![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: //Maj// dużo kolorówki i troche pielęgnacji
mam kremy do twarzy, a jakie Cię interesują
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Z azjatyckich rzeczy mam jeszcze:
ok. 10ml baviphat apple (użyłam chyba 2 razy) ok. 20ml baviphat lemon Poza tym mogę zrobić odlewki odżywek z numerkiem 1: http://3.bp.blogspot.com/-O4wYRJiGNz...orzaa-vert.jpg Odlewek olei nie chciałabyś? Mam arganowy, musztardowy i Babydream z rosmanna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
szkoda że te algi poszły,mam dużo kremów do twarzy
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
perfumy raczej się zwolnią ale ja nic innego oprócz dermacolu nie widzę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
tak, są to sleeping packi, a więc nakłada się ich wieczorem jak krem i rano zmywa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
No to podsumujmy:
U CIEBIE: Dermedic Normativ oczyszczajacy żel do mycia twarzy, ubytek 1/3 (może nawet mniej) SuperDrug Mud Therapy maseczka z glinką i aloesem, zostało około 1/2 Fitomed, koncentrat na naczynka z liposomami, odlewka Bentley Organic, body lotion, lawenda i rumianek, miniaturka 50ml, brak ok. 1/4 Acne Killer, maseczka z USA peel off 10ml Istituto Ganassini, emulsja do cery trądzikowej Bioclin Acnelia M, nowa miniaturka Bioderma Sensibo BB krem SPF30, miniaturka raz użyta Dermedic, Aqua Gold, maseczka nawilżająco - wzmacniająca błyszczyk essence on top Pervoe Roshenie, Recepty Babuszki Agafii, delikatny krem - żel do powiek do 35 lat - odlewka około 8ml U MNIE: Coben "Bez pożegnania" KOBO paletka magnetyczna na 2 cienie kredka Avon glimmerstick diamonds (czarna, połyskująca) pw?
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
bardziej by mi zależało na Dermedic Normativ oczyszczajacy żel, więc wolałabym taką konfigurację:
Dermedic Normativ oczyszczajacy żel do mycia twarzy, ubytek 1/3 (może nawet mniej) SuperDrug Mud Therapy maseczka z glinką i aloesem, zostało około 1/2 Fitomed, koncentrat na naczynka z liposomami, odlewka Bentley Organic, body lotion, lawenda i rumianek, miniaturka 50ml, brak ok. 1/4 Acne Killer, maseczka z USA peel off 10ml Istituto Ganassini, emulsja do cery trądzikowej Bioclin Acnelia M, nowa miniaturka błyszczyk essence on top Pervoe Roshenie, Recepty Babuszki Agafii, delikatny krem - żel do powiek do 35 lat - odlewka około 8ml ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- bez biodermy i maseczki
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
no mnie też az tak strasznie nie zależy bo mam wszystkiego w nadmiarze,a wiem że żel prędzej czy póżniej zużyje
---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- więc wolę moja wersje
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Gwen Stefani Harajuku Lovers Lil Angel, tester 100ml, brak kilku psików
Viviean, Control Therapy Absorbing Mask, maseczka absorbująca tłuszcz do cery tłustej, trądzikowej, mieszanej, pozostało około 1/4 coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
A miałabyś jeszcze końcówkę jakiegoś kosmetyku z pielęgnacji twarzy albo odlewkę/odsypkę tylko żeby przetestować?
Może być olej ![]() ![]() Edytowane przez Silence_ Czas edycji: 2013-05-22 o 14:45 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
to dwamiesiace sie dogadywałysmy i tak szybko rezygnujesz? moge Ci dołożyć tą kredkę i mozesz odjąc ten błyszczyk. To wyglądałoby:
Dermedic Normativ oczyszczajacy żel do mycia twarzy, ubytek 1/3 (może nawet mniej) SuperDrug Mud Therapy maseczka z glinką i aloesem, zostało około 1/2 Fitomed, koncentrat na naczynka z liposomami, odlewka Bentley Organic, body lotion, lawenda i rumianek, miniaturka 50ml, brak ok. 1/4 Acne Killer, maseczka z USA peel off 10ml Istituto Ganassini, emulsja do cery trądzikowej Bioclin Acnelia M, nowa miniaturka Pervoe Roshenie, Recepty Babuszki Agafii, delikatny krem - żel do powiek do 35 lat - odlewka około 8ml U mnie kredka, ksiązka i paletka
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
od poczatku chciałam żel, spójrz na post 24
---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- a z wątku książkowego czy bieliźnianego nic Cie nie interesuje? mam poza wątkiem piżamkę i pasek biały
SUKIENKI kosmetyki książki nowa bielizna i odzież Pędzel [/B][/U][/COLOR]flat top! Edytowane przez ruby000 Czas edycji: 2013-05-22 o 22:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
piżamka letnia, niebieska, w rozmiarze małe M, nowa, nietrafiony prezent, jesli jestes zainteresowana, wysle zdjęcia
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
a tuasz MF 2000calories?
---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- czarny zostało około 20%, krem nawilżający Avon Aqua, zostało około 50%
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
tuszt z Avonu też nie lubisz?
---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- te 20% jest bardzo szacunkowe, trudno okreslic ile tak naprawde tuszu zostało, moze być 60% a może być te 20%. Jak wyciągam szcxzoteczke cąły czas jest bardzo mokra i w sumie nie czuc zeby si e konczył
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Ojej, nie odpisałam Ci. Przepraszam
![]() ![]() Tak więc wyglądałoby to tak; u mnie: YSL, Cinema w atomku - ok. 5ml wosk YC BlackCherry - trochę ułamany, zostało jakieś 70-80% odsypka ekstraktu z truskawek i l - cysteiny sleeping packi z baviphat - apple, lemon odlewka oleju arganowego U Ciebie: Jadwiga Saipan Algi Białe, maska gumowa uspokajająca - regenerująca - odżywcza, błyskawiczny lift, do kazdego typu cery łącznie z wrażliwą, zrobie odsypke (połowę z opakowania 250ml) odlewka oleju z kiełków pszenicy Pasuje? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
Podoba mi się u Ciebie:
Acne Killer, maseczka z USA peel off 10ml IsaDora, 56 coffee blends, jasny cień prawie zużyty, pozostałe maźnięte kilka razy Maybelline define - a - line, ebony black, kilka razy uzyta Avon glimerstick diamonds sparlkling diamonds
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Tak, tak. Ja też pewnie porobię odsypki do woreczka strunowego
![]() ![]() Ok, rozumiem ![]() Edytowane przez Silence_ Czas edycji: 2013-06-01 o 15:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
hops
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zadomowienie
|
niestety nic
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:01.