![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pudry, lakiery, wody toaletowe - DODKŁADKA + Zdjęcia
Niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję, nic nie znalazłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
nic
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
Dot.: Pudry, lakiery, wody toaletowe, itp. LIPIEC
jeśli balsam zawiera parafinę to ja niestety podziękuję :-(
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
nic nie widze;] chyba ze masz cos wysokopółkowego za escade ;] poza watkiem.
![]() |
#42 |
Wtajemniczenie
|
Nie ukrywam, że ze względu na konieczność ograniczenia kosmetyków. Nie będziesz może robiła dokładki w wątku?
![]() 9. puder bambusowy z BU - używany, ale i tak jest go dużo - pudełko chyba 20g - idealny do matowienia filtrów i nie do zdarcia, dlatego znudzona wymieniam ![]() 12. żel inicjujący + żel wybielający |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
To by mnie interesowało, chętnie oddam za te dwie rzeczy L'Eau de Franck Olivier, może tak być?
![]() |
#45 |
Rozeznanie
|
Coś za puder bambusowy?
![]() |
#46 |
Rozeznanie
|
Łooo, ja na to: nigdy w życiu
![]()
![]() |
#47 |
Zadomowienie
|
Oryginalne, ale dwóch flakonów niestety za dwa pudry nie oddam
![]()
![]() |
#48 |
Wtajemniczenie
|
To, że "przemyślę" miało oznaczać, że nie są to kosmetyki mi niezbędne, ale wstępnie jestem nimi zainteresowana
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
Dzięki kochana, że informujesz o dokładce
![]()
Would you let me see beneath your beautiful? Would you let me see beneath your perfect? Take it off now, girl, take it off now, girl I wanna see inside Would you let me see beneath your beautiful tonight? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Historia Mody już wymieniona.
U Ciebie widzę żel Białej Perły i wałki do włosów. Chyba, że znajdziesz u mnie coś jeszcze, to chętnie coś dobiorę! ![]() ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Ok, rozumiem ![]()
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
Perfumy raczej tylko na zapachy, jak większość osób. Gdyby jednak coś Ci wpadło w oko, bo lista jest aktualizowana praktycznie co 2 dni, daj znać
![]()
Would you let me see beneath your beautiful? Would you let me see beneath your perfect? Take it off now, girl, take it off now, girl I wanna see inside Would you let me see beneath your beautiful tonight? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Wtajemniczenie
|
W dokładce niestety nic dla siebie nie widzę, więc chyba nici z dużej wymianki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() wybacz że CIę ubiegłam ale spokojnie będziemy mogły się a tę książkę wymienić. Trafi na wątek w dokładkach w sierpniu ale zapewne jako jeszcze nieprzeczytana (na rezerwacje). Rozwaliły mnie perfumy dla zwierząt ![]() szamponu dla białego psa westa potrzebuję. Dla białego ![]() Zajrzyj na moją wish i nawet jeśli nie masz w tej chwili nic zupełnie to może uzbierasz?
lista zachcianek KSIĄŻKI PERFUMY I BIŻUTERIA nowy!!! CIUSZKI I BUTYnowa sukienka na wesele rozm 46 Edytowane przez Pechele Czas edycji: 2013-08-05 o 19:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Rozeznanie
|
Coś w moich wątkach za:
2. Zestaw 12 mleczek dla dzieci Johnsons&Johnsons po 50 ml (nie musi być cały zestaw ![]() 6. puder bambusowy z BU 4. Grzebień z szeroko rozstawionymi zębami 2. Biogance 2 in 1 szampon + odżywka dla psów - na bazie ogórecznika i słodkich migdałów, poj. 250ml, data ważności 12.2013 ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Wtajemniczenie
|
Ta książka kosztuje 99 zł i podobno jest w idealnym stanie a ja dałam za nią drogie perfumy arabskie. Więc wymienię bardzo chętnie ale nie za szampon dla psa. Tzn nie tylko za szampon...
![]() Spokojnie sobie coś z wish mojej lub może jakieś ksiązki fajne dozbieraj. Zaraz zrobię notatkę na wish żebym o Tobie nie zapomniała.
lista zachcianek KSIĄŻKI PERFUMY I BIŻUTERIA nowy!!! CIUSZKI I BUTYnowa sukienka na wesele rozm 46 Edytowane przez Pechele Czas edycji: 2013-08-05 o 22:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Ok, mi pasuje, ale uprzedzę jeszcze, że nie jest to jakaś gruba książka, tylko niewielka książeczka - aczkolwiek ciekawa!
![]() ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- Polerka jest już na 99% wymieniona, więc nie mogę jej dołożyć ![]() ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Szpatułka do alg - nie ma problemu. Próbek na razie żadnych nie mam ![]()
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pudry, lakiery, wody toaletowe, itp.
chcialas jakis czas temu odemni eeffaclar... przygarnelaby z twojej dokladni ktores szamponiki dla zwierzakow i puder hanushki
![]() ![]() odpisz w moim watku... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Upiór z Czarnej Chaty
|
u Ciebie podoba mi się espirit imagine(chodzi o ten, tak? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...woman-edt.html) odpisz u mnie: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=709537
![]()
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pudry, lakiery, wody toaletowe, itp.
hauschowego pudru nie chce az tak duzo... mysle ze 5g max do 10g byliby zupelnie wysttarczajaco, za bambusowy podziekuje... pudelecKo moge wyslac swoje
![]() co do orientany to data jest 12m od otwarcia... poki co jest zafoliowany w ciemenj szufladzie... jedakze wolalabym oddac owa polowe, bo sama tez chce pouzywac potestowac... a ze jest cholernie wydajny to moge sie podzielic ![]() przygarnealbym max 10g hauschki i szampon do dlugiej sierci... moge oddac za to effaclar i polowe orientańy to i tak bedzie ciut na gorke odemnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:56.