|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: perfumy: Chanel, Dior, Givenchy, Jouicy Couture
coś u mnie za Black XS??
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
interesuje mnie: JOUICY COUTURE PEACE LOVE JOUICY 100 ML PACO RABANNE BLACK XS EDT 100 ML (mocny tester) Coś za któreś lub oba znajdziesz? Pozdrawiam.
Ubrania 44-46,dla chłopca 110-116, decoupage https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1265168 Kosmetyczny https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1262590 Chudnę sobie... 83kg-78kg -75......................6 2 kg ![]() |
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
hej mam kilka 5 diora moze chcialabys za chanel n 5??mam Endless Shine zuzycie calej paletki ok 15%,Golds 20% i Earth Reflection ok 20%..
Edytowane przez magsch Czas edycji: 2013-03-22 o 22:38 |
|
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
Niestety nic
---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Hej, zainteresowały mnie: Estee Lauder Signature Eyeshadow Quad - Gold Opulence, 4 cieni, tylko testowana. Dior 5 Coleurs kol. 553 Elegante - paletka 5-ciu cieni w beżach i brązach, zużycie około 1/3 albo mniejsze, zastanawiam się nad oddaniem, tylko za coś z wish. ale to chyba trochę mało i nie wiem, co dobrać, zastanowię się jeszcze ![]() |
|
|
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: perfumy: Chanel, Dior, Givenchy, Jouicy Couture MARZEC
zapraszam do mojego wątku
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=683677 |
|
|
|
|
#39 | ||||
|
Raczkowanie
|
Nic nie znalazłam
Cytat:
---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Dzięki Jamestown, nie zawracam już głowy, bo chyba szukam większej ilości paletek ![]() [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;39946901]Nie wiem czy interesuja Cie dalej moje rzeczy, bo widze, ze inna wizaznka tez Dahlia zainteresowana. Daj znac to wstawie fotki .[/QUOTE]---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Dziękuję, niestety nic ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Nic ![]() ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Niestety nic Cytat:
---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- Świetne te paletki, ale zbyt duże zużycie ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Przykro mi, nic ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Za dwie piątki Diora? Mogłabym poprosić o fotki? ![]() |
||||
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
moge ci fotki porobic jak chcesz to sama oceniesz zuzycie
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
zdjecia
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zastanowiłaś się?
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
Raczkowanie
|
Fajne są
niestety nie znalazłam u Ciebie nic więcej, więc jeśli nadal jesteś zainteresowana to albo Givenchy albo Dior za te dwie 5![]() ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Myślałam o dołożeniu jeszcze czegoś do wybranych cieni za jeden z moich flakoników niestety nic nie wpadło mi w oko..ale widziałam Twoje kolczyki, nie w moim stylu, ale są przepiękne, gratuluję zdolności. |
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
hej,
za 2 paletki trochę mi się nie opłaca za jeden flakon, Diora za 215 można już kupić, a moje paletki są prawie nowe, hmmm ![]() proponuję 2 paletki za 2 flakony albo 1 paletka plus ewentualnie coś jeszcze ode mnie za 1 flakon, co ty na to
|
|
|
|
|
#51 | |
|
Raczkowanie
|
Sprawdzałam na Douglas.pl - Dhalia 75 ml kosztuje 449 zł a Dior 100 ml - 369 zł (ja mam 125 ml), więc jeden flakon za cienie wartości 230 zł... to raczej mi się nie opłaca
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Namyśliłam się Dhalia lub Juicy za:Dior 5 Coleurs kol. 553 Elegante - paletka 5-ciu cieni w beżach i brązach, zużycie około 1/3 albo mniejsze, zastanawiam się nad oddaniem, tylko za coś z wish. - podeślesz fotkę? Dior Diorskin Poudre Libre Matte and Luminous Hydrating Loose Powder Carolina Herrera Chic edp 30 ml, nowe, w kartoniku i folii, wymienię tylko za inne perfumy - czy to oryginały z pewnego źródła? |
|
|
|
|
|
#52 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jestem chętna na Dhalię ![]() Jak się namyśliłaś to zapraszam na PW, możemy ustawić się osobiście tak jak poprzednim razem |
|
|
|
|
|
#53 |
|
Raczkowanie
|
A podeślesz jeszcze fotkę tego Diora? Jestem ciekawa stopnia zużycia.
|
|
|
|
|
#54 |
|
Raczkowanie
|
jouicy couture albo chanel no 5 za code ok 70 ml, odlewkę gucci edp 15 ml, idole ok 15 ml, mania ok 10 ml, mistero di roma prawie 100 ml
|
|
|
|
|
#55 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, udało się
Wstawiam zdjęcia cieni Największe zużycie ma jasny cień po prawej na górze, ale to i tak niewielkie wgłębienie.
|
|
|
|
|
#57 |
|
Raczkowanie
|
coś u mnie za JOUICY COUTURE PEACE LOVE JOUICY 100 ML
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=683844 |
|
|
|
|
#58 |
|
Raczkowanie
|
znajdziesz coś u mnie za no 5?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=685215 (nowy wątek) |
|
|
|
|
#59 | |||
|
Raczkowanie
|
Dobra, wchodzę w to
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Niestety nic. Cytat:
---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Niestety nic nie znalazłam. Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
Czy interesują Cię Aqua Eyes z Make Up For Ever - mam te grubsze kredko -0 cienie w kolorze miedzianego i złotawego brązu ( testowane ) oraz konturówki nowe - ciemna i jaśniejsza zieleń oraz fuksja. Oczywiście mogę podać numery kolorów -ale to później.
mam jeszcze MUFE cień w kremie 2 i bazę Aqua Seal - nowe. Poza tym Smashbox ta zielona baza pod makijaż . I korektor Benefit Bo-i-ing (jakoś tak) 03 - nowy. Korektor Diorskin Nude 003.
Wymiana perfumy i inne Edytowane przez ragutka Czas edycji: 2013-04-03 o 10:42 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:55.