|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad , szukasz prezentów ? Zapraszam
He i jak tam zastanowilas sie moze ?
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 37 pkt / 100% pozyt.
|
niestety nic procz zapachow mnie nie intdresuje, wlasnie leci do mnie duza paka z poelegnacja z innej wymiany
to jezeli jestes chetna to mozemy zrobic mniejsza wymianke za tyle ile masz ochote oddac.
|
|
|
|
#33 |
|
Wtajemniczenie
|
Bogusiu,
kusi mnie Twój Armani Diamonds- jak się on ma do wersji edp ?Nuty te same czy trochę zmienione ? Czy po prostu chodzi o samą trwałość ?
|
#34 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 37 pkt / 100% pozyt.
|
zatem podobają mi się:
ultra sexy treselle far avay little black dress + 2 woski YC podoba mi się też zestaw TODAY ale zdaję sobie sprawę, że on już trochę kosztuje. ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- to są rzeczy, które mi się spodobały u Ciebie najbardziej. Ale moje pędzle, które chcesz też są sporo warte szczególnie Lucy Minerals, Maestro i DuoFibre. Do tego są jak nowe. Nie mam pojęcia jak wyceniasz swoje zapachy. Piszesz, że nie z Allegro więc nie wiem czym się kierować, żeby było fair a sama jestem konsultantką Avon chociaż obecnie nie robię zamówień za często.---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- ok to poprosilabym jeszcze o incandessence. czyli wszystko prezentuje sie nastepujaco: od Ciebie: incandessence ultra sexy treselle far avay little black dress + 2 woski YC ode mnie: Biovax maska do włosów intensywnie regenrująca 500ml nowa t.p. 05/2014 (za coś super) 2.Pharmaceris H-Purin szampon do włosów do skóry łojotokowej, zostało ponad 2/3, tp 28/01/2014 .Rosyjska maska drożdżowa, zostało ok 70%, tp 01/2015 Organique glinka ghassoul tp 01/2014 - zostało ok 60% ze 190g 1.Maestro 180 r.22 (uzyłam 2razy, wolę syntetyczne włosie, kilka włosków mu odstaje od początku) 2.Everyday Mineral Duo Fibre (brak napisu ale na 100% kupowałam go z Edm, farbuje lekko podczas mycia) 3.Everyday Minerals Angled Blush Brush 4.Everyday Minerals Eye Kabuki mini 2szt (jeden lekko zafarbowany na zielono) 5.Everyday Minerals Eye Kabuki 8.Lucy Minerals flat top zgadza sie?
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 142 pkt / 100% pozyt.
|
coś za G.Armani Dimonds Intense - począt 100 ml?
|
#38 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#39 |
|
Konto usunięte
|
Ultra Sexy mus do ciała 150 ml-nowy
Ultra Sexy żel pod prysznic 125 ml-nowy Peeling do ciała Planet Spa nowy Balsam do ciała kwiat wisni nowy Nawilżający balsam do ciała z olejkiem arganowym nowy coś u mnie? ![]() |
|
|
|
#40 |
|
Zadomowienie
|
hej
tak bardzo marzy mi się ten D&G ... oddałabym za niego rzecz jasna to co mi napisałaś, że chcesz ale proszę może jeszcze coś wyszukaj u mnie żeby na te d&g sie wymieniććć proszę..."potargujmy się" może znajdę coś poza wątkiem (perfum niestety nie mam już żadnych ... poza odpowiednikiem cacharel-eden który jest identyczny jak oryginalny (mam go tak z 80ml) i escady-sexy graffiti (jakieś perfumy lane kupiłam pod wpływem chwili mam ich 100 ml są mega mocne i trwałe ale źle mi w nich i na początku pachną trochę rumiankiem(?) ... mówię o tym bo mogę dorzucić czy coś ... może napisz mi czego szukasz,może znajdę coś poza wątkiem (mam dużo apaszek/szali ... mam też na zbyciu peeling enzymatyczny ISIS PHARMA zostało go z 50%, krem loreala nutri gold na noc zostało go z 80%, mam dużo pomadek (zawsze maluję się pędzlem więc moje usta ich nie dotykały no i dodam, że bardzo dbam o kosmetyki więc wszystkie są w bdb stanie) trochę się rozpisałam ... mam jeszcze piankę do ciała jessicy simpson o smaku waty cukrowej/jadalny z posypką (ale nie ma daty ważności na opakowani więc moze być ale nie musi przeterminowany jest go z 80%) coś da się wyszukać więć ... czego szukasz... echhh
|
#41 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Hej! Moze moje oficerki z watku by Ci podpasowaly? Ja tez mam dosc szeroka stope i sa dobre,tylko na mnie troche za duze
Podobaja mi sie Twoje perfumy
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
Perceive 50 ml-nowa Little Black Dress 30 ml-nowa
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Nie miałam czasu przez ostatnie dni jak odpisać za co przepraszam
|
#44 | |
|
Zakorzenienie
|
Witaj,
zainteresował mnie Cytat:
Ile konkretnie proponujesz. No i najważniejsze- czym pachnie?
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
Byłoby pięknie gdyby nie zapach. Magnolia to zupełnie nie mój olfaktoryczny klimat. Z żalem podziękuję
|
#46 |
|
Wtajemniczenie
|
Bogusiu, a czy mogłabyś go dla mnie zarezerwować do jutra
?Nie mieli go w perfumerii i nie miałam jak sprawdzić nawet ![]() ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- Bogusiu, mówisz o La petite robe noire ?Mnie też Valentina urzekła, ale powiem szczerze, że jak ją ponosiłam, stwierdziłam, że nie jest ona do końca w moim stylu- mimo, że piękna ![]() ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- Bogusiu, a czy Ty przypadkiem nie dostałaś wersji edt? Bo ja mam edt i edp, i edt faktycznie taki banał kwiatkowy, choć bardzo ładny i tak jak mówisz kiepsko się trzyma i praktycznie w ogóle nie rozwija, natomiast edp bardzo mi się podoba, trochę przekorny w otulającej słodczy <33 Co do Valentiny masz 100% racji- jest bardzo bezpieczna, kobieca a przy tym niebanalna, choć nie należy do jakichś skomplikowanych zapachów
Wymienię perfumy - https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post61781941 Edytowane przez Morganatic Czas edycji: 2013-11-21 o 20:27 |
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Bogusiu
Masz może serię Bali z Avonu?---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Głównie chodzi mi o maseczkę i olejek do ciała. Widziałam, że spodobał Ci się zapach YSL Saharienne, a ja mam jeszcze niemal cały flakon 125 ml i pomyślałam, że może będziesz zainteresowana jakąś większą odlewkę za te kosmetyki Avon? Szukam jeszcze peelingu do ciała, ale takiego z olejem, tzn takiego, który zostawia taką skórę jakby natłuszczoną, nawilżoną. Masz taki? ![]() No i czy byłabyś zainteresowana tego typu wymianą?
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
OK, to maseczka i oliwka do ciała Bali Avon. Mam też 2 ml YSL Parisienne Extreme i mogę oddać to plus 10 ml Saharienne. Czy to by Ci odpowiadało?
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
Ultra Sexy mus do ciała 150 ml-nowy
Ultra Sexy żel pod prysznic 125 ml-nowy cos u mnie? |
|
|
|
#50 |
|
Raczkowanie
|
coś u mnie za
Peeling do ciała Planet Spa nowy Nawilżający balsam do ciała z olejkiem arganowym nowy Krem do stóp i nóg zmasłem shea-nowy Peeling do stóp z wyciągiem z papaji nowy Krem do stóp z papają nowy odpisz proszę u mnie, pozdrawiam!
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
tylko to:
G.Armani Dimonds Intense - począt 100 ml
|
#53 |
|
Zadomowienie
|
nic, dzieki
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Bogusiu, dopiero teraz jestem... Ja mogę jechać na pocztę w czw. lub piatek, mam nadzieję, że Ci to nie przeszkadza?
Proszę o Twój adres, bo ostatnio wykasowałam |
|
|
|
#55 |
|
Wtajemniczenie
|
Bogusiu,
przepraszam za mój długi brak odzewu- miałam bardzo dużo pracy przez te kilka dni, a wczoraj byłam cały dzień poza domem ![]() Dopiero przed dwoma godzinami wróciłam. Niestety muszę zrezygnować z Diamonds, ponieważ odezwała się do mnie dziewczyna, której jakiś czas temu obiecałam Valentinę, a z powodu problemów urwał nam się kontakt, teraz jednak się odezwała i Valentina powędruje do niej. Mam nadzieję, że nie masz mi za złe i nie ominęła Cię żadna fajna okazja wymiany
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za zestaw Today? poza watkiem mam Mont Blanc Femme Individuelle ok.38ml z 75ml. Widze, ze szukasz Parisienne a MB FI te ma owoce lesne w skladzie.
Edytowane przez Magdama1 Czas edycji: 2013-11-26 o 19:13 |
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
cos za sluchawki samsung?
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
Mam jeszcze So Elixir Purple YR 40ml/50ml, a co do pieprzu w MB to jest prawie nie wzczuwalny. To nie to co w Elle np.
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Hej! Cos za D&G i sluchawki?
---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Ach..Bogusiu...Balenciage trzymam bo liczę,ze wymienie ja na Body Burberry .Kurcze...a te sluchawki to jakie masz? Wkleisz mi jakis link? |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:24.

to jezeli jestes chetna to mozemy zrobic mniejsza wymianke za tyle ile masz ochote oddac.
?
?
a sama jestem konsultantką Avon chociaż obecnie nie robię zamówień za często.