Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-28, 12:20   #31
meduzka88
Wtajemniczenie

Dot.: Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI

Cytat:
Napisane przez fiona27 Pokaż wiadomość
Dokładnie
A Ty długo masz jeszcze zamiar pracować?

Co słychać u Ciebie?
Może i dla Nas ten wątek będzie szczęśliwy
Czytałam, że w tym cyklu lecisz na wspomagaczach, czy coś pokręciłam ?

Tylko wiesz jak to jest, jak będę bez pracy to na bank będę sobie pluła w twarz, że mimo wszystko tam nie poszłam pracować- chociaż spróbować. Człowiek jest przewrotny bynajmniej ja

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------

Justii zdecydowałaś już na jaki idziesz macierzyński w sensie pół roku czy na rok ?

Mój lekarz mnie wręcz zmusza ,żebym odpoczywała na zwolnieniu
Do Świąt napewno jeszcze popracuję, a później może pójdę na miesiąc pospać hehe

http://www.suwaczki.com/tickers/860i2n0a6g42567u.png
meduzka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 12:45   #32
justiii87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
Justii - ale pomysl tak, ze mdlosci i wymioty juz dawno minely i obecnie mozna miec jeszcze gorsze dolegliwosci typu zaparcia, hemoroidy, nietrzymanie moczu, krwotoki z nosa, migreny, zaslabniecia, niezyt ucha, rozstepy, zylaki, uciazliwe skurcze braxtona hicksa - a to jeszcze nie wszystkie, wiec kochana przyznasz ze jednak tak zle - patrz na te jasniejsza strone
krwotoki z nosa mam bo nie mogę spać , dziwne bóle czasami mam nie wiem czy to nie te skurcze - bo pojawiły się ostatnio, przed zaparciami się strzegę jak mogę bo jak bym nie spijała mojego eliksiru to też bym je miała bo przed ciążą miałam problemy z tym dziadostwem, . Wcale tak kolorowo nie jest.

O 4 rano obudził mnie straszny ból biodra, siedziałam i płakałam, myślałam, że na pogotowie będę jechała.

Ja wcale ciąży nie będę wspominać cudownie, dla mnie od początku jest strasznie i męcząco.

---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Aldrin Pokaż wiadomość
Hej ja podam datę za miesiąc bo mój lekarz nie potrafi sie określić, bo USG ciągle wychodzi inaczej ale według OM 3.06.2013

Dobrze, że Nadia sobie radzi dobrze z gorączką ale oby szybko jej przeszło

On mają trochę problemów zdrowotnych, więc może im to potrwać ale dzięki za kciuki za nich

No uwielbiam takie malutkie ciuszki, przypuszczam, że to sobie na chrzest kupiłaś?
Tabletki pomogły?
O chrzcinach jeszcze nie myślę, kupiłam bo mi się to bardzo podoba

Spałam do 4 rano, więc tabletki pomogły, spałabym jeszcze dłużej, ale obudził mnie koszmarny ból biodra siedziałam i płakałam, a o 5.30 zasnęłam na siedząco, to jedyna pozycja w której ból był mniejszy.
Wzięłam no spe i znów zasnęłam.
justiii87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 12:45   #33
Izetka_
Zadomowienie

hej hej

Fionka-dobrze, że zrezygnowałaś bo ta Baba nie warta jest takiego pracownika jak Ty no a jesli chodzi o zafasolkowanie to mam nadzieję, zże pójdzie szybciejparę namiętnych nocy po powrocie męża i będzie dobrze

Wiecznie-trzymam kciuki z całych sił tyle musiałaś przejśc do tej pory mam nadzieję, że teraz będzie tylko z górki i ciąża przyjdzie bardzo szybko

Ewelika- dla Maleństwa, że nie daje o sobie zapomniec Mamusi moje marzenie, żeby poczuc kopniaczki dziecka

Meduzka-to odpoczywaj skoro lekarz tak mówia Ty czujesz juz maluszka???

Michaś
02.07.2014r.
Izetka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 12:46   #34
justiii87
Zakorzenienie

Cytat:
Heloołł laski
Nowy wątek, ale fajnie Może ten będzie dla mnie szczęśliwy MUSI

Biedulka mała . Żeby tylko Daria się nie zaraziła.

O matko, to aż tyle tego może być
Ja załapałam się na żylaki

Małgoś to jeszcze grudzień chcesz przepracować ?
Podziwiam, że dajesz rade praktycznie do samego końca, no i gratki za 8 miesiąc

Elegancik z niego będzie Ma w kogo

Papryczko jak z tym lekarzem? Czekasz do pon ?

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

A mój luby wraca dopiero przed świętami 8 tyg go nie będzie .Kolejny miesiąc stracony.

Tak w ogóle to Wam nie mówiłam, że zrezygnowałam z tamtej pracy, bo strasznie zdenerwowała mnie właścicielka. Zadzwoniła do mnie 2 dni przed szkoleniem, że mam na nie jechać ( na 10 dni) i ją nie interesuje, że ja pracuje itd. Do tego zaczęła mnie straszyć, że jak nie będę jej robiła kredytów to ona od razu mnie zwolni. Jeszcze u niej nie pracuje, a ona już mnie starszy zwolnieniem to niech mnie pocałuje.
Co za bezczelne babsko, jeszcze nie masz umowy, a już Cię straszny, co się z tymi ludźmi porobiło. A mogę Cię zapytać, ta praca przypadkiem nie była w Carrefourze? na rembiela??
Stary 2013-11-28, 12:47   #35
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justiii87 Pokaż wiadomość
k

Spałam do 4 rano, więc tabletki pomogły, spałabym jeszcze dłużej, ale obudził mnie koszmarny ból biodra siedziałam i płakałam, a o 5.30 zasnęłam na siedząco, to jedyna pozycja w której ból był mniejszy.

To dobrze, że chociaż trochę pospałaś, ciekawe skąd ten ból
Stary 2013-11-28, 12:48   #36
justiii87
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie
A Ty długo masz jeszcze zamiar pracować?

Co słychać u Ciebie?
Może i dla Nas ten wątek będzie szczęśliwy
Czytałam, że w tym cyklu lecisz na wspomagaczach, czy coś pokręciłam ?

Tylko wiesz jak to jest, jak będę bez pracy to na bank będę sobie pluła w twarz, że mimo wszystko tam nie poszłam pracować- chociaż spróbować. Człowiek jest przewrotny bynajmniej ja

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------

Justii zdecydowałaś już na jaki idziesz macierzyński w sensie pół roku czy na rok ?
Idę na rok, nie chcę zostawiać malucha z nikim na początku
Stary 2013-11-28, 12:50   #37
Izetka_
Zadomowienie

Justii-Bidulko a teraz Cię nie boli??? podobno pod koniec ciąży biodra bolą ale , że aż tak???

Michaś
02.07.2014r.
Stary 2013-11-28, 12:52   #38
justiii87
Zakorzenienie

Cytat:
Uda się Wam zafasolkować, więc praca nie potrzebna nie myślałaś o założeniu czegoś swojego? Co byś najlepiej chciała robić?

Jak mogę się wtrącić, to nie warto iść na pół roku, lepiej na rok a po pół roku wrócić do pracy i mieć kasę i z macierzyńskiego i z pracy jakiś grosz wpadnie

To mega, mega, mega mega, kciuki aby dopalacze Wam pomogły
U mnie w pracy nie ma szans na takie coś, Ja jeśli chciałabym sobie gdzieś dorobić po godz pracy to muszę mieć zgodę dyrektora.
A po za tym w czasie rocznego macierzyńskiego płatne jest 80%, więc nie jest źle
Patrząc nawet z innego punktu czyli dyrekcji, w jednej pracy wzięła macierzyńskie, a w drugiej dorabia? No i trzeba by dla dziecka załatwić opiekę,a Ja tego nie chcę. Rok chcę poświęcić dla małego

---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------

Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr Pokaż wiadomość
w tym cyklu nam sie na pewno nie udało - złudzeń nie mam . Liczę na następny cykl

fiona, pewnie Wy szybciej zafasolkujecie nawet z takimi wyjazdami Twojego TŻ niż ja
Kochana nigdy nie wiadomo kiedy sie uda może organizm wyjątkowo szybko zareaguje na leki Oby Wam się udało jak najszybciej ! 3-mam kciuki za Was !!!
Stary 2013-11-28, 12:53   #39
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie w pracy nie ma szans na takie coś, Ja jeśli chciałabym sobie gdzieś dorobić po godz pracy to muszę mieć zgodę dyrektora.
A po za tym w czasie rocznego macierzyńskiego płatne jest 80%, więc nie jest źle
Patrząc nawet z innego punktu czyli dyrekcji, w jednej pracy wzięła macierzyńskie, a w drugiej dorabia? No i trzeba by dla dziecka załatwić opiekę,a Ja tego nie chcę. Rok chcę poświęcić dla małego
Można w tej samej dorabiać ale to oczywiście wszystko zależy od nas ja tylko mówie, że można
Stary 2013-11-28, 12:54   #40
justiii87
Zakorzenienie

Cytat:
A to można pracować i brać macierzyński ? Dobrze to zrozumiałam ?
Jeszcze kwestia czy ma się z kim zostawić dziecko ....

---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

W razie czego mega kciuki żebyście mieli najcudowniejszy prezent na Nowy Rok .

Oj nie byłabym taka pewna

Nie wiem czemu, ale mam przeczucie, że uda mi się w okolicach marca - nie wiem skąd mi się to wzięło . Chyba już mi psycha siada
Najważniejsze, żeby się udało , a czy to styczeń czy marzeń to już chyba nie robi różnicy, wiadomo, że każdy chce od razu, ale później dolegliwości ciążowe wynagrodzą CI ten czas oczekiwania

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------

Cytat:
Można w tej samej dorabiać ale to oczywiście wszystko zależy od nas ja tylko mówie, że można
Na pewno nie u mnie w pracy, no i pierwszy raz się z czymś takim spotykam
Stary 2013-11-28, 12:58   #41
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Najważniejsze, żeby się udało , a czy to styczeń czy marzeń to już chyba nie robi różnicy, wiadomo, że każdy chce od razu, ale później dolegliwości ciążowe wynagrodzą CI ten czas oczekiwania

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------

Na pewno nie u mnie w pracy, no i pierwszy raz się z czymś takim spotykam

No bo mało kto z tego korzysta, bo lepiej zostać z dzieckiem ale podobno tak można ostatnio o tym się dowiedziałam

http://www.experto24.pl/kadry/urlopy...-12-etatu.html

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-28, 13:12   #42
justiii87
Zakorzenienie

[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;43924766]I jak pomogły?

Moje buciki, w których się zakochałam tak samo wyglądają na żywo, jak na tej stronie?

Nie strasz kobieto

ja odkąd wyszłam ze szpitala mam non stop zgagę. Czuję się jakby mi siedziało coś palącego w gardle.

Ja bym chyba nie wytrzymała tyle bez K, podziwiam cię że dajesz radę.

Kurcze co za durna baba, co ona sobie myślałam, że takimi tekstami szybciej złapie pracownika

Trzymam mocno kciuki, żeby dopalacze pomogły

Fikusku jak dziś Nadia się czuję?

Normalnie tak ze mnie wyciągnęła siły ta choroba, że ogarnęłam połowę domu, wstawiłam rosół i już musiałam się położyć. A mam dziś w planach zacząć sprzątanie na święta w szafkach

Dziewczyny czy wasze dzieci w brzuchach też są tak bardzo aktywne? Czytałam, że dzieci zazwyczaj mają swoje pory gdy dają popis w brzuchu np. rano lub wieczorem. A mój maluszek wystarczy tylko, że się położę na plecach, a od razu zaczyna niesamowicie kopać [/QUOTE]

tak, te buciki tak samo pięknie wyglądają jak na stronie dlatego od razu je brałam

Kochana to nie choroba, to ciąża tak wyciąga energię, Ja wczoraj byłam w jednym sklepie i myślałam, że nie wrócę do domu przejdę kawałek i dostaję zadyszki, jest mi słabo, duszno, brzuch mnie boli dobrze, że Ja w szafkach mam posprzątane, okna pomyje TŻ i możemy czekać na święta

w ten weekend mamy zamiar przestawić sypialnie i zrobić kącik dla Marcelka

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Izetka_ Pokaż wiadomość
Justii-Bidulko a teraz Cię nie boli??? podobno pod koniec ciąży biodra bolą ale , że aż tak???
Teraz mnie nie boli, o tym jeszcze nie słyszałam, żeby pod koniec ciąży biodra bolały, ale co się dziwić przecież mnie czepia się wszystko to czemu miały by mnie ból biodra ominąć

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

Cytat:
No bo mało kto z tego korzysta, bo lepiej zostać z dzieckiem ale podobno tak można ostatnio o tym się dowiedziałam

http://www.experto24.pl/kadry/urlopy...-12-etatu.html
"które nie wyłączą możliwości osobistego sprawowania opieki nad dzieckiem" w mojej pracy to niemożliwe, więc odpada, a po za tym po to idę na macierzyński, żeby siedzieć z dzieckiem, a nie dodatkowo pracować, jak bym miała pracować na 1/2 etatu to wolałabym wrócić do pracy i normalnie pracować.
Stary 2013-11-28, 13:15   #43
Izetka_
Zadomowienie

Justii- http://parenting.pl/portal/bol-biodra-w-ciazy

Michaś
02.07.2014r.

Edytowane przez Izetka_
Czas edycji: 2013-11-28 o 13:18
Stary 2013-11-28, 13:27   #44
Malgos_12
Zakorzenienie

Cytat:
Heloołł laski
Nowy wątek, ale fajnie Może ten będzie dla mnie szczęśliwy MUSI

O matko, to aż tyle tego może być
Ja załapałam się na żylaki

Małgoś to jeszcze grudzień chcesz przepracować ?
Podziwiam, że dajesz rade praktycznie do samego końca, no i gratki za 8 miesiąc
---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

A mój luby wraca dopiero przed świętami 8 tyg go nie będzie .Kolejny miesiąc stracony.

Tak w ogóle to Wam nie mówiłam, że zrezygnowałam z tamtej pracy, bo strasznie zdenerwowała mnie właścicielka. Zadzwoniła do mnie 2 dni przed szkoleniem, że mam na nie jechać ( na 10 dni) i ją nie interesuje, że ja pracuje itd. Do tego zaczęła mnie straszyć, że jak nie będę jej robiła kredytów to ona od razu mnie zwolni. Jeszcze u niej nie pracuje, a ona już mnie starszy zwolnieniem to niech mnie pocałuje.
kochana aż tyle a nawet więcej

tak, jak tylko dam radę to jeszcze do 3 stycznia chcę popracować

wcale się nie dziwię, że zrezygnowałaś... czyli to nie były plotki o jej zachowaniu... co za babsztyl!

Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr Pokaż wiadomość
od przyszłego (czyli już niedługo, bo @ dziś lub jutro) będę na dopalaczach i mam cichą nadzieję że dobrze zareaguje i piękne pęcherzyki porosną i w końcu się uda

fiona, czyli nie przekładacie starań?
jeszcze nie wiadomo czy ta @ przyjdzie wiesz, że wiele z nas zaszło w cyklu w którym "na pewno się nie udało"
trzymamy super hiper mega kciuki!

[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;43924766]
Normalnie tak ze mnie wyciągnęła siły ta choroba, że ogarnęłam połowę domu, wstawiłam rosół i już musiałam się położyć. A mam dziś w planach zacząć sprzątanie na święta w szafkach

Dziewczyny czy wasze dzieci w brzuchach też są tak bardzo aktywne? Czytałam, że dzieci zazwyczaj mają swoje pory gdy dają popis w brzuchu np. rano lub wieczorem. A mój maluszek wystarczy tylko, że się położę na plecach, a od razu zaczyna niesamowicie kopać [/QUOTE]
u mnie to często zależy od dnia, ale obecnie co jakieś 30 min do godziny dziecko się uaktywnia, jednak teraz to są innego rodzaju ruchy tzn inaczej odczuwalne .... a to, że jak chcesz się położyć lub odpocząć, a dzidziuś zaczyna urządzać sobie harce to też tak miałam i mam

oj teraz z energią może być coraz gorzej

Cytat:
krwotoki z nosa mam bo nie mogę spać , dziwne bóle czasami mam nie wiem czy to nie te skurcze - bo pojawiły się ostatnio, przed zaparciami się strzegę jak mogę bo jak bym nie spijała mojego eliksiru to też bym je miała bo przed ciążą miałam problemy z tym dziadostwem, . Wcale tak kolorowo nie jest.

O 4 rano obudził mnie straszny ból biodra, siedziałam i płakałam, myślałam, że na pogotowie będę jechała.

Ja wcale ciąży nie będę wspominać cudownie, dla mnie od początku jest strasznie i męcząco.

---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ----------

a ja chciałam cię choć troszkę pocieszyć
a co do krwotoków to może jakieś witaminy by pomogły, bo to rzeczywiście może być też z wycieńczenia - mój tż tak miał...

może spałaś długo na jednym boku i dzidziuś tam się gdzieś wbił i naciskał?

Cytat:
Teraz mnie nie boli, o tym jeszcze nie słyszałam, żeby pod koniec ciąży biodra bolały, ale co się dziwić przecież mnie czepia się wszystko to czemu miały by mnie ból biodra ominąć
mojej znajomej dokuczał okropny ból i ucisk na kość krocza... tak mniej więcej od połowy ciąży (też miała taką dziwną przypadłość), a kości biodrowe jednak pracują i może troszkę się poszerzają? choć dziwne jest to, że ból był dość nagły... a może Marcel ci się bokiem ułożył?

Ja lecę do pracy... dziś "cudna" zmiana do 22.00 hehhehe
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 13:34   #45
meduzka88
Wtajemniczenie

Ale się cieszę ,że już jutro piątek
Wreszcie się w weekend wyśpię

Stary 2013-11-28, 13:40   #46
justiii87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
kochana aż tyle a nawet więcej

tak, jak tylko dam radę to jeszcze do 3 stycznia chcę popracować

wcale się nie dziwię, że zrezygnowałaś... czyli to nie były plotki o jej zachowaniu... co za babsztyl!

jeszcze nie wiadomo czy ta @ przyjdzie wiesz, że wiele z nas zaszło w cyklu w którym "na pewno się nie udało"
trzymamy super hiper mega kciuki!

u mnie to często zależy od dnia, ale obecnie co jakieś 30 min do godziny dziecko się uaktywnia, jednak teraz to są innego rodzaju ruchy tzn inaczej odczuwalne .... a to, że jak chcesz się położyć lub odpocząć, a dzidziuś zaczyna urządzać sobie harce to też tak miałam i mam

oj teraz z energią może być coraz gorzej

a ja chciałam cię choć troszkę pocieszyć :)
a co do krwotoków to może jakieś witaminy by pomogły, bo to rzeczywiście może być też z wycieńczenia - mój tż tak miał...

może spałaś długo na jednym boku i dzidziuś tam się gdzieś wbił i naciskał?

mojej znajomej dokuczał okropny ból i ucisk na kość krocza... tak mniej więcej od połowy ciąży (też miała taką dziwną przypadłość), a kości biodrowe jednak pracują i może troszkę się poszerzają? choć dziwne jest to, że ból był dość nagły... a może Marcel ci się bokiem ułożył?

Ja lecę do pracy... dziś "cudna" zmiana do 22.00 hehhehe
dziękuję bardzo za pocieszenie , ale Ja nie mogę się już doczekać końca ciąży, to będzie najlepsze pocieszenie, choć po porodzie pewnie dostanę jeszcze bardziej w d.u.p.e, ale co ma być to będzie

Współczuję zmiany, ale Ty masz tyle siły i energii w sobie, że tylko pozazdrościć

---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ----------

Cytat:
no to już mam odpowiedź skąd się wziął ból

Dziękuję za wyjaśnienie

---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ----------

Cytat:
Napisane przez meduzka88 Pokaż wiadomość
a jednak lekarz ma rację, że potrzebne Ci wolne i odpoczynek

---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ----------

A M dziś zaczynamy 33 tc

---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ----------

onaona18 - fajny jest Nasz wątek co nie?? Lubisz tak podczytywać Nasze wywody?
Stary 2013-11-28, 13:40   #47
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tez sie cieszę, dzisiaj jak wyłaziłam z łóżka to sobie powtarzałam, że jeszcze tylko raz, ostatni raz trzeba wstać
Nadal jesteś taka senna? No weź ty nie strasz, bo ja myślałam, ze to za chwile minie
Stary 2013-11-28, 13:44   #48
meduzka88
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja tez sie cieszę, dzisiaj jak wyłaziłam z łóżka to sobie powtarzałam, że jeszcze tylko raz, ostatni raz trzeba wstać
Nadal jesteś taka senna? No weź ty nie strasz, bo ja myślałam, ze to za chwile minie

Ja zawsze lubiłam spać....
w I trymestrze też lubiłam i teraz w 2 trymestrze też lubię hehe

Stary 2013-11-28, 13:47   #49
justiii87
Zakorzenienie

Cytat:
Lepiej być senną niż bezsenna Naprawdę

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-28, 13:48   #50
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Ja zawsze lubiłam spać....
w I trymestrze też lubiłam i teraz w 2 trymestrze też lubię hehe

Ja też lubiłam spać i zawsze powtarzamy z mężem, że łóżko i pościele to nasi przyjaciele
Ale mam nadzieję, że w końcu przestane aż tyle spać i będę mieć więcej energii

---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ----------

Cytat:

No to też fakt, bo jak ja będę cierpieć na bezsenność to oj biedny mój mąż
Stary 2013-11-28, 13:51   #51
Izetka_
Zadomowienie

Cytat:
dziękuję bardzo za pocieszenie , ale Ja nie mogę się już doczekać końca ciąży, to będzie najlepsze pocieszenie, choć po porodzie pewnie dostanę jeszcze bardziej w d.u.p.e, ale co ma być to będzie

Współczuję zmiany, ale Ty masz tyle siły i energii w sobie, że tylko pozazdrościć

---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ----------

no to już mam odpowiedź skąd się wziął ból

Dziękuję za wyjaśnienie

---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ----------

a jednak lekarz ma rację, że potrzebne Ci wolne i odpoczynek

---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ----------

A M dziś zaczynamy 33 tc

---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ----------

onaona18 - fajny jest Nasz wątek co nie?? Lubisz tak podczytywać Nasze wywody?
O Matko to Ty zaraz będziesz rodziła ale ten czas leci

A koleżanka to może jakiś znany nam podglądacz ze starych watków????tylko pod nowym nickiem???? bo nigdzie się nie udziela

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------

Cytat:
potwierdzam ja ostatnio mam na bakier ze spaniem...

Michaś
02.07.2014r.
Stary 2013-11-28, 14:04   #52
justiii87
Zakorzenienie

Cytat:
O Matko to Ty zaraz będziesz rodziła ale ten czas leci

A koleżanka to może jakiś znany nam podglądacz ze starych watków????tylko pod nowym nickiem???? bo nigdzie się nie udziela

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------

potwierdzam ja ostatnio mam na bakier ze spaniem...
No właśnie o matko zaraz poród muszę torbę spakować , a nie chce mi się

To przed snem pij melisę wczoraj mnie Pan w aptece jak poinstruował no i te tabletki to też głównie melisa

Jak ktoś ze starego wątku to niech się przedstawi i z Nami pisze jak komuś Nas brakuje
Stary 2013-11-28, 15:21   #53
Fikusek82
Wtajemniczenie

Tak w ogóle to która teraz rodzić będzie? Justii czy Małgoś?

Nadia dostała gorączki 39 lekarz nas nir przyjął bo jak stwierdził teraz taki wirus panuje i poczekać do soboty jak gorączka nie przejdzie albo wzrośnie to na pogotowie. Cholerna angielska służba zdrowia. Darii narazie nic nie jest oprócz kataru ale ją non stop obserwuje i mierze temperaturę bo już schizy mam. Ja też się nie czuję najlepiej katar mnie męczy i to taki kichajaco lzawiacy o bólu głowy nie wspomnę nawet nie mam siły was nadrabiac dziewczyny więc wybaczcie.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

20.10.2013 - Daria

2014 - 55
2015 - 48
Fikusek82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 16:17   #54
justiii87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fikusek82 Pokaż wiadomość

Nadia dostała gorączki 39 lekarz nas nir przyjął bo jak stwierdził teraz taki wirus panuje i poczekać do soboty jak gorączka nie przejdzie albo wzrośnie to na pogotowie. Cholerna angielska służba zdrowia. Darii narazie nic nie jest oprócz kataru ale ją non stop obserwuje i mierze temperaturę bo już schizy mam. Ja też się nie czuję najlepiej katar mnie męczy i to taki kichajaco lzawiacy o bólu głowy nie wspomnę nawet nie mam siły was nadrabiac dziewczyny więc wybaczcie.

Z terminu wychodzi, że pierwsza Ja będę rodzić, ale nigdy nie wiadomo, jedziemy tak naprawdę na jednym wózku

O matko ! Jak można nie przyjąć dziecka z temperatura 39 st? dorosły ledwo funkcjonuje przy takiej temperaturze, a co mówić o dziecku, jedz na pogotowie, nie zastanawiaj się bo co zrobisz w nocy, no i żeby Daria nie załapała od Nadii bo już w ogóle będzie tragedia.
Stary 2013-11-28, 23:56   #55
Malgos_12
Zakorzenienie

Cytat:

mojej znajomej tutaj z dzieckiem z 40stopniową gorączką nie przyjęli, bo powinna była czekać aż dziecko będzie miało 41-42 stopnie, a tak to zbijać paracetamolem (który jakoś nie chciał działać w ich przypadku bo dziecku przecież podawała)... ehhh szkoda gadać... choć na szczęście nie wszędzie tak jest
Kurujcie się kochane!

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ----------

Justii - tak się kiedyś zastanawiałam, która pierwsza urodzi i w jakim terminie

dziś zrobiłam niezły deal w pracy - kupiłam dwie pary butków za ... 8.49 euro każdą jutro wstawię wam zdjęcia

Dziś jestem wypompowana ..... idę spać

Edytowane przez Malgos_12
Czas edycji: 2013-11-29 o 00:09
Stary 2013-11-29, 00:25   #56
Fikusek82
Wtajemniczenie

Jak Nadia miala 40 stopni gorączki to w tylku miałam lekatza tylko od razu na pogotowie jechaliśmy i dobrze bo porobili jej badania i wyszło że miała zapalenie pęcherza i bez antybiotyków by się nie obeszlo a w przychodni to bym dostała wielkie g.... przy 42 stopniach to można przecież już drgawek dostać jakiś glupek a nie doktor.
Nadii gorączka spadła ale jest cały czas na lekach. To dziecko ma tyle energii że nawet choroba nie daje z nią rady. Umyla dzisiaj lalkę.... w sedesie bo lala kupke zrobiła i trzeba ją było wykąpać.

20.10.2013 - Daria

2014 - 55
2015 - 48
Fikusek82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-29, 00:33   #57
Malgos_12
Zakorzenienie

Fikusek - ta znajoma to w szpitalu na takiego idiote trafila... chcial ja odeslac do domu ale sie nie dala...
Nadia i jej pomysly ona jest zabojcza hahaha

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-11-29, 08:07   #58
Aldrin
Zakorzenienie

Cześć w piątek

Cytat:

Jak można nie przyjąć dziecka z 39 gorączki? oby gorączka jak najszybciej spadła

Cytat:
Jak Nadia miala 40 stopni gorączki to w tylku miałam lekatza tylko od razu na pogotowie jechaliśmy i dobrze bo porobili jej badania i wyszło że miała zapalenie pęcherza i bez antybiotyków by się nie obeszlo a w przychodni to bym dostała wielkie g.... przy 42 stopniach to można przecież już drgawek dostać jakiś glupek a nie doktor.
Nadii gorączka spadła ale jest cały czas na lekach. To dziecko ma tyle energii że nawet choroba nie daje z nią rady. Umyla dzisiaj lalkę.... w sedesie bo lala kupke zrobiła i trzeba ją było wykąpać.

Mimo choroby ona ma takie pomysły uwielbiam tą małą
Stary 2013-11-29, 08:34   #59
meduzka88
Wtajemniczenie

[QUOTE=Aldrin;43938166]Cześć w piątek

Jak można nie przyjąć dziecka z 39 gorączki? oby gorączka jak najszybciej spadła

Mimo choroby ona ma takie pomysły uwielbiam tą małą [/QUOT

Ja też jestem baaardzo szczęśliwa ,że już piątek

Stary 2013-11-29, 08:51   #60
e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5
Konto usunięte

Cześć

Cytat:

Nie możliwa ta twoja Nadia

A z tą temperaturą co piszecie to normalnie szok, jak można małe dziecko odesłać do domu.

Przypomniało mi się, że ostatnio jak podczytywałam wątek mumuś marzec-kwiecień to jedna dziewczyna dziwiła się po co jest potrzebny w domu termometr przy dziecku. Przecież temperaturę zawsze mierzą u lekarza. Ja naprawdę nie rozumiem niektórych ludzi

Dziewczyny nie straszcie mnie, że tak już bez sił będę do końca ciąży
Wczoraj posprzątałam 4 szafki i dychałam jak bym przebiegła kilometr, a co będzie jak brzuch urośnie mi jeszcze większy.

Tak w ogóle to muszę się pochwalić, że przytyłam kilogram, ale nie powiem wam ile teraz ważę, bo mnie zlinczujecie
e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości