5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp. - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2013-07-02, 21:49   #31
Lady Ali
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 692
Dot.: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.

Cytat:
Napisane przez strongwomen Poka¿ wiadomo¶æ
Ali, to jak ja w³±cza wie¿e i sama sobie skaczê do muzyki, trochê podnoszê nó¿ki, trochê na ziemi i z hantlami skaczê. D³ugo tak dziennie skaczesz?

Brawa za kolejny spadek Naprawdê wielkie

Ja rolek nawet nie mam. Kiedy¶ mia³am ale je¼dzi³am tylko i wy³±cznie przy p³ocie wiêc ¿adna sztuka. Jutro my¶lê pój¶æ na rower.
tak po³ godzinki jakie¶Dziêki serdeczne
Lady Ali jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-07-02, 21:52   #32
strongwomen
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 098
GG do strongwomen

Ali, ja siê te¿ tak staram. Chocia¿ przedwczoraj zrobi³am 22minuty bo w³±czyli jak±¶ smêtn± muzykê

Jak± aktywno¶æ zaplanowa³a¶ na jutro?
Stary 2013-07-02, 21:54   #33
Lady Ali
Rozeznanie

Moje jedzenie na dzis to-3 skibki razowego chleba z kie³bask±,serem zó³tym i ogórkiem.Do tego herbata figura na obiad po 14 zrobilam salatke z pomidora,ogorka i jogurtu nat.z ziolami prowanalskimi czy jak im tami do tego 2 skibeczki razowego chlebka a na kolacje o 17 zjadlam 1 buleczke ciemna z kielbaska i ogorkiem i herbate linea
Stary 2013-07-02, 21:57   #34
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Ali, Bardzo ³adny jad³ospis i widaæ ¿e nie g³odujesz
Ja na ¶niadanko mia³am kaszkê truskawkow± bo synek nie zjad³
Na obiad kalafior (pieczony) ale zjad³am ma³o, potem ciasto na urodzinach i na kolacje GRYZ chleba z serkiem.
Stary 2013-07-02, 22:05   #35
Lady Ali
Rozeznanie

Cytat:
Ali, ja siê te¿ tak staram. Chocia¿ przedwczoraj zrobi³am 22minuty bo w³±czyli jak±¶ smêtn± muzykê

Jak± aktywno¶æ zaplanowa³a¶ na jutro?
w³asnie bedzie kiepsko,bo Moja corcia ma rozyczke,nie mam jej na slonce wystawiac.Dzis jeszcze poszlam z dziecmi na piechote do sklepu a mam niez³y kawalek:P gdybym wiedziala co to za wysypka to w zyciu bym nie poszla.Ale jesli bedzie pochmurno to wsiadam na rower i zrobie pare km,a wieczorem jesli mala zansie szybko to zostawie mezowi ich i pojade na rolki:P oczywiscie wczesniej wygibasy musza byc odfajkowane.Dzis chyba 2x sie wyginalam ole pamietam

---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------

te dojadanie kaszek i deserkow gubi nas -Mamy

---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ----------

uwielbiam kalafior!!:P:P:P:P

---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ----------

A w jakich godzinach jesz????????????? Bo ja od 10-18,ale dzis zaczelam od 11 a skonczylam o 17:P
Stary 2013-07-02, 22:09   #36
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Ali, w jakim wieku masz dzieciaczki je¶li mogê zapytaæ
Jeste¶ naprawdê aktywna

Mnie czeka od jutra do niedzieli m³yn... w niedziele robimy roczek a ja postanowi³am zrobiæ wszystko sama, tort, ciasta, kolacjê.
Jutro mycie okien i zakupy, czwartek ogólne sprz±tanie, pi±tek co idzie to ju¿ przygotuje w kuchni, biszkopty napiekê. W sobotê ju¿ zrobiê kremu i tort. I muszê zrobiæ farsze do miês. W niedziele pieczenie , ¿eby wszystko by³o gotowe jak wrócimy z ko¶cio³a....

Boje siê ¿e nie podo³am. Dobrze ¿e T¯ ma urlop

---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ----------

W jakich godzinach jem? hm... nigdy siê nad tym nie zastanawia³am... jak wstanê to ¶niadanie a kolacja nie pó¼niej ni¿ o 20 ale teraz siê staram po 18 zje¶æ i koniec.

Ja te¿ lubiê kalafior, szczególnie teraz... ¶wie¿utki
Stary 2013-07-02, 22:12   #37
Lady Ali
Rozeznanie

Jakub 7 lat i Ania w lutym 2 lata skonczy³aJa pamietam jak ja robilam te imprezy.O moj ty panie:P tez taka zosia samosia jestem motorek w tylek i heja @ latka Ani takie same robilam jak roczek.Najgorsze,ze nie mialam nikogo do pomocy,bo tesciowej nie mam,wiêc z zdzieckiem uczepionym do nogi robi³am teraz ju¿ jest niebo lepiej,bo moje dzieci potrafi± siê zatroszczyæ o siebie nawzajem:P

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2013-07-02, 22:16   #38
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Ali, mam braciszka Jakuba (11lat)
Bardzo fajn± masz ró¿nicê wieku. My je¶li siê uda wszystko jak zaplanowa³am to mo¿e pod koniec 206r. zaczniemy starania o drugiego maluszka.

Piszesz ¿e nie masz nikogo do pomocy, to podziwiam bo ja mam na miejscu mamê, i babciê a i tak siê bojê ¿e nie podo³am na chrzciny wziê³am catering i heja ale teraz fundusze trochê nas zablokowa³y.
a no i te¶ciow± mam ale... wola³abym ¿eby jej nie by³o w ogóle na roczku

z Twojej Ani ju¿ musi byæ fajna dziewczyneczka
Stary 2013-07-02, 22:20   #39
Lady Ali
Rozeznanie

Ach te te¶ciowe i te¶ciowie:P hehe.Ja mam 26 lat w tym roku i jestem szczê¶liwa,¿e mam ju¿ tak odchowane pociechy
Stary 2013-07-02, 22:25   #40
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen
Odp: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.

E tam... Gdzie tam odchowanie... Jeszcze Cie duzo czeka widze ze pierwsze dziecko mialas w podobnym wieku co ja ja w tym roku skonczylam 21.

Wys³ane z mojego ST26i za pomoc± Tapatalk 2
Stary 2013-07-02, 22:39   #41
Lady Ali
Rozeznanie

Ja rodzi³am przed 19:P Mlody teraz do 1 klasy idzie,a Anka za rok do przedszkolaA matka bedzie na rolkach jezdziæ:P

---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ----------

Cytat:
Ali, mam braciszka Jakuba (11lat)
Bardzo fajn± masz ró¿nicê wieku. My je¶li siê uda wszystko jak zaplanowa³am to mo¿e pod koniec 206r. zaczniemy starania o drugiego maluszka.

Piszesz ¿e nie masz nikogo do pomocy, to podziwiam bo ja mam na miejscu mamê, i babciê a i tak siê bojê ¿e nie podo³am na chrzciny wziê³am catering i heja ale teraz fundusze trochê nas zablokowa³y.
a no i te¶ciow± mam ale... wola³abym ¿eby jej nie by³o w ogóle na roczku

z Twojej Ani ju¿ musi byæ fajna dziewczyneczka
Przyjecha³ do nas weterynarzi stwierdzi³,¿e nasza Ania wygl±da jak pszczó³ka MajaMa burze d³ugich rudych,krêconych w³osków :P

---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ----------

ide lulu:P do jutra

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-03, 12:50   #42
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Wtran¿oli³am zupkê z w³asnych ogórasków kiszonych, zagêszczon± na jogurcie. Rano jad³am jajecznice. I przeszed³ mi przez gard³o jeden mi¶ lubi¶ ale pomy³am dwa okienka, ogarnê³am w wiêkszo¶ci dom, jeszcze przelece pod³ogi to i lubisia spalê

---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------

A jak u Was dziewczynki?

Przywo³uje dwie nowe kole¿anki Manni, i Milencjusz

Agê równie¿ bo podgl±da a siê nie odzywa
Stary 2013-07-03, 18:03   #43
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

rurki z biedry i to 4 ukamieniujcie mnie...
Stary 2013-07-03, 18:10   #44
milencjusz
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 69

Witam Diewczêta!! tak jak planowa³am, dzisiaj zacze³am swój "rygor" dietetyczny:p postanowi³am je¶c regularnie co 2,5 -3 godz., bez podjadania i sobie do razu u¶wiadomi³am ile to sie kalorii dodatkowych zjada pomiedzy posi³kami... chyba ze 3 litry wody wypilam w pracy, zeby nie podjadac bo generalnie to jem zdrowo tylko te ciasteczka, czipsy i paluszki mnie gubi±... Na ¶niadanie kawa z mlekiem, bez cukru bo nie s³odze, 2 kromki razowego i serek wiejski, potem jogurt naturalny z musli, jab³ko i obiad w domku, czyli mizeria, kawa³ek miesa i ziemniaczki m³ode z koperkiem:p, a na kolacjê mam zamiar pocwiczyc Strongwoman je¶li chodzi o przygotowania do ¶lubiu to w sumie wszystko zrobione. Sala, zespo³- zaklepane, na zapowiedzi dane, go¶cie zaproszeni, sukienka siê szyje, wiêc teraz tylko 10 kilo w dó³ i mogê isc do o³tarza:d

---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ----------

Cytat:
rurki z biedry i to 4 ukamieniujcie mnie...
no i co ja mam z Toba zrobic?? takie postanowienia i da³a¶ siê 4 rureczkom z biedroneczki?? nie ³adnie . Ale w sumie one s± takie smaczne, zw³aszcza te z jasnym nadzieniem, wiec moze ja tez bym sie skusi³a.... do wieczora woda za kare
Stary 2013-07-03, 18:30   #45
Lady Ali
Rozeznanie

Czesc dziewczynki:P Oj stronwomen nale¿a Ci siê baty:P:P:pala : ze te¿ uda³o cie narobic mi apetytu na te zakazane produkty:P Ja upieklam dzis placka mezowi na imieniny i nawet nie sprobowalam.Zadnego podjadania ani nic.Kolacje zjadlam ok 4.Teraz stoje przy parapecie i krece dupcia i pisze:P Anna ussnie to poczekam na mego lubego,wsiadam w auto i jade na rolki

---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ----------

sniadanie o 11.2 czy 3 kromki razowego chleba i sa³atka z ogorka,pomidora w zio³ach bez soli absolutnie z 3 ³yzkami jogurtu naturalnego.Obiad Przed 14 2 kluski na parze,lekko polane sosem pieczarkowym i ma³y kotlecik schabowy,a na kolacje jab³ko i zupka z paczki:P mialam robote i jesli bym nie zjad³a o 4 to bym nie wyrobila sie przed 6 i znowu czekanie do 10 rana:P takze szczerze mowiac sie nie popisalam dzis z menu

---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ----------

ide sie wyginaæ:P

---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ----------

ide sie wyginaæ:P

---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ----------

aaaa moja dziecinka ¶piNo wiêc mogê spokojnie siê na roleczki szykowaæ:P:P jestem szalona,ale wieczorami tylko mogê sobie pozwoliæ na taka ekstrawagancjê jak rolki U nas jak to na wsi starsi ludzie zazwyczaj ciutkê ograniczeni na takie nowinki Ale ja sie nie przejmuje i jeszcze mnie z kijkami zobacz± spaceruj±ca o³ heeee:P:P:P
Stary 2013-07-03, 18:33   #46
milencjusz
Raczkowanie

Ali t± zupk± z paczki to zaszala³a¶:p id¼ siê wyginac, ja tez zaraz sie k³ade na pod³oge i cwicze me boskie cia³o:p
Stary 2013-07-03, 18:34   #47
Lady Ali
Rozeznanie

: jupi::j upi:
Stary 2013-07-03, 18:55   #48
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Milencjusz,
Cytat:
Witam Diewczêta!! tak jak planowa³am, dzisiaj zacze³am swój "rygor" dietetyczny:p postanowi³am je¶c regularnie co 2,5 -3 godz., bez podjadania i sobie do razu u¶wiadomi³am ile to sie kalorii dodatkowych zjada pomiedzy posi³kami... chyba ze 3 litry wody wypilam w pracy, zeby nie podjadac bo generalnie to jem zdrowo tylko te ciasteczka, czipsy i paluszki mnie gubi±... Na ¶niadanie kawa z mlekiem, bez cukru bo nie s³odze, 2 kromki razowego i serek wiejski, potem jogurt naturalny z musli, jab³ko i obiad w domku, czyli mizeria, kawa³ek miesa i ziemniaczki m³ode z koperkiem:p, a na kolacjê mam zamiar pocwiczyc Strongwoman je¶li chodzi o przygotowania do ¶lubiu to w sumie wszystko zrobione. Sala, zespo³- zaklepane, na zapowiedzi dane, go¶cie zaproszeni, sukienka siê szyje, wiêc teraz tylko 10 kilo w dó³ i mogê isc do o³tarza:d
Brawo za te 3 litry to bardzo wa¿ne a dla mnie i trudne

Jad³ospis dzisiejszy masz na medal ja te¿ mia³am ³adny dopóki tych rurek nie wpieprzy³am

Daj znaæ czy poæwiczy³a¶

£adnie stoicie z przygotowaniami nie to co u nas pochwal siê sukienk±

Cytat:
no i co ja mam z Toba zrobic?? takie postanowienia i da³a¶ siê 4 rureczkom z biedroneczki?? nie ³adnie . Ale w sumie one s± takie smaczne, zw³aszcza te z jasnym nadzieniem, wiec moze ja tez bym sie skusi³a.... do wieczora woda za kare
w³a¶nie takie mieli¶my

Cytat:
Ali t± zupk± z paczki to zaszala³a¶:p id¼ siê wyginac, ja tez zaraz sie k³ade na pod³oge i cwicze me boskie cia³o:p
samozaparcie

Ali, podziwiam za ten placek ja tak nie potrafiê, napewno bym skubnê³a Ja ju¿ dzi¶ potañcowa³am do muzyczki 20minut. Wystarczy wczoraj by³ skalpel to dzi¶ mogê siê trochê poobijaæ

menu ¶rednie ale widzê ¿e siê sama zbatowa³a¶

jak ja Wam zazdroszczê tych Waszych straconych kilosów
Stary 2013-07-03, 19:08   #49
Lady Ali
Rozeznanie

Cytat:
Milencjusz,

Brawo za te 3 litry to bardzo wa¿ne a dla mnie i trudne

Jad³ospis dzisiejszy masz na medal ja te¿ mia³am ³adny dopóki tych rurek nie wpieprzy³am

Daj znaæ czy poæwiczy³a¶

£adnie stoicie z przygotowaniami nie to co u nas pochwal siê sukienk±

w³a¶nie takie mieli¶my

samozaparcie

Ali, podziwiam za ten placek ja tak nie potrafiê, napewno bym skubnê³a Ja ju¿ dzi¶ potañcowa³am do muzyczki 20minut. Wystarczy wczoraj by³ skalpel to dzi¶ mogê siê trochê poobijaæ

menu ¶rednie ale widzê ¿e siê sama zbatowa³a¶

jak ja Wam zazdroszczê tych Waszych straconych kilosów
Bêdziesz gratulowaæ i biæ pok³ony jak do 60 kg dobijê:P

---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

Jem chrom,wiec mnie zbytnio nie rajcuj± s³odycze:P

---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ----------

wyk±pa³am siê i czekam na ma³¿ona.Chce na te rolki:P pachne jak bogini p³yny z avonu sa rewelacyjne szczegolnie ten,który dzis przywioz³am.Mmmm

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-04, 05:45   #50
milencjusz
Raczkowanie

Witam!! wczoraj pocwiczylam moze z 30 min i pad³am.... gdzie ta moja kondycja sprzed 10 lat? ehhh potem prysznic, balsamy i jak sie po³o¿y³±m tak leza³am do rana:d Ostatnio mam jak±¶ ¶pi±czkê Zaraz do pracy wychodze, jedzenie juz zapakowane, wiec mam nadzieje, ze dam rade jak wczoraj Piszcie dziewczêta!! wiedzorem sie odezwe,paaaa
Stary 2013-07-04, 06:53   #51
madziullka
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 825

Witam!
Chêtnie siê przy³±czê jako przysz³a PM, Slubujê tego samego dnia co Stongwomen czyli 21.09.2013, mój cel to zrzuciæ chocia¿ 5 kg, ¿eby poczuæ siê lepiej. Zabiera³am siê za to miliony razy i zapa³ opada³, a tu ju¿ tak blisko godziny W, wiêc albo mi siê uda albo nie.
Wzrost 162 cm
Waga ok 60 kg
Cel 55 kg
Czy Mo¿na siê jeszcze przy³±czyæ?

Rozbieram Pradê Candy edp https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1271715
madziullka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-07-04, 07:19   #52
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Madziu, witaj Ju¿ trzecia Pm 21szo wrze¶niowa na tym w±tku
5kg to nie du¿o napewno dasz radê powiedz co zamierzasz robiæ aby osi±gn±æ swój cel no i jak przygotowania do ¶lubu ?

Milencjusz, mi³ego dnia 30 minut to ju¿ zawsze co¶ wa¿ne ¿e siê ruszy doopkê z kanapy

Ali, te¿ sobie chce chrom kupiæ, ale póki co u nas tak krucho z kas± ¿e ani nie wymy¶lam taki kraj...

---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ----------

Kamil od rana æwiczy moj± cierpliwo¶æ, marudzi strasznie.
Machnê trzy okienka, powycieram i poprasuje. Tyle na dzi¶.
Niech ju¿ bêdzie po niedzieli
Stary 2013-07-04, 07:26   #53
madziullka
Wtajemniczenie

Cytat:
Madziu, witaj Ju¿ trzecia Pm 21szo wrze¶niowa na tym w±tku
5kg to nie du¿o napewno dasz radê powiedz co zamierzasz robiæ aby osi±gn±æ swój cel no i jak przygotowania do ¶lubu ?

Milencjusz, mi³ego dnia 30 minut to ju¿ zawsze co¶ wa¿ne ¿e siê ruszy doopkê z kanapy

Ali, te¿ sobie chce chrom kupiæ, ale póki co u nas tak krucho z kas± ¿e ani nie wymy¶lam taki kraj...

---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ----------

Kamil od rana æwiczy moj± cierpliwo¶æ, marudzi strasznie.
Machnê trzy okienka, powycieram i poprasuje. Tyle na dzi¶.
Niech ju¿ bêdzie po niedzieli
Mamy: salê, kamerzystê, zespó³ i fotografa i mam ju¿ buty i tyle
Do sukni wymiary wziête, pierwsza przymiarka 1 sierpnia.
Czekaj± nas i to na ju¿: zaproszenia, obr±czki, alkohol, formalno¶ci, zapowiedzi, wi±zanki+butonierki i look m³odego, ale mój M. ma na wszystko czas a garnituru bêdzie szuka³ tydzieñ przed boziu, oby nie

Je¶li o czym¶ zapomnia³am to mnie u¶wiadomcie, bo pewnie macie ju¿ du¿o wiêcej ni¿ my

Jak mam zamiar walczyæ? Chcia³abym ograniczyæ wêglowodany do minimum, wykluczyæ s³odycze, piæ wiêcej wody i mo¿e troszkê wiêcej ruchu bo WSZÊDZIE je¿d¿ê samochodem
Podobaj± mi siê za³o¿enia Montiego, ale troszke to dla mnie skomplikowane, pewnie jak siê zacznie stosowaæ to wchodzi w nawyk, ale w sumie ponoæ dobre efekty s±.

Dziêkujê odrazu za mi³e s³owa, to wa¿ne ¿eby siê wspieraæ i mam nadziejê, ¿e ka¿da z nas osi±gnie swój cel, niewa¿ny czy w zamy¶le jest on ma³y czy du¿y

Pochwalcie siê sukniami

Edytowane przez madziullka
Czas edycji: 2013-07-04 o 07:29
Stary 2013-07-04, 07:32   #54
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Madziu, mi³a osóbka z ciebie idê umyæ okienka a potem je¶li chcesz wkleje Ci moj± listê przygotowañ mo¿e co¶ podpowiesz albo ja Ci co¶ przypomnê

Nie znam tego Montiego a za³o¿enia Ty masz dobre napewno pomog± w osi±gniêciu celu z piciem wody racja racja... ale dla mnie to masymalnie trudne mi dwa kubki kawy dziennie wystarcza

Suknie te¿ wstawiê pó¼niej
Stary 2013-07-04, 07:49   #55
madziullka
Wtajemniczenie

Ja kawê uwielbiam, pijê 3 dziennie, ale wiem ¿e to ¿le i to nie ma³e fili¿aneczki tylko kubasy!

Ale to jest z³e i najlepiej jakby siê tego na³ogu wyzbyæ Próbowa³am ju¿ kilka razy i z dobrym skutkiem, ale krótkotrwa³ym
Z g³ównych plusów po rzuceniu kawy: bielsze zêby! brak dziwnego uczucia w ¿o³±dku po przedawkowaniu dziennej ilo¶ci, brak trzês±cych ³apek

Kawa ponoæ odwadnia , wiêc zamiast tej kawy to woda wskazana

Wracamd o pracy,, pó¼niej Was poczytam

Edytowane przez madziullka
Czas edycji: 2013-07-04 o 07:58
Stary 2013-07-04, 09:03   #56
mannijonnim
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 362

dzieñ dobry ja bêdê co 2 dni tutaj ,wiêc wybaczcie ,ze dopiero teraz odpisujê wiêc jestem pod WIELKIM wra¿eniem jak ma³o Wy kochane jecie!!!!! ja po prostu w porównaniu do Was chyba jestem uzale¿niona od jedzenia, serio
Postanowienie wiêc mniej je¶æ, w koñcu zacz±c konkretnie æwiczyæ te¿ sobie potañcowujê w domu jak nikogo nie ma, ale ma³o to raczej wyczerpuj±ce i trochê siê obijam ,wiêc za wiele one nie daj±;/ trochê mnie za³amuje ten t³uszcz OBRZYDLIWY na plecach i te uda,ktore jako¶ zwisaj± dziwnie
mam nadziejê dziewczyny,ze razem siê zmobilizujemy i powybaczamy grzeszki

szuka³am jakiego¶ fajnego w±tku dla siebie i chyba w koñcu znalaz³am

i sukienka nie na mnie,ale widac jaka jest
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg 111.jpg (26,3 KB, 18 za³adowañ)

Edytowane przez mannijonnim
Czas edycji: 2013-07-04 o 09:24
mannijonnim jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-07-04, 09:41   #57
madziullka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mannijonnim Poka¿ wiadomo¶æ
mam nadziejê dziewczyny,ze razem siê zmobilizujemy i powybaczamy grzeszki

i sukienka nie na mnie,ale widac jaka jest
Kochana ja mam nadziejê, ¿e wybaczaæ nie bêdziemy, tylko odrazu kopniaki i karniaki najlepiej, bo inaczej rozpusta bêdzie

Suknia ¶liczna

Stary 2013-07-04, 09:57   #58
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Madzia, ja tam z kawy nie zrezygnuje wcale mnie jako¶ jie pobudza czy co¶, nie potrzebuje jej na mus ale... ¿le siê czuje jak jej nie ma

Manni,
Cytat:
dzieñ dobry ja bêdê co 2 dni tutaj ,wiêc wybaczcie ,ze dopiero teraz odpisujê wiêc jestem pod WIELKIM wra¿eniem jak ma³o Wy kochane jecie!!!!! ja po prostu w porównaniu do Was chyba jestem uzale¿niona od jedzenia, serio
my¶lisz ¿e ja nie? co chwile sprawdzam czy siê co¶ w lodówce nie zmieni³o

o udach mi nawet nie gadaj... moja babcia ma lepsze ni¿ ja

Cytat:
ja te¿ szuka³am ale cie¿ko siê wbiæ w z¿yte w±tki, gdzie ju¿ s± zawarte znajomo¶ci i zasady... to postanowi³am stworzyæ kolejn± grupê szczuplaczków

Sukienkê masz ¶liczn± szyta czy kupiona?

Madzia,
Cytat:
Kochana ja mam nadziejê, ¿e wybaczaæ nie bêdziemy, tylko odrazu kopniaki i karniaki najlepiej, bo inaczej rozpusta bêdzie
zaczynam siê baæ !

wklejam moj± ¶lubn± listê:
ZA£ATWIONE:

• Sala(zaliczka)
  • Data w ko¶ciele(21.09.2013 15.00)
  • Fotograf (kole¿anka zajmuj±ca siê fotografi±)
  • Makija¿ystka i fryzjerka dla PM( ustaliæ godzinê)
  • Nauki Przedma³¿eñskie, Dni Skupienia
  • ¦wiadkowie wybrani (nale¿y tylko ich poprosiæ)
  • Lista go¶ci(prawie zamkniêta)
  • Suknia ¶lubna zamówiona(przymiarka I- 26 lipiec)
  • Tort w cenie Sali
  • Samochód i kierowca zamówieni( kuzyn mojego taty)
  • Zamówione obr±czki z grawerem
  • Buty T¯
  • Koszula T¯
  • Maciure umówiony
  • Zamówiæ i rozdaæ zaproszenia (do koñca czerwca!)
  • Odebraæ obr±czki
  • Spisaæ protokó³ i daæ na zapowiedzi ( przed 21 czerwca)-na zapowiedzi jeszcze nie zanios³am.

Do za³atwienia:

• Prezenty na podziêkowania dla rodziców
  • Wódka i napoje
  • Winietki, podziêkowania
  • Zamówiæ bukiet, butonierki, wystrój ko¶cio³a i ustrojenie samochodu
  • Ustaliæ menu, i dekoracje na dali (10dni przed weselem)- zadaæ parê pytañ o resztki jedzenia, o ewentualne poniesione straty, o termin dostarczenia alkoholu itp.
  • USC- za¶wiadczenia i akty (po³owa-koniec lipca)
  • Wybraæ pie¶ni liturgiczne i czytania, oraz osobê do odmówienia modlitwy wiernych
  • Wybraæ i zamówiæ osobê odpowiedzialn± za muzykê
  • Wybraæ piosenkê na I taniec i przeæwiczyæ j±
  • Udekorowaæ wódkê weseln±
  • Bi¿uteria dla PM
  • Bielizna dla PM
  • Buty dla PM
  • Bielizna dla T¯
  • Garnitur dla T¯
  • Garnitur dla synka
  • Poduszka na obr±czki
  • Przygotowaæ tekst na podziêkowania dla rodziców
  • Ustaliæ obowi±zki kierowcy
  • Ustaliæ godzinê makija¿ystki i fryzjerki
  • Wizyta w poradni ¿ycia rodzinnego

Stary 2013-07-04, 10:07   #59
mannijonnim
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 362

no dobra nie bêdziemy wybaczaæ, tylko spinaæ ty³ki i æwiczyc,ja w pracy dzisiaj jakies przysiady kombinuje a zjadlam, rano 2 tosty + po³ grejfruta, kawka w pracy, rogalik ma¶lany (wiem) i jogurt do picia 0%

a jak wam dzieñ mija?

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ----------

Cytat:
Madzia, ja tam z kawy nie zrezygnuje wcale mnie jako¶ jie pobudza czy co¶, nie potrzebuje jej na mus ale... ¿le siê czuje jak jej nie ma

Manni, my¶lisz ¿e ja nie? co chwile sprawdzam czy siê co¶ w lodówce nie zmieni³o

o udach mi nawet nie gadaj... moja babcia ma lepsze ni¿ ja

ja te¿ szuka³am ale cie¿ko siê wbiæ w z¿yte w±tki, gdzie ju¿ s± zawarte znajomo¶ci i zasady... to postanowi³am stworzyæ kolejn± grupê szczuplaczków

Sukienkê masz ¶liczn± szyta czy kupiona?

Madzia, zaczynam siê baæ !

wklejam moj± ¶lubn± listê:
ZA£ATWIONE:

• Sala(zaliczka)
  • Data w ko¶ciele(21.09.2013 15.00)
  • Fotograf (kole¿anka zajmuj±ca siê fotografi±)
  • Makija¿ystka i fryzjerka dla PM( ustaliæ godzinê)
  • Nauki Przedma³¿eñskie, Dni Skupienia
  • ¦wiadkowie wybrani (nale¿y tylko ich poprosiæ)
  • Lista go¶ci(prawie zamkniêta)
  • Suknia ¶lubna zamówiona(przymiarka I- 26 lipiec)
  • Tort w cenie Sali
  • Samochód i kierowca zamówieni( kuzyn mojego taty)
  • Zamówione obr±czki z grawerem
  • Buty T¯
  • Koszula T¯
  • Maciure umówiony
  • Zamówiæ i rozdaæ zaproszenia (do koñca czerwca!)
  • Odebraæ obr±czki
  • Spisaæ protokó³ i daæ na zapowiedzi ( przed 21 czerwca)-na zapowiedzi jeszcze nie zanios³am.

Do za³atwienia:

• Prezenty na podziêkowania dla rodziców
  • Wódka i napoje
  • Winietki, podziêkowania
  • Zamówiæ bukiet, butonierki, wystrój ko¶cio³a i ustrojenie samochodu
  • Ustaliæ menu, i dekoracje na dali (10dni przed weselem)- zadaæ parê pytañ o resztki jedzenia, o ewentualne poniesione straty, o termin dostarczenia alkoholu itp.
  • USC- za¶wiadczenia i akty (po³owa-koniec lipca)
  • Wybraæ pie¶ni liturgiczne i czytania, oraz osobê do odmówienia modlitwy wiernych
  • Wybraæ i zamówiæ osobê odpowiedzialn± za muzykê
  • Wybraæ piosenkê na I taniec i przeæwiczyæ j±
  • Udekorowaæ wódkê weseln±
  • Bi¿uteria dla PM
  • Bielizna dla PM
  • Buty dla PM
  • Bielizna dla T¯
  • Garnitur dla T¯
  • Garnitur dla synka
  • Poduszka na obr±czki
  • Przygotowaæ tekst na podziêkowania dla rodziców
  • Ustaliæ obowi±zki kierowcy
  • Ustaliæ godzinê makija¿ystki i fryzjerki
  • Wizyta w poradni ¿ycia rodzinnego

no w³asnie te¿ mia³am taki problem, najpierw próbowa³am w±tki o odchudzaniu,ale albo by³am "za chuda" i dziewczyny jako¶ niechêtnie mnie przyjmowa³y, potem na ¶lubnym,ale tez z¿yte kobietki od d³u¿szego czasu i tak ciê¿ko rzeczywi¶cie siê wbiæ gdziekolwiek z marszu, wiêc jestem Ci wdzêczna

sukienka kupiona od tej dziewczyny , ktora ma j± na zdjêciu

ona j± specjalnie przerabia³a w salonie,zeby pasowa³a i dlatego te¿ jest idealna na mnie d³ugo szuka³a takiej ma³ej PM wiêc my¶lê,ze ta sukienka to moje przeznaczenie, od razu zaiskrzylo miêdzy nami no i o takiej marzy³am, juz jak ja zobaczy³am na wieszaku to bylo wielkie OOOOOCCCCCCHHHHHHHH

a w salonach owszem sukienki byly,ale zawsze cos nie tak, a to ¿e mam za krótki tu³ów a to co¶ tam innego, za szerokie biodra i jako¶ tak ¿adna mnie nie zachwyci³a
a ta tak
Stary 2013-07-04, 14:27   #60
Lady Ali
Rozeznanie

cze¶æ dziewczynkiWitam popo³udniowo zaraz za³aczam muzê i jade z koksem Jestem dzis z siebie niezadowolona bo zjad³am za du¿o obiadu.Zrobilam sobie ziemniaczki ,w to kawal±tek pomidorka i jeszcze mniejszy ogorka i polala³am jogurtem nat 0% of course:P
Wydaje mi siê ze za du¿o zjad³am,bo czuje siê troszke zbyt syta.hmmm strongwomen biczuj mnie:P wiem ze chcesz za to na sniadanko zjad³am po³ serka ziarnistego z ogorkiem i pomidorem wymieszanym i do tego 2 kromki ziarnistego ciemnego.To by³o o 11 rano.Kolacjê bêde jad³a o 17 najpó¿niej i potem tylko woda,herbaty linea i verdin na trawienie naprzemiennie:P no i jak siê uda to na rolki ok 21.Na kolacjê planujê poch³on±æ^^ z 2 skibki razowego z pomidorem,kie³basa i ogórem,popijajac verdinem.Oczywiscie dziewczyny herbaty pijam gorzkie i smakuja mi.Nie pamietam jak to jest slodzic 3 ³yzeczki cukru!!!!A kawe pijam-wiem wiem ale musicie mnie pochwalic koniecznie bo zawsze byly to 2 lub 3 a od dlugiego czasu tylko 1 z ranai dodaje 1 slodziczek na wielki kubek kawki,no i grzeszê bo bez zabielacza nie wypije chocby mnie przypalali:P

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ----------

Ale ze mnie chamka!Przepraszam-Witam wszystkie nowo przyby³e dziewczynyMam nadziejê,¿e bêdziemy siê razem wspieraæ i biczowaæ naprzemiennie za pope³nione grzeszki spo¿ywcze:P Mo¿ecie mnie nazywaæ Ali,albo Ala-jak tam chcecie

---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ----------

Madziulka wazysz dok³adnie tyle,co ja marze,¿eby tyle mieæ

---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ----------

zdenerwowana zosta³am w³asnie kurka! dlaczego zawsze najwiêcej komentuj± ci co nie maj± zielonego pojêcia i w dodatku pisza t± swoj± kulaw± ortografi±!Mowa o facebooku

---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ----------

Je¶li ja bêdê waliæ byki to dlatego,¿e pisze szybko:P
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-06-04 08:47:56

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:24.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.