![]() |
#31 |
Spiritus Movens
|
Dot.: w marcu pędzle, lakiery, BB krem i wiele innych :)
niestety nic
![]()
![]() |
#34 |
Rozeznanie
|
faktycznie Opi by mnie interesował, podobnie jak pędzelek do cieni
![]() jeśli byłabyś w stanie dać te dwa, to możemy rozmawiać. chciałabym poczekać do jutra jednak z konkretną deklaracją. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
kochana to co wymieniłaś przy końcu spokojnie mogę oddać tzn dezodorant Dove, bibułki matujące i pomadka Celia, i możesz coś jeszcze dobrać bo zestaw fa chce wymienić cały poza tym przy nim uwzględniam też przesyłkę bo jest ciężki co Ty na to? chyba że masz jakąś inną propozycje to pisz mogę iść na jakiś kompromis
![]() ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- kochana akurat to wyrzuciłam kilka dni temu i nie zaznaczyłam może chcesz tusz loreala ten pogrubiający? ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- kochana a dużo używany? ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- kochana a co byś za niego chciała? bo z tego co wiem to jest to miniaturka w gratisie do zakupów ![]() ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- dobra powiedz mi co mi oddasz za - bibułki - szminkę - dove - tusz - odzywkę bo ja już nie wiem najbardziej bym chciała za to ten podkład i pędzel ale tak się pewnie nie wymienisz więc co za co? sam tusz kosztuje 50 zł ale masz sztuczne rzęsy to nie maluje więc nie będę trzymać to oddam ![]() ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- ja już napisałam nie mam nic poza wątkiem na wymianę ![]() kochana trochę mi się nie będzie opłacało jak oddam tyle rzeczy a sama dostanę jedną dlatego zależy mi na tym pędzlu i podkładzie myślę że i tak byłoby to dla Ciebie opłacalne żeby oddała to wszystko co napisałam za nie zastanów się i napisz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
nie elite bo ten już mam interesuje mnie ten do różu tbs
---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- wymiana za jedną rzecz mi się nie opłaca oddam praktycznie nowe rzeczy zapłacę z 8 zł za wysyłkę. dla mnie to jest nie opłacalne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
już jestem i czekam na decyzję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
zainteresował mnie kompakt Sleek (zaraz obejrzę swatche tego odcienia) oraz kredka Kobo :eheM;
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
Spodobały mi sie:
- miniatura szamponu brytyjskiej firmy Pecksniff's Mood Therapy o zapachu Happy, 30 ml, nowa - miniatura odżywki brytyjskiej firmy Pecksniff's Mood Therapy o zapachu Happy, 30 ml, nowa - szampon L'Oreal Professionnel do włosów suchych i zniszczonych, odlewka do ustalenia Ale muszę poczytać o tych miniaturkach ![]() mój wątek kosm. -> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=681502 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Wstępnie byłabym nimi zainteresowana, ale jeszcze poczekam na odp. od innych dziewczyn w sprawie sleeka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Niestety nic.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
Niestety nic, pozdrawiam
Wymiana kosmetyczna: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1094361 Wymiana ciuszkowa: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=836309 Wymiana książkowa: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=688623 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
Z Twojej wish miałabym:
- delikatnych szamponów, chętnie dla dzieci - żeli pod prysznic - wkładek higienicznych - herbat smakowych, a także białych, czerwonych i zielonych (sypanych i w torebkach) - płatków higienicznych - kredek do oczu Avon Glimmersticks: sugar plum, smokey diamond, twilight sparkle, browna sugar ( te cztery są te brokatowe), majestic plum, cosmic brown ( te już dwie normalne) Każda użyta może ze 2, 3 razy góra Za : - beztłuszczowy podkład w kompakcie Sleek w odcieniu Sand (jasny beż) - nowy, zaplombowany - Essie Mademoiselle, raz użyty (tylko za coś z wish, najchętniej inny lakier Essie) - błyszczyk do ust Revlon Mix&Mingle w odcieniu Meet Magenta, nowy, zaplombowany, w kartoniku ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- Szamponik mam z Jonson Baby ten żółty i fioletowy,marki Rossmann Baby Dream chyba się nazywa. Żel pod prysznic z Avonu Blissful 750ml, Original Source Mint& tea, I Sephora Mango i Lagoona (ale te jestem w stanie szczerze mówiać tylko za Essie ![]() ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- Tak, byłabym zainteresowana. Herbatki mam z Biedronki Jeżynową (nowa), z lidla ananasowa (tam chyba wypiłam jedną albo dwie), cytryna z pieprzem (nowa), truskawka z bitą śmietaną (nowa) Lipton cytrusowa (nowa), Lipton zielona z miętą (nowa) biała sypana CHYBA bio active (ale głowy nie dam sobie uciąć), Pomyśl o tym Essie, może jednak coś Cię zainteresuje ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- Spokojnie, będzie czekało |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
Wiem, że męczę, ale zależy mi na tym lakierze. Zrobiłam dokładkę, jest też w niej pare fajnych kredek z Sephory, może bys się zastanowiła ;p ???
Bo ta avonowska już na Ciebie czeka, także też jest zarezerwowana. ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- To są kredki, ale wgl mnie najlepsze, jakie kiedykolwiek używałam. Są na prawde dobre, ale ja się maluję w większości cieniami a szkoda, żeby się zmarnowały. Jeśli chcesz np. wszystkie kredki, to mogę Ci spokojnie oddać, + możesz sobie dobrać jakiś szampon, czy herbatkę, czy jakie masz w tej dziedzinie już priorytety ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Ja lubie wszystkie różowe, szare. Ewentualnie jakieś brązy ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Jestem w stanie oddać więcej rzeczy ![]() ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Ok, chętnie przygarnę (bez tego fioletowego) . ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Ok, to wyślij |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
A te zdjęcia mailem chcesz wysłać czy jak?
---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- No powiem Ci, że fajne kolorki. Szczególnie ta druga. No zastanów się nad tymi kredkami, ja chętnie oddam ![]() ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- No tak na prawde to od Ciebie zależy czy np. wolisz te trzy szampony z herbatką jakąs, czy te wkładki czy płatki czy szampon i żel pod prysznic. Powiedz mi, na czym Ci najbardziej zależy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Byłabym zainteresowana ale jednak nie za sleeka, a nie wiem czy na nim Ci najbardziej nie zależało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
Za mydelko na pewno coś znajdę, ale o podkład spytam koleżanki, jeśli coś znajdzie to się odezwę, bo za samo mydło nam się nie opłaci
![]()
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
Przemyślałaś naszą wymiankę? Bo jakby Ci ta dziewczyna zdecydowała się z tym sleekiem że jednak nie bierze, i jakbyś się zdecydowała oddać tego Essie to mogę Ci dać wszystkie 3 szampony, 2 żele pod prysznic ( a jeden jest na prawde duży, bo jak 3 zwykłe) no i tam resztę co się dogadywałyśmy. No albo jakiś kosmetyk byś sobie zamieniła na herbatki, jak wolisz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
moja wish w podpisie..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Rozeznanie
|
niestety nic dla siebie nie znalazłam, pozdrawiam
![]()
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
Przepraszam, zapomniałam całkiem
![]() ![]() ![]()
![]() |
#55 |
Wtajemniczenie
|
Coś za - kultowa baza pod cienie Urban Decay, została końcówka do testów (ale jeśli komuś będzie się chciało bawić to warto rozciąć opakowanie, bo ma tendencję do osadzania się na ściankach i w ten sposób może jeszcze sporo posłużyć) ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Wtajemniczenie
|
Raczej nie.
To napisz mi jakie kolory ![]() Szukam też kosmetyków do suchej skóry twarzy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:39.