdura³a¶ sobie, ¿e to co wstawia na fb dotyczy Ciebie, wkrêci³a¶ sobie, ¿e jeste¶cie sobie przeznaczeni, znalaz³ sobie dziewczynê, facet nie chcia³ mieæ z Tob± ¿adnego kontaktu (podejrzewam zmêczy³±¶ go strasznie i pewnie stwierdzi³, ¿e co¶ z Tob± nie tak), nie odpisywa³ Ci nawet na wiadomo¶ci,...

Ty go nawet nie znasz, jeste¶ dla niego obc± dziewczyn±, która przyczepi³a siê do niego jak rzep i my¶li, ¿e ³±czy was mi³o¶æ... "nasze ¿ycie" o matko, jakie wasze, dziewczyno OBUD¬ SIÊ

Wiesz, mój facet te¿ ma tak± prze¶ladowczyniê. Dok³adnie tak± jak Ty. Bez przerwy pisze, ca³y czas szuka tylko kontaktu z nim, wypytuje znajomych, wymy¶la dziwne rzeczy, coraz dziwniejsze powody, dla których pisze... te¿ pisa³, ¿e ma "spierdalaæ" ale nawet to nie skutkuje i stwierdzili¶my, ¿e niech pisze... tak wiem jest zmiana numeru ale nigdy nie chce nam siê ruszyæ ty³ka do operatora
Mnie tej dziewczyny jest ¿al, ale wiem, ¿e ma problemy psychiczne i mo¿e st±d wynika jej zachowanie, ale Ty ponoæ na nic siê nie leczysz wiêc nie wiem o co chodzi... mo¿e powinna¶ - nie mówiê tego by Ciê uraziæ, mówiê powa¿nie bo to mo¿e Ciê wyniszczyæ. Daj spokój temu ch³opakowi i jego dziewczynie.

Ten ch³opak nigdy nie chcia³ mieæ z Tob± ¿adnego kontaktu rozumiesz... wszystko wymy¶lasz tak jak Tobie jest wygodnie, uroi³a¶ sobie w g³owie jak±¶ sytuacje, która nie istnieje i nigdy nie istnia³a...

Pomy¶la³am nawet, ¿e to Ty jeste¶ t±, która prze¶laduje mojego. Ale niestety daty i inne szczegó³y siê nie zgadzaj±

aha..tylko ta prze¶ladowczyni mojego ma chocia¿ powód ¿eby sobie uroiæ w g³owie, ¿e jest jej jedynym bo przez krótki okres byli kumplami, ale Ty... miêdzy Wami nie by³o nawet p³ytkiej przyja¼ni
Nie zgodzê siê, ale owszem rozumiem, ¿e tak to mo¿e dla kogo¶ wygl±daæ. Opisa³am po prostu znajomo¶æ od pocz±tku, chocia¿ poczatek jest ma³o wa¿ny.

---------- Dopisano o 01:29 ---------- Poprzedni post napisano o 01:27 ----------

Cytat:
Napisane przez Frumoasa Domnisoara Poka¿ wiadomo¶æ
Nawet je¶li on (za³ó¿my) cokolwiek sugerowa³ to chyba masz swój rozum i powinna¶ zauwa¿yæ, ¿e nic z tego nie bêdzie. I to powinna¶ ju¿ daaawno, jak tylko ODMÓWI£ pierwszego spotkania.
Je¶li masz jakiekolwiek resztki szacunku do samej siebie to nigdy wiêcej nawet nie spojrzysz w jego stronê.
W³a¶nie to co napisa³a¶ mia³am zamiar zrobiæ setki razy. No i teraz na bank muszê
Stary 2013-02-14, 00:33   #47
chwast
Zakorzenienie

No takim osobom jak Ty nie da siê przemówiæ, mo¿na groziæ, obra¿aæ, pisaæ prawdê, byæ mi³ym, ignorowaæ - a one dalej ¿yj± swoj± histori±...

có¿. powodzenia w kreowaniu w³asnego ¶wiata
Stary 2013-02-14, 00:34   #48
8dffddb6e628bfb98112858ba516cbd40bf27d07_5e28e2031c1d9
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 4 689

Nie wierzê w to co czytam. Rozumiem, ¿e mo¿e i siê w to zaanga¿owa³a¶ (zupe³nie bezpodstawnie), ale zrozum, ¿e Ty po prostu go nêka³a¶. On Ci nigdy niczego nie obiecywa³ wprost. Poza tym ma dziewczynê. Gdyby by³o mu z ni± ¼le to by z ni± nie by³. Odczytywa³a¶ jakie¶ znaki, a w rzeczywisto¶ci nawet nie chcia³ z Tob± pogadaæ. Mo¿e Ty sobie wymy¶li³a¶, ¿e te znaki s± dla Ciebie (je¶li w ogóle jakie¶ by³y), a tak naprawdê to nic nieznacz±ce obrazki czy teksty. To trwa³o tak d³ugo, ¿e powinna¶ ju¿ dawno przejrzeæ na oczy. Daj sobie z nim spokój, bo miêdzy Wami nic nie by³o i zapewne nie bêdzie. Nie traæ czasu na niego i przypatrz siê swoim b³êdom, ¿eby nie pope³niaæ ich w przysz³o¶ci.
8dffddb6e628bfb98112858ba516cbd40bf27d07_5e28e2031c1d9 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-14, 00:40   #49
kaja2301
Zakorzenienie

Cytat:
Nie, nie byli¶my razem. Ja pyta³am czy mam szansê, a on na to ¿e mam. I ¿e mam czekaæ. Wiêc denerwuj±c siê czeka³am.
no tak, ale mrzonki o milo¶ci wywnioskowane z piosenek i zdjêæ, oraz pisanie codziennie smsów, na które on nie odpowiada³ swiadcz± o tym ¿e zachowywa³a¶ siê jakby co¶ was ³±czy³o.
Nawet w±tek zatytu³owa³a¶, 'zwi±zek którego nie bylo'....

Poza tym no proszê Ciê, mia³ do Ciebie jakie¶ przeslania na fejsie...?
z tego co napisa³a¶, dla nas wynika, ¿e jedynym jego przes³aniem by³o nie, nie spotkam sie z Tob±, nie, nie bêdê z Tob±, przestan mnie nêkaæ... a na koniec jeszcze spierdalaj.

---------- Dopisano o 01:40 ---------- Poprzedni post napisano o 01:36 ----------

Cytat:
To w sumie przykre czytaæ te mniej przyjemne komentarze prawda podobno boli. nie s±dzê jednak, ¿ebym by³a chora psychicznie, a ten ch³opak prze¶ladowany
no ta bo wypisywanie do kogo¶ przez kilka miesiêcy codziennie smsow i nie przyjmowanie do wiadomo¶ci, ¿e ich adresat ma je gdzie¶ (jak i ich autorke) to nie prze¶ladowanie... no jasne. pewnie nie odpisywa³ bo nie mia³ nic na koncie akurat

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-14, 00:40   #50
noubanaa
Raczkowanie

Kiedy pisa³am posta, opisa³am sytuacjê ze swojej strony. Mo¿e trochê za ma³o o tym co robi³ on.

Co¶ na NIE dosta³am dopiero 2 tygodnie temu. Rzeczy które dotychczas wskazywa³y, ¿e mam czekaæ, przesta³y siê pojawiaæ.

Mój problem polega³ na tym, ¿e nie umia³am zrozumieæ, ¿e tak nie wygl±da prawdziwe zainteresowanie. Wielokrotnie apelowa³am do tego cz³owieka i informowa³am go, ¿e nie wiem co robiæ, tracê swój czas, a nie widzê u niego dzia³ania. No i teraz chyba przemy¶la³ 2 tygodnie temu da³ bardzo konkretn± odpowied¼.
Stary 2013-02-14, 00:41   #51
kaja2301
Zakorzenienie

Cytat:
Czy ja dobrze rozumiem?

zgadzam sie w pe³ni tez tak nawet czytaj±c Twój post pomyslalam, ¿e moze stalkerka Twojego t¿'ta i autorka to ta sama osoba.
Stary 2013-02-14, 00:42   #52
noubanaa
Raczkowanie

Cytat:
No takim osobom jak Ty nie da siê przemówiæ, mo¿na groziæ, obra¿aæ, pisaæ prawdê, byæ mi³ym, ignorowaæ - a one dalej ¿yj± swoj± histori±...

có¿. powodzenia w kreowaniu w³asnego ¶wiata
ale ja czego¶c nie rozumiem. przecie¿ napisa³am, ¿e ze mn± 'skoñczy³' 2 tygonie temu
Stary 2013-02-14, 00:45   #53
chwast
Zakorzenienie

Cytat:
ale ja czego¶c nie rozumiem. przecie¿ napisa³am, ¿e ze mn± 'skoñczy³' 2 tygonie temu
co z tego, nadal nie dochodzi do Ciebie, ¿e "wasz" "zwi±zek" nie istnia³ nigdy na ¿adnej p³aszczy¼nie i usilnie próbujesz udowodniæ, ¿e jednak on dawa³ znaki... ;P
Stary 2013-02-14, 00:45   #54
Magdallen
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 223

Cytat:
Kiedy pisa³am posta, opisa³am sytuacjê ze swojej strony. Mo¿e trochê za ma³o o tym co robi³ on.

Co¶ na NIE dosta³am dopiero 2 tygodnie temu. Rzeczy które dotychczas wskazywa³y, ¿e mam czekaæ, przesta³y siê pojawiaæ.

Mój problem polega³ na tym, ¿e nie umia³am zrozumieæ, ¿e tak nie wygl±da prawdziwe zainteresowanie. Wielokrotnie apelowa³am do tego cz³owieka i informowa³am go, ¿e nie wiem co robiæ, tracê swój czas, a nie widzê u niego dzia³ania. No i teraz chyba przemy¶la³ 2 tygodnie temu da³ bardzo konkretn± odpowied¼.
Skoro on NIE DZIA£A£ to po prostu znaczy³o, ¿e nie jest zainteresowany. To powinna¶ odczytaæ, jako odpowied¼ NIE ju¿ jakie¶ wiele miesiêcy temu

Ma³a ¶ci±gawka na przysz³o¶æ:
1. Wykazuje zainteresowanie i inicjatywê = jest zainteresowany
2. Nie wykazuje zainteresowania, milczy, nie odpowiada na Twoje smsy, nie chce siê spotkaæ = nie jest zainteresowany
3. Ka¿e Ci spierdalaæ = nie jest zainteresowany, jest zirytowany Twoim zainteresowaniem

Edytowane przez Magdallen
Czas edycji: 2013-02-14 o 00:50
Magdallen jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-14, 00:51   #55
noubanaa
Raczkowanie

Cytat:
no tak, ale mrzonki o milo¶ci wywnioskowane z piosenek i zdjêæ, oraz pisanie codziennie smsów, na które on nie odpowiada³ swiadcz± o tym ¿e zachowywa³a¶ siê jakby co¶ was ³±czy³o.
Nawet w±tek zatytu³owa³a¶, 'zwi±zek którego nie bylo'....

Poza tym no proszê Ciê, mia³ do Ciebie jakie¶ przeslania na fejsie...?
z tego co napisa³a¶, dla nas wynika, ¿e jedynym jego przes³aniem by³o nie, nie spotkam sie z Tob±, nie, nie bêdê z Tob±, przestan mnie nêkaæ... a na koniec jeszcze spierdalaj.

---------- Dopisano o 01:40 ---------- Poprzedni post napisano o 01:36 ----------

no ta bo wypisywanie do kogo¶ przez kilka miesiêcy codziennie smsow i nie przyjmowanie do wiadomo¶ci, ¿e ich adresat ma je gdzie¶ (jak i ich autorke) to nie prze¶ladowanie... no jasne. pewnie nie odpisywa³ bo nie mia³ nic na koncie akurat
Nie, nie wiem z jakiego powodu nie odpisywa³. Nie odpisywa³ tak¿e wtedy kiedy by³ zainteresowany na tyle, ¿e rozmawiali¶my ze sob± na ¿ywo. Ale wiem, ¿e nie tylko ja mia³am z nim taki problem

---------- Dopisano o 01:51 ---------- Poprzedni post napisano o 01:47 ----------

Cytat:
Napisane przez Magdallen Poka¿ wiadomo¶æ
Skoro on NIE DZIA£A£ to po prostu znaczy³o, ¿e nie jest zainteresowany. To powinna¶ odczytaæ, jako odpowied¼ NIE ju¿ jakie¶ wiele miesiêcy temu
Tak, tylko, ¿e kiedy komu¶ jeszcze zale¿y to nie jest takie ³atwe przestaæ siê ³udziæ, ¿e co¶ siê zmieni. Tylko trochê za d³ugo siê ³udzi³am...

Nie dam sobie wmówiæ jednego - a mianowicie tego, ¿e te jego 'znaki' s± moimi urojeniami. Gdyby tak by³o prawdopodobnie dalej bym je widzia³a. Teraz zdecydowanie ich nie ma
Stary 2013-02-14, 00:56   #56
kaja2301
Zakorzenienie

mo¿e poda³ Ci nieprawdziwy numer.

Nawet zak³adaj±c, ¿e to co piszesz jest prawd±, ¿e dawa³ Ci znaki itp to i tak ta sytuacja jest chora i niezbyt ³adnie ¶wiadczy o Tobie.
Stary 2013-02-14, 01:01   #57
8dffddb6e628bfb98112858ba516cbd40bf27d07_5e28e2031c1d9
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 4 689

Na czym dok³adnie polega³y te znaki? Wstawi³ jak±¶ piosenkê i sk±d wiedzia³a¶, ¿e skierowana by³a do Ciebie? Pisa³a¶ mu smsy, na które on nie odpisywa³. To by³o najwiêkszym znakiem, ¿e powinna¶ daæ sobie spokój.
8dffddb6e628bfb98112858ba516cbd40bf27d07_5e28e2031c1d9 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-14, 01:12   #58
noubanaa
Raczkowanie

Cytat:
mo¿e poda³ Ci nieprawdziwy numer.

Nawet zak³adaj±c, ¿e to co piszesz jest prawd±, ¿e dawa³ Ci znaki itp to i tak ta sytuacja jest chora i niezbyt ³adnie ¶wiadczy o Tobie.
Numer ma bez zmian. my ¿yjemy w¶ród wspólnych znajomych.

Moja sytaucja wygl±da³a nastêpuj±co, nie chcia³am traciæ nawet tego lichego 'kontaktu', wola³am siê trzymaæ nadziei.

S±dzi³am, ¿e ka¿dy cz³owiek powiedzia³by, ¿e "s³uchaj, nie pisz do mnie, nie chcê z Tob± byæ' albo chocia¿ 'spierdalaj'. Tymczasem on nigdy (dopiero 2 tyg temu) nie zakoñczy³ tego mówi±c mi wprost, ¿e nie mam szans, a jego zachowanie typu: udawanie nieszczê¶liwego przy swojej dziewczynie, têskne spojrzenia. To s± rzeczy które nie tylko ja widzia³am.

---------- Dopisano o 02:12 ---------- Poprzedni post napisano o 02:05 ----------

[1=8dffddb6e628bfb98112858 ba516cbd40bf27d07_5e28e20 31c1d9;39223354]Na czym dok³adnie polega³y te znaki? Wstawi³ jak±¶ piosenkê i sk±d wiedzia³a¶, ¿e skierowana by³a do Ciebie? Pisa³a¶ mu smsy, na które on nie odpisywa³. To by³o najwiêkszym znakiem, ¿e powinna¶ daæ sobie spokój.[/QUOTE]

Problem w tym, ¿e kiedy¶ kiedy by³ zainteresowany, ale tak realnie, ¿e rozmawiali¶my, te¿ by³y te piosenki, i ja pisa³am u¿ywaj±c tych samych s³ów w wiadomo¶ciach. I on odpowiada³. Tak siê nauczy³am rozumieæ to czego nie chce do koñca powiedzieæ wprost. Chyba by powiedzia³, ¿e mnie por±ba³o, ¿e mu w wiadomo¶ciach cytujê piosenki, które s± w ogóle przypadkowe.
Ciê¿ko nagle siê odzwyczaiæ od 'widzenia'' tego co kiedy¶ mia³o znaczenie jakie¶, co sugerowa³o, ¿e jest zainteresowany.

Sam fakt, ¿e 2 tygodnie temu pojawi³a siê piosenka, która by³a na NIE, pó¿niej sms ze 'spierdalaj'. No i tyle. Koniec znaków
Stary 2013-02-14, 01:14   #59
kaja2301
Zakorzenienie

no nie wiem jakby mi facet na prosbe spotkania odpowiedzia³ 'nie' to bym chyba nie chciala dalej sie do niego odzywaæ, po co sie prosic, lub ciagnac bez sensowny internetowy kontakt? a juz tymbardziej jakby mial dziewczyne. I mysle, ze ostatnia rzecz± która by mnie obchodzila to wstawiane przez niego piosenki
Stary 2013-02-14, 01:23   #60
noubanaa
Raczkowanie

Cytat:
no nie wiem jakby mi facet na prosbe spotkania odpowiedzia³ 'nie' to bym chyba nie chciala dalej sie do niego odzywaæ, po co sie prosic, lub ciagnac bez sensowny internetowy kontakt? a juz tymbardziej jakby mial dziewczyne. I mysle, ze ostatnia rzecz± która by mnie obchodzila to wstawiane przez niego piosenki
Zazdroszczê podej¶cia. Nie umia³am siê oprzeæ, ¿eby nie graæ na jego zasadach. Zakochana g³owa to ¶lepa g³owa.

Po prostu dla mnie to wygl±da³o w ten sposób, ¿e on ci±gn±³ to z ni± w realu, a mi dawa³ jak±¶ tam nadziejê, a mi nie wiem czemu to wystarcza³o. W koñcu zreflektowa³ siê, ¿e to trwa za d³ugo.
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:06.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.