![]() |
#31 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 692
|
Dot.: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Ali, ja siê te¿ tak staram. Chocia¿ przedwczoraj zrobi³am 22minuty bo w³±czyli jak±¶ smêtn± muzykê
![]() Jak± aktywno¶æ zaplanowa³a¶ na jutro?
![]() |
#33 |
Rozeznanie
|
Moje jedzenie na dzis to-3 skibki razowego chleba z kie³bask±,serem zó³tym i ogórkiem.Do tego herbata figura
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Ali, Bardzo ³adny jad³ospis i widaæ ¿e nie g³odujesz
![]() Ja na ¶niadanko mia³am kaszkê truskawkow± bo synek nie zjad³ ![]() Na obiad kalafior (pieczony ![]()
![]() |
#35 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- te dojadanie kaszek i deserkow gubi nas -Mamy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- uwielbiam kalafior!!:P:P:P:P ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- A w jakich godzinach jesz????????????? Bo ja od 10-18,ale dzis zaczelam od 11 a skonczylam o 17:P |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Ali, w jakim wieku masz dzieciaczki je¶li mogê zapytaæ
![]() Jeste¶ naprawdê aktywna ![]() Mnie czeka od jutra do niedzieli m³yn... w niedziele robimy roczek a ja postanowi³am zrobiæ wszystko sama, tort, ciasta, kolacjê. Jutro mycie okien i zakupy, czwartek ogólne sprz±tanie, pi±tek co idzie to ju¿ przygotuje w kuchni, biszkopty napiekê. W sobotê ju¿ zrobiê kremu i tort. I muszê zrobiæ farsze do miês. W niedziele pieczenie , ¿eby wszystko by³o gotowe jak wrócimy z ko¶cio³a.... Boje siê ¿e nie podo³am. Dobrze ¿e T¯ ma urlop ![]() ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- W jakich godzinach jem? hm... nigdy siê nad tym nie zastanawia³am... jak wstanê to ¶niadanie a kolacja nie pó¼niej ni¿ o 20 ale teraz siê staram po 18 zje¶æ i koniec. Ja te¿ lubiê kalafior, szczególnie teraz... ¶wie¿utki ![]()
![]() |
#37 |
Rozeznanie
|
Jakub 7 lat i Ania w lutym 2 lata skonczy³a
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Ali, mam braciszka Jakuba
![]() Bardzo fajn± masz ró¿nicê wieku. My je¶li siê uda wszystko jak zaplanowa³am to mo¿e pod koniec 206r. zaczniemy starania o drugiego maluszka. Piszesz ¿e nie masz nikogo do pomocy, to podziwiam ![]() ![]() ![]() a no i te¶ciow± mam ale... wola³abym ¿eby jej nie by³o w ogóle na roczku ![]() z Twojej Ani ju¿ musi byæ fajna dziewczyneczka ![]()
![]() |
#39 |
Rozeznanie
|
Ach te te¶ciowe i te¶ciowie:P hehe.Ja mam 26 lat w tym roku i jestem szczê¶liwa,¿e mam ju¿ tak odchowane pociechy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Odp: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.
E tam... Gdzie tam odchowanie... Jeszcze Cie duzo czeka
![]() ![]() ![]() Wys³ane z mojego ST26i za pomoc± Tapatalk 2
![]() |
#41 | |
Rozeznanie
|
Ja rodzi³am przed 19:P Mlody teraz do 1 klasy idzie,a Anka za rok do przedszkola
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- ide lulu:P do jutra ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Wtran¿oli³am zupkê z w³asnych ogórasków kiszonych, zagêszczon± na jogurcie. Rano jad³am jajecznice. I przeszed³ mi przez gard³o jeden mi¶ lubi¶
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- A jak u Was dziewczynki? Przywo³uje dwie nowe kole¿anki ![]() ![]() Agê równie¿ bo podgl±da a siê nie odzywa ![]()
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
rurki z biedry
![]() ![]()
![]() |
#44 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 69
|
Witam Diewczêta!!
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- no i co ja mam z Toba zrobic?? takie postanowienia i da³a¶ siê 4 rureczkom z biedroneczki?? nie ³adnie ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#45 |
Rozeznanie
|
Czesc dziewczynki:P Oj stronwomen nale¿a Ci siê baty:P:P
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- sniadanie o 11.2 czy 3 kromki razowego chleba i sa³atka z ogorka,pomidora w zio³ach bez soli absolutnie z 3 ³yzkami jogurtu naturalnego.Obiad Przed 14 2 kluski na parze ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- ide sie wyginaæ:P ![]() ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- ide sie wyginaæ:P ![]() ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- aaaa moja dziecinka ¶pi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
Ali t± zupk± z paczki to zaszala³a¶:p id¼ siê wyginac, ja tez zaraz sie k³ade na pod³oge i cwicze me boskie cia³o:p
![]() |
![]() |
#47 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |||
Zakorzenienie
|
Milencjusz,
Cytat:
![]() ![]() Jad³ospis dzisiejszy masz na medal ![]() ![]() Daj znaæ czy poæwiczy³a¶ ![]() £adnie stoicie z przygotowaniami ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ali, podziwiam za ten placek ![]() ![]() ![]() ![]() menu ¶rednie ale widzê ¿e siê sama zbatowa³a¶ ![]() jak ja Wam zazdroszczê tych Waszych straconych kilosów ![]()
![]() |
![]() |
#49 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Jem chrom,wiec mnie zbytnio nie rajcuj± s³odycze:P ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- wyk±pa³am siê i czekam na ma³¿ona.Chce na te rolki:P pachne jak bogini ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
Witam!!
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#51 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 825
|
Witam!
Chêtnie siê przy³±czê jako przysz³a PM, Slubujê tego samego dnia co Stongwomen ![]() Wzrost 162 cm Waga ok 60 kg Cel 55 kg Czy Mo¿na siê jeszcze przy³±czyæ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Madziu, witaj
![]() ![]() 5kg to nie du¿o ![]() ![]() ![]() Milencjusz, mi³ego dnia ![]() ![]() ![]() Ali, te¿ sobie chce chrom kupiæ, ale póki co u nas tak krucho z kas± ¿e ani nie wymy¶lam ![]() ---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ---------- Kamil od rana æwiczy moj± cierpliwo¶æ, marudzi strasznie. Machnê trzy okienka, powycieram i poprasuje. Tyle na dzi¶. Niech ju¿ bêdzie po niedzieli ![]()
![]() |
#53 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Do sukni wymiary wziête, pierwsza przymiarka 1 sierpnia. Czekaj± nas i to na ju¿: zaproszenia, obr±czki, alkohol, formalno¶ci, zapowiedzi, wi±zanki+butonierki i look m³odego, ale mój M. ma na wszystko czas ![]() ![]() ![]() Je¶li o czym¶ zapomnia³am to mnie u¶wiadomcie, bo pewnie macie ju¿ du¿o wiêcej ni¿ my ![]() Jak mam zamiar walczyæ? Chcia³abym ograniczyæ wêglowodany do minimum, wykluczyæ s³odycze, piæ wiêcej wody i mo¿e troszkê wiêcej ruchu bo WSZÊDZIE je¿d¿ê samochodem ![]() Podobaj± mi siê za³o¿enia Montiego, ale troszke to dla mnie skomplikowane, pewnie jak siê zacznie stosowaæ to wchodzi w nawyk, ale w sumie ponoæ dobre efekty s±. Dziêkujê odrazu za mi³e s³owa, to wa¿ne ¿eby siê wspieraæ i mam nadziejê, ¿e ka¿da z nas osi±gnie swój cel, niewa¿ny czy w zamy¶le jest on ma³y czy du¿y ![]() Pochwalcie siê sukniami ![]() Edytowane przez madziullka Czas edycji: 2013-07-04 o 07:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Madziu, mi³a osóbka z ciebie
![]() ![]() ![]() Nie znam tego Montiego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Suknie te¿ wstawiê pó¼niej ![]()
![]() |
#55 |
Wtajemniczenie
|
Ja kawê uwielbiam, pijê 3 dziennie, ale wiem ¿e to ¿le i to nie ma³e fili¿aneczki tylko kubasy!
![]() Ale to jest z³e i najlepiej jakby siê tego na³ogu wyzbyæ ![]() ![]() Z g³ównych plusów po rzuceniu kawy: bielsze zêby! brak dziwnego uczucia w ¿o³±dku po przedawkowaniu dziennej ilo¶ci ![]() ![]() Kawa ponoæ odwadnia , wiêc zamiast tej kawy to woda wskazana ![]() Wracamd o pracy,, pó¼niej Was poczytam ![]() Edytowane przez madziullka Czas edycji: 2013-07-04 o 07:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 362
|
dzieñ dobry
![]() ![]() ![]() ![]() Postanowienie wiêc mniej je¶æ, w koñcu zacz±c konkretnie æwiczyæ ![]() ![]() mam nadziejê dziewczyny,ze razem siê zmobilizujemy i powybaczamy grzeszki ![]() szuka³am jakiego¶ fajnego w±tku dla siebie i chyba w koñcu znalaz³am ![]() i sukienka ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() Edytowane przez mannijonnim Czas edycji: 2013-07-04 o 09:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Suknia ¶liczna |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |||
Zakorzenienie
|
Madzia, ja tam z kawy nie zrezygnuje
![]() ![]() Manni, Cytat:
![]() ![]() o udach mi nawet nie gadaj... moja babcia ma lepsze ni¿ ja ![]() Cytat:
![]() Sukienkê masz ¶liczn± ![]() Madzia, Cytat:
![]() wklejam moj± ¶lubn± listê: ZA£ATWIONE:
Do za³atwienia:
![]() |
![]() |
#59 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 362
|
no dobra
![]() ![]() ![]() a jak wam dzieñ mija? ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Cytat:
no w³asnie te¿ mia³am taki problem, najpierw próbowa³am w±tki o odchudzaniu,ale albo by³am "za chuda" i dziewczyny jako¶ niechêtnie mnie przyjmowa³y, potem na ¶lubnym,ale tez z¿yte kobietki od d³u¿szego czasu i tak ciê¿ko rzeczywi¶cie siê wbiæ gdziekolwiek z marszu, wiêc jestem Ci wdzêczna ![]() sukienka kupiona od tej dziewczyny , ktora ma j± na zdjêciu ![]() ona j± specjalnie przerabia³a w salonie,zeby pasowa³a i dlatego te¿ jest idealna na mnie ![]() ![]() ![]() a w salonach owszem sukienki byly,ale zawsze cos nie tak, a to ¿e mam za krótki tu³ów ![]() a ta tak ![]()
![]() |
![]() |
#60 |
Rozeznanie
|
cze¶æ dziewczynki
![]() ![]() ![]() Wydaje mi siê ze za du¿o zjad³am,bo czuje siê troszke zbyt syta.hmmm strongwomen biczuj mnie:P wiem ze chcesz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- Ale ze mnie chamka!Przepraszam-Witam wszystkie nowo przyby³e dziewczyny ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- Madziulka wazysz dok³adnie tyle,co ja marze,¿eby tyle mieæ ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- zdenerwowana zosta³am w³asnie kurka! dlaczego zawsze najwiêcej komentuj± ci co nie maj± zielonego pojêcia i w dodatku pisza t± swoj± kulaw± ortografi±!Mowa o facebooku ![]() ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- Je¶li ja bêdê waliæ byki to dlatego,¿e pisze szybko:P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:24.