![]() |
#31 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Jak czesto nosicie perfumy?
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
![]()
Ja również używam perfum codziennie
![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Rozeznanie
|
ja tez codziennie, nawet po kąpieli...kiedy kładę się do łóżka z mężem... pryskam się delikatnie za uszkiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | ||
Nutka nie gryzie!
|
Codziennie..nie popsikana czuje sie nie ubrana
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Naprawdę uwielbiam ładnie pachnieć,dlatego zawsze bez wyjątku muszę się czymś spryskać.Nie perfumuję się chyba tylko,gdy idę spać<chociaż czasami lubię się psiknąć Noa lub Noa Fleur-są to dwa zapachy,które naprawdę uwielbiam i nie przeszkadzają mi w śnie>.Bez zapachu czuję się nieubrana
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Uzywam perfum raczej codziennie.Chyba, że siedze w domu to nie używam bo po co pachniec do zmywania albo mycia okien
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
BAN stały
|
ZAWSZE
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Zawsze. To po prostu element codziennej toalety.
Również w domu, to ma być przede wszystkim moja przyjemność ![]() I zawsze mam flakonik w torebce. Na noc bardzo oszczędnie i tylko niektórymi zapachami.
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
Ja tez zawsze,codziennie,traktuj e zapach jak ubranie i rano sie ciesze wybierajac
![]()
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Perfum używam codziennie!!!! Nawet kilka razy dziennie jak mam okazję wpaść do domu w ciągu dnia. Czasami noszę ze soba i buteleczkę wybranego zapachu. Nie wyobrażam sobie dnia bez perfum. No chyba, że byłabym obłoznie chora i nie czuła kompletnie nic... no ale chyba nawet wtedy...drobne psik psik dla poprawiania nastroju tez byłoby chyba wskazane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
Codziennie, nawet jesli siedze caly dzien w domu w wytartych portkach
![]() ![]() Nie ma dnia bez perfum ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
...to super,ze wiekszosc z Was na Naszym Wizazu
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#43 |
Przyczajenie
|
myślałem ze tylko ja jestem tak zboczony i psikam niekiedy tak poprostu dla poprawienia humoru...ale widze ze to dewiacja zbiorowa....pozdrawiam serdecznie...
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Właściwie codziennie, z wyjątkiem dni, kiedy jeste chora lub mam kaca. Wtedy po prostu się boję, że dane perfumy będą mi się kojarzyć ze złym samopoczuciem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
Przyznaję,ze używam perfum codziennie i skrapiam się nawet kilka razy dziennie
![]() ![]() Oczywiście dbam o nosy innych i nie wylewam hektolitrów,ale mam zawsze przy sobie w swojej magicznej torebce,która mieści wszystko(o zgrozo!)i zdarza mi się prysnąc kropelkę w pracy.. Ostatnio nawet przyłapałam się na tym,że wypsikałam się jadąc na narty i stojąc w spodniach narciarskich... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zadomowienie
|
Używam perfum codziennie. Bez nich czułabym się... naga. Używam ich zawsze rano, przed wyjściem do pracy, czasami pryskam się po powrocie do domu i zawsze - po kąpieli, przed snem. Nie zasnę bez zapachu
![]()
![]() |
#47 |
Zadomowienie
|
Też używam perfum codziennie i conocnie
![]() Na noc wybieram z reguły łagodne zapachy, np. Elixir Sensuel Chanel czy Sheer Rose Avonu. Czasem tylko nie mam ochoty na perfumy w nocy, wtedy sobie robię przerwę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Otulona zapachem jestem codziennie.
Na codzień używam wód toaletowych lub wód perfumowanych, czyste perfumy tylko i wyłacznie na wieczów od "wielkiego dzwonu". Wodami spryskuję sie rano przed wyjściem z domu do pracy i poprawiam popołudniu przed wyjsciem z pracy do domu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zadomowienie
|
Ja również codziennie i conocnie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Rozeznanie
|
Ja codziennie muszę czymś pachnieć, dzięki czemu lepsze mam samopoczucie i wogule pewniej się czuję. Ale jak siedzę w domu to nie zawsze się psiukam perfumami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zadomowienie
|
każdego dnia! no może z małymi wyjątkami, kiedy to ewidentnie mam ochotę pachnieć tylko sobą
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
ja spsikuję się codziennie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zadomowienie
|
psikam sie codziennie jestem totalna maniaczką potrafie sie 3 razy dziennie kąpac zeby zmienić na sobie zapach <wiem jestem nienormalna
![]()
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Ile razy dziennie się pachnić?
Wiem, że wątek może banalny i może już poruszany, ale spróbuję.
Niby jestem starą "perfumiarą" ale mam problem z wyważeniem ilości perfum na sobie zwłaszcza jak zaczynam nowy flakon. Np amor amor używam raz rano i czuję przez cały dzień, a inne muszę "poprawiać" parę razy. Tak było właśnie ostatnio z jednym z zapachów Diora. Poprawiałam go bo nic nie czułam aż kolega w pracy mi powiedział,że jak wchodzę do pokoju to on potem pół dnia pachnie. Oczywiście, zarzekał się ,że to komplement, ale ja się miałam ochotę iść wietrzyć... Jak utrafić z ilością perfum?
![]() |
#56 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ile razy dziennie się pachnić?
Cytat:
![]() psik jednych perfum starcza na caly dzien i jest jeszcze calkiem intensywny pod wieczor, podczas, gdy drugie mozna dopsikiwac co pare godz i mimo wszystko "znikaja" z naszej skory ![]() jednak wydaje mi sie, ze wiele zalezy rowniez od dopasowania zapachu do gustu "wlascicielki" ![]() ![]() podobno idealne perfumy to takie, ktorych na sobie nie czujemy... ale z drugiej strony co to za przyjemnosc, skoro w zasadzie nic z tego nie mamy, skoro nie mozemy napawac sie przepieknym zapachem unoszacym sie delikatna mgielka z dekoltu ![]() ![]() ja zwykle psikam rano 3 razy i starcza mi to na caly dzien. Jesli wychodze gdzies wieczorem, dopsikam jeszcze 1 raz, zeby zapach nabral na sile. Jednak niektore zapachy moge psikac doslownie co pare min, a i tak nikt ich nie czuje ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zapachy zachowują się na skórze bardzo indywidualnie. Z reguły wodą toaletową jako mniej intensywną można się dopsikiwać kilka razy dziennie, ale też nie każdą. Na przykład Celine klasyczna toaletowa ma trwałość i zapach niewiele się rózniący od edp. Zapach po zaaplikowaniu powinno się na sobie czuć przez chwilę, potem juz nie. Może "dolatywać" od czasu do czasu , lub możesz go czuć po wtuleniu nosa w miejsce aplikacji ale to wszystko. Jeżeli czujesz zapach swoich perfum cały czas to na pewno przedawkowałaś ! Zapach , ktory dobrze komponuje się z naszą skórą , zazwyczaj przestajemy szybko czuć, ale dla otoczenia jest on w dalszym ciągu wyczuwalny. Poza tym chemia skóry kobiety zmienia się kilka razy w miesiącu i intensywność tego samego zapachu może być w róznych dniach, różna.W zależnośći jakie hormony w danym czasie dominują. Zazwyczaj w okolicach jejeczkowania zapachy szybko ulatniają się z naszej skóry. Ja psikam się rano, dwa trzy psiki. Po przyjściu do pracy, idę zapytać koleżanek czy czują moje perfumy i w zależności od odpowiedzi albo się dopsikuję albo nie ![]() Zawsze odświeżam jednak zapach w godzinach popołudniowych , np. przed wyjściem z pracy lub jeżeli wychodzę po południu ( o ile nie zmieniam zapachu) No chyba ,że jest to Angel lub Paloma Picaso , ich odświeżać nie trzeba ![]()
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
ano dziękuję bardzo:0
wyczerpująca odpowiedź, nie powiem, jednak średnio pocieszająca ![]() tylko jak tu kurcze wiedzieć czy jeszcze pachnie tylko aj nie czuję czy już zapach wyparował?? Przecież nie będę wszystkich pytać.. Acha...i jedno pytanie jeszcze. Mam piątą aleję i moim zdaniem to dość trwały zapach. Nie jakiś bardzo trwały ale swoje na mnie wytrzymuje. Niestety teraz wyparowuje w pięć minut. Nie używam ich w dzień bo mi za ciężki na upał ale nawet wieczorkiem coś słabiej się trzyma. Mam nadzieję,że to nie znaczy , że się zaczął starzeć (wtedy by raczej zmienił zapach) ale temperatura mu nie służy na skórze... może tak być?
![]() |
#59 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:26.