|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - Część XXV
Pozwoliłam sobie skopiować początek:
![]() ![]() ![]() ![]() "To jest tak-im jaśniejsze włosy tym droga bardziej kręta do jasnego ładnego koloru. Masz ciemne-chcesz tylko mieć jaśniejsze, nic więcej. Masz jasne-tu już odcień zaczyna się liczyć. I drążysz drążysz, zazwyczaj przy tym niszczysz włosy, nie da się inaczej. Kiedy osiągasz upragniony odcień-zazwyczaj ogarniasz się, że masz zniszczone włosy. Cudujesz więc z odżywkami, olejami- często od tego włosy żółkną. Potem jednak wolisz bardziej naturalne-masz glona. A potem rozkładasz ręce-taka droga za Tobą, a tu OOO glon I znowu do blondu. A włosy obcinamy albo same się kruszą. I co by nie było- połowa z nas z tego wątku przez to przechodziła. Mniej czy bardziej tak jak napisałam, ale coś w ten deseń."- Agatau88 ZANIM ZAPYTASZ PRZECZYTAJ ![]() Najwięcej informacji dotyczących farb oraz zdjęć "po" znajdziesz w pierwszych częściach wątku (wystarczy kliknąć na "przeszukaj ten wątek" w pasku narzędzi nad pierwszym postem i wpisać, np. interesującą farbę). Zawsze bardzo chętnie pomagamy i doradzamy, jednak musisz pamiętać, że nie jesteśmy fryzjerkami, nie możemy byc zawsze w 100% pewne odpowiedzi, każde włosy są inne i to co u jednej wyjdzie świetnie u innej może wyjść źle. Czasem na odpowiedz musisz poczekać kilka godzin, może zdarzyć się, że osoby będące aktualnie na wątku nie znają odpowiedzi. Jeśli prosisz o poradę konieczne jest: -zdjęcie z widocznym naturalnym kolorem włosów (odrostem) -zdjęcie z aktualnym stanem włosów (co tam masz na nie położone ) -jeśli masz wizję na kolor, również mile widziane zdjęcie Serdecznie zapraszamy też na bloga naszej ekspertki Blond Bunny, to kopalnia wiedzy!! Wiele cennych informacji i zdjęcia http://blogblondbunny.blogspot.com/ ![]() Poprzednie wątki: Najlepsze farby blond - wątek zbiorczy Najlepsze farby Blond - wątek zbiorczy(off topowo) II Włosy rozjaśniamy i o życiu gadamy - Część III Włosy rozjaśniamy i o życiu gadamy - Część IV Włosy rozjaśniamy i o życiu gadamy - Część V Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część VI Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część VII Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część VIII Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część IX Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część X, jubileuszowa Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XI Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XII Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XIII Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XIV Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XV Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XVI Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XVII Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XVIII Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XIX Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XX Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXI Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXII Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXIII Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXIV Edytowane przez 201704240951 Czas edycji: 2013-09-04 o 07:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - Część XXV
no to piszę w kolejnej części
![]() Kylie ja zawsze byłam "masywna" tzn raczej ubita, że przy 166 nie zeszłam poniżej 58kg a przy takiej wadze chudo już wyglądam ![]()
"Adoptując jednego psa nie zmienisz całego świata, ale zmienisz świat tego psa" Zapuszczam włosy: było (styczeń '13)-40cm ![]() jest (październik'13)-50cm ![]() będzie-55cm ![]() Farbuję: wella koleston 12/89 |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- A i tez sie witam w nowej czesci ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
witam w nowej części
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Ja sie wbijam na tamten watek, chce zaznaczyc "cytowanie" a tu zonk
![]() Podłoga juz umyta, cczekam az wyschnie i zabieram sie za cwiczenia ![]() Cytat:
![]() Zbita jestem i na dodatek mam bardzo grube kosci ![]() Kiedys juz pisalam, jestem atletyczna klepsydra ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a tak chciałam być zawsze szczypiorkiem ![]()
"Adoptując jednego psa nie zmienisz całego świata, ale zmienisz świat tego psa" Zapuszczam włosy: było (styczeń '13)-40cm ![]() jest (październik'13)-50cm ![]() będzie-55cm ![]() Farbuję: wella koleston 12/89 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- sorry nie ten linki ![]() http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazk...jpg?1340271969 oto chodziło ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - Część XXV
Hej
![]() Ex a nie mozesz sie dolozyc do ps-a np. Za miesiac jak juz wszystko sobie kupisz? ![]() ![]() Moj Brat to ps-maniak, tzn bardziej FIFOmaniak ![]() A to obrazek dla Was dietkujących ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
Ja też się witam w nowej części
![]() Bunny z synkiem zawsze spędzam duuużo czasu, dużo się razem bawimy i rozmawiamy ze sobą. No to poczekam na ostatnią część i przeczytam wszystkie ![]() ![]() Bardzo udane zakupy miałaś. A gdzie masz tego chińczyka? ![]() czekoladowoo ja mam teraz czekoladowy. I też pięknie pachnie przy myciu. asiabb1983 mój też 5-latek. W tamtym roku nie przyjęli go do żadnego przedszkola, bo ja nie pracuję. W międzyczasie zmienili przepisy, i teraz od razu do zerówki. Zapisałam go do szkolnej, niech się od razu przyzwyczaja do dużej szkoły ![]() To też miałaś nieciekawie. Najgorzej chyba właśnie, jak dziecko nie chce wyjść z domu. ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Hej Kitka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - Część XXV
Cytat:
![]() ![]() Widzialam to juz hehe, trzeba sie tego trzymac ![]() ![]() A ja dzis sniadanko troche zdrowsze mam, tzn kolo 7 jadlam nesquiki z mlekiem mala porcje, a zaraz ide zjesc bulke z salata pomidorkiem i plasterkiem sera ![]() Poza tym wymyslilismy ze jutro na obiad beda zdrowe burgery, tzn buleczka grahamka + miesko robione w domu smazone na niewielkiej ilosci tluszczu + salata + pomidor + cebula + odrobina ketchupu ![]() ![]() Edytowane przez exclusivee Czas edycji: 2013-09-04 o 09:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - Część XXV
Hej Aniu
![]() ![]() ![]() Ex w ikei to sie traci zawsze fortune jak sie wejdzie ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A Ty jak zwykle z klasa ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#14 | ||||
Zakorzenienie
|
Juz po krzyku, juz po Skalpelu
![]() teraz popijam sobie czerwona herbatke, która swoja droga czysci mnie nieziemsko ![]() rzoumiem Cie ![]() ale takim znowu szczypiorkiem tez nie chcialabym byc ![]() lubie swoje pituty poki co jeszcze w rozmiarze E, bo podejrzewam,że odsatwienie tabsów,dieta i cwiczenia zrobia swoje ![]() Cytat:
![]() i wyszlam praktycznie bez szwanku ![]() Cytat:
![]() ![]() Zmieniam religie ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja na śniadanko jak zwykle owsianka z Sante z truskawkami, ns kupie z bananami i czekolada a co! ![]() Pije tez duzo wody, na zmiane Kinge Pieninska i Cisowianke lekko gazowana, to sa wody, które mi najlepiej wchodz, a i jeszcze Muszynianka ![]() Na dzisiaj jeszcze nie mam pomyslu na obiad.. Moze warzywa na patelnie z Biedronki, swoja droga uwielbiam je ![]() Zawsze dodaje do nich jak je smaze mnóstwo przyprawy do ziemniaków i moge normalnie cała paczke pochłonąć ![]() Cytat:
![]() a i dupka Ci troszke urosła ![]() ![]() Naprawde ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja na diecie nie jestem, nie wierzę w takie diety same bez ruchu ![]() potem jak ktoś dużo schudnie na samej diecie to zostaje mu skóra obwisła ![]() Kitka mam to samo z Tż maniam ps już mi truje że ps4 ma być ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Dziewczyny jak określić rozmiar biustu fachowo, bo co firma to inna rozmiarówka ![]() Kitek ale masz seksowną figurkę w ciazy brzuszek i pupka ![]() ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- http://dietologaz.blogspot.com/2012/...-jak-smok.html nam w szkole na biologi mówili, że to mit z grubymi kośćmi ![]() Agatko może powiesz jak to jest bom ciekawa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na tym koniec. Nie stosuje tego jako wymowki czy cokolwiek. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lekarz powiedział, co powiedział, nie wnikałam w temat, bo w szoku jeszcze byłam i miałam obolałe żebra ![]() Moze bardziej miał na mysl "mocne" kości, a nie grube ![]() ![]() Musze to z moim Tż obgadac w kocu jest fizjoterapeuta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
to nawet nie chodzi o grube kości. Tylko o umięśnienie/ubicie ciała. Kiedyś wyliczałam sobie idealną wage dla mnie ale nie na podstawie bmi czy innego kalkulatora tylko taka ankieta, wypełniasz czy np wskazującym i dużym palcem prawej ręki obejmiesz lewy nadgarstek itd i na tej podstawie wyliczali Ci Twoją odpowiednią wagę, jak znajdę link to Wam podrzucę
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Juz wiem co dzisiaj na obiad
![]() http://smak-zdrowia.blogspot.com/201...a-z-sosem.html |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Cześć. Od rana mamuśka mnie wyczochrała z łóżka i 'chodź biegać, chodź biegać, wstawaj, wstawaj'. Szalonaaaa, skończyło się, że zrobiłam 10 km na rolkach, ona biegła za mną. Nie mogę się doczekać powrotu do Pzn, między innymi dlatego, że w końcu się wyśpię!
![]() A na śniadanie pomidor z jogurtem i cebulką, serek wiejski i kromka pełnoziarnistego z serem. Ex Ale super ten zegarek! Świetny, lubię takie pierdółki do domu. Aaa i Ex pamiętaj! PS3 Ciebie nie zrozumie, nie wysłucha, nie ogrzeje Ciebie w zimnie,a nowe kozaczki owszem ![]() Kylie Ja też nie umiem, szlag mnie trafia, jak mam przegrzebywać te wieszaki ze wszystkim i niczym, ale te spodnie tak o wisiały na widoku, to hyc do łapki i ster na przymierzalnię. Fuks. ![]() Kitka JAK PIĘKNIE! ![]() fajne masz buciki! i jaką dupcie zgrabną! Ee takie pierdzielenie, przecież nie jesteśmy wszyscy zbudowani od linijki. Kości mogą być szersze, węższe itd. Moja mama, co już chyba kiedyś pisałam kiedyś ważyła bardzo mało i wcale nie wyglądała jak kościotrup, owszem wystawały obojczyki, biodra, żebra, ale wyglądała wciąż zdrowo, w sensie nie jak przecinek. Ja mam zupełnie inną budowę od niej i jakbym miała się tak wychudzić, to bym zniknęła,więc coś w tym musi być. :p Jakbyśmy mieli mieć wszyscy takie same kości, to byśmy byli jednego wzrostu, o jednakowej budowie, kształcie dłoni, twarzy itd., itd. No, a różni jesteśmy. To tak na logikę. ;d
01.03-Palette c10 Edytowane przez novelove Czas edycji: 2013-09-04 o 10:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#22 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Zapomniałam o drugim sniadaniu ![]() po tej herbacie i owsiance rano, głód zaczynam czuc dopiero koło własnie 12-13 ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny
![]() Chcialam zrobić zdjęcia i aparat jest rozładowany. zaraz się naladuje to zrobie. KITKA masz calkiem ten brzuszek, ale nie taki wielki ![]() w ogole slicznie wyglądasz ![]() ![]() LADY kosci ważą osobniczo zmiennie, i można być grubej lub malej kosci. Bada się to na podstawie kosci nadgarstka. Także to żaden mit-kazda z nas ma inne kosci i jest grubszej lub mniejszej. Ja tej wymówki nie mogę stosować, mam drobne kosci, jeste wręcz bardzo drobna i wszytsko co mam to tłuszcz. Także taka "wymówka" jest jak najbardziej ok, ale nie dla mnie. Dziewczyny, miałam dostać @ 7 września a ja dostałam dziś. 26 dniowy cykl, ostatni był 28 dni. Niby mala zmiana ale to może od zmiany klimatu i podrozy? Niby nie mam się co stresować bo 6 dni może być nawet roznicy miedzy cyklami. Ale jakoś tak sobie zawsze wylicze i mnie wkurza taka zmiana... Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2013-09-04 o 10:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Niech ktos mi zablokuje strone Allegro
![]() Co myslicie o chabrowej? ![]() Przez te moje cycki musze kupowac kurtki xl, bo jak sie nawet dopne w m czy l to dziwnie to wyglada ![]() i jeszcze te moje szerokie ramiona ![]() http://allegro.pl/pikowana-kurtka-ka...507287587.html |
![]() ![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też mam problem zawsze że dobrze leży i w ogóle ale w cyckach się nie dopnę, ale biorę i tak L bo XL to ma za szerokie ramiona i rękawy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Kylie
Fajna jest! Ślicznie chabrowy wygląda u dziewczyn z takimi jaśniutkimi włoskami.
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jeju muszę sie brać za pisanie tej pracy mgr bo czas goni buu ![]() ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- nie wierzę w takie wyliczanie wagi bo niby mogłabym nawet do swego wzrostu ważyc 10 kg wiecej ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak najbardziej od podrózy możesz miec przesunięty cykl, zmiana klimatu, inne jedzenia i juz pyk cykl sie zmienia ![]() Nie ma sie co denerwowac kochana ![]() Gorzej bym sie denerwowała jakby sie spóźniał ![]() Co np u mnie jest norma... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Agatko też mi tak zdarzało się z cyklem
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() i fajnego tego bloga kulinarnego podałaś ![]() ja mam po urlopie doła i nawet obiadów nie gotuję ![]() aaa Agatka ja też mam teraz wcześniej o kilka dni okres przez wyjazd nad morze, prawie o tydzien wcześniej...ale znowu taki lipny po kropelce cały tydzień ![]()
"Adoptując jednego psa nie zmienisz całego świata, ale zmienisz świat tego psa" Zapuszczam włosy: było (styczeń '13)-40cm ![]() jest (październik'13)-50cm ![]() będzie-55cm ![]() Farbuję: wella koleston 12/89 Edytowane przez shizaxa Czas edycji: 2013-09-04 o 10:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:29.