![]() |
#31 |
Przyczajenie
|
Dot.: letnie odchudzanie, wielka przemiana
Mozna dołączyć!
![]() ![]() Ja przez 2 dni byłam w rozjazdach, dlatego jadłam nieregularnie, jednak starałam sie przyjmować zdrowe produkty ![]()
![]() |
#32 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczęta, dołączam do Was.
![]() Słodycze kupne, typu czekolady, ciastka i cukierki odstawiłam jakiś czas temu, kiedy zaczęłam mieć dolegliwości żołądkowe i odkryłam że mi szkodzą. Jestem jednak czekoladoholiczką i tydzien bez paska czekolady nie istnieje. ![]() GO GO GIRLS! Damy wspólnie radę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
thechanel też byłam uzależniona od słodyczy ale chce ci powiedzieć, że od 2 miesięcy jestem na detoksie. Więc uwierz, że naprawdę można
![]() A ja właśnie bardziej tyje w zimę.. nieregularne posiłki i mało ruchu ![]()
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
A czy ja również mogę dołączyć? Zależy mi na ubytku kilku kilogramów. Jestem dość niska - 158 cm, więc każdy dodatkowy kg niestety mocno na mnie widać
![]() ![]() Edytowane przez Lorelai88 Czas edycji: 2013-07-30 o 15:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
Znalazłaś już?
![]() http://www.ewachodakowska.pl/ Albo gdzieś na yt. Ja osobiście nie mam cierpliwości do takich ćwiczeń, wolę rower, bieganie. Wstyd się przyznać, ale czasami nawet do rozciągania po bieganiu ciężko mi się zmusić. No i z dietą dziś popłynęłam, ach, te słodycze ![]() ![]()
![]() |
#37 |
Przyczajenie
|
![]()
^^
Edytowane przez patrycja362 Czas edycji: 2013-08-15 o 21:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Przyczajenie
|
![]()
Hej dziewczyny! Wiem, że za moją wypowiedź będę pewnie przeklęta, ale cóż powiem wam prawdę, jak ze mną jest. Stosowałam dziesiątki diet, od urodzenia córki 4 lata temu nie mogę schudnąć-przed ciążą dawałam radę bo miałam silną wolę teraz co miesiąc wytrzymałam to zaraz szlag trafił zapał, postanowiłam podjąć radykalne środki trudno albo w prawo albo w lewo będzie. Miesiąc temu zaczęłam łykać BTL Medica Slim- tak te z allegro, i tydzień temu zaczęłam dietę kopenhaską, ale modyfikowaną trochę dziś na wadze 5 kg. mniej. Tak się cieszę i mam motywację bo nie mam uczucia głodu sama muszę zjeść coś żeby żyć, no właśnie w końcu uda mi się zastosować zasadę mojej mamy: Jeść aby żyć, a nie żyć aby jeść. Nie wiem dlaczego po ciąży tak zmieniło się z moją silną wolą, sama nie potrafię znaleźć odpowiedzi na to pytanie. Pozdrawiam Was, nie zlinczujcie mnie, człowiek w desperacji posuwa się do głupich ale skutecznych rozwiązań.
Ania4682 ![]() Edytowane przez anusia1983 Czas edycji: 2013-08-20 o 06:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() ![]() ![]() Nie obchodzi mnie krytyka. Chce schudnac, a potem przejsc na 1000 kcal na jakies 2 tyg. i stopniowo zwiekszac dawke kalorii, ale nie wiecej niz 1500. Ci co krytykuja diete albo nie potrafia jej przejsc, bo maja za slaba wole i wola innym dokuczac, albo wierza w "miejskie legendy" i je teraz powtarzaja. Z mojego otoczenia kilka osob przeszlo ta dieta i nie mialy jojo o ile stopniowo wracaly do kcal. Ale takie rzeczy jak biale pieczywo czy makaron ogolnie trzeba pozegnac... Ja zegnam bez zalu. Wreszcie sie wzielam za siebie i sa efekty. Polecam pic duzo zielonej herbaty. Lekko pobudza, ale tez odwadnia, dlatego 2 l wody to minimum. Damy rade ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
podbijam wątek
![]() wrcam do wizażowania po przerwie , powiem szczerze, że zrzuciłam przez wakacje jakiś 1.5 kg, widać na wadze. jednak od kilku dni zaczynam na nowo, piję około 2 litrów wody dziennie , wyeliminowałam soczki, podjadanie, słodycze - jem mało, jeśli jestem głodna wrzucam w siebie nekratynkę, jabłuszko , jogurt naturalny - tak, aby nie tyć. mam nadzieję , że tym razem się uda... jednak jest problem, chodzę do szkoły muzycznej, gdzie siedzę codziennie od 15 do 20, oprócz weekendów nie mam czasu na ćwiczenia, swoje nadzieje pokładam w skakance ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Rozeznanie
|
a ja sie pochwale
![]() *nie mam jojo *jem ok 1000 - 1300 kcal dziennie ( czasem zdarzaja sie jakies "uczty" i wtedy jeden posilek ma spokojnie z 700 kcal ![]() *nie mam napadow glodu * mam super pazonkcie, piekne wlosy, cera mi sie oczyscila Ogolnie czuje sie super ![]() Chce jeszcze schudna kilka kilo, ale juz wolniej. Co do samej diety to przestrzegalam ja rygorystycznie. Zadnych zamiennikiow w stylu wolowina na kurczaka, czy szpinak na brokuly. Albo sie robi diete, albo nie. Jestem bardzo zadowolona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:49.