![]() |
#31 |
Przyczajenie
|
Dot.: Zniszczone paznokcie i skórki
Ostatnio bardzo często wycinałam sobie skórki i niestety tak nieumiejętnie, że przez to strasznie porysowałam sobie paznokcie. Teraz są słabe i strasznie się łamią. Stosuję odżywki ale póki co nic to nie daje.
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Chyba zaczęła mi się odklejać płytka paznokcia od palca na środkowym palcu
![]() Teraz moje pytanie, co ja mam zrobić z tymi paznokciami? Kilka razy dziennie od tych dwóch miesięcy olejuję paznokcie, używam witaminy A itd, jak zmywam lakier to przez dzień czy dwa nie maluję odżywką żeby paznokcie odpoczęły. Ale na dłuższą metę muszę je utwardzać odżywką bo się znowu połamią, tylko nie wiem czy taki lekko odchodzący paznokieć można malować czymkolwiek? On jest i połamany i odrywa się od skóry ![]() Niech mi ktoś pomoże, myślałam że już jest lepiej z moimi paznokciami a tu takie coś.. dodam że ten paznokieć mnie lekko boli, a reszta teraz zaczęła ale nie wiem czy sobie tego nie wmawiam z paniki :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() mega chwalę ten produkt wszędzie, ale niewiele jest takich kosmetyków, których używam niezmiennie od min. 7 lat i wciąż jestem z nich bardzo zadowolona. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
ja ostatnio zrezygnowalam z odzywek w formie lakierow bo nic nie dawaly
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
A próbowałyście tego elektronicznego pilnika Scholla? Ja miałam problem z lewą dłonią, bo nie dość, że mi się rozdwajały, to jeszcze miałam nie wiadomo dlaczego brzydko pofałdowaną płytkę (byłam nawet u lekarza, ale nic nie stwierdził i ponoć taka moja "uroda" :/). No i spiłowywałam to sobie pilnikiem, ale zostawały ryski i niezbyt fajnie wyglądało. Na Mikołaja "dostałam" (ja wybrałam, a Luby sfinansował) właśnie ten pilnik i już po dwóch użyciach jestem zadowolona. Płytka jest gładziusieńka jak wiecie co
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
Ja ostatnio widziałam ten pilnik od scholla w rossmannie na promocji ze 170 na 130 . Idealnie na świąteczny prezent dla mamy czy siostry
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:13.