![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Marcowe porządki - perfumy i spółka
Cytat:
Tak, fabryczne, ale niestety chcę je wymienić tylko za inny zapachy, pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |||
Wtajemniczenie
|
Iveriin,
Niestety nie wypatrzyłam nic za Revlona. Dziękuję ![]() ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Słoniku, a szary kolor to już wymienione? Bo ja właśnie poszukuję Body Shopu Spa Wisdom... ![]() ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Cytat:
fajny wątek ale jakoś nic dla mnie niestety... szkoda, że patchoulowy olejek Alverde już oddany, bo ten bym chętnie wypróbowała ;-) Pa! ---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Wywo, U Ciebie rozważałabym jedynie Feminite du Bois, no ale jak rozumiem nie za Senses ;-) Mogłabym przemyśleć oddanie Dolce Vity i ew. odlać trochę Senses gdybyś chciała, ale nie wiem, czy Cię to interesuje? ![]() ---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- niestety ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny,
dziękuję za wszystkie propozycje - będę odpowiadać sukcesywnie, niestety wyłącznie po pracy, więc proszę o cierpliwość ![]() szkoda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | ||||
Wtajemniczenie
|
hej, dzięki ale nic...
---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Cytat:
niestety nadal nic. pozdrawiam cieplutko ![]() ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Cytat:
Super masz wątek i piękne kosmetyki! Niestety jakoś wśród tych wspaniałości nic nie potrafiłam dobrać sobie - za dużo już mam i ciężko mi wyjść poza wish listę... ![]() ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Cytat:
jak rozumiem muszę poczekać na nowy post? bo w załączonym wątku kosmetycznym nie ma nic na wymianę ;-) |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Lux Mundi
|
Cześć
![]() u Ciebie podoba mi się : Jacomo For Her, EDP, 90/100 ml Lancome Hypnose Senses, EDP, 25/30 ml Boss Deep Red, EDP, 35/90 ml Znajdziesz coś u mnie ? ![]() Pozdrawiam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#37 | |
Wtajemniczenie
|
Mealen,
Przepraszam, ale jakoś nie brałam pod uwagę wymiany markowych perfum na identyczną ilość Sephory (wiem, wiem, że to unikat ;-) także przepraszam za zamieszanie ;-) ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- Cytat:
U Ciebie podoba mi się Jardins de Bagatelle, ale musiałabym się poważnie zastanowić, bo mam jeszcze własną, sporą flachę ;-) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Lux Mundi
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zadomowienie
|
Czy chciałabyś za DV Flowerbomb Extreme?
I czy wypatrzysz coś za bebik hanskin? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Wtajemniczenie
|
Cindy,
A jak byś w ogóle widziała wymianę, bo wszystkich flaszek nie oddam ;-) ![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Cytat:
Nie znam wersji Extreme a nie udało mi się dzisiaj przetestować w perfumerii - nie mieli. Spróbuję jeszcze poszukać, ale jeśli się nie uda, to nie wiem czy wezmę w ciemno - ja chcę teraz właśnie EDT, żeby nie było tak drastycznie słodko ;-) Ale tak jak mówię spróbuję przetestować i dam znać ![]() A za BB niestety nic nie wypatrzyłam w wątku... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() sorry; Ja jestem słaba w opisywaniu kolorów, ale mam trzy bardzo podobne róże Korresa i Diora z wątku i jeszcze Catrice - są bardzo, bardzo podobne, ale Korres najcieplejszy, opalizuje na złoto; Dior jest najchłodniejszy, Catrice tak po środeczku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Wtajemniczenie
|
Metice,
sorry za zwłokę w odpowiedzi - próbowałam coś wyczytać na temat tego Twojego BB kremu. Może bym zaryzykowała, tylko czy on jest kryjący? Mam spore naczynka i chciałabym to ukryć. ![]() ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Cytat:
a podałabyś numer czy nazwe Catrice? jesli jest w ofercie to sobie sprawdzę. tutaj niestety nie ma kolorówki Korresa, więc jak nie zidentyfikuję koloru to albo wezmę w ciemno albo się wstrzymam do testów w Polsce ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Cytat:
bardzo ładny, neutralny odcień - jest jednak sporo tańszy od Twojego podkładu, więc musiałabyś coś dobrać; DiorBlush 639 Sunkissed Cinnamon podobny odcień, ale chłodniejszy, nieco w róż wpadający. Nadaje się do konturowania. Ten z kolei sporo droższy od Twego podkładu, ale ma uszkodzone zamykadło no i niestety jest po dacie (jakkolwiek nic się z nim złego nie dzieje, to suchy produkt) także mogłabym oddać, jeśli zechcesz ![]() Korresa no nie polecam, bo jest ciepły, wpada w sloneczne, pomaranczowe tony. Edytowane przez mhm0808 Czas edycji: 2013-03-23 o 09:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kochana, ja jak zwykle się nieprecyzyjnie wypowiedziałam - chodziło mi o numer Catrice, żeby porównać kolor i oszacować Korresa - jakoś lubię bardzo kosmetyki tej firmy ![]() Jeśli to nie kłopot to może ja sobie obejrzę Korresa jeśli znajdę tester w Polsce i zobaczę jak mi się komponuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Cytat:
![]() przemyślałam sprawę i jednak zrezygnuję - róż Korresa kosztuje w Pl 2x więcej niż podkład ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Wtajemniczenie
|
Up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Wtajemniczenie
|
Up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zadomowienie
|
Strawna, to bardzo przyjazny zapach (tylko ja wolę Ambre Sultan). Masz gdzieś ode mnie próbkę Scenta - poszukaj i sama oceń
![]()
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Lancome Hypnose Senses, EDP, 30 ml, nowe
Yves Saint Laurent Elle, EDP, 30 ml, praktycznie nowe, ubytek kilku psiknięć te zapachy wpadły mi w oko, a masz realne fotki? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
Scent jest dużo słabszy od AS i mniej "niszowy", taka otulajaca ambra. Minimalnie słodka i bez przypraw. Jak mi podasz adres, to wyśle próbkę
![]()
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
tak, chętnie, miracle jestem skłonna oddać za obojętnie, który sposród: chloe, hypnose senses, elle- chociaż elle mam, ale mogę zrobić zapas, no i mam chloe love intense, więc najbardziej chętna jestem na hypnose senses
![]() miracle praktycznie nowy, dostałam z wymianki w ubiegłym tygodniu- był jeszcze zafoliowany, aktualnie bez kilku testowych psików- nie moja bajka, więc w podskokach oddam. co do belle d'opium będę wybredna, bo bardzo lubię- możemy się targować. Edytowane przez kica_belinda Czas edycji: 2013-04-09 o 08:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Wtajemniczenie
|
Niestety nic w moim typie... Dzięki!
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
mogę poczekać, nie ma problemu. z wysyłką też nie będzie- jeśli się dogadamy mogę wysłać w poniedziałek, to będzie 15- żeby na pewno doszło na czas.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
pomarudzę...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Wtajemniczenie
|
Marudź śmiało! Byle Addict w końcu do mnie trafił ;-))
No dobra, nie naciskam tylko zachęcam ;-) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:31.