|
|
#31 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI
Cytat:
Mój lekarz mnie wręcz zmusza ,żebym odpoczywała na zwolnieniu ![]() Do Świąt napewno jeszcze popracuję, a później może pójdę na miesiąc pospać hehe
|
|
#32 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O 4 rano obudził mnie straszny ból biodra, siedziałam i płakałam, myślałam, że na pogotowie będę jechała. Ja wcale ciąży nie będę wspominać cudownie, dla mnie od początku jest strasznie i męcząco. ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- Cytat:
Spałam do 4 rano, więc tabletki pomogły, spałabym jeszcze dłużej, ale obudził mnie koszmarny ból biodra siedziałam i płakałam, a o 5.30 zasnęłam na siedząco, to jedyna pozycja w której ból był mniejszy. Wzięłam no spe i znów zasnęłam. |
||
|
|
|
#33 |
|
Zadomowienie
|
hej hej
Fionka-dobrze, że zrezygnowałaś bo ta Baba nie warta jest takiego pracownika jak Ty no a jesli chodzi o zafasolkowanie to mam nadzieję, zże pójdzie szybciej parę namiętnych nocy po powrocie męża i będzie dobrze![]() Wiecznie-trzymam kciuki z całych sił mam nadzieję, że teraz będzie tylko z górki i ciąża przyjdzie bardzo szybkoEwelika- dla Maleństwa, że nie daje o sobie zapomniec Mamusi moje marzenie, żeby poczuc kopniaczki dziecka![]() Meduzka-to odpoczywaj skoro lekarz tak mówi a Ty czujesz juz maluszka???
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To dobrze, że chociaż trochę pospałaś, ciekawe skąd ten ból
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zadomowienie
|
Justii-Bidulko
|
#38 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A po za tym w czasie rocznego macierzyńskiego płatne jest 80%, więc nie jest źle ![]() Patrząc nawet z innego punktu czyli dyrekcji, w jednej pracy wzięła macierzyńskie, a w drugiej dorabia? No i trzeba by dla dziecka załatwić opiekę,a Ja tego nie chcę. Rok chcę poświęcić dla małego ![]() ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Cytat:
może organizm wyjątkowo szybko zareaguje na leki Oby Wam się udało jak najszybciej ! 3-mam kciuki za Was !!!
|
||
|
|
|
#39 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#40 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, a czy to styczeń czy marzeń to już chyba nie robi różnicy, wiadomo, że każdy chce od razu, ale później dolegliwości ciążowe wynagrodzą CI ten czas oczekiwania ![]() ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#41 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No bo mało kto z tego korzysta, bo lepiej zostać z dzieckiem ale podobno tak można ostatnio o tym się dowiedziałam ![]() http://www.experto24.pl/kadry/urlopy...-12-etatu.html |
|
|
|
|
#42 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;43924766]I jak pomogły?
Moje buciki, w których się zakochałam Nie strasz kobieto ![]() ja odkąd wyszłam ze szpitala mam non stop zgagę. Czuję się jakby mi siedziało coś palącego w gardle. Ja bym chyba nie wytrzymała tyle bez K, podziwiam cię że dajesz radę. Kurcze co za durna baba, co ona sobie myślałam, że takimi tekstami szybciej złapie pracownika ![]() Trzymam mocno kciuki, żeby dopalacze pomogły Fikusku jak dziś Nadia się czuję? Normalnie tak ze mnie wyciągnęła siły ta choroba, że ogarnęłam połowę domu, wstawiłam rosół i już musiałam się położyć. A mam dziś w planach zacząć sprzątanie na święta w szafkach ![]() Dziewczyny czy wasze dzieci w brzuchach też są tak bardzo aktywne? Czytałam, że dzieci zazwyczaj mają swoje pory gdy dają popis w brzuchu np. rano lub wieczorem. A mój maluszek wystarczy tylko, że się położę na plecach, a od razu zaczyna niesamowicie kopać [/QUOTE]tak, te buciki tak samo pięknie wyglądają jak na stronie Kochana to nie choroba, to ciąża tak wyciąga energię, Ja wczoraj byłam w jednym sklepie i myślałam, że nie wrócę do domu przejdę kawałek i dostaję zadyszki, jest mi słabo, duszno, brzuch mnie boli ![]() w ten weekend mamy zamiar przestawić sypialnie i zrobić kącik dla Marcelka ![]() ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#43 |
|
Zadomowienie
|
17.08.2012r- 17.06.2013r- 02.07.2014r. Edytowane przez Izetka_ Czas edycji: 2013-11-28 o 13:18 |
|
|
|
#44 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak, jak tylko dam radę to jeszcze do 3 stycznia chcę popracować wcale się nie dziwię, że zrezygnowałaś... czyli to nie były plotki o jej zachowaniu... co za babsztyl! Cytat:
wiesz, że wiele z nas zaszło w cyklu w którym "na pewno się nie udało" ![]() trzymamy super hiper mega kciuki! [1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;43924766] Normalnie tak ze mnie wyciągnęła siły ta choroba, że ogarnęłam połowę domu, wstawiłam rosół i już musiałam się położyć. A mam dziś w planach zacząć sprzątanie na święta w szafkach ![]() Dziewczyny czy wasze dzieci w brzuchach też są tak bardzo aktywne? Czytałam, że dzieci zazwyczaj mają swoje pory gdy dają popis w brzuchu np. rano lub wieczorem. A mój maluszek wystarczy tylko, że się położę na plecach, a od razu zaczyna niesamowicie kopać [/QUOTE]u mnie to często zależy od dnia, ale obecnie co jakieś 30 min do godziny dziecko się uaktywnia, jednak teraz to są innego rodzaju ruchy tzn inaczej odczuwalne .... a to, że jak chcesz się położyć lub odpocząć, a dzidziuś zaczyna urządzać sobie harce to też tak miałam i mam ![]() oj teraz z energią może być coraz gorzej ![]() Cytat:
a co do krwotoków to może jakieś witaminy by pomogły, bo to rzeczywiście może być też z wycieńczenia - mój tż tak miał... może spałaś długo na jednym boku i dzidziuś tam się gdzieś wbił i naciskał? Cytat:
Ja lecę do pracy... dziś "cudna" zmiana do 22.00 hehhehe |
||||
|
|
|
#45 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale się cieszę ,że już jutro piątek
![]() Wreszcie się w weekend wyśpię
|
#46 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Współczuję zmiany, ale Ty masz tyle siły i energii w sobie, że tylko pozazdrościć ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- Cytat:
![]() Dziękuję za wyjaśnienie ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- a jednak lekarz ma rację, że potrzebne Ci wolne i odpoczynek ![]() ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- A M dziś zaczynamy 33 tc ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- onaona18 - fajny jest Nasz wątek co nie?? Lubisz tak podczytywać Nasze wywody? |
||
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez sie cieszę, dzisiaj jak wyłaziłam z łóżka to sobie powtarzałam, że jeszcze tylko raz, ostatni raz trzeba wstać
![]() Nadal jesteś taka senna? No weź ty nie strasz, bo ja myślałam, ze to za chwile minie |
|
|
|
#48 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja zawsze lubiłam spać.... w I trymestrze też lubiłam i teraz w 2 trymestrze też lubię hehe
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#50 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też lubiłam spać i zawsze powtarzamy z mężem, że łóżko i pościele to nasi przyjaciele Ale mam nadzieję, że w końcu przestane aż tyle spać i będę mieć więcej energii ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- No to też fakt, bo jak ja będę cierpieć na bezsenność to oj biedny mój mąż
|
|
|
|
|
#51 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale ten czas leci![]() A koleżanka to może jakiś znany nam podglądacz ze starych watków????tylko pod nowym nickiem???? bo nigdzie się nie udziela ![]() ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- potwierdzam
|
|
#52 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaraz poród , a nie chce mi się To przed snem pij melisę wczoraj mnie Pan w aptece jak poinstruował no i te tabletki to też głównie melisa Jak ktoś ze starego wątku to niech się przedstawi i z Nami pisze jak komuś Nas brakuje
|
|
|
|
|
#53 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak w ogóle to która teraz rodzić będzie? Justii czy Małgoś?
Nadia dostała gorączki 39 lekarz nas nir przyjął bo jak stwierdził teraz taki wirus panuje i poczekać do soboty jak gorączka nie przejdzie albo wzrośnie to na pogotowie. Cholerna angielska służba zdrowia. Darii narazie nic nie jest oprócz kataru ale ją non stop obserwuje i mierze temperaturę bo już schizy mam. Ja też się nie czuję najlepiej katar mnie męczy i to taki kichajaco lzawiacy o bólu głowy nie wspomnę nawet nie mam siły was nadrabiac dziewczyny więc wybaczcie. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#54 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O matko ! Jak można nie przyjąć dziecka z temperatura 39 st? |
|
|
|
|
#55 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurujcie się kochane! ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Justii - tak się kiedyś zastanawiałam, która pierwsza urodzi i w jakim terminie dziś zrobiłam niezły deal w pracy - kupiłam dwie pary butków za ... 8.49 euro każdą jutro wstawię wam zdjęcia ![]() Dziś jestem wypompowana ..... idę spać
Edytowane przez Malgos_12 Czas edycji: 2013-11-29 o 00:09 |
|
|
|
|
#56 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak Nadia miala 40 stopni gorączki to w tylku miałam lekatza tylko od razu na pogotowie jechaliśmy i dobrze bo porobili jej badania i wyszło że miała zapalenie pęcherza i bez antybiotyków by się nie obeszlo a w przychodni to bym dostała wielkie g.... przy 42 stopniach to można przecież już drgawek dostać jakiś glupek a nie doktor.
Nadii gorączka spadła ale jest cały czas na lekach. To dziecko ma tyle energii że nawet choroba nie daje z nią rady. Umyla dzisiaj lalkę.... w sedesie bo lala kupke zrobiła i trzeba ją było wykąpać. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
Fikusek - ta znajoma to w szpitalu na takiego idiote trafila... chcial ja odeslac do domu ale sie nie dala...
Nadia i jej pomysly ona jest zabojcza hahaha
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#58 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć w piątek
Cytat:
oby gorączka jak najszybciej spadła ![]() Cytat:
uwielbiam tą małą
|
||
|
|
|
#59 |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=Aldrin;43938166]Cześć w piątek
Jak można nie przyjąć dziecka z 39 gorączki? oby gorączka jak najszybciej spadła ![]() Mimo choroby ona ma takie pomysły uwielbiam tą małą [/QUOTJa też jestem baaardzo szczęśliwa ,że już piątek
|
#60 | |
|
Konto usunięte
|
Cześć
Cytat:
A z tą temperaturą co piszecie to normalnie szok, jak można małe dziecko odesłać do domu. ![]() Przypomniało mi się, że ostatnio jak podczytywałam wątek mumuś marzec-kwiecień to jedna dziewczyna dziwiła się po co jest potrzebny w domu termometr przy dziecku. Przecież temperaturę zawsze mierzą u lekarza. Ja naprawdę nie rozumiem niektórych ludzi Dziewczyny nie straszcie mnie, że tak już bez sił będę do końca ciąży ![]() Wczoraj posprzątałam 4 szafki i dychałam jak bym przebiegła kilometr, a co będzie jak brzuch urośnie mi jeszcze większy. Tak w ogóle to muszę się pochwalić, że przytyłam kilogram, ale nie powiem wam ile teraz ważę, bo mnie zlinczujecie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:22.

i obecnie mozna miec jeszcze gorsze dolegliwosci typu zaparcia, hemoroidy, nietrzymanie moczu, krwotoki z nosa, migreny, zaslabniecia, niezyt ucha, rozstepy, zylaki, uciazliwe skurcze braxtona hicksa - a to jeszcze nie wszystkie, wiec kochana przyznasz ze jednak tak zle - patrz na te jasniejsza strone 
mam nadzieję, że teraz będzie tylko z górki i ciąża przyjdzie bardzo szybko
dla Maleństwa, że nie daje o sobie zapomniec Mamusi
MUSI 

przejdę kawałek i dostaję zadyszki, jest mi słabo, duszno, brzuch mnie boli 

bo lala kupke zrobiła i trzeba ją było wykąpać.