![]() |
#31 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 853
|
Dot.: DZIWNA HISTORIA ! :( zwi±zek, którego nie by³o!
Po ilo¶ci teksu pomy¶la³am sobie, ¿e pewnie w autork± co¶ nie halo, i jak widzê po komentarzach- nie pomyli³am siê
![]()
![]() |
#32 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 189
|
Có¿. Z mojej strony pada³y zarzuty tego typu, ¿e mn± ³atwo manipuluje. Nauczy³ mnie reagowaæ na to co zamieszcza. I to by³o nawet wtedy gdy miêdzy nie by³o ani tej dziewczyny, a tak¿e kiedy pisali¶my normalnie wiadomo¶ci. Ten facet mi napisa³, ¿e nie jestem epizodem w jego ¿yciu. I to by³o bezpo¶rednio. Zakocha³am siê, wczu³am emocjonalnie, i to jecha³o jak rozpêdzony poci±g, W wakacje gdy chcia³am skoñczyæ wys³a³ mi 1 smsa, ¿e mam siê zastanowiæ na tym, co mnie podjara³o i oczywi¶cie znowu trwa³am w przekonaniu, ¿e nam siê uda. Wpatruje siê we mnie nieustannie, bo mamy razem zajêcia czasem. Potrafi to robiæ nawet zza pleców swojej dziewczyny. To akurat dostrzegaj± tak¿e inne osoby. Nie tylko ja. Na imprezach potrafi siedzieæ smutny, przygnêbiony, patrzy na mnie i spogl±da na telefon... Kiedy spyta³am kiedy¶ czy widzimy siê jutro na imprezie, nie odpisa³, ale pu¶ci³ dzwonka, wiêc to nie jest tak, ¿e ten cz³owiek jest biedny, niewinny, osaczony przez laskê, której nie chce.
---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:47 ---------- Tak, g³upie. Wiem. Po prostu nie radzê sobie, kiedy tracê ju¿ ca³kowicie t± nadziejê. Nie wiem w sumie na co liczê ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 16 803
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 5 661
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Komentarze sprowadzaj± na ziemiê. I chyba to jest mi teraz potrzebne. Sama zauwa¿y³am, ¿e jestem niedojrza³a emocjonalnie. Tak samo jak to, ¿e robi siê z tego obsesja dlatego wielokrotnie pyta³am tego cz³owieka czy ja mam odej¶æ czy ja mam zostaæ i czekaæ. Zawsze mia³am czekaæ (od 2 tyg ju¿ nie - powtórzê!). Moje zachowanie wynika³o z tego, ¿e mi na nim zale¿a³o, wiêc starczy³a mi pierdo³a by siê ucieszyæ.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 888
|
Cytat:
Za to u Ciebie problem nie podlega dyskusji. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 223
|
Cytat:
Szkoda tylko, ¿e on do tego poci±gu nie wsiad³. Je¶li napisa³ Ci dok³adnie, ¿e "masz siê zastanowiæ, co Ciê podjara³o" to znaczy, ¿e ju¿ wtedy go denerwowa³a¶, mia³a¶ siê zastanowiæ i doj¶æ do wniosku, ¿e sobie tylko go wyidealizowa³a¶. A patrzy na Ciebie, bo mo¿e siê Ciebie boi, ma Ciê za wariatkê i zastanawia siê, co Ci mo¿e strzeliæ do g³owy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 128
|
Cytat:
Edytowane przez natash88 Czas edycji: 2013-02-14 o 00:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 964
|
o rany...
dawno czego¶ takiego nie czyta³am. Przecie¿ Ty sobie uroi³a¶, ¿e jeste¶cie razem podczas gdy nie bylo nawet jednego spotkania, a potem zachowywa³a¶ siê tak ![]() jak dostrzegasz chorobê tej sytuacji to mo¿e czas na jakie¶ leczenie...?
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
Dziêkujê bardzo za komentarze. Chyba nie do koñca przedstawi³am sytuacjê tak jak chcia³am.
Oboje jeste¶my z medyka, uwierzcie mi, ¿e nie jestem, a¿ tak siekniêta ¿eby bez sugerowania mi, ¿e mam szansê, tyle miesiêcy uganiaæ siê za kim¶. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 5 807
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
Nie, nie byli¶my razem. Ja pyta³am czy mam szansê, a on na to ¿e mam. I ¿e mam czekaæ. Wiêc denerwuj±c siê czeka³am.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 5 807
|
Cytat:
Je¶li masz jakiekolwiek resztki szacunku do samej siebie to nigdy wiêcej nawet nie spojrzysz w jego stronê. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 24 367
|
Czy ja dobrze rozumiem?
Pozna³a¶ go¶cia, potañczy³a¶ z nim na imprezie, zaproponowa³a¶ spotkanie go¶æ od razu powiedzia³ "nie", ubzdura³a¶ sobie, ¿e to co wstawia na fb dotyczy Ciebie, wkrêci³a¶ sobie, ¿e jeste¶cie sobie przeznaczeni, znalaz³ sobie dziewczynê, facet nie chcia³ mieæ z Tob± ¿adnego kontaktu (podejrzewam zmêczy³±¶ go strasznie i pewnie stwierdzi³, ¿e co¶ z Tob± nie tak), nie odpisywa³ Ci nawet na wiadomo¶ci,... nie, az mnie g³owa rozbola³a Ty go nawet nie znasz, jeste¶ dla niego obc± dziewczyn±, która przyczepi³a siê do niego jak rzep i my¶li, ¿e ³±czy was mi³o¶æ... "nasze ¿ycie" o matko, jakie wasze, dziewczyno OBUD¬ SIÊ Wiesz, mój facet te¿ ma tak± prze¶ladowczyniê. Dok³adnie tak± jak Ty. Bez przerwy pisze, ca³y czas szuka tylko kontaktu z nim, wypytuje znajomych, wymy¶la dziwne rzeczy, coraz dziwniejsze powody, dla których pisze... te¿ pisa³, ¿e ma "spierdalaæ" ale nawet to nie skutkuje i stwierdzili¶my, ¿e niech pisze... tak wiem jest zmiana numeru ale nigdy nie chce nam siê ruszyæ ty³ka do operatora ![]() Mnie tej dziewczyny jest ¿al, ale wiem, ¿e ma problemy psychiczne i mo¿e st±d wynika jej zachowanie, ale Ty ponoæ na nic siê nie leczysz wiêc nie wiem o co chodzi... mo¿e powinna¶ - nie mówiê tego by Ciê uraziæ, mówiê powa¿nie bo to mo¿e Ciê wyniszczyæ. Daj spokój temu ch³opakowi i jego dziewczynie. Ten ch³opak nigdy nie chcia³ mieæ z Tob± ¿adnego kontaktu rozumiesz... wszystko wymy¶lasz tak jak Tobie jest wygodnie, uroi³a¶ sobie w g³owie jak±¶ sytuacje, która nie istnieje i nigdy nie istnia³a... Pomy¶la³am nawet, ¿e to Ty jeste¶ t±, która prze¶laduje mojego. Ale niestety daty i inne szczegó³y siê nie zgadzaj± ![]() aha..tylko ta prze¶ladowczyni mojego ma chocia¿ powód ¿eby sobie uroiæ w g³owie, ¿e jest jej jedynym bo przez krótki okres byli kumplami, ale Ty... miêdzy Wami nie by³o nawet p³ytkiej przyja¼ni Edytowane przez chwast Czas edycji: 2013-02-14 o 00:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | ||
Raczkowanie
|
To w sumie przykre czytaæ te mniej przyjemne komentarze
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:27 ---------- Poprzedni post napisano o 01:25 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 01:29 ---------- Poprzedni post napisano o 01:27 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
No takim osobom jak Ty nie da siê przemówiæ, mo¿na groziæ, obra¿aæ, pisaæ prawdê, byæ mi³ym, ignorowaæ - a one dalej ¿yj± swoj± histori±...
có¿. powodzenia w kreowaniu w³asnego ¶wiata |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 4 689
|
Nie wierzê w to co czytam. Rozumiem, ¿e mo¿e i siê w to zaanga¿owa³a¶ (zupe³nie bezpodstawnie), ale zrozum, ¿e Ty po prostu go nêka³a¶. On Ci nigdy niczego nie obiecywa³ wprost. Poza tym ma dziewczynê. Gdyby by³o mu z ni± ¼le to by z ni± nie by³. Odczytywa³a¶ jakie¶ znaki, a w rzeczywisto¶ci nawet nie chcia³ z Tob± pogadaæ. Mo¿e Ty sobie wymy¶li³a¶, ¿e te znaki s± dla Ciebie (je¶li w ogóle jakie¶ by³y), a tak naprawdê to nic nieznacz±ce obrazki czy teksty. To trwa³o tak d³ugo, ¿e powinna¶ ju¿ dawno przejrzeæ na oczy. Daj sobie z nim spokój, bo miêdzy Wami nic nie by³o i zapewne nie bêdzie. Nie traæ czasu na niego i przypatrz siê swoim b³êdom, ¿eby nie pope³niaæ ich w przysz³o¶ci.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet w±tek zatytu³owa³a¶, 'zwi±zek którego nie bylo'.... Poza tym no proszê Ciê, mia³ do Ciebie jakie¶ przeslania na fejsie...? ![]() z tego co napisa³a¶, dla nas wynika, ¿e jedynym jego przes³aniem by³o nie, nie spotkam sie z Tob±, nie, nie bêdê z Tob±, przestan mnie nêkaæ... a na koniec jeszcze spierdalaj. ---------- Dopisano o 01:40 ---------- Poprzedni post napisano o 01:36 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
Kiedy pisa³am posta, opisa³am sytuacjê ze swojej strony.
![]() ![]() Co¶ na NIE dosta³am dopiero 2 tygodnie temu. ![]() Mój problem polega³ na tym, ¿e nie umia³am zrozumieæ, ¿e tak nie wygl±da prawdziwe zainteresowanie. Wielokrotnie apelowa³am do tego cz³owieka i informowa³am go, ¿e nie wiem co robiæ, tracê swój czas, a nie widzê u niego dzia³ania. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 223
|
Cytat:
![]() Ma³a ¶ci±gawka na przysz³o¶æ: 1. Wykazuje zainteresowanie i inicjatywê = jest zainteresowany 2. Nie wykazuje zainteresowania, milczy, nie odpowiada na Twoje smsy, nie chce siê spotkaæ = nie jest zainteresowany 3. Ka¿e Ci spierdalaæ = nie jest zainteresowany, jest zirytowany Twoim zainteresowaniem Edytowane przez Magdallen Czas edycji: 2013-02-14 o 00:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:51 ---------- Poprzedni post napisano o 01:47 ---------- Cytat:
Nie dam sobie wmówiæ jednego - a mianowicie tego, ¿e te jego 'znaki' s± moimi urojeniami. Gdyby tak by³o prawdopodobnie dalej bym je widzia³a. Teraz zdecydowanie ich nie ma ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
mo¿e poda³ Ci nieprawdziwy numer.
Nawet zak³adaj±c, ¿e to co piszesz jest prawd±, ¿e dawa³ Ci znaki itp to i tak ta sytuacja jest chora i niezbyt ³adnie ¶wiadczy o Tobie.
![]() |
#57 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 4 689
|
Na czym dok³adnie polega³y te znaki? Wstawi³ jak±¶ piosenkê i sk±d wiedzia³a¶, ¿e skierowana by³a do Ciebie? Pisa³a¶ mu smsy, na które on nie odpisywa³. To by³o najwiêkszym znakiem, ¿e powinna¶ daæ sobie spokój.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#58 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Moja sytaucja wygl±da³a nastêpuj±co, nie chcia³am traciæ nawet tego lichego 'kontaktu', wola³am siê trzymaæ nadziei. S±dzi³am, ¿e ka¿dy cz³owiek powiedzia³by, ¿e "s³uchaj, nie pisz do mnie, nie chcê z Tob± byæ' albo chocia¿ 'spierdalaj'. Tymczasem on nigdy (dopiero 2 tyg temu) nie zakoñczy³ tego mówi±c mi wprost, ¿e nie mam szans, a jego zachowanie typu: udawanie nieszczê¶liwego przy swojej dziewczynie, têskne spojrzenia. To s± rzeczy które nie tylko ja widzia³am. ---------- Dopisano o 02:12 ---------- Poprzedni post napisano o 02:05 ---------- [1=8dffddb6e628bfb98112858 ba516cbd40bf27d07_5e28e20 31c1d9;39223354]Na czym dok³adnie polega³y te znaki? Wstawi³ jak±¶ piosenkê i sk±d wiedzia³a¶, ¿e skierowana by³a do Ciebie? Pisa³a¶ mu smsy, na które on nie odpisywa³. To by³o najwiêkszym znakiem, ¿e powinna¶ daæ sobie spokój.[/QUOTE] Problem w tym, ¿e kiedy¶ kiedy by³ zainteresowany, ale tak realnie, ¿e rozmawiali¶my, te¿ by³y te piosenki, i ja pisa³am u¿ywaj±c tych samych s³ów w wiadomo¶ciach. I on odpowiada³. Tak siê nauczy³am rozumieæ to czego nie chce do koñca powiedzieæ wprost. Chyba by powiedzia³, ¿e mnie por±ba³o, ¿e mu w wiadomo¶ciach cytujê piosenki, które s± w ogóle przypadkowe. Ciê¿ko nagle siê odzwyczaiæ od 'widzenia'' tego co kiedy¶ mia³o znaczenie jakie¶, co sugerowa³o, ¿e jest zainteresowany. Sam fakt, ¿e 2 tygodnie temu pojawi³a siê piosenka, która by³a na NIE, pó¿niej sms ze 'spierdalaj'. No i tyle. Koniec znaków ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
no nie wiem jakby mi facet na prosbe spotkania odpowiedzia³ 'nie' to bym chyba nie chciala dalej sie do niego odzywaæ, po co sie prosic, lub ciagnac bez sensowny internetowy kontakt? a juz tymbardziej jakby mial dziewczyne. I mysle, ze ostatnia rzecz± która by mnie obchodzila to wstawiane przez niego piosenki
![]()
![]() |
#60 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Po prostu dla mnie to wygl±da³o w ten sposób, ¿e on ci±gn±³ to z ni± w realu, a mi dawa³ jak±¶ tam nadziejê, a mi nie wiem czemu to wystarcza³o. W koñcu zreflektowa³ siê, ¿e to trwa za d³ugo. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:06.