|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zbyt ciasne buty :(
Cytat:
Spróbuj ponosić buty bez wkładki parę razy, a potem ją włóż. Tak mi poradziła dziewczyna, która biega w maratonach
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
Boję się, że znów będę musiała kupić nowe buty, mój portfel tego nie zniesie..
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Daj im szansę, może się rozejdą.
Ja będę musiała jednak kupić nowe, bo dzisiaj znowu mam pęcherze na piętach ![]() Tanie asicsy widziałam tutaj: http://www.runshop.pl/asics-gel-cont...FQ0K3godSF0AUw słyszałam też, że 4f mają dobre i niedrogie obuwie. Będę się niedługo rozglądać. Ja szukam butów, które będą dobre zarówno do biegania, jak i do nordic walking. Trzymam kciuki za twoje buty
|
|
#34 |
|
Wtajemniczenie
|
Lepiej rozciągają się buty całe skórzane, w twoim przypadku najlepiej jak się rozciągną podczas noszenia, ubierz najcieńsze skarpetki bawełniane jakie kupisz i ponoś trochę dłużej, napewno się "rozczłapią".
|
|
|
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
Noszę je przeważnie raz w tygodniu przez około 2-3h, nie mam niestety czasu na ćwiczenia :/ i nic nawet nie drgnęły
boję się, że narobię sobie paskudnych odcisków i będę miała brzydkie stopy a w lecie lubię nosić odkryte buty
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Za ciasne buty - jak rozciągnąć?
Dziewczyny, kupiłam skórzane botki i okazuje się, że mnie nieco obcierają. Lubię je i szukam metod rozciągnięcia butów, żeby chodzenie w nich było przyjemne
![]() Słyszałam, że szewc może coś takiego wykonać. Słyszałam też o metodzie ogrzewania butów suszarką. Czy któraś z Was poradziła sobie z takim problemem?
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Za ciasne buty - jak rozciągnąć?
2 pary skarpetek. wloz buty i ogrzej suszarka. slyszalam ze skuteczne ale sprawdz co w necie pisze na ten temat.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
|
#38 |
|
Zasiedzenie
|
Już któryś raz piszę to na wizażu
mokra skarpeta. Bierzesz jakieś nie za cienkie skarpety, moczysz, wkładasz na stopy, stopy do butów i chodzisz tak po mieszkaniu. Już z trzy pary butów tak dopasowałam do stopy.Z aplikacji. Przepraszam za literówki - czasem nie trafiam w klawisze.
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Wpisałam w wyszukiwarkę i było już co najmniej 7 takich wątków. Połączyłam co mogłam i temat idzie na Modę.
Autorko, zobacz, może pomogą Ci porady we wcześniejszych wątkach? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:08.

mokra skarpeta. Bierzesz jakieś nie za cienkie skarpety, moczysz, wkładasz na stopy, stopy do butów i chodzisz tak po mieszkaniu. Już z trzy pary butów tak dopasowałam do stopy.