|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - Część XXV
Palette Shimmering Blond 230 platynowy blond
woda 9% Na same odrosty, bez malaksowania i przeciągania na calosc (zdecydowałam ze zrobie to przed rokiem akademicki, żeby odświezyc kolor) Trzymane 50 min Zdjęcia bez lampy i z lampą |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Kochane dziekuje ze pocieszacie z tym cyklem widze ze morze sluzy nam na krótsze cykle
![]() Niby 2 dni to nic, ale jak tu mam 26 dni a potem 30 dni to wkurza mnie to. Lepiej wcześniej niż wcale fakt ![]() Kość to zdjęcie RTG, a tak to można zlapac nadgarstek tu gdzie masz zegarek swoją reka. Jeśli złączysz palce ze sobą masz male kosci, drobne. Jeśli złączysz palce ale na styk to srednie. Nie łączysz-grube. |
![]() ![]() |
![]() |
#33 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja musze unikac dekoltów np. w łódke na rzecz dekoltu w serek ![]() jak ubiore łódke to wyglądam jak Schwarzenegger dosłownie ![]() Jak nawet patrze na ta aukcje to L ma 49 cm od pachy do pachy, to nie cała setka w biuscie, gdzie ja sie w to wcisne, a jeszcze cos pod spodem przeciez trzeba miec, to juz w ogole ![]() Cytat:
![]() Zreszta, jak robiłam mamy rekonesans w sieciówkach to kurtki takie przejsciowe to ponizej 200 zl nie znjadziesz ![]() Cytat:
![]() A cvo do bloga to czuje,że duzo przepisów z niego wykorzystam ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#35 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() dziękuję ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() @ może się przesuwać ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#36 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja łącze na styk te palce na nadgarstku ![]() Cytat:
![]() i kolorek sliczny wyszedl, choć dla mnie chyba lepiej było po Diamentowym, ale ja jestem nieobiektywna, bo kocham perły ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - Część XXV
wczoraj miałam na sobie tylko granatowe legginsy, a tak to jasną luźną koszulę, jasne buty
![]() ![]() też dziś nie mam pomysłu na obiad ![]() ![]() Kylie ale dobrze, że przypomniałaś mi o warzywkach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 | |
Wtajemniczenie
|
Kitka miałam pisać, że świetne buciki, no i mamuśka z Ciebie piekna, ładna malutka piłeczka
![]() Ex te koszule to sobie zobacz w poprzedniej części jak chcesz, u mnie w outlet diversa są po 40zł Kylie ja cały czas intensywnie myślę...tylko wiesz, po ślubie już tak łatwo nie jest... ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Cytat:
Kolor tez bardziej diamentowy mi sie podoba ![]() ![]() ![]()
"Adoptując jednego psa nie zmienisz całego świata, ale zmienisz świat tego psa" Zapuszczam włosy: było (styczeń '13)-40cm ![]() jest (październik'13)-50cm ![]() będzie-55cm ![]() Farbuję: wella koleston 12/89 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#39 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#40 | ||
Zakorzenienie
|
Wcale mu sie nie dziwię
![]() Cytat:
![]() w takim razie opoczywaj ![]() Mnie czeka jeszcze ogarniecie mieszkania, ale ze mam wolne to najpierw posiedze sobie tutaj z wami ,a cała reszta potem ![]() Trzeba miec jakies priorytety w zyciu ![]() Cytat:
A mysłalaś jak to wszystko bedzie wygladac za jakis czas...? Ty to w ogole masz gnaty a nie kosci ![]() Nie, no żartuje oczywiscie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#41 | ||
Zakorzenienie
|
Dziekuje
![]() ![]() Cytat:
Dziekuje ![]() Cytat:
Opalona jestem nie tak mocno, ale zsypało mi czoło krostkami, takimi potówkami na wakacjach ![]() To masz kość jak ja, drobną. Mnie się wydaje ze ta farba wyszla podobnie jak 318. Zobacze jak się będzie "nosic" i za kolejnym razem albo powtórzę tę, albo wezme 318. ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- W ogole jak Wam pisałam u mnie z @ masakra odkad nie biore tabsów. Raz ze boli wiec zawsze musze coś łykac, teraz tez myslalam ze się obejdzie bez nurofenu ale wlasnie wzielam, bo daje mi w kość. Poza tym staram się zawsze wyłapać momemt owulacji, tak dla siebie, żeby wiedzieć kiedy mniej więcej mam. I są miesiące ze czuję dokładnie, bo eweidentnie boli mnie jeden jajnik w połowie cyklu,a sa tak jak teraz że nie odczuwam. W ogole ten cykl dziwny, czekałam na bóle owulacyjne chyba w złym momencie bo skoro @ przyszła wcześniej... poza tym dziwna sprawa z tym cyklem bo w sumie bolało mnie jak na owulkę ale kilka dni temu. Czyli jakos dziwnie...cos @ płata mi figle ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Dla dziewczyn na diecie i walczacych z kg
![]() http://bebzol.com/pl/Dziewczyno-zjedz-cos.124801.html |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Dobra ide na zakupy,bo nigdy sie z tego domu nie wygrzebie
![]() a potem jeszcze musze włosy umyc ![]() Do później i nie szaleć mi tutaj tylko grzecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Kylie
![]() Agatka Ładnie, ale poprzednie zdjęcie co pokazywałaś bardziej mi się podobało. ![]() Poległam, zamówiłam...http://pantuniestal.com/sklep/dziadostwo-2013/ Mam obsesję na punkcie koszulek z napisami jakimiś dziwnymi ![]() ![]()
01.03-Palette c10 Edytowane przez novelove Czas edycji: 2013-09-04 o 12:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- A ja zaraz lece, umowilam się z Mama w miescie, idziemy do salonu Plusa zobaczyć czy jest jakas wymiana na nasze telefony, Mama ma coś na pewno. Chcemy wziąć telefon dla Siostry. W ogóle dziś pojechała na Zieloną Szkołę na 3 dni ![]() ![]() ![]() ![]() A wieczorem idę ogladac pierwsze mieszkanie. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Na razie nie piszę szczególow. Ja to jestem konkretna, jak mi się spodoba i dogadam się z wlascicielką to biorę. A jak nie to na sobotę mam kolejne spotkanie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#49 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() pięknie wyglądasz w ciązy ![]() a skad te buciki jak mozna spytać ![]() a do Ikei też ciągle latam ostatnio ![]() Cytat:
![]() ![]() a co do tych kości też tak słyszałam, że niektóre osoby mają grubsze kości i przez to więcej ważą.... Ponoć można to sprawdzić czy ma się grube kości czy chude sprawdzając grubość swojego nadgarstka.... Mi z kolei każdy mówi że jestem drobniutka, ale ja tak wcale nie uważam - góre może i mam drobną ale nogi i uda mam dość masywne. NOVE próbowałam zrobić zdjęcie ombraka dzis ale niestety na zdjęciach zupełnie go nie widać - więc nie wiem czy jest sens wstawiania fot ![]() a koszulka DZIADOSTWO mega :P Tez lubie takie smieszne koszulki mimo że juz mam 23latka i powinnam poważniej się ubierać jak na swój wiek :P
zapuszczanie włosków ![]() skrzypowita ![]() od 28.02- jantar ![]() treningi z Ewą Ch. i Mel B. ![]() ZUMBOMANIACZKA ![]() Edytowane przez Lavia15 Czas edycji: 2013-09-04 o 12:32 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#51 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() a co do ciąży, to przechodzę mały dramat.. odstawiłam tabsy 3mce temu i już prawie 2 mce nie mam okresu.. zrobiłam test tydzień temu, wyszedł ujemny.. dwa dni temu poszłam do lekarza, zrobił usg i mówi, że jak bym nie powiedziała, że robiłam test, to by powiedział, że jestem w ciąży, bo takie grube mam endometrium.. (wtf?! test, który robiłam wieczorem, jest bardziej wiarygodny niż usg?! a badania krwi to już się nie robi?!) do tego stwierdził, że mam krwawiącą ektopię i wpakował mi takie ogromne nożyczki z gazikiem, żeby mi pokazać, co mam w środku.. ja myślałam, że umrę z bólu, aż poczułam takie puknięcie w środku.. wyjął gazik i był czyściutki, więc zaczął coś tam mamrotać pod nosem, że nie będzie się dalej bawił.. no tak mi się nogi trzęsły po tym, że ledwo wyszłam z gabinetu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#52 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#54 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja latam do chinczyka w galerii blekitnej na wolskiej, ale teraz otworzyli duzego na zana przy avonie i tam jeszcze nei bylam ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() zakonczylam epopeje na blogu ![]() ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ja bym poszla do rodzinnego i poprosila o badanie krwi zeby stwierdzic ta ciaze czy nie ;/ albo sama bym zaplacila prywatnie nawet jesli podejrzewasz ze moglabys byc...
![]() |
#55 | |
Konto usunięte
|
Siedzę i płaczę. Łzy same mi się leją. Synek przy rozstaniu tak wył i piszczał, że serce mi pękało.
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#56 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Konto usunięte
|
Bunny na Wolskiej byłam przed zimą, bo to niedaleko mnie. Muszę tam kiedyś znowu zajrzeć.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - Część XXV
Lavia dziękuję
![]() ![]() Bunny ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- Beatusia musialabys byc w pierwszych tygodniach ciazy, zeby nie dojrzal jeszcze fasolki... Ja pierwszy raz na wizycie bylam w 8 tygodniu i juz wyrazny fasol byl. Moze sama zrob test z krwii? A test taki siusiany najlepiej robic rano. Ja jak zrobilam to na wynik chyba nawet minuty nie czekalam, od razu dwie krechy ![]() Lekarza wspolczuje bardzo, nie wyobrazam sobie trafic do takiego rzeznika ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#59 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ja bym robila jeszcze jeden test sikany jutro rano albo krew raniutko...
![]() |
#60 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A mąż dopiero w weekend wraca z pracy, więc wszystko na mojej głowie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:16.