![]() |
#31 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wrześniowe ostatki: ubrania, biżuteria, książki do szkoły - spora część za drob
niestety nic
![]()
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrześniowe ostatki: ubrania, biżuteria, książki do szkoły - spora część za drob
nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
niestety nie moje rozmiary
![]()
![]() |
#37 |
Konto usunięte
|
W listopadzie - zupełnie nowy wątek.
Zapraszam!
Witam w nowym wątku! ![]() Mam na wymianę trochę rzeczy - głównie w bardzo dobrym stanie, rozmiary 40/42 (jeśli jest inaczej to to zaznaczam). Po prostu potrzebuję odświeżenia szafy ![]() Nie mam konkretnych wish, ale zawsze chętnie przyjmę: - kosmetyki i przyrządy antycellulitowe (żele, peelingi, balsamy, masażery) - oleje kosmetyczne - artykuły biurowo-piśmiennicze (zakreślacze, cienkopisy kolorowe, fiszki) - odzież sportowa (do biegania) - oddychające koszulki, spodnie, bluzy Wrzucam tu poglądowe zdjęcia i krótkie opisy - jeśli chcesz więcej foto, wymiary, masz jeszcze jakieś pytania - pisz śmiało. Mój mini regulamin: 1. Pisz u mnie, ja u ciebie. 2. Nie urywaj proszę kontaktu nawet jak się rozmyślisz - po prostu to napisz. 3. Wysyłamy poleconym ekonomicznym, priorytet na specjalne życzenie. 4. Paczki dobrze zabezpieczamy, ale nie muszą być bąbelki - w końcu bluzka się nie połamie 5. Kto ma mniej przekupek - wysyła pierwszy. 6. Bądźmy uczciwe ![]() Na szaro rzeczy wymienione! Edytowane przez 201604301943 Czas edycji: 2013-11-11 o 10:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Konto usunięte
|
Dot.: W listopadzie - zupełnie nowy wątek.
1. Koronkowe body 75B, na dość niską osobę.
2. Żakiet dżinsowy XS, ma jeszcze dopinany szary dresowy kaptur. 3-4. Komplet spódnica + marynarka, wełniany, bardzo ciemny grafit. Spódnica z kieszeniami, marynarka na zamek, pudełkowa. Rozmiar XS. 5. Sztruksowa kurtka, rozmiar M. 6. Skórzana kamizelka - właściwie uni. 7. Dżinsowa kurtka - rozmiar ok. M. 8. Peeling enzymatyczny Perfecta - otwarty ok. 1 miesiąca temu, użyty ok. 4 razy, więc prawie pełen. 9. Cienka kremowa parka, zapinana na zamek i napy, stan dobry, rozmiar na oko 44. Edytowane przez 201604301943 Czas edycji: 2013-11-26 o 15:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Konto usunięte
|
1. Czarna długa halka, z koronką pod biustem i na wykończeniach. Na mały biust (miseczka A-B).
2. Kombinezon - długie szerokie nogawki, materiał z błyszczącą nitką, elastyczny S-L. 4. Tunika z cekinami przy dekolcie, rękaw 3/4, cienka, rozmiar 42. 6. Flanelowa koszula w kratę (bardziej żywe kolory, żółto-pomarańczowo-czerwone), fajna jako over do leginsów. 8. Czarna sztruksowa marynarka, 42. 9. Kurtka 'swetrowa', błękitna, rozmiar 42. 10. Parka beżowa, rozmiar 42. Edytowane przez 201604301943 Czas edycji: 2013-11-26 o 14:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Konto usunięte
|
1. Fuksjowa narzutka na guziki, rozmiar 40.
2. Sztruksowa koszula/kurtka, rozmiar 40. 3. Sweter na guziki, z kapturem, rozmiar 40. 5. Sweterek w róże, 42. 6. Mgiełka wiązana pod biustem, rozmiar uni. 7. Sweter długi w paski,rozmiar 42. 8. Bardzo ciepły czerwony sweter z ciekawym kołnierzem, dłuższy, S-L. 9. Brązowy sweterek House, M, do ogolenia. 10. Beżowa bluzka ze złotym napisem, rozmiar L. Edytowane przez 201604301943 Czas edycji: 2013-11-26 o 14:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Konto usunięte
|
1. Dłuższa wzorzysta bluzka, odcinana pod biustem, rozmiar 42.
2. Bluza udająca 2-warstwową. Rozmiar 40. 3. Ażurowy sweterek lila, rozmiar M-L. 6. Polo, rozmiar 40. 8. Odżywka do włosów Marion z olejkiem arganowym, zużycie 1/3, otwarta w lipcu. Edytowane przez 201604301943 Czas edycji: 2013-11-26 o 14:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
no niestety absolutnie nic chociaż miałam dobre chęci wymienić te rzeczy
![]()
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
A co Ci się podoba i jak byś widziała ewentualną wymianę?
![]() P.s mogę prosić o wymiary: szerokość od pachy do pachy, długość rekawa oraz dlugość całkowita? ![]() Jaki to kolor? Różnice między monitorami bywają znaczace dlatego pytam. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
7. Żel pod prysznic - nie otwarty.
9. Pomadka migdałowa Yves Rocher, zafoliowana. coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Wtajemniczenie
|
nic niestety
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
meskie dzinsy-jaki rozm?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się :
7. Żel pod prysznic - nie otwarty. 8. Odżywka do włosów Marion z olejkiem arganowym, zużycie 1/3, otwarta w lipcu. 9. Pomadka migdałowa Yves Rocher, zafoliowana. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hej, Czekam na odp a przy okazji dodam,że właśnie dostrzegłam równiez nowy żel pod prysznic - zatem na ten moment interesuje mnie żakiet i żel pod prysznic. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Tzn, pasują, ale za sweterek to troszkę mało mimo wszystko. Nic bym nie mówiła gdyby nie fakt, że to 100% kaszmiru. Mnie udało się go kupić za 70 zł z metką, ale jego wartość i tak jest znacznie wyższa, lecz ja nie będę się do niej odnosić zważywszy chociażby na fakt, że nie ma już papierowej metki
![]() Edytowane przez Eneajla Czas edycji: 2013-11-09 o 23:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
to będą za male ja potrzebuje 34/30
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Hm, szkoda
![]() Zatem czekam na wymiary i na info co byś chciała za sam żakiet. (chyba że żel się zwolni). ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:21.