![]() |
#31 |
Konto usunięte
|
Dot.: bolesny seks.../ ciąża
Judith, heloł nie kochasz się w jajowodzie?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Konto usunięte
|
Najwyraźniej samych za grubych miałam bo żaden nie dał rady z pochwy przebić się do macicy i wślizgnąć do jajowodu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Konto usunięte
|
ps jajowodowe orgazmy rządzą
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
BAN stały
|
Rozśmieszyłyście mnie do łez
![]() A tak na serio aktorko, pamiętam te pierwsze dwadzieścia razy bo bolały jak cholera. Chyba zależy od budowy... Twojej rzecz jasna, no chyba że masz murzyna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
and cigarettes
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Konto usunięte
|
http://www.youtube.com/watch?v=6W5pq4bIzIw
![]() do lekarza, naprawdę :d |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Konto usunięte
|
Rogaty penis
![]() Aczkolwiek ból jajników w trakcie stosunku nie jest niemożliwy - podobno. Pod wpływem ruchów w trakcie stosunku macica też się przemieszcza (bardziej obrazowo - huśta ![]() ![]() ![]() btw. moja korepetytorka z biologii mi opowiadała, że u rasy czarnej czasami może dojść do powstania ,,chrząstki" (jakiegoś zwłóknienia po prostu) w penisie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Wtajemniczenie
|
Bo ta długość penisa to razem z kręgosłupem podana była
![]()
![]() |
#39 |
.
|
bardziej podoba mi się ból kręgosłupa związany z okresem
![]() ![]()
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do autorki - bol jajnikow po seksie nie jest normalny i nie jest objawem ciazy, idz do lekarza.
![]() |
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
dziękuję Wam dziewczyny, co prawda zbliża mi się mam nadzieję okres i prawdopodobnie to jest przyczyna moich objawów
![]() co do pozostałych, burzliwych i mało śmiesznych wypowiedzi to również dziękuje za umilenie dnia i tak, mierzyliśmy ponieważ byłam bardzo ciekawa. mam tylko nadzieję, że jak Wy będziecie potrzebować rady przynajmniej jedna osoba potraktuje Was poważnie.
![]() |
#43 | ||
Zakorzenienie
|
Oj widze że odezwał się lekarz ze specjalizacją... mało jeszcze wiesz o swiecie dziecko, ale nie martw się jeszcze wielu rzeczy się nauczysz... wszystko przed tobą.
---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- No pewnie że rozdwojonego... bo z pewnością wkłada raz i porządnie i czeka na zbawienie... i wogole się nie porusza ani na milimetr ... chyba nie wiesz na czym polega sex ![]() ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Cytat:
Przykre jest jedynie że wile dziewczyn urządziło tu sobie prześmiewczą zabawę zamiast pomóc czy doradzić... straszna znieczulica, żeby to wam się nigdy nie przytrafiło to czy cokolwiek innego... |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Ja pamietam że po pierwszym seksie, sto lat temu (ale pamietam) wszystko mnie bolało, plecy, jajniki też. Chociaz facet miał miniaturke a nie penisa. Ale pamietam że zle sie czułam po tym, więc Autorko mysle ze nic sie nie dzieje ale do ginekologa warto sie wybrać
![]()
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
Kari, jesli uwazasz, ze nie mam racji prosze wytlumacz mi gdzie lezy moj blad, podaj jakies powazne zrodlo informacji. Pisze to szczerze i bez zadnego sarkazmu, jesli sie myle i jednak podczas stosunku seksualnego mozna uderzyc penisem jajniki, bo ktos "to i owo ma mniejsze/krótsze" bylabym wdzieczna za wyprowadzenie mnie z bledu. Niestety takie argumenty jak ten:
Cytat:
![]() |
![]() |
#46 |
maszyna, nie człowiek
|
Droga Kari, żeby nie było, pewnie wszystkie kierujemy się taką wiedzą o wyglądzie układu rozrodczego:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Jajow%C3%B3d Aby stukać o jajniki penis musiałby po przejściu przez pochwę i macicę zakręcić w jajowód, któy w przeciwieństwie do macicy i pochwy nie jest rozciągliwy (gdyby był nie byłoby - abstrahując od środowiska - problemu z ciążą pozamaciczną czy niedrożnościami), ewentualnie uderzać bardzo mocno przez macicę (tak się da?). Aby uderzać w oba jednocześnie penis musiałby być rozwidlony, ewentualnie byłby to bardzo wirujący seks.
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
wypowiedzi świetne
![]() a tu już na poważnie, może takie coś autorko? Cytat:
sun goes down Edytowane przez WhiteCherry Czas edycji: 2013-06-13 o 09:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
Re: Dot.: bolesny seks.../ ciąża
Cytat:
![]() |
![]() |
#49 |
maszyna, nie człowiek
|
Dot.: Re: Dot.: bolesny seks.../ ciąża
No tak czy siak musiałby się jakoś znaleźć w macicy albo wrecz rozrywać pochwę, dlatego poza duzymi wadami anatomicznymi, wrecz patologicznymi jakos nie widzę w oczach wyobraźni penisa stukającego w jajniki
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Autorka, marsz do ginekologa !
Jak ktos tu już wspomnial ból nie musi oznaczac nic groznego, ale moze byc oznaka procesu zapalnego, torbieli i innych swinstw. takze inne porady nie dam, jak isc sie przebadac |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() jeszcze jedna kwestia, ja kto jest z preejakulatem? zawiera plemniki czy nie? są różne opinie. Pytam, bo ocierałam sie z partnerem co też mnie martwi a pod wpływem napięcia nie myślałam o zabezbieczeniu, a każdego nudzę na ten temat i pouczam ;/ i czy myslicie, że palenie marihuany osłabia plemniki?
![]() |
![]() |
#52 |
Konto usunięte
|
:facepalm: zastanów się poważnie nad swoim życiem.
I nie zadawaj więcej głupich pytań. Uczeni tego świata od lat debatują na temat preejakulatu, jedne badania dowodzą że są tam plemniki ale upośledzone, inni nie widza żadnych. Nikt póki co nie zbadał twojego faceta żeby to stwierdzić. Mamy ci powróżyć? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
zastanów się poważnie nad swoim życiem.
I nie zadawaj więcej głupich pytań. Uczeni tego świata od lat debatują na temat preejakulatu, jedne badania dowodzą że są tam plemniki ale upośledzone, inni nie widza żadnych. Nikt póki co nie zbadał twojego faceta żeby to stwierdzić. Mamy ci powróżyć? Drabineczko, nie wiem czy zauważyłaś ,ale od pewnego momentu ignoruję Twoje posty pt. WIEM-WSZYSTKO-JESTEM-THE-BEST więc prosze Ty też zignoruj moje pytania, bo oczekuję racjonalnych odpowiedzi od osób, które mają ochotę mi pomóc, a nie od tych którzy próbują mi uświadomić swoją wyższość choćby nawet intelektualną. Pozdrawiam Cię gorąco
![]() |
#54 |
Konto usunięte
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
.
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
Kurczę dziewczyny, czasem straszne z nas suki co nie? Dajcie spokoj dziewczynie! Pamietam, ze po pierwszym razie, mimo zelaznego zabezpieczenia (czyt. ostrozna gra wstepna, prezerwatywa +stosunek przerywany, razem oczywiscie) tez mialam schizy ciążowe, mimo ze jakąs gówniarą nie byłam. Wiec nie dziwie sie autorce ze pyta o preejakulat (sama do dzis o nim czytam), bo kurcze glupie rzeczy pisza w internecie a my wierzymy jak idiotki i potem sie martwimy.
AUTORKO ja cię rozumiem, wiedz to. Tez mialam tak jak ty, moze plecy mnie nie bolaly ale po stosunku troche pobolewalo mnie podbrzusze, tez sporo czasu. Chwile po tym bylam u ginekologa, stwierdzil ze jestem zdrowa jak ryba i nic mi nie jest. Czasami tak sie zdarza, takie są poczatki dopoki sie, mowiac wprost, nie rozciągniesz. Taka nasza natura i są kobiety ktore mają tak jak Ty, a są tez takie ktorym pierwszy raz przychodzi z latwoscia. Ciąze wyklucz. Bzdura. Na pewno od razu nie zaszlas przy paru ruchach. Tak łatwo to nie jest ![]() ![]() ![]() ![]() Nie hejtujcie proszę, nie chce mi sie nawet na to reaagowac. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Nie wiem czemu się oburzasz, że dziewczyny tak się z Ciebie śmieją. Zadając takie pytania raczej udowadniasz, że na seks gotowa jeszcze nie jesteś, bo nie wiem jak zaczynając współżyć można tak podstawowych rzeczy nie wiedzieć. Na Twoim miejscu nawet bym się nie przyznawała tylko nadrobiła braki w wiedzy. A jak aż tak Cię boli to idź do lekarza i dowiesz się co to, przy okazji popytaj go o wszystko czego nie jesteś pewna albo nie wiesz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
tak tak, racja mam 20 lat i faktycznie nic nie wiem na temat seksu. Ale od czego jest forum? Forum traktuje jako miejsce wirtualnych rozmów, możliwość zasięgnięcia rady od rówieśniczek, czy może starszych, bardziej doświadczonych kobiet. Niestety taką mamy mentalność, nastawioną na dobicie leżącego, nie szufladkuje ale takie wyciągnęłam wnioski, co jest dla mnie również bardzo pouczające, za co bardzo dziękuję
![]() hejty w góre!! łączcie się! ![]()
![]() |
#59 |
Konto usunięte
|
będą bliźniaki, gratuluję!
Serio autorko, Mark Twain powiedział, że "czasem lepiej milczeć i wydawać się głupim, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości". Zadajesz tak bzdurne pytania, że nie dziw się reakcji dziewczyn. Mam nadzieję, że to jakiś nie wiem troll, albo prowokacja, bo nie wiem jak można być tak niedouczonym. I to nie jest żadna wiedza tajemna, dostępna tylko starszym i bardziej doświadczonym wizażankom, ale najzwyklejsze szkolne wiadomości, łatwe do znalezienia chociażby w googlach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Raczkowanie
|
UP UP!
czekam na więcej ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:39.