![]() |
#32 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Kolorówka, pielęgnacja i zapachy :) kwiecień
niestety mam dużo swojej kolorówki i wiecej juz nie potrzebuje z takich kolorów
chyba ze ten cień Calvin Klein pojedynczy cień Tempting Glance ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- nie ciężkie tylko sobie już je szlifujemy ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- juz szuka Ci ja tych kodów ![]() L bf013 M 32g0001 Dostałam je po pokazie fryzur w styczniu razem woskiem z M ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- no chyba ze mozesz mnie poczetowac małą odlewką Dolce&Gabbana Light Blue? ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- niestety nie chce gratisów i nie opłaca mi sie wymieniać nabłyszczacza i remu za to co zaproponowałaś musze podziękować |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Za spray JF dałam ok. 59 zł, nie oddam go dodatkowo z tuszem tylko za puder lub spray, bo zwyczajnie by mi się to nie opłacało
![]()
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
coś za tusze, eyeliner, kredkę chanel?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
mnie najbardziej interesowała maseczka i Essence Crystalliced
CK Summer 2012 - rzeczywiście badziej by mi sie podobało niż DG LB aleodlewki perfum biorę tylko do wymianek ale nigdy nie wymieniam sie na same odlewki kolorówkę staram sie ograniczać bo mi sie do kosmetyczki nie mieści dlatego wymieniam sie na to co w tej chwili potrzebuje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Nie ma sprawy
![]() ![]()
![]() |
#38 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
![]() wstępnie zainteresował mnie Burberry (z wątku) i Nectar (choć tu raczej obstawiam, że to nie mój kolor ![]() Ogólnie: pielęgnacji nie szukam (używam tylko tanich, naturalnych rzeczy). Najprędzej skuszę się na MACa, Bobbi (moja nowa miłość ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- widzę, że Ci zależy... mogę wstępnie zarezerwować dla Ciebie. Ale muszę kopnąć się do D. sprawdzić ten odcień i zapach, bo nie kojarzę ![]() ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- musiałabym dokładnie sprawdzić, ale na 100% EXP na rok 2015 - tylko nie pamiętam miesiąca. Symbol słoiczka zaś to 12 miesięcy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Mam w wątku Balenciagę L'essence, ok. 40/50 ml, jednak nie znalazłam nic dla siebie - gdybyś miała jeszcze coś poza wątkiem to daj znać
![]() ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- na końcu pierwszego posta jest lista zapachów jakie przygarnę, zajrzyj ![]() ![]() ![]() puder mineralny chętnie, poproszę o szczegóły; |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Rozumiem, to może JF i tusz MF za Twój puder, tusz colossal i puder got2be?
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Pewnie, to będę czekać na info ![]()
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
na podkłady jestem chętna, ale nic więcej nie wynalazłam mimo najszczerszych chęci ;
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
hej, nie skusiłabyś się na ORGASM NARSA w zamian z bobbika nectar> ?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
Przekupka: 119 pkt / 100% pozyt.
|
Elizko a jaka data waznosci i stopien zuzycia Jurlique'a? Ktora to wersja- lawendowa, rozana?
Legendary już niestety nieaktualny, ale moglabym oddac np Laure Mercier i The Balma za Jurlique ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
nom może następnym razem
![]() choc przynam ze ten summer byl kuszący ale napewno troche nie chce mi sie wymieniać za 5 ml ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Dokładka:
- 3 maski algowe Bielenda Professional: diamentowa, aloesowa i z glinką ghassul - Lolita Lempicka - The Delightful Sweeties - gratka dla fanek zapachów LL 10 ml kremu do ciała i 10 ml Body Scrub Crystals ![]() Zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
nigdzie koło mnie nie mogę dorwać testera Burberry Brit edt
![]() Także żebyś nie myślała, że zapomniałam, czy coś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Rozeznanie
|
Zainteresowały mnie:
L'Biotica Regenerujący krem do rzęs, balsam do ust Body Basics Papaya, Schwarzkopf Got2b puder. Proszę, abyś jeszcze raz odwiedziła moją wymiankę, ponieważ ta, którą widziałaś, to błąd ![]()
Na mojej wymiankowej wish znajduje się tylko jedna rzecz: SZUKAM KSIĄŻKI "GANDŻA" autorstwa Zygmunta MUŃKA Staszczyka !!! Jeśli ją posiadasz - DAJ ZNAĆ! Proszę, przeszukaj swoje półki, zapytaj znajomych... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Rozeznanie
|
A co myślisz o tym, żeby "powiększyć" naszą wymiankę?
![]() Przeglądając ponownie Twoje rzeczy, wpadły mi w oko jeszcze bransoletki - obie plecione (biała i turkusowa) oraz te fioletowe. Napisałaś, że "oddasz za drobiazg" - czy znajdziesz u mnie jakieś interesujące drobiazgi? Aczkolwiek, jeśli nie chcesz, to pierwotna forma wymianki (BB za puder, krem i balsam) również mi odpowiada ![]()
Na mojej wymiankowej wish znajduje się tylko jedna rzecz: SZUKAM KSIĄŻKI "GANDŻA" autorstwa Zygmunta MUŃKA Staszczyka !!! Jeśli ją posiadasz - DAJ ZNAĆ! Proszę, przeszukaj swoje półki, zapytaj znajomych... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Rozeznanie
|
Aby uniknąć niedomówień - ten lakier wygląda mniej-więcej tak: link - i ma lekko zielone refleksy. Jeśli odpowiada Ci ten kolor, to w porządku, możemy się wymieniać
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.