![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Estee Lauder, MAC, MUFE, Inglot, Dolce Gusto PAŹDZIERNIK zapraszam:)
narsa negocjuje i prawdopodobnie poleci, chociaż nigdy nie wiadomo
a czy oddalabys szminkę : Deborah, pomadka w kolorze 5, cukierkowy róż, zużycie niewielkie, niestety juz nie mój kolor ![]() za honolulu? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Wtajemniczenie
|
hej, przemyślałam to i jednak się nie zdecyduję na wymianę. Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Interesuje mnie ekspres
Z wish mam BioGarden - C.L.A Ananas + chrom 50kaps * krem z olejkiem arganowym "100 % NATURALNY, oryginalny marokański krem z olejkiem arganowym do stosowania dziennego na oczyszczoną skórę oraz na noc. Przeznaczony do wszystkich rodzajów skóry. Produkt znanego marokańskiego producenta kosmetyków naturalnych "Argan Du Maroc". Zawiera nienasycone kwasy tłuszczowe i dużą ilość witaminy E. Dzięki temu zapobiega przesuszaniu i starzeniu się skóry (ANTI-AGING). Łatwo się wchłania, głęboko nawilża i chroni przed wolnymi rodnikami. + poza watkiem płyn micelarny floslek do skóry wrażliwej,płyn micelarny dermedic w watku micel ziaja oliwkowa krem o taki tyle że w tubkach o pojemności 25ml - mam 3 takie tubki TAKI Eveline slim 4d intensywne serum redukujące tkankę tłuszczowa antycellulit z efektem chłodzącym, taki Wszystko nowe, nie uzywane i z długa data waznosci
![]() |
#35 |
Wtajemniczenie
|
A na ile oceniasz ubytek rozświetlacza? Mogłabyś pstryknąć jakieś zdjęcie?
Tylko sam rozswietlacz to trochę za mało za encanto, cos bys mi jeszcze mogła dorzucic?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:55.