![]() |
#31 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Dot.: Problem z graczem ;(
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Autorko odpowiesz na moje pytanie?
![]() |
#34 |
Rozeznanie
|
Słuchajcie, a co to jest ten lol ?
![]()
![]() |
#35 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
League of legends
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() natomiast nie wciskaj, że ktoś tu radzi "lepiej od razu zerwać z chłopakiem gdy pojawią się jakieś problemy" - napisałam dokładnie, że chodzi mi o większość rad na tym forum. ogólnie forum. nie konkretny wątek. zacytuję może to co napisałam już wcześniej, możliwe, że nie zostało doczytane ze zrozumieniem, w końcu dosyć żwawo toczy się dyskusja ![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
nie pasuje ci gracz to znajdujesz nie-gracza.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Ja bym jej nie polecała grania w LoL'a, bo dla mnie to wybitnie głupia gra
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
1) chłopak nie ma pojęcia, że autorka traktuje to poważnie i jej zależy 2) on sobie zdaje z tego sprawe ale ma to gdzieś, bo facet któremu zalezy nie pisze w taki sposób Jesli chodzi o ostatnie zdanie, owszem. Związek to związek, nawet z krótkim stażem, ale tutaj związku nie widze i nic na to nie poradze. ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- A autorka zapadła się pod ziemię ![]()
![]() |
![]() |
#40 |
Konto usunięte
|
Coś mi się zdaje się, że masz skłonności do wyciągania "pijaków z rowów" (to najczęściej wynosi się z domu niestety).
Dziewczyno! Jeśli kiedykolwiek jeszcze powiesz sobie w myślach takie zdanie o jakimkolwiek kolesiu, to uciekaj najszybciej jak potrafisz. Pomaganie uzależnionym to najczęściej recepta na życiową katastrofę. A co do tego konkretnego kolesia... odpuść sobie, pełno ich siedzi w internecie i poszukaj sobie zamiennika. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
No, co kto lubi
![]() Choć do grania z "chłopakiem" zawsze fajniejsze wydaje mi się jakieś porządne MMO, sama ze swoim tak grałam i to godzinami ![]() Co do tego czy oni są w związku czy nie, to sama autorka w pierwszym poście napisała, że nie wie czy można ich nazwać parą, więc myślę, że niczego takiego między sobą nie ustalili... Więc równie dobrze chłopak mógł się zorientować, że dziewczyna się angażuje za bardzo i teraz jej unika, nie chcąc nawet pogadać. ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- [1=51e83afea3b91707dbf3887 d008ce6a0f5de39ea_626dbf7 23f6b2;42882652]Coś mi się zdaje się, że masz skłonności do wyciągania "pijaków z rowów" (to najczęściej wynosi się z domu niestety). [/QUOTE] Nastolatki często tak mają, na szczęście części z nich przechodzi misja pod tytułem "ja mu pomogę, ja go uratuję!". |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Zgodzę się z Tobą. Nie nazwałabym tego uzależnieniem. Mój TŻ też ciągle w coś gra, nawet jak się spotykamy to pozwalam mu grać, bo wiem, że sprawię mu to przyjemność, tak samo jak i mi. Poza tym, czasem odpalamy Fifę i jakiś turniej gramy.
To tak samo, jakby ktoś powiedział, że można się uzależnić od książek. Bądźmy szczerzy, jakby był uzależniony, to nie robiłby nic innego, tylko siedział przed grami. A przecież chłopak do szkoły chodzi, z kumplami pewnie też wychodzi. Ja bym na miejscu autorki ustaliła na początku rodzaj ich znajomości, bo chłopak faktycznie może nie wiedzieć, że jest w związku ![]() I powtórzę pytanie wizażystek, które wypowiadały się wcześniej: Czy wy kiedykolwiek widzieliście się na oczy? (nie, zdjęcie na fb się nie liczy)
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
My jestesmy po 30stce i nadal gramy nalogowo w rpg
![]() I baa, udalo nam sie nawet studia skonczyc ![]() Edytowane przez ellish Czas edycji: 2013-09-19 o 14:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Rozeznanie
|
Mój narzeczony też gra w jakieś gry... kiedyś mnie to denerwowało... Teraz cieszę się, że ma taką rozrywkę niż wieczne łażenie np. po knajpach
![]() ![]() ![]() a co do Twojego kolegi,to myślę że na wakacjach miał dużo wolnego,to mu się nudziło i do Ciebie pisał. Teraz woli sobie pograć po szkole i w sumie na tyle. Nie chcę do niczego Cię namawiać, ale dajcie sobie spokój z tym... On woli gry niż Ciebie (wybacz za szczerość)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=709566 wszystkowątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=767918 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=662603 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=809267 dla dzieci i mam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A autorka wątku widzę, że już nie odpowiada.
![]() |
![]() |
#47 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie zrozum mnie źle, nie chcę Cię przekabacać na swoje racje i wbijać, że masz żyć inaczej. Nie Ty pytasz - nie Ty potrzebujesz pomocy, jak to mówią "żyj i daj żyć innym". Komentuje jedynie Twoją radę. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() powiedz mi, jak zareagowałabyś Ty, gdyby Twój partner powiedział Ci, że chciałby spędzać z Tobą więcej czasu? albo np lubi popisać/porozmawiać z Tobą przed snem? zakładając w tej hipotetycznej sytuacji, że nie mieszkacie razem. ![]() Wiem, że nie próbujesz mnie na nic przekabacać. prowadzimy dyskusję, Ty przedstawiasz swój punkt widzenia a ja swój. jednakże, skoro autorka wątku ulotniła się i nie dowiemy się nic więcej na temat jej relacji z tym chłopakiem, to chyba warto przenieść dyskusję na hipotetyczny grunt, albo zakończyć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:16.