|
|||||||
| Notka |
|
| Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: SHIMAO - PL hurtownia odzieży włoskiej - wątek ZAMÓWIENIOWY (przeczytaj pierwsz
Sulova zgłaszam się
![]() Baskinka BEŻ, Nr:B001 Cena: 28pln Gd22b, Koronka NUDE, Cena: 27zł JEST Razem za ciuchy = 55zł +14 wysyłka ___________________ = 69zł
Edytowane przez SuLoVa Czas edycji: 2013-03-20 o 21:36 |
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: SHIMAO - PL hurtownia odzieży włoskiej - wątek ZAMÓWIENIOWY (przeczytaj pierwsz
Lista osób:
ladystar Ccarolinaa joanat zatraona MattersAtAll mnka __paulina__ mala_czarna_21 megusiia Rodzynka1989 jutka555 surka antoinette Svinecka MalaMalaMi lianeska zuken Edit: wysłałam dane do wpłaty. edycja/przelewy/potwierdzenia do niedzieli do 20 Edytowane przez SuLoVa Czas edycji: 2013-03-10 o 18:01 |
|
|
|
#33 |
|
Wtajemniczenie
|
zgłaszam się za zgodą sulova
Koszula czerń Nr: K010 Cena: 34pln JEST Edytowane przez SuLoVa Czas edycji: 2013-03-20 o 21:36 |
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Zgłaszam się za zgodą Sul
Nr 0669, Cena 19zł jest 2x Nr A20f, Tunika/Sukienka, Cena 30zł kolor: 2x różowy jest 1 szt koszula nude Nr: K005 Cena: 34pln jest koralowa NR A20P, Sweter,Cena 34zł kolor: różowy jest Koszula czerń Nr: K010 Cena: 34pln jest Bluzeczka Nr: 9993 Cena 25pln brązowy Na razie: 206 zł _________________________ _________________ Bokserka biel NR: B02 Cena 7,5 zł (jeśli istnieje możliwość wyboru rozmiaru - M) jest Bokserka czerń NR: B02 Cena 7,5 zł (jeśli istnieje możliwość wyboru rozmiaru - M) jest NR: A20C Cena 31zł - kolor pudrowy róż (pierwsza od prawej) jest beżowy Razem: 46 zł Edytowane przez SuLoVa Czas edycji: 2013-03-20 o 21:42 |
|
|
|
#35 |
|
Wtajemniczenie
|
Zgłaszam się za zgodą Sulova
Koszula czerń Nr: K010 Cena: 34pln jest
Edytowane przez SuLoVa Czas edycji: 2013-03-20 o 21:45 |
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
SHIMAO 2
Wyslałam zamówienie. Czekamy ![]() |
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
SHIMAO2
Nie ma już kilku rzeczy: A20f - miętowej i jednej różowej Baskinka b001 - zostały tylko nude 945 brak całkowity 9993 brak całkowity Pan powiedział, że załatwi te dwie tuniki/sukienki A20f jeśli poczekamy, więc się zgodziłam. W piątek ma być dostawa ![]() |
|
|
|
#38 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
SuLoVa
zamówienie 2 A20e, Baskinka, 29zł - pomaranczowa i bezowa (jeśli sa rozmiary to S) jest i jest ![]() ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ A20a Cena 30pln - bezowa jest gładka bez koronki ![]() A20c 31pln - mietowa jest ![]() A18b Cena 28pln - biala jest ![]() A18e Cena 23pln - lososiowa jest ![]() A18xdi,38zl - mietowa (jeśli sa rozmiary to S) jest ![]() A20n Cena 31pln - pudrowa jest ![]()
Edytowane przez SuLoVa Czas edycji: 2013-03-20 o 22:01 |
|
|
|
#39 |
|
Zadomowienie
|
SHIMAO2
Zgłaszam się do domówienia za zgodą Sul Koszula kobalt Nr: K003 Cena: 34pln (jeśli są rozmiary to M) Gd20d, 27zł sweter - kolor morelowy (pośrodku) Gd20d, 27zł sweter - kolor koralowy (po prawej) Body czerń nr:LB01 Cena 13.00pln (rozmiar M) jest
Edytowane przez SuLoVa Czas edycji: 2013-03-20 o 21:51 |
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
zgłaszam się za zgodą Sul
Bluzeczka nr B939 Cena 28pln kolor czarny - jeżeli nie będzie tej bluzeczki B939 to poproszę brązową co jest zaraz za niebieską ![]() A18e Cena 23zł jest z długim rękawem
Edytowane przez SuLoVa Czas edycji: 2013-03-20 o 21:52 |
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Zgłaszam się za zgodą Sul
Poproszę: Koszula kobalt Nr: K003 Cena: 34pln Koszula Mięta Nr: K010 Cena: 34pln Gd20d, 27zł sweter kolor środkowy 34+34+27+2= 97 zł Za wysyłkę wpłacę później jak już obliczysz ile muszę przelać bo jestem jeszcze w zamówieniu na koszulę i trampeczki
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
SHIMAO2
Dorzucili kilka rzeczy do katalogu 'skomponuj zestaw', jeśli ktoś chce coś domówić, to proszę domówienie oddzielić niebieską krechą i napisać je na niebiesko. W poniedziałek ma być jeszcze jakaś dokładka, więc poczekam do poniedziałku do wieczora i wyślę domówienie. Od razu uprzedzam, że nie dobieram nowych osób. Zamówienie już jest duże. |
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Osoby, które się niedawno dopisywały, proszę o sprawdzenie czy są Wasze rzeczy dostępne, ponieważ galeria została zaktualizowana i rzeczy które są niedostępne zostały usunięte. Edytujcie swoje posty do jutra do wieczora o dostępne rzeczy
Svinecka MalaMalaMi lianeska zuke |
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Dołożyli jeszcze parę rzeczy, więc jeśli ktoś chce coś dobrać, to proszę o edycję posta z domówieniem na niebiesko do jutra do godz. 12.00 po tej godzinie wysyłam domówienie
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
Shimao2
Wysłałam domówienie, czekam na info ![]() |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
SHIMAO2
Jutro będzie u mnie paczka, proszę o adresy + dane do zwrotu na PW. Tytuł wiadomości: "ADRES, Shimao2". Jeśli ktoś czeka na jakieś inne zamówienie, proszę na razie nie wysyłać PW. Jeśli mam połączyć wysyłkę z jakimś innym zamówienie, proszę mi to wyraźnie napisać w PW. |
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
SHIMAO2
Tym razem spakowanie kilku ciuszków zdecydowanie Pana przerosło jest mnóstwo pomyłek jeśli chodzi o kolor, długość rękawa. Gdyby to była 1-2 rzeczy to wzięłabym to na siebie, ale jest tego za dużo i nie mogę zostać z taką ilością niczyich rzeczy. Opisałam w Waszych postach co przyszło i jakie są ewentualne różnice. Najgorzej jest z koszulami w paski, ponieważ 6 szt. jest takich jakie chciałam tzn. z mojego real zdjęcia, pozostałę 4 szt. są czarno hmmm kawowe (?) nie jest to idealna biel, mają pasek w talii i są z kołnierzykiem. Jutro po pracy postaram się cyknąć jakąś fotkę. Jeśli nikt dobrowolnie nie zdecyduje się na taką koszulę, to niestety ale zapakuję je ostatnim czterem osobom, które się na nie zgłosiły To zamówienie trwało bardzo długo i myślę, że ewentualna reklamacja trwałaby jeszcze dłużej, bo pewnie spakowali to co im zostało, a to co chciałyśmy już nie mieli ![]() Wszelkie dyskusje na plotkowym Edit: Przesyłka nie była kurierska tylko pocztą polską i kosztowała 37,50 zł ![]() |
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
SHIMAO2
jestem mile zaskoczona, bo myślałam, że mój mail zostanie olany, a mam odpowiedź ![]() Nr:B001- jest na wymianę (ladystar - chcesz wymienić czy może zostać ta z krótkim rękawkiem?)A20C- jest na wymianę (surka - chcesz wymienić czy może zostać beżowa?) A18e- Jest na wymianę (lianeska - wiem, że chcesz wymienić )K005- jutro będzie wiadomo czy jest na wymianę (surka - czy ewnetualnie może zostać koralowa,?) K010 - mają tylko trzy biało czarne, więc jedna nam zostanie kawowa, ale surka pisała że jej siostra może ja wziąć - surka proszę potwierdź czy nie będziesz zła jak Ci zostanie ta kawowa? ![]() Wszelkie odpowiedzi, dyskusje na wątku plotkowym |
|
Nowe wątki na forum Moda - Wspólne Zakupy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:39.

jest mnóstwo pomyłek jeśli chodzi o kolor, długość rękawa. Gdyby to była 1-2 rzeczy to wzięłabym to na siebie, ale jest tego za dużo i nie mogę zostać z taką ilością niczyich rzeczy. Opisałam w Waszych postach co przyszło i jakie są ewentualne różnice. Najgorzej jest z koszulami w paski, ponieważ 6 szt. jest takich jakie chciałam tzn. z mojego real zdjęcia, pozostałę 4 szt. są czarno hmmm kawowe (?) nie jest to idealna biel, mają pasek w talii i są z kołnierzykiem. Jutro po pracy postaram się cyknąć jakąś fotkę. Jeśli nikt dobrowolnie nie zdecyduje się na taką koszulę, to niestety ale zapakuję je ostatnim czterem osobom, które się na nie zgłosiły