|
|
#31 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wiosenna szafa: Zara Mango Vero Moda Bershka River Island H&M *w marcu*
cos za kowbojskie botki?
|
|
#32 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Cytat:
~ Szpilki Zara, rozmiar 39. Założone raz na ok. 2 godz. Niestety okazały się za duże. Najchętniej wymienię na takie same tylko mniejsze. Mogłabym oddać za nie strój Triumpha i bluzeczkę. Co Ty na to? ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Podoba mi się u Ciebie kilka rzeczy, ale za sweterek szukam czegoś naprawdę wyjątkowego. Jeszcze pomyślę. Edytowane przez marylinda Czas edycji: 2013-03-09 o 09:10 |
||
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#34 | |
|
BAN stały
|
Nic nie wyszukałam, dziekuję.
---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Cytat:
Ciuszków XS firm typu Mango, Zara, Massimo Dutti etc oraz butów 38. |
|
|
|
|
|
#35 |
|
:)
|
napisałam w Twoim starym wątku.
|
|
|
|
|
#36 | ||
|
BAN stały
|
Nic nie wyszukałam, dziękuję.
---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- Niestety nic dla siebie nie znalazłam, dzięki ![]() ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Nic, dziękuję. |
||
|
|
|
|
#38 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- Coś bym znalazła, ale nie za botki... ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- Spodobało mi się u Ciebie parę rzeczy, przyjrzę się im blizej i napisze w Twoim wątku. |
||
|
|
|
|
#39 |
|
404 Not Found
Przekupka: 169 pkt / 100% pozyt.
|
|
|
|
|
|
#40 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Cytat:
* Borówkowe masło do ciała THE BODY SHOP. Nowe, zafoliowane. 200 ml. ? |
||
|
|
|
|
#41 |
|
Rozeznanie
|
Znajdziesz coś u mnie?
|
|
|
|
|
#43 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 9 pkt / 100% pozyt.
|
Cos za pudrowa bokserke i top czarny z wbudowanym stanikiem?
|
|
#44 |
|
Zadomowienie
|
podobają mi się łancuszki i wiosiorki cos u mnie???
|
|
|
|
|
#45 |
|
BAN stały
|
Podoba mi się u Ciebie kilka ciuszków (24. Sukienka H&M rozm XS , ogolnie w bardzo dobrym stanie..mialam ja na sobie raz i byla torche za ciasna w biodrach przez co popekal material na szwach . dla zainteresowanych fotki
14. Koszula ABERCOMBIE & FITCH kolorowa kratka Rozm. XS , Stan oceniam na 5 , lubie ja ale juz jest na mnie za mala 7. Zakiet RESERVED rozm 34( spokojnie na 36 bedzie dobry) , material jakby lniany , 3/4 rekaw Stan 5+ ,mialam go na sobie zaledwie 2-3 razy) ale bokserka już praktycznie wymieniona... ---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- Nie moje rozmiary, dzięki ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- Kurtka jest w negocjacjach ![]() ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- Nic nie znalazłam. |
|
|
|
|
#46 |
|
Rozeznanie
|
Hej
A więc takie o to kosmetyki mam na wymianę: Te oddam bez problemu: YSL Top Secret Pro Removers – żel do mycia twarzy, nieużywany 125 ml Chanel Gel Purete – żel do mycia twarzy, nieużywany 150 ml Chanel Hydramax + Active – maseczka nawilżająca, użyłam jej raz 75 ml Shiseido Moisture Relaxing Mask – maseczka w słoiczku, nieużywana 50 ml Estee Lauder Revitalizing Supreme Anti – Aging Eye Balm – nowy jeszcze w kartoniku balsam pod oczy 15 ml Clinique Pore Refining Solutions – baza\serum 15 ml nieużywane Gosh – balsam do ciała nieużywany 500 ml Zapachy: Chloe Love – kilka razy psiknięte, ale nie mój zapach – 75 ml Dior Poison – jak powyżej 100 ml YSL Opium – mogę przy nich pomarudzić, bo nie wiem czy chce oddać – 125 ml Armani Mania – kilka razy psiknięte 75 ml Przy tych będę wybredna (ubytek widać na zdjęciu): Dior Pure Poison – 100 ml Dior Hypnotic Poison Eau Sensuelle – 100 ml Si Lolita – 80 ml Armani Diamonds – EDP intense 50 ml Prosiłabym zebyś do rzeczy, ktore wymieniłam, a ktore podobają mi się u Ciebie wieła jeszcze pod uwagę: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1362586260 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1362587064 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1362587431 (chodzi o srebrny łańcuszek z zawieszką w kształcie kokardy) Czekam na odzew pozdrawiam Edytowane przez Barboo Czas edycji: 2013-03-07 o 11:24 |
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
posiadasz moze kolczyki z tego zdjecia https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1362587431 piórka i listki?
|
|
|
|
|
#49 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
JA: stroj Triumph Spódnica Mexx Kurtka Bershka Kurtka Mango botki Tk Maxx botki Promod bokserka pudrowa koszula RI naszyjnik z kokardką w zamian Barboo: Poison Diora Pure Poison Diora Love Chloe YSL Top Secret Pro Removers – żel do mycia twarzy, nieużywany 125 ml Chanel Gel Purete – żel do mycia twarzy, nieużywany 150 ml Chanel Hydramax + Active – maseczka nawilżająca, użyłam jej raz 75 ml Shiseido Moisture Relaxing Mask – maseczka w słoiczku, nieużywana 50 ml Estee Lauder Revitalizing Supreme Anti – Aging Eye Balm – nowy jeszcze w kartoniku balsam pod oczy 15 ml Clinique Pore Refining Solutions – baza\serum 15 ml nieużywane |
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, odpiszesz na PW?
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zadomowienie
|
niestety szukam za nie innych butów
|
|
|
|
|
#52 |
|
Raczkowanie
|
cos za sweter w serduszka?
|
|
#53 |
|
BAN stały
|
Odpisane. Przepraszam, że musiałaś czekać
---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Na ten moment nic nie wyszukałam, ale pozwól, że się przyglądnę jeszcze i dam znać. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#54 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.
|
hej podoba mi sie u ciebie ten Krzyżyk z bursztynami
jaki on jest duży?---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- a zrobisz mi dokładniejsze jego zdjęcie? bo za bardzo nei widze co na nim jest ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- fajny chętna bym była na niego ale nei masz nic przypadkiem poza watkiem co mam w wish mojej, bardzo szukam rozświetlacza z inglota tego paskowego najjaśniejszego lakierów chinaglaze essie, opi, łańcuszków srebrnych,bransoletek srebrnych i co tam jeszcze mam w wish, podkładu bourjois 123 i heathy odcien 51
|
|
#55 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#57 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- Paulko, za jedne kolczyki to szkoda zachodu. Preferuję większe wymiany
|
|
|
|
|
|
#60 |
|
Raczkowanie
|
hej,
wiesz co nadal podobaja mi sie staniczek w grocyhy i spodenki jeansowe,ale to mi sie troszke nie oplaca,a nie za bardzo widze cos innego,cos bym musiala dobrac, ale zastanowie sie spokojnie i dam znac co i jak
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:24.

..... ŻOŁNIERZE HARDCORU WALCZĄ DO OPORU .....