|
|
#31 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wspólne prezenty dla dzieci
[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;4026627 6]Trampolina do ogrodu, piaskownica czy zabawki do wanny to wspolne jak najbardziej, ale ja tego nie wliczam do prezentow
Zdarza mi sie kupowac 2 takie same rzeczy, np 2 autobusy czy 2 auta wyscigowe. Nie da rady inaczej z dwojka chlopcow, ktorzy kochaja auta. Ogolnie jestem na nie wspolnym prezentom.[/QUOTE] młodsza 22mcy, starsza 4,5 roku - na Gwiazdkę kupiłam 2 takie same maskotki hello kitty (młodsza fanka kotów, starsza w liście do Mikołaja napisała, że koniecznie coś z HK ma być - gdyby młodsza dostała maskotkę a starsza układankę z hk, to byłby pewnie płacz) Na Mikołaja dostaną takie same prezenty. Każda też dostanie książeczki - każda inne, aczkolwiek potem i tak razem oglądamy i czytamy. Natomiast znów - pod choinką będą te helołkitki dla każdej, od babci mają też kupione prezenty osobno (młoda - wózek (starasza ma), starsza lego friends). Ale... chciałabym im kupić coś wspólnego - ogólnie one się wszystkim dzielą, nawet ostatnio młodsza w zabawkowym nas zaszokowała, bo złapała w ręce butelkę dla lalki i najpierw dała siostrze, potem drugą dla siebie wzięła Albo - obie kochają gary dwóch kuchenek nie kupię. Cytat:
różnicę wieku mamy chyba taką samą |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspólne prezenty dla dzieci
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;48887350]I jak teraz?
różnicę wieku mamy chyba taką samą Prezenty dostają osobne, ale najczęściej bawią się nimi razem. Jak synek dostanie autka to potem chce się bawić z siostrą, jak młoda coś dostanie co dla niego jest atrakcyjne to też bawią się razem. Na szczęście moje dzieci są takie uniwersalne zabawkowo, że wszystko im podchodzi, takie gender mam bawią się razem od aut po garnki i domek dla lalek z tym, że syn w nim autka układa
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:54.

dwóch kuchenek nie kupię. 
różnicę wieku mamy chyba taką samą