|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: Zaczynamy wątek trzeci wnet posypią się nam dzieci. Wątek staraczkowo - mamusio
Dziewczyny mam dylemat, może któraś coś wie na ten temat i mi pomoże.
Mianowicie we Wrocławiu są 2 kliniki leczenia niepłodności, Polmedis i INVIMED. Ceny w obu takie same wizyta 150 zł, inseminacja 650-750 zł, Do tej drugiej rejestracja będzie dopiero 19.08 a do Polmedis z tygodnia na tydzień. Sama nie wiem na którą się zdecydować bo obie mają dobre opinie. Może coś słyszałyście na temat tych klinik? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaczynamy wątek trzeci wnet posypią się nam dzieci. Wątek staraczkowo - mamusio
Dominika zrobione
![]() Brilliant piękna ta sukienka taka delikatna ![]() ![]() Aguś ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Wtajemniczenie
|
ufff zabawki posegregowane
![]() malutka część zostaje częśc poszła do siostrzenic część na stryszek i reszte wyniosę do przedszkola lub MOPS-u ![]() ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- coś dzisiaj pusto tutaj ![]() ja zmykam szykować się do ginki trzymajcie kciuki ![]()
![]() |
#34 |
Wtajemniczenie
|
agi - mysle nad czarna bo mam jasno bezowo/ czarne buty. lub bezowa. ciezko mi zdecydowac... wlosy chce miec lekko pofalowane
![]() szybko Ci poszlo, mala na pewno zrozumie ze to dla innych dzieci ![]() dominika - a Twoj gin nie moze Cie wyslac albo nie przeprowadza inseminacji? ciezko pow ktora lepsza, a termin ta jedna ma lepszy chyba ze chcesz czekac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Rozeznanie
|
Dominika ja zupełnie nie jestem z twoich okolic więc Ci nie pomogę, ale myślę, że skoro obie mają dobre opinie a w sumie na czasie chyba Ci zależy to może warto uderzyć do tej która ma bliższy termin.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny ja niedawno wróciłam z pracy i zjadłam własnie kolację
![]() dominika ja niestety również nie pomogę z tą kliniką ![]() Agusia no i jak tam po wizycie?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie, jeszcze nie. Do tego potrzebuję tż :P bo ja nie mam konta na allegro. Poza tym nie moge się zdecydować na kolor sukienki... Kurczę obżarłam się (zjadłam obiad, na to 2 brzoskwinie, troszkę czipsów (rzadko je jem) i 3 paski czekolady) wypiłam miętę i teraz żałuję tego obżarstwa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pochwal się jak już zrobisz zakup ![]() co do objedzenia się to też tak czasem mam jak wracam do domu głodna i nim zrobie sobie cos do jedzenia to podjadam co popadnie i później czuje sie okropnie...nawet dziś tak miałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Straszne uczucie i się wie, że będzie ciężko ale i tak pokusa większa :P Jaka pogoda u Ciebie? U nas od jutra znowu mają być gorączki :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pogoda jest ciepło ok 20st ale 3/4 dnia jest mega ulewa nie wiem skąd bierze sie taka ilośc deszczu! Dzis ok 80km od nas przeszedł tajfun /tornado ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tornado?? Kurczę co to się dzieje, ciągle coś... Nikt mi nie powie, że klimat się nie zmienia... Ja się cieszę, że mieszkam tu gdzie nie ma rzeki, ruchomych płyt tektonicznych i takich tam, no i na X piętrze gdzie ewentualne powódź mnie nie sięgnie :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to prawda klimat się zmienia i to w piorunującym tępie! U nas na tyle opadów ile mamy na całe szczęście nie ma powodzi. Mam nadzieje że masz sprawna windę bo nie wyobrażam sobie wchodzić po schodach w ciąży w upał:P Aga i jak tam po wizycie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nad moim mieszkaniem mam przejście do klatki obok no i windy więc nie muszę się martwić :P Poza tym druga winda częściej się psuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
narazie nic mi nie wiadomo o szkodach bo trąba przechodziła przez ocean.... uf to dobrze :P w razie wu możesz skorzystać z ich windy:P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No przyznam, ze jest to wygodne rozwiązanie ![]() Ciekawe gdzie reszta dziewczyn się podziała, agi i lineczka muszą wizyty opowiedzieć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Wtajemniczenie
|
jestem jestem
ginka miała dziś poślizg godzinny także weszłam dopiero ok 20:30 i jeszcze do księgowej jechałam także zeszło troche ![]() Kornelcia waży już prawie 1200 g ![]() ![]() ogółem nie będe się rozpisywać bo z moją gwiazdką wszystko ok i jest już głową do dołu także zwarta i gotowa ![]() a i mam kilka zdjęć z 3D na jednym mała się uśmiecha na drugim bierze paluszek do buźki a na kolejnym wystawia języczek ![]() ![]()
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
Witam się i ja, u mnie dzisiaj było dość cieplutko a od jutra znowu upały. '
Na priwa dostałam wiadomość że lepsza pod każdym względem jest ta klinika co ma szybszy termin. Jeżeli o nas chodzi to tak czy siak umawiać będę na 2 wrzesień bo wcześniej raczej małż nie będzie miał czasu, ale chociaż mam już jakiś punkt zaczepienia i opinię nie przefiltrowaną na stronie kliniki. Ciekawe jak tam wizyta Agi???? Właśnie doczytałam że Kornelcia to już spora kobitka!!!! Naprawdę się cieszę no i najważniejsze że wszytko wyszło super aaaa no i zdjęcia 3D- zazdraszczam jak cholera!!!!! Edytowane przez Dominika2302 Czas edycji: 2013-08-01 o 21:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Wtajemniczenie
|
Dominika
więc umawiaj się na wizyte coby Natalka Cię do listy wpisała ![]() relacja z wizyty wyżej ![]() Briliant myślę że beżowa będzie odpowiednia ![]()
![]() |
#52 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() po wizycie, dobrze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dominika no to umawiaj sie raz dwa co będzie wiadomo co robić ![]() ![]() lineczka uff to dobrze ze Nelcia została Nelą ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zadomowienie
|
Brillant Girl fajne te sukieneczki, ja bym czarnej nie kupowała, bo jakoś w lato nie lubię na czarno się ubierać na uroczystości
Agi, Lineczka cieszę się że wizyty się udały i że dziewczynki nadal są dziewczynkami Natalyyya a u Was już po owulacji? Dzisiaj piątek ![]()
![]() |
![]() |
#55 |
Zadomowienie
|
dominika super, że mąż pozytywnie nastawiony
![]() Niestety nic nie słyszałam o tych klinikach ![]() magdzia ale zazdroszczę ![]() ![]() brilliant kiecka super i bardzo ładne kolory. Jak założysz jaką biżuterię i dobierzesz torebkę to będzie idealna na wesele. A i na co dzień też będziesz mogła w niej chodzić ![]() Jeśli chodzi o kolorek to bardziej skłaniałabym się ku jasnemu, beż dobry pomysł bo możesz zaszaleć z dodatkami ![]() agi ja na zasiłek macierzyński jeszcze czekam i chyba sobie poczekam bo dopiero pod koniec lipca zostały im wysłane papiery heh. A upatrzyłam sobie torebkę ![]() Pokażesz fotki z usg? ![]() ![]() lineczka córa już w pełnej gotowości, fajnie ![]() Byliśmy wczoraj na usg bioderek, niestety z lewym bioderkiem jest coś nie tak i musimy się pieluszkować ![]() ![]() ![]() Mam nadzieję to pomoże... Po wizycie wróciłam padnięta, eh, szkoda gadać, nie dość, że stres mój to jeszce kiepska organizacja w naszej kochanej służbie zdrowia... gdyby nie moja Mama to bym tam nie dała rady ![]() Dzisiaj ledwo żyję, mała płaczliwa cały dzień wczoraj i dziś od rana. Teraz zatkałam jej buzię cyckiem, więc mam trochę wytchnienia ![]() Niebawem zjadą moje koleżanki a ja taka rozmemłana i w domu nie posprzątane i jeszcze mi sił na przyjmowanie gości brakuje a one akurat mają tendencję do baaardzo długiego przesiadywania ![]() Z pozytywów to nie ma dziś upałów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Podróżniczka
|
Hej
![]() ![]() Brilliant - fajna sukieneczka - ja bym wybrała beżową bo bedzie zawsze modna ![]() Agi, lineczka - super, że z dziewczynami wszystko ok, rozwijają się i ładnie rosną ![]() Dominika - ważne, że chcecie i ustalicie termin ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zadomowienie
|
Witam się przy kawusi, Jasiek w przedszkolu to mam wolną chwilkę.
U mnie też już upał aż strach pomyśleć co będzie w południe..... Ula życzę cierpliwości przy pieluchach, kiedyś w tv widziałam że zamiast tego można w sklepie medycznym kupić jakieś ustrojstwo, które zakłada się zamiast mega ilości pieluch. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Hej laski
Ula nie przejmuj się drobną wadą bioderek szybko je skorygujesz i będzie sexy laska ![]() ![]() Ewccik tia ja już po owu teraz siedze i grzeje jajo żeby sie wszystko udało ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:04.