|
|
#31 |
|
CORELIPS
|
Dot.: ❤ kwiecień/maj 2013 u sylvia_doll: UBRANIA, TOREBKI, BUTY, BIŻUTERIA, ĆWIEKI I
Śliczne ciuszki , dokładam 1,2
czapeczka stan bdb 3,4 nowa bluza z uszkami ocieplana futerkiem 6 koszulka militarna nowa 7 szorty stan : ideał 8 szorty stan : ideał 9 spodnie kropeczki stan : ideał 9,10 cudowne śnieżnobiałe stan bdb Edytowane przez sylvia_doll Czas edycji: 2013-05-07 o 12:29 |
|
|
|
|
#32 |
|
CORELIPS
|
Dot.: ❤ kwiecień/maj 2013 u sylvia_doll: UBRANIA, TOREBKI, BUTY, BIŻUTERIA, ĆWIEKI I
Dziecięce
Nowe lub stan idealny Firmy tj. GAP, Old Navy (6-18 miesięcy) zdj.1 -> Karenw zdj.8 -> Karenw zdj.10 - Karenw a reszta jest ![]() Edytowane przez sylvia_doll Czas edycji: 2013-04-24 o 12:06 |
|
|
|
|
#33 |
|
CORELIPS
|
Dziecięce ciuszki
Stan: Idealny lub Nowy Firmy tj. Gap, Old Navy Na ~4-12 miesięcy zdj. 3, 4, 5, 8, 9, 10 -> Karenw reszta jest ![]() Edytowane przez sylvia_doll Czas edycji: 2013-04-24 o 12:08 |
|
|
|
|
#34 |
|
CORELIPS
|
Dziecięce ciuszki
Stan: Idealny lub Nowy Firmy tj. Gap, Old Navy Na ~4-12 miesięcy zdj. 1, 2 -> Karenw a reszta jest ![]() Zdj.5 MAXI ŚNIEŻNOBIAŁE SPODNIE (wyglądają jak spódnica) NOWE (XS-L) Zdj.6 MAXI SPÓDNICA wzory takie azteckie trochę panterki ![]() rozmiar: uni (wiązana) NOWA, ale bez metki Zdj.7 HAREMKI baggy LATO piękny fuksjowo/koralowy kolor materiał niesamowity: w dotyku jak satyna ale matowy, mięsisty, nie błyszczy się NOWE - rozm. XS-L Edytowane przez sylvia_doll Czas edycji: 2013-05-23 o 14:35 |
|
|
|
|
#35 |
|
CORELIPS
|
Dokładka, 07.05
1 ATMOSPHERE Fuksja bluzka koszulka stan jak nowa od S do L 2 PETITE Bluzeczka koszulka miętowa stan jak nowa od S do L 3,4 sukienka midi z usa asymetryczna czerwona (intensywna czerwień) rozmiar uniwersalny spokojnie do XL! 5,6 jeansowe ogroniczki od M do XL stan: bdb dokładam: 7,8 JEANSOWA KOSZULA stan: jak nowa z metki XXL ale to nieporozumienie- czyli pasuje na M/L/XL 9,10 SZORTY Spodenki z wyższym stanem Firma: DERBY , rozmiar S/M Edytowane przez sylvia_doll Czas edycji: 2013-06-18 o 22:23 |
|
|
|
|
#36 |
|
BAN stały
|
wymiary koszuli to pod pachami 45 cm , od ramienia w dol 50 cm. to jest rozmiar L , ale na mnie (mam S) wygląda dobrze
strój nie jest nowy, ale bardzo mało zakładany. tak, góra powinna byc dobra na spore B. buciki platforma 4cm , obcas 15 cm, ale nie wymienie ich na zegarek.
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zadomowienie
|
hej, przepraszam,że to tak długo trwało.
Roleczki oczywiście schowane w tak bezpiecznym miejscu, że sama nie mogłam ich znaleźć ![]() załączam fotki. kółeczko zrobiłam bez lampy, lekko pożółkło, ale widać, że to kauczuk hamulec w całkiem dobrym stanie jeszcze, w paru miejscach mają zadrapania od przewrócenia się, ale raczej lekkie.moim zdaniem są w bardzo dobrym stanie, sznurowane z klamerka spokojnie jeszcze posłużą. ja się przerzuciłam na szybsze
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: ❤ kwiecień 2013 u sylvia_doll: UBRANIA, TOREBKI, BUTY, BIŻUTERIA, ĆWIEKI I INNE
Póki co nic nie znalazłam, pozdrawiam
„Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Wierz mi, malutka, żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się.” |
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, Znajdziesz coś u mnie za biały sweterek i ewentualnie białą bluzkę z czarnym gorsetem w serce?
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
|
|
#41 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: ❤ kwiecień 2013 u sylvia_doll: UBRANIA, TOREBKI, BUTY, BIŻUTERIA, ĆWIEKI I INNE
Hej
nie wiem o jakiej sukience piszesz ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- ok, rozumiem, ale pamiętaj, że bielizna i majtki są również nowe z metkami a ta bluzeczka była założona jeden raz, więc wygląda jak nowa. Poród mam zaplanowany na 19 sierpnia, ale będzie to pewnie troszkę szybciej, więc w sumie nie wiem - pół ciuszków takich wiosennych ale pare sztuk też takich cieplejszych na jesień. A ty chcesz sprzedać może te ciuszki? albo czego poszukujesz to może coś poszukam poza wątkiem, jak już się wymieniać to na bogato to czekam na zdjęcia
|
|
|
|
|
#42 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam jeszcze takie coś co mogłoby Cię zainteresować:
bokserka biała z koronką na plecach i falbankami z przodu, fajna jest bo taki delikatny materiał no i jest taka dłuższa, śliczna delikatna koszulka nocna oczywiście nowa, ale bez metek bo dostałam na prezent, ale jakoś tak zawsze wychodzi że nie mam kiedy założyć . No i mam rolki na kauczykowych kołach. Ja śmigałam na nich po rampie , takie tylko na zatrzaski
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zadomowienie
|
nie wiem, jaka jest długość wkładki, bo ten bucik się nie wyjmuje (Albo ja nie umiem tego zrobić) w każdym razie moja stopa mierzy dokładnie 24 cm i nic mnie w nich nie ciaśniło.
jeśli chcesz to możesz przymierzyć w Warszawie
|
|
#44 |
|
Wtajemniczenie
|
I jeszcze coś takiego znalazłam:
leginsy z Atmosphere - kobaltowe z zapiętkami - stan jak nowe z wadą mają puszczone tak jakby oczka, albo zaciągniecia dwa na tyłku. Dalej to nie pójdzie bo już jest szewek. Nadają się tylko do długich swetrów i bluzek zakrywających pupkę. Ale są cudne bo one są z takiego przemiłego materiału, oczywiście nie prześwitującego. Nigdy nie miałam ich na sobie. No i taka niby kolia z takich jakby sopli - styl typowo rockowy - czyli nie mój i w sumie nie miałam jej nigdy na sobie. |
|
|
|
|
#50 |
|
CORELIPS
|
Rezerwacja 6
ciuszki dziecięce jeszcze |
|
|
|
|
#52 |
|
Wtajemniczenie
|
koszulka nocna nie ma miejsca na gąbeczki, ale fajnie te miseczki są wyprofilowane, więc nie odstają jak w niektórych co mają miękkie miseczki
miało być seksownie prawda a te kobaltowe leginsy? i ta kolia ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Ja również mam B (no, teraz aktualnie C-D i szkoda, że tak nie zostanie hehe) legginsy i cała reszta będzie na ciebie dobra bo ja noszę ciuchy rozmiar S/M czasami nawet w XS wejdę jak jest coś rozciągliwe ![]() Nie mam tych rzeczy we wątku także nie muszę ich rezerwować to czekam na zdjęcia |
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nie mam nic poza wątkiem. Pozdrawiam
|
|
#56 |
|
Rozeznanie
|
23,5-24cm
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
|
|
|
|
|
#58 |
|
BAN stały
|
nie wiem na czym Ci najbardziej zalezy ale proponowałabym : marmurki + koszula + korale za zegarek
? cenowo by bylo chyba mniej wiecej to samo.. albo marmurki + koszula + tunika i korale.. na to sie jeszcze moge opcjonalnie zgodzic
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:58.

strój nie jest nowy, ale bardzo mało zakładany. tak, góra powinna byc dobra na spore B. buciki platforma 4cm , obcas 15 cm, ale nie wymienie ich na zegarek.

to czekam na zdjęcia

. No i mam rolki na kauczykowych kołach. Ja śmigałam na nich po rampie