![]() |
#31 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Koty z glupoty
Cytat:
Moja kicia jest kastrowana i mimo to zapach istnieje, a poza tym nie sadze, żeby oddanie kota było dobrym sposobem, poniewaz, ona byla odebrana bardzo wczesnie od matki i nie była przez nią karmiona i z tego powodu ma alergię pokarmową i musi jeśc specjalne jedzenie, ktore jest dość drogie i nie weim czy ktoś mialby ochote wydawac tyle kasy na zarcie dla kota. Poza tym napisalam że za nic jej nie uspie, wiec nie wiem czemu piszesz ze to nielegalne, moze i tak ale w przypadku tej dyskusji nie ma potrzeby o tym pisac. Dodatkowo, nie weim czemu piszesz że koty potrzebują miłości, mój zwierzak ma jej az w nadmiarze, do samego kota nic nie mam , chodzi mi o zapach, dlatego stwierdzam, ze psiaki sa dużo fajniejsze. Moja kicia jest szczesliwa i rozbrykana i absolutnie jej zle nie traktuje, bo kocham wszystkie zwierzaki, ale że mam doświadczenie mając i psa i kota chyba mogę stwierdzić ktore jak dla mnie sa lepszymi kompanami. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiem, że psiaki jak sa chore to wydzielaja specyficzny zapach i myslalam, że o to Ci chodzi. Ale skoro to tylko jego specyficzny zapach, to nie rozumiem jak on moze dla Ciebie być nieprzyjemny. Każdy czlowiek tez ma specyficzny zapach... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Boże
![]() Sama mam psa,ale koty też uwielbiam,nie wiem jakie intencje miał autor tematu...ale coś nieczyste chyba... pozdrawiam wizażanki- nie- i posiadające różnego rodzaju futrzaki (i te bezwłose też-żeby nie było dyskryminacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() Pisząc w ten sposób sugerujesz, powiem wprost, że właściciele kotów mają je z własnej głupoty, nie wiedzą co dobre i powinni natychmiast przerzucić się na psy... Dla mnie ten post to marna prowokacja, w kiepskim stylu, lepiej go zostawić i nie robić autorce satysfakcji... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raróg
|
Kasiu, a może spróbuj z innym żwirkiem? I musowo zawsze kupkę wyciągnąć trzeba, zaraz jak zrobi, ale to pewnie wiesz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Żandarm na emeryturze
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam się, kolejna kiepska prowokacja. Niestety, nie wypaliło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Kuwetę sprzątam codziennie więc nie powinno być zapachu, nerki ma zdrowe, jest zupelnie zdrowa oprócz tej alergii, też tak myśle, ze to może być to jedzenie, ale nie mogę jej karmić czymś innym bo choruje. Ale z drugiej strony jak wchodze do kogoś do mieszkania to od razu wiem czy jest kot czy nie, chociaz inni tego nie czują. chyba nie pozostaje minic innego jak sie przyzwyczaić ![]() Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Wtajemniczenie
|
oj dziewczyny nie przesadzajcie
![]() ![]() ![]() ja jako kizia mizia puszczam wszystko w niepamięć sama mam w domu i psa i kota i oba sa git!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Żandarm na emeryturze
|
Cytat:
![]() Co to za prowokacja, jak nikt się nie chce "żreć"? ![]()
![]() |
![]() |
#42 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Żandarm na emeryturze
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#44 | |
BAN stały
|
Cytat:
Re: Mam wielu przyjaciol i bardzo starannie ich sobie dobieram. Moj poziom intelektualny nie moze byc niski - przeciez jak wiele z nasz tu obecnych posiadam i umiem uzywac komputer - to automatycznie zalicza mnie do kregow inteligencji polskiej. A jesli jeszcze splagiatuje czyjes slowa jako swoj podpis to w ogole jestem hip i orginalna. Pozdrawiam Ania Konda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
![]() Faktycznie. O tak, o mało żeśmy się tu nie pobiły. ![]() ![]() ![]() Akane - święte słowa ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A pazurki mam już całkiem długie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#48 | |
BAN stały
|
Cytat:
na kobietach najbardziej można polegać, ponieważ nie pamiętają tego, co ważne. Oscar Wilde (Fingal O`Flahertie Wills, 1854 - 1900) ha ha ha ha ha ha ha ha ha ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() fascynujące...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bez urazy, ale przeczytaj swoje posty, postaw sie na naszym miejscu (posiadaczki kotow), a pozniej staraj sie milczec... Zaloze sie, ze bedziesz sie bronic, ot naturalny odruch.. Moze i mialas dobre intencje piszac ten post, ale ciezko jest go tak odebrac. A co do plagiatow, coz, kazdy ma swoja wlasna recepte na szczescie. Niektorzy tworza swoje hity, inni zas czerpia sile z medrcow tego swiata. Nie powinnas tego wytykac, bo to zadna zbrodnia. Pozdrawiam cieplo
![]() |
![]() |
#51 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Może masz jakiś problem, hę? ![]()
![]() |
![]() |
#52 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Nie dajcie sie sprowokowac, bo nie warto. W rezultacie skonczy sie klotnia tak jak wszystkie, bany i zamkniecie watku, no chyba ze jakis Miaudmin wpadnie na klawiature i przerwie nam debate
![]()
![]() |
#54 |
Rozeznanie
|
Zawsze mnie fascynowało, pod wpływem czego zwykły i sympatyczny człowiek zamienia się w trolla?
![]() Nie, nie - nie chcę sztucznie podtrzymywać wątku, może ktoś ma jakąś koncepcję? A jak już szpanujemy cytatami, to może komentarz do wątku? Wiele hałasu o nic. Albo może: człowiek uczy się mówić dwa lata, milczeć - pięćdziesiąt? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Ja tam myślę, że to tego wątku najbardziej pasuje "Mowa jest srebrem, a milczenie złotem"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Bede brutalniejsza...
"gdyby zwierz zabił z premedytacją, byłby to zapewne ludzki odruch"
![]() |
#58 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() ![]() Chyba faktycznie masz jakieś problemy... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
BAN stały
|
Przepraszam - tak to sie jakos wymknelo z pod kontroli. Przepraszam wszystkie koty i psy ktore urazilam - ich wlascicieli takze. Nie mialam zlych intencji z tym postem - chcialam sie z wami tylko podzielic wiadomoscia ze mam swietnego pieska i ze zawiedziona zostalam przez koty. Mialalm dwa koty - ktos je wypedzil i ja je zaadoptowalam - nigdy nie byly zbyt wylewne w uczuciach. Jeden wlasnie niedawno zdechl - mial raka kosci - duzo cierpial i zrujnowalam sie na jego operacje i zabiegi - w sumie okolo 30 000 zlotych. Drugi czmychnal do lasu i nigdy nie wrocil. Mialam z nimi same troski i problemy a w zamian nie dostalalm nawet milego purrrr. Moj weterynarz mysli ze jestem idiotka bo wydalam tyle kasy na leczenie znajdy.
Teraz mam pieska i jest przekochany - jeszcze raz przepraszam i pozdrawiam. Ania Konda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Wtajemniczenie
|
30 tys?????
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:08.