![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mozaikowo - Październik
Nie ma problemu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Olejki chętnie sosnowe, eukaliptusowe, drzewne, mech itp., również kwiatowe, orzechowe itp., ale w zasadzie każdy zapach rozważę. I każdą ilość ![]() ---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Cień YR nazywa się Miedziany Brąz. Tutaj lepsze zdjęcie, niż ja jestem w stanie zrobić: http://babyzou.blogspot.com/2012/04/...olis-recu.html
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
chętnie bym sie wymieniła, ale nic u Ciebie nie znalazłam;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
niestety, nie jest to możliwe, ponieważ nie wymieniam tak drobnych rzeczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
dziękuję, niestety nic dla siebie nie znalazłam
![]() |
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
hej
![]() znalazłam to: L'Oreal Paris, True Match, podkład dopasowujący się do koloru skóry, kolor N1 (niewielkie zużycie, nawet go nie widać) a jest to kolor jasny wpadający w żółty czy różowy? ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- o to fajnie, więc jak ci pasuje to możemy się wymienić ![]() ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- pisze że jest to etui pasujące do telefonu HTC Wildfire S a jest to smartfon ![]() ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- zmierzyłam: długość 12,5 cm , szerokość 7 cm
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
mam taki cien bodajze z yves rocher
---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- to jest rozswietlajacy białe złoto ---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:51 ---------- podoba mi sie puder golden rose i roz inglot. szukasz jeszcze czegos? ![]() ---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ---------- i jeszcze trojka rimmel ;( ---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ---------- pokazesz mi przykładwy niebieski odcien bo ja jestem zielona w kolorach ![]() i jaka to klasyczna szcoteczka? ---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ---------- mam chyba taki wibo tylko w komplecie z zielonym a tusz mam maybelline turbo boost ---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ---------- chetnie ale gdzie go znalezc? tylu mam date waznosci łamaną przez 20063 ---------- Dopisano o 00:46 ---------- Poprzedni post napisano o 00:38 ---------- dzisiaj nie. jutro jasne. wiec co bysmy wymienily jak cos? ---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:46 ---------- ufff znalazłam na blogu jakiejś dziewczyny ten cien http://make-up-land.blogspot.com/201...0;☠.html w tym wpisie jest ---------- Dopisano o 00:52 ---------- Poprzedni post napisano o 00:48 ---------- na co mogę liczyc od ciebie? bo zalezy mi na tych rzeczach, ktore wypisałam ---------- Dopisano o 00:56 ---------- Poprzedni post napisano o 00:52 ---------- tak, a te cienie ktore wypisałam 3 z rimmel tez liczysz? ![]() ---------- Dopisano o 01:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:56 ---------- ok,, czyli puder, roz z kasetka i cienie za tusz, i dwa cienie ode mnie? poszukałabym ci jeszcze czegos za bb tchibo ale juz pewnie nie znajdę ![]() ---------- Dopisano o 01:09 ---------- Poprzedni post napisano o 01:03 ---------- mam z wymiany blyszczyk czerwony , ew. cos dorzucę ![]() ---------- Dopisano o 01:17 ---------- Poprzedni post napisano o 01:09 ---------- chetnie. będzie mi miło, uwielbiam paese ![]() ---------- Dopisano o 01:23 ---------- Poprzedni post napisano o 01:17 ---------- to pv ![]()
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
mam miękki pędzel do różu elite
![]() ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- tak, ale musze go poszukac i nie wiem, co oferujesz w zamian ![]() ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- a co masz z biżu?
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
proszę zrób zdjęcia. wyslij juz te paczke, a ta wymianę umowimy osobno dobrze? bardzo czekam na zdjecia. buźka!
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
niestety dla siebie nie widze;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Kochana, może tak...ja ogólnie nie noszę kolczyków, wiec odpada mi chyba, bo same przywieszki ci wezmę? to wszytko co masz?
![]()
![]() |
![]() |
#44 |
Zadomowienie
|
Przepraszam za milczenie, chorowałam i nie miałam głowy do Wizażu. niestety nic więcej dla siebie nie widzę w Twoim wątku, chyba że coś jeszcze masz spod lady?
![]() |
#46 |
Zadomowienie
|
Pytałam o coś więcej, bo Ci chciałam oddać i cień, i kolczyki
![]()
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Hej! Cieni już nie posiadam, a za sam tusz chyba by się nie opłacało wymieniać
![]()
![]() |
#49 |
Zadomowienie
|
Cień za olejki - bardzo chętnie
![]()
![]() |
#50 |
Blessed be the fruit
|
Podoba mi się BB YR i lakiery
![]() ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- A mogłabym liczyć na małą próbeczkę YR? ![]() ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- Spoko, doślę swój ![]()
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
mam tendre jasmin jeszcze w folii 50 ml
![]()
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
które lakiery masz dostępne ? jak możesz to poproszę ich numerki bo na fotce niewiele widać
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
to mogłoby być tak, za moje rzeczy czyli:
5. biała roz.M edc 300. NOWE majteczki czarne, bawełniane do 90cm. pas 58. broszka-motylek 208. kredka do oczu -Luminelle wzięłabym to: -lakier Golden Rose z serii Fantastic Color, złotobeżowy ze złotymi drobinkami, z małym ubytkiem, (nr 142) -Yves Rocher, Les Plaisirs Nature, Błyszczyk do ust morela, 10ml (nowy) -Big Active, Orient Expres, herbata czarna z przyprawami w torebkach z włókniny, 10 torebek fabrycznie zapakowanych w folię -Paese, Satynowy lakier matujący ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- przed chwilą ją obejrzałam, nic takiego nie zauwarzyłam ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- już lecę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Rozeznanie
|
Hej, może znajdziesz coś u mnie za podkład Paese? : )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Może za podkład paese i szminkę rimmela?
Możesz mi powiedzieć czy ten podkład ma tonację różową czy żółtą? ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- No właśnie chodziło mi o to, żebyś ty mi na oko powiedziała ![]() Więc mi pasuję, a tobie? ![]() ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- Dwa razy go miałam na sobie ![]() ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- ALe oczywiście nie ma wad ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
Wibo, Express Growth, lakiery do paznokci, kolory 169(fiolet/oberżyna), 164(czerwień), obydwa z nowej kolekcji, z mnóstwem kolorowych drobinek (obydwa były użyte po 1 razie) ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Hej, coś za Yves Rocher, So Elixir Purple EDP 50ml
![]() ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- Wiesz co, DKNY chciałabym wymienić za flakon z mojej wish... Może znalazłabyś cos innego? ![]() Bluzka ma delikatny krój nietoperza, ale nie są to takie wielkie 'wory'. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:10.