Od marca ciągniemy, może do jesieni tłuszczu się pozbędziemy! - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-22, 17:51   #31
Leine
Zakorzenienie

Dot.: Od marca ciągniemy, może do jesieni tłuszczu się pozbędziemy!

Madzia a już nie pamiętam.. coś w stylu: "każda z nas to dobrze wie, że spalisz kalorii masę, bawiąc się z ku*****"

zagłosowane
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 18:15   #32
Butterfly_27
Zakorzenienie

Leine ci nasi faceci
Butterfly_27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 18:29   #33
Leine
Zakorzenienie

Nie?

Ale zapachy kupy kreta
Stary 2013-06-22, 18:48   #34
yennefer88
Rozeznanie

Właśnie wróciłam z roweru. Dziś pobiłam swój rekord jazdy nad zalew - zawsze miałam 34 minuty, ostatnio 33 minuty a dziś 28 minut tyle co brat tyle, że teraz powiedział, że normalnie jeździ 28 minut, a rekord miał 24,5 minuty :/ zaraz idę smażyć placki serowe

Leine haha te hasło

Melduję z ćwiczeń dzisiaj:

- TURBO Ewy Ch.
- 19,5 km roweru
- 30 minut spacer

Zaraz prysznic kolacja i labaaaaaaaaaaaa
Stary 2013-06-22, 18:49   #35
Butterfly_27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
Nie?

Ale zapachy kupy kreta
A dlaczego zapachy kupy kreta?? Ja dzisiaj niekumata
Przez tą @ wzięło mnie na słodkie, to zamiast słodyczy zjadłam kromeczki z dżemikiem niskosłodzonym, posmakował mi że wyjadłam (czyt. wyżarłam) pół słoiczka z kilkoma kromczkami
A dziękuję za głosik
Stary 2013-06-22, 18:51   #36
yennefer88
Rozeznanie

Madzia teraz widzę, że pobiłaś 2000 km na rowerze !!!! Gratulacje
Leine mówiła, że piecze dziś kopiec kreta mmmm moje ukochane ciasto z dawnych czasów

Edytowane przez yennefer88
Czas edycji: 2013-06-22 o 18:52
yennefer88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 19:00   #37
Butterfly_27
Zakorzenienie

Aha no tak, zapomniałam Ja lubię kopiec kreta
Stary 2013-06-22, 19:03   #38
yennefer88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Butterfly_27 Pokaż wiadomość
Aha no tak, zapomniałam Ja lubię kopiec kreta

Ja uwielbiam : ta masa z drobinkami czekolady i banany w środku ehhh rozmarzyłam się a tu placki na patelni się smażą
Stary 2013-06-22, 20:19   #39
Leine
Zakorzenienie

No właśnie no... nie wiesz Madziu co to kupka kretka?

Uwaga! Chwalę się niewypałem jestem wściekła na siebie, bo robię to ciasto 2 raz w życiu, a zapomniałam, że za 1 razem brałam 1 litr śmietany, a teraz wzięłam tylko 600 ml i jest bardzo niziutkie Buuu... a ja robieę na blaszy o średnicy 28 cm, więc duże...
Pewnie za 3 dni ponowię próby zrobienia kopca kreta perfect jak to było z sernikiem...

ale jutro degustacja, musi postać w lodówce co swoje, więc fot jak w środku wygląda nie będzie :P
i tak oto ciasto za niecałe 15 zł z tego 5,40 zł na samą śmietanę trochę składników w domu miałam, to za dużo nie musiałam kupować

Edytowane przez Leine
Czas edycji: 2013-06-22 o 20:20
Stary 2013-06-22, 20:39   #40
yennefer88
Rozeznanie

Leine i tak cudnie wygląda
Stary 2013-06-22, 20:58   #41
Leine
Zakorzenienie

Kopiec kreta robiłam stąd: http://nikolodkuchni.blogspot.de/201...iec-kreta.html
i na pewno ma super przepis na samo ciasto- pięknie pachnie i smakuje- śmiało mogę powiedzieć, że tak samo jak 'kupne'
ale ja nie podwoiłam aż tak składników i to był 2 błąd nie wyrosło aż tak

Aha i dziś przyszła szczotka tangle teezer
Listonosz to jakiś czub- zamiast mi przynieść paczkę do góry to zostawił na skrzynce i ona tam sobie leżała kilka godzin bo ktoś zadzwonił, otworzyłam, ale nikt nie wszedł... pomyślałam: "może reklamy" i dupa. Gdy schodziłam na zakupy to spojrzałam na skrzynki i leżała paczka moja jakby ktoś mi ją wziął to bym się wściekła ale ponoć jak list nie jest polecony/priorytetowy to nie muszą wchodzić i wręczać

Ok, teraz zdam relacje ze szczotki:

- dobrze się trzyma w ręku,
-lekka
- ma pełno, króciutkich plastikowych, miękkich igiełek co fajnie rozczesuje włosy, nie ciągnie tak kołtunów jak szotka za 5 zł,
- rozpływałam się czesając a szczególnie skóra głowy, ło matko jakie to przyjemne było, masaż głowy mega pozytywny
- nie wiem jak to będzie po myciu włosów i rozczesaniu na mokro, bo teraz je przeczesałam jak już są dawno po myciu i rozczesane

Edytowane przez Leine
Czas edycji: 2013-06-22 o 21:02
Stary 2013-06-22, 21:00   #42
Buffalo
Rozeznanie

Piękny jest Niestety ja takich wyczarować nie umiem

Pochwalę się, cieszę się że się zmusiłam, bo strasznie mi się nie chciało, ale zaliczyłam równe 19 km na rowerku w 1h 15 min ;D
W ogóle, u nas w nocy była straszna burza. Ludzi pozalewało, rzeki podniosły się w niecałe 3h o prawie 4m. Masakra jakaś. U mnie na szczęście nie jest źle, ale w sąsiedniej miejscowości katastrofa
Buffalo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 22:12   #43
yennefer88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Buffalo Pokaż wiadomość
Pochwalę się, cieszę się że się zmusiłam, bo strasznie mi się nie chciało, ale zaliczyłam równe 19 km na rowerku w 1h 15 min ;D

Superowo !!!! gratulacje grunt to umieć się zmusić, bo nie zawsze się chce ... wiem coś o tym hehe błogie lenistwo to kusząca perspektywa np. leżaczek i soczek i książka ale walczymy
Stary 2013-06-22, 22:19   #44
Leine
Zakorzenienie

Jednak skosztowaliśmy

Laski! Nigdy wcześniej nie jadłam tak pysznego ciasta! I to mówię ja, której własne wypociny rzadko smakują Smakuje lepiej jak z paczki

ta dam!

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

Cytat:
Piękny jest Niestety ja takich wyczarować nie umiem

W ogóle, u nas w nocy była straszna burza. Ludzi pozalewało, rzeki podniosły się w niecałe 3h o prawie 4m. Masakra jakaś. U mnie na szczęście nie jest źle, ale w sąsiedniej miejscowości katastrofa

no i za ćwiczonka! Ja miałam laby :P
Stary 2013-06-23, 08:13   #45
yennefer88
Rozeznanie

Witam z rana !!! U nas ładnie słoneczko świeci i jedziemy z rodzicami i bratem na wycieczkę rowerową prawie na cały dzień - obiad jemy poza domkiem dziś . W planach 40 km w obie strony uwielbiam takie wspólne wycieczki, bo dawno we 4 nigdzie nie byliśmy. Miłego dnia Kochane odezwę się po południu
Stary 2013-06-23, 08:14   #46
Veiovis
Zakorzenienie

Witam z rana w nowym wątku, w którym oczywiście musiałyście już tyle napisać
Veiovis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 08:24   #47
Butterfly_27
Zakorzenienie

Leine ciasto ładni ci wyszło i zrobiłaś je sama a nie z jakiś gotowców, a więc należą się Tak poza tym oglądalam tą stronkę z której robiłaś to ciasto, fajne ma przepisy W dodatku tak nakusiłaś tym ciastem mojego TŻta, właśnie tu przyszedł i zobaczył, że teraz też chce żebym je upiekła Ja też kiedyś pare razy robiłam przpis sama nie z kartonu ten kopiec kreta, ale gdzieś mi się przepis zapodział, to jak coś to wykorzystam ten co podałaś
Bożenka za ćwiczenia nie ważne ile jeździłas, z jaką prędkością, najważniejsze że się zmobilizowałaś. Ja wczoraj bez grzeszków, ale za to ile kanapel zjadłam z tym moim dżemikiem niskosłodzonym, tak mi posmakował a to wszystko przez tą moją @

---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ----------

Karolinka no ty to szalejesz z tym rowerem Fajne są takie wypady rodzinne , też bym tak chciała, ale brak rowerów no i dzieciaczki
Stary 2013-06-23, 08:49   #48
yennefer88
Rozeznanie

Madzia kanapki z dżemikiem to nie grzech aż jest gorzej jakbyś wciągnęła czekoladę albo coś, a ja przy @ mam właśnie ciągątki do czekolady

Ja już po śniadanku i zbieramy się

śniadanko takie sobie: parówka z szynki (niby 93% mięsa) nie chce wiedzieć co w tej reszcie jest , pokrojony zielony ogórek, musztarda, ketchup i pieczywo żytnie 3 kromki (ala Wasa, ale te tańsze z Biedronki :P)
Stary 2013-06-23, 09:07   #49
letina
Rozeznanie

Cytat:
Letina jak narazie nie możesz wydawać pieniążków na sprzęt, to może kup sobie takie najtańsze a la tesco, ja tak kiedyś kupiłam, kosztowało mnie 15zł, szału nie ma, ale lepsze to niż chodzić w pogniecionych ciuchach

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------

Letina u mnie na szczęście w Macu było w miare spokojnie, a ty masz tak troche przerąbane bo to teraz wakacje
Idę spać, jestem wykończona tym prasowanie, dobranoc kochane chudzinki
No i chyba kupię to za 15zł, bo aż wstyd
Jeśli chodzi o Maca, to u nas jest ogrooooomny ruch. Wczoraj byłam do 21.15 w pracy. O 21 niby zamykają cały pasaż, a klientów obsługiwałyśmy do 21.10 I nie to żeby kupowali tylko coś do picia na szybko czy lody, ale całe zestawy Masakra.

Madzia, Leine macie rację z tym wyjazdem, szczególnie z tym, że Tż 'zasmakuje pieniędzy'... Wczoraj wieczorem czytałam na szybko co pisałyście i zapytałam go, czy jest pewien, że będzie chciał wrócić. Stwierdził, że tak, bo chce w Polsce założyć rodzinę, ale wiadomo... na początku zawsze się tak mówi. Tż chciałby wyjechać na rok lub dwa. Ja się boję o nasz związek, bo nie potrafię wytrzymać bez niego 2 dni, a co dopiero 2 lat.. Wiadomo, często byśmy się odwiedzali, ale trochę mam stracha i tak. Ja chciałabym najpierw mieć jakieś wykształcenie, bo wiem, że jak będę przekładać studia to nigdy ich nie zrobię, a to nie wchodzi w grę Ustaliliśmy, że będziemy szukać najpierw w PL jakieś godnej pracy w zawodzie, jeśli się nie uda to będziemy myśleć na poważnie o Irlandii.

Karolinka Zazdroszczę, ja mam wymiary jak Ty z lutego

Cytat:
noo, ja mam już null... zerówki czas włożyć
High five!

Cytat:
-------
Hej dziewczyny siostra posłała mi linka z moim miastem, żeby wygrało prosze o głosiki Proszę gosować na BYTOM http://www.fioletowastrona.pl/?gclid...FQEQ3god2nUAjw
+1
Zagłosowałam na moje sąsiednie miasto

Leine Takiego hasła to by tu nie przepuścili
Nasi faceci to zboczuchy Mój wczoraj cały wieczór chodził w amorach i jak szliśmy spać to zaczął się dobierać, ale taka byłam zmęczona, że nawet nie pamiętam co robił dokładnie, bo zasnęłam
Ale świnia ze mnie

Cytat:
Napisane przez yennefer88 Pokaż wiadomość
Madzia teraz widzę, że pobiłaś 2000 km na rowerze !!!! Gratulacje
Leine mówiła, że piecze dziś kopiec kreta mmmm moje ukochane ciasto z dawnych czasów
Ja ostatnio kopiec kreta jadłam na mojej komunii

Cytat:
U mnie też w nocy pogoda szalała! Obudziłam się, bo tak lało, że masakra... jakby ktoś ogrooomne wiadro wody wylał na miasto. Ale teraz już jest spokojnie, musiało to potrwać tylko chwilę, bo nie widać większych zniszczeń

Tak w ogóle to witam już po śniadanku Bułka z serem salami, szynką filetową, pomidorkiem i sałatą + kawka z mlekiem.
Wczoraj oczywiście nie było tak pięknie, jak sobie to wcześniej zaplanowałam W pracy na przerwie wpadły 3małe ciasteczka z czekoladą. Tym akurat się nie przejmuję, bo były naprawdę mini. Gorzej z wieczorem. Wpadli znajomi i wyszli dopiero po północy. Przy okazji spotkania wypiłam jednego Lecha Shandy, drinka z rumu z colą light i kawałeczek ciasta z truskawkami. Mogło być gorzej.. chcieli zamawiać pizzę, ale na szczęście nic z tego nie wyszło
Dzisiaj mam w planach występ taneczny charytatywny, zbieramy na odbudowę muru, który rok temu się zawalił. Potem lecę szybciutko na obiad (kotlet schabowy, 2młode ziemniaczki, starta marchewka), a następnie do pracy na 5h. Oczywiście jak zwykle będę zabiegana, ale może z braku czasu nie wpadnie nic niedozwolonego
Stary 2013-06-23, 09:51   #50
Butterfly_27
Zakorzenienie

Letina no jak macie taki zapiernicz w tym Macu to możę lepiej sobie darować po tej umowie próbnej i poszukać czegoś lepszego. Co do tęsknoty, jakby twój wyjechał do Irlandii, to ja to znam, mój był ponad rok sam w De, ja to paru godzin bez niego nie umiem wytrzymać, w dodatku miałam córkę, było mi cholernie tęskno, latałam sama do niego raz na miesiąc czy półtora, na pare dni, ale troche mi się nudziło w De, bo on pracował a ja zostawałam sama w domu. Jeżeli naprawdę się kochacie to wszystko się wytrzyma. Ja wtedy skończyłam studia licencjata i już miałam się zapisywać na magisterke a się okazało że Tż wyjechał i my też wyjedziemy. Nie zapisałam się bo to nie miało sensu, szkoda mi tych niedokończonych studiów, mam jedynie licencjata a tutaj co mi po tym licencjacie. Jakbym maigstra skonczyła albo na jakimś innym kierunku inżyniera jak mój Tż to by było coś, a tak to mogę sobie moje studia w wsadzić. Jeśli myślisz o studiach, to wiadomo one nie trwają rok czy 2, tylko minimum 3 czy 3,5 roku.
Ja też zawsze mówiła, nigdy nie wyjadę do innego kraju, a jakoś los chciał inaczej, TŻ znalazł tutaj pracę i na początku myśleliśmy, porobi tutaj rok, może 2 i wróci, zdobedfzie doświadczenie i znajdzie pracę w Pl, ale czy warto wracać i zaczynać wszystko od nowa, szukanie pracy i robienie za grosze? Zdecydowaliśmy jednak zostać tutaj, ciężko mi z językiem i z zaaklimatyzowaniem się tutaj, ale to kwestia czasu, muszę się do tego przyzwyczaić. Ja bym na Twoim miejscu wyjechała, nie wiem cxzy od razu, czy dopiero za jakiś czas do Tżta dołączyć, ale napewno bym wyjechała.

---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ----------

Karolinka wiem, że dżemik to ni grzech, specjalnie sobie kupiłam 2 dni temu, jakby przez tą @ za bardzo by mnie korciło. Tylko tak sob ie pozwoliłam że zjadłam chyba ze 3 cale bułki z tym dżemikiem i 3 kromeczki Ponad pół słoika poszło w ruch Taki miałam niedosyt słodkiego

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

Dzisiaj nie cwiczę, po I @ mi przeszkadza, a po II jest niedziela, dzień odpoczynku
Stary 2013-06-23, 10:38   #51
Buffalo
Rozeznanie

Żebym ja tylko jadła kanapki z dżemem jak mam ochotę na słodkie
Też już jestem po śniadanku, bułeczka z wędliną drobiową i kawa, ale chyba jeszcze zjem jakieś jabłko albo wafle bo głodna jestem

Dziękuję Wam Szczerze mówiąc, sam fakt, że mogę tutaj napisać, że coś ćwiczyłam daje mi kopa do robienia czegoś
Madzia i dobrze, dzień przerwy dobrze Ci zrobi
Letina a co tańczysz?
Karolinka super, że urządzacie sobie takie wycieczki

Edytowane przez Buffalo
Czas edycji: 2013-06-23 o 10:43
Buffalo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 10:49   #52
letina
Rozeznanie

Madziu, chyba zrobię tak jak mówisz... Jeśli Tż nie znajdzie w PL dobrej pracy to pozwolę mu wyjechać, będziemy się często odwiedzać najwyżej. Jak Tż będzie chciał tam zostać to dołączę do niego po studiach i tyle. Może pieniądze nie są najważniejsze w życiu, ale dużo ułatwiają. Mamy tyle marzeń i na ich spełnienie niestety potrzebna jest kasa...
Co do Maca to w sierpniu kończy mi się umowa i już na początku miesiąca (przed wyjazdem do Bułgarii) będę szukać czegoś innego, gdzie się nie zarobie na śmierć w wieku 19 czy 20 lat
A z tym dżemikiem to sobie poszalałaś, 3 buły i 3 kromki chleba, no ładnie

Buffalo ja dokładnie mam tak samo z ćwiczeniami. Spinam się i robię do końca żeby móc się potem pochwalić Niestety już dłuuugo nie ćwiczyłam w domu, bo mam kupe roboty, ale zawsze gdy mam wolny wtorek lub czwartek lecę na fitness Ostatnio byłam po 9h w pracy i od razu pojechałam na zajęcia, było okropnie gorąco i duszno i wychodząc z sali wyglądałam jakbym wyszła spod prysznica

Ja na drugie śniadanko planuję owoce Mam w domu dużą pomarańczę, 3/4 kobylastego jabłka i bananka Podzielę się trochę jabłkiem i bananem z Tżem i resztę wpierniczę
Stary 2013-06-23, 11:25   #53
Butterfly_27
Zakorzenienie

Bożenka tiaaa tylko ja ostatnio ćwiczę odwrotnie, tzn ćwiczę 1 dzień a 6 dni robię przerwy
Letina wiem poszalałam z tymi kanapkami, ale to nie było zjedzone od razu, tylko na 2 raty, jedna po obiadku a druga na wieczór Ale lepsze to niż objadanie się czekoladą, a u mnie nawet na jednej całej tabliczce się nie kończy
Stary 2013-06-23, 11:40   #54
Leine
Zakorzenienie

Ćeść dziefcyny!

Cytat:
Napisane przez letina Pokaż wiadomość
No i chyba kupię to za 15zł, bo aż wstyd
Jeśli chodzi o Maca, to u nas jest ogrooooomny ruch. Wczoraj byłam do 21.15 w pracy. O 21 niby zamykają cały pasaż, a klientów obsługiwałyśmy do 21.10 I nie to żeby kupowali tylko coś do picia na szybko czy lody, ale całe zestawy Masakra.
w innych sklepach typu lidl, biedronka, czy real też jest zapiernicz, nagonka i słaba kasa

Cytat:
Madzia, Leine macie rację z tym wyjazdem, szczególnie z tym, że Tż 'zasmakuje pieniędzy'... Wczoraj wieczorem czytałam na szybko co pisałyście i zapytałam go, czy jest pewien, że będzie chciał wrócić. Stwierdził, że tak, bo chce w Polsce założyć rodzinę, ale wiadomo... na początku zawsze się tak mówi. Tż chciałby wyjechać na rok lub dwa. Ja się boję o nasz związek, bo nie potrafię wytrzymać bez niego 2 dni, a co dopiero 2 lat.. Wiadomo, często byśmy się odwiedzali, ale trochę mam stracha i tak. Ja chciałabym najpierw mieć jakieś wykształcenie, bo wiem, że jak będę przekładać studia to nigdy ich nie zrobię, a to nie wchodzi w grę Ustaliliśmy, że będziemy szukać najpierw w PL jakieś godnej pracy w zawodzie, jeśli się nie uda to będziemy myśleć na poważnie o Irlandii.
jak on się dowie jakie są zasiłki w Anglii na dzieci a jakie w pl to jeszcze bardziej zechce tam być. Mój tż też tak mówił- max 2 lata, bo on chce być z rodziną. Siedzi 4rty rok- z dnia na dzień oglądając fakty mówi, że nie chce tam wracać na stałe on tak teraz kozaczy, zapytaj go za rok czy chce dalej wracać
Cytat:
Leine Takiego hasła to by tu nie przepuścili
Nasi faceci to zboczuchy Mój wczoraj cały wieczór chodził w amorach i jak szliśmy spać to zaczął się dobierać, ale taka byłam zmęczona, że nawet nie pamiętam co robił dokładnie, bo zasnęłam
Ale świnia ze mnie
u mnie kłodowanie (leżenie jak kłoda) było przy tabletkach na szczęście teraz jest fajnie, wióry lecą!

Cytat:
Ja ostatnio kopiec kreta jadłam na mojej komunii
ooo to caaaaaałkiem niedawnoo

Cytat:
Napisane przez Veiovis Pokaż wiadomość
Witam z rana w nowym wątku, w którym oczywiście musiałyście już tyle napisać
dobry! coś nas zlewasz koleżanko
Nie widzisz jak pięknie dietkujemy???
Cytat:
W dodatku tak nakusiłaś tym ciastem mojego TŻta, właśnie tu przyszedł i zobaczył, że teraz też chce żebym je upiekła
do usług
pokaż mu sernika, może też się skusi
Stary 2013-06-23, 12:03   #55
Butterfly_27
Zakorzenienie

Leine na szczęście serniki mu się przejadły, bo teściowa co tydzień robi 2-3 ciasta, jeden z tego to sernik i 2 biszkopty

---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ----------

Cytat:
u mnie kłodowanie (leżenie jak kłoda) było przy tabletkach na szczęście teraz jest fajnie, wióry lecą!

ooo to caaaaaałkiem niedawnoo

---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ----------

Znalazłam fotkę z siostrą, zaraz wklepię do K.

---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------

Buu jak oglądam tą pogodę co ma być pod koniec czerwca / początek lipca to się płakać chce. W nasze wakacje ma być maksymalnie 20 stopni, a najczęściej pisze do 16-18stopni Mam nadzieję, że ta pogoda się nie sprawdzi
Stary 2013-06-23, 14:46   #56
yennefer88
Rozeznanie

Hej Dziewczęta!!! Wróciłam i padam dojechaliśmy na miejsce i brat mnie nakusił by wybić się dalej - w sumie wyszło wg mojego licznika 47 km, a wg licznika taty, bo jechał z nami niecałe 51 km, ale zakładam, że mój licznik ma rację, bo to licznik z endomondo a od taty zwykły rowerowy. Cała trasa wyszła mnie wg endomondo 987 kcal - dla porównania bratu obliczyło 1400 kcal, ale on ma 20 kg więcej . Powiedziałam mu, że to nie fair hehe to mi powiedział jak to facet " to zgrubnij to też tyle będziesz spalała " . Myślałam, że zjem po drodze big milka, ale lipa jedna knajpa była zamknięta, a w drugiej nie było, więc wzięłam sobie gałkę sorbetu ananasowego. Na obiadek miałam zestaw 4 surówek przepyszne i pół kitka kurczaka i pół rolady, bo z mamą wzięłyśmy po porcji żeby pokosztować. Tata z bratem oczywiście wtranżolili dużo więcej hehe i frytki mieli . Padam na twarz idę wziąźć prysznic i się relaksować

A ja dziś na deser pogrzeszę troszeczkę - szklanka coli zero - wiem gazowane i niezdrowe, ale już mam od marca smaka na nią, a mama właśnie wróciła z butlą i czuję, że się nie powstrzymam

Edytowane przez yennefer88
Czas edycji: 2013-06-23 o 15:08
yennefer88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 16:12   #57
mistaken
Raczkowanie

chcialabym dolaczyc do walki mam 25 lat i jestem 7 miesiecy po porodzie trza cos z soba zrobic bo lustro straszy
mistaken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 16:13   #58
Veiovis
Zakorzenienie

Cytat:

Buu jak oglądam tą pogodę co ma być pod koniec czerwca / początek lipca to się płakać chce. W nasze wakacje ma być maksymalnie 20 stopni, a najczęściej pisze do 16-18stopni Mam nadzieję, że ta pogoda się nie sprawdzi
Ja już od dłuższego czasu nie patrzę na żadne długoterminowe prognozy. Mieliśmy w zimę jechać w góry. Pogoda pokazywała roztopy i temp na plusie. W rzeczywistości było -10 i pełno śniegu. I takich przykładów mam ostatnio całą masę, więc trzeba zdać się na los
Veiovis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 16:21   #59
mistaken
Raczkowanie

jezeli macie jakies sprawdzone diety ,cwiczenia to chetnie przyjme jakies porady no i kupie rowerek stacjonarny chyba bo w plener z moim bobaskiem nie da sie na zbyt dlugo a tak w domku w wolnej chwili moge wskoczyc sobie i jazda
mistaken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 16:41   #60
Butterfly_27
Zakorzenienie

mistaken witamy, co do diety, to my się staramy zdrowo odżywiać, nie mamy nic konkretnego. Ja osobiście wcześniej próbowałam Dukana (2 misiące), sporo dość schudłam, ale potem jak przerwałam to prawie połowa wróciła, jak dla mnie nie warto się tak męczyć. Najlepiej to dużo pić i jeść 5posiłków dziennie, zero słodyczy (ewentualnie raz na jakiś czas coś kubnąć małokaloryznego), jasne pieczywo zamienić na ciemne, ryż,kasze, makarony tak samo. Z ćwiczeń są filmiki np. na YT Chodakowska (Skalpel, Turbo, Killer), Tiffany Rothe (różne filmiki krótkie po 10 min i krótsze), Mel B (10minutowe filmiki na różne partie ciała), do tego bieganie, rowerek, stepper, no co chcesz
Powiedz coś więcej o sobie, ile masz wzrostu, ile ważysz, ile chcesz ważyć itp.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości