![]() |
#31 |
BAN stały
|
Dot.: Bruneci i ciemna karnacja.
ideały ideałami, ale często życie pisze swój scenariusz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Konto usunięte
|
Zawsze bardziej podobali mi się mężczyźni o skandynawskim typie urody - jasne włosy, lodowato niebieskie lub szare oczy, wysocy
![]() Akurat bruneci o ciemnej karnacji kojarzyli mi się z telenowelami, albo z facetami, jakich widziałam we Włoszech (rozpięta koszula, odsłaniająca włosy na klacie, fryz na żel, lichy wzrost i wyraz twarzy alfonsa) - czyli ogólnie mocno na nie. Nie lubię też tego "ziemniakowatego" typu, o jakim wspomniała marchewkowe pole ![]() Mój TŻ jest szatynem z brązowymi oczami, ale jasną karnacją ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Rozeznanie
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;39742755]Ale Twoj punkt widzenia chyba nie jest powszechny, bo po raz pierwszy sie z nim spotykam. Nie uslyszalam nigdy z ust kobiety, ze Brazylijczycy i Arabowie maja kobiecie twarze
![]() Ja cale zycie szaleje za blondynami, wiec akurat nie mowie z wlasnego doswiadczenia, ale z perspektywy tego co zawsze kobiety naookolo mowia zachwycone, ze: "meski brunet", "seksowny brunet", pociaga ich mocny zarost, itd.[/QUOTE] Arabowie mają zwykle pulchne twarze i nosy, i wargi mięsiste, dość mocno odęte ![]() Też przyjęłam w swej wypowiedzi punkt widzenia dość abstrahujący ![]() Biologicznie korzystne zdają się maksymalne różnice - mniejsza szansa spokrewnienia, większa szansa na zdrowe potomstwo. Dlatego żony porywano od dalekich plemion czy wybierano się po nie na wycieczki różne. Ale idealne mentalnie są dla nas twarze podobne do naszych ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
to jest bardzo ciekawe, nigdy nie zastanawiałam się, czemu akurat bruneci o ciemenej karnacji mi się podobają. Teraz tak myślę, że chyba dlatego, że wychowywałam się w mieście gdzie zdecydowaną większość stanowili faceci o typowej polskiej urodzie, tj. blondyn niebieskie oczy. I nigdy z takim nie byłam, w ogóle zawsze trzymałam się od nich z daleka, żebym przypadkiem się nie zakochała czy coś
![]() Dlatego nie pasuje mi uroda Rosja, Czechów itp. czyli Słowian. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Marszałkini II RP
|
Kiedyś mi się podobali bruneci, ale już od paru lat przestali mnie kręcić. Jak najbardziej podoba mi się typ słowiański - nasi panowie, Rosjanie są bardzo przystojnymi facetami. Podoba mi się najbardziej, że mają jasną cerę, oczy, ale często mają ciemne włosy i co najważniejsze - owłosienie na klacie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
Co do brunetów się zgadzam - ciemna oprawa oczu, mocny zarost... lubię to. Ale ciemna karnacja? Nieee. Owszem zgadzam się, że u nas przyciąga to wzrok jako coś odmiennego, ale nie powiedziałabym, że to bardzo atrakcyjne. Mój tż ma czarne włosy, czarny zarost i brązowe oczy, które kontrastują ze śnieżną cerą (taka królewna śnieżka, tylko mocno owłosiona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Jak dla mnie tacy mają tylko jedną wadę - na ogół są niziutcy ![]() Więc ideałem bądź co bądź szybciej będzie ciemnowłosy, wysoki Polak według mnie. Wystarczy, że ja jestem blondynką ![]() ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez 201703160948 Czas edycji: 2013-03-13 o 16:15 |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Ja nie znoszę takiego typu: ci wszyscy Włosi, Hiszpanie są dla mnie odpychający. Ale chyba jestem dość odosobniona w swojej opinii: jakiś czas temu znajoma spotykała się z facetem w takim typie (był Hiszpanem) i pod ich zdjęciami wszystkie dziewczyny się śliniły, a dla mnie koleś był fatalny, jeszcze mu złotego łańcucha brakowało
![]() Zawsze lubiłam blondynów, szatynów, taki słowiański typ ![]() ![]()
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() umarłam
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
ja chętnie przygarne opalonego blondyna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
Po przeczytaniu wątku uświadomiłam sobie, że każdy facet, który jak dotąd mi się podobał / z którym byłam miał ciemne włosy, więc coś w tym jest. Jeśli miałabym uogólnić, to najbardziej podoba mi się u mężczyzn hiszpański typ urody połączony z wyraźnymi kościami policzkowymi - Jon Kortajarena (załącznik) stanowi mój ideał męskiego wyglądu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
A ja nie mam jakiegoś wzorca męskości ...oprócz mojego Tż
![]() Czy blondyn czy brunet nie ma roznicy No moze jedynie to bym podziekowala za rudego pieguska ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
sama jestem brunetką i moim ideałem jest raczej blondyn , to działa też w drugą stronę.częściej podrywali mnie mężczyźni o jaśniejszej karnacji. totalnie rozczulają mnie mężczyźni o korzeniach afrykańskich z jasnymi oczami.dla takiego faceta chyba zapomniała bym o świecie ![]() 241709.1.jpg 314809.1.jpg Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2013-03-13 o 20:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
A mi się zawsze podobali faceci, w typie kolorystycznym, zbliżonym do mojego
![]() To znaczy bruneci/szatyni, z jasną karnacją i zielonymi/szarymi oczami. Ciemna karnacja mnie, raczej odpycha ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez 201607110949 Czas edycji: 2013-03-13 o 19:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Uważam, że zazwyczaj przeciwieństwa się przyciągają. Jako że sporo Polek ma jasne włosy, oczy i cerę, możesz zaobserwować, że dużej części Twoich koleżanek podobają się bruneci o ciemnej cerze i oczach.
![]() ![]()
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
Ja jestem brunetką o ciemnych oczach i bardziej podobają mi się blondyni o oczach niebieskich
![]() ![]() Edytowane przez Siouxsie Czas edycji: 2013-03-13 o 22:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Konto usunięte
|
W moim przypadku trochę się to sprawdza, mój TŻ jest podobny do mężczyzn z mojej rodziny, zarówno brata, jak i ojca i wujka, natomiast z charakteru już niekoniecznie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
uparta chmura
|
Ale ciacha
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zadomowienie
|
Zupełnie nie rozumiem fascynacji latynoskim typem urody; zupełnie mnie nie kręcą Włosi, Hiszpanie - większość z nich, pomimo ciemniejszej karnacji, ma coś takiego wyglądzie z chłopców (delikatne rysy, wątłe ciałka). Nie podobają mi się także czarnoskórzy mężczyźni ani azjatycki typ urody.
Zauważyłam, że największą rolę w tym co mnie kręci odgrywa... męska szczęka ![]() ![]() Dla rudego z taką szczęką (najlepiej Szkota) mogłabym przepaść bez reszty ![]() ![]() Ale ja zawsze dziwna byłam, widać będzie zła matka ze mnie i złe geny dam swoim dzieciom ![]() A co mi tam, nawet Wam wkleję, żebyście się mogły pośmiać, mój ideał ![]() Edytowane przez solideja Czas edycji: 2013-03-13 o 23:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
zaraz tam pośmiać, niczego sobie panowie
![]() drugi mi pasuje do mojego ulubionego obecnie fanpejdża fejsbukowego: jaram się wydziaranymi drwalami ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:03.