Sylwester w domu, Ty też? - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-19, 11:42   #31
chwast
Zakorzenienie

Dot.: Sylwester w domu, Ty też?

Do 16 roku życia spędzałam sylwestry samotnie :d I traumy nie mam. Traumy mam raczej po tych w gronie 50 osób itd zawsze musi się zdarzyć coś dziwnego, niefajnego. 3 lata temu dom z tż + 5 znajomych spoko, ale dziwnie. Ja nie lubię widoku pijanych ludzi a jeden z kolegów niestety przegiął
Rok temu tż + kolega no i było dziwnie
W tym roku będzie najlepiej bo będziemy w dwójkę. Dzień jak dzień no zrobimy sobie dużo fajnego żarcia i będzie miło
chwast jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-19, 12:02   #32
201610310857
Konto usunięte

w tym roku nie zaszczyce tego wątku

dwa lata temu miałam SYLWESTRA Z WIZAŻEM
Rok temu pracowałam, a w tym roku, albo będę pracować, albo się wybiorę do znajomych TŻ.
muszę się jeszcze zastanowić
Najchętniej zostałabym w domu, NIENAWIDZĘ Sylwestra
201610310857 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-19, 12:28   #33
szynka_w_toscie
Zadomowienie

Ja osobiście traktuję sylwestra trochę jak zwykłą imprezę, różnicą jest tylko to, że o północy pije się szampana i składa życzenia
Pierwszy sylwester którego nie spędzałam w domu był 2 lata temu, czyli jak już miałam 18 lat. Wtedy była domówka z przyjaciółmi, w tamtym roku tak samo i w tym roku też tak będzie. Zmieniają się miejsca (co roku u kogoś innego) i trochę grono znajomych.
Gdybym została sama w domu, najbardziej bym się przejmowała tym, że ja siedzę w domu przed TV a inni się bawią.
Zawsze można coś wymyślić na spontana bo 2 lata temu tak było, że do świąt myślałam, że jednak zostanę w domu, a w 2 dzień świąt zadzwoniła do mnie przyjaciółka i powiedziała, że ma wolną chatę w sylwestra i zaprasza na imprezę.
Więc zawsze coś można wymyślić na szybko lub zostać w domu i planować coś w następnym roku
szynka_w_toscie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-19, 12:36   #34
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez niebieskie_oczko Pokaż wiadomość
Może jestem dziwna, ale zawsze mnie dziwią ludzie, którzy mają podejście w stylu: "sylwester to zwykła noc, czym się tu podniecać", "walentynki to kiczowe święto", "dzień kobiet święto komuny", "studniówka to tylko jednorazowa impreza", "urodziny przypominają o starości" itp. itd. Zauważyłam, że takie podejście jest na Wizażu dosyć częste Nie wiem, czy to dlatego, że to prawda, czy taki bunt w stylu "jestem wyjątkowa/inna", czy może tłumaczenie sytuacji "nie mam żadnych planów od xx lat, więc napiszę, że sylwester to normalny dzień bez szału" Oczywiście bez urazy
Może te osoby naprawdę mało obchodzą te dni Ja np. należę do osób, które nie lubią się spinać takimi "świętami" jak walentynki czy sylwester, ale np. już inne mam podejście do gwiazdki.
Po prostu pewne okazje i ich świętowanie sprawiają mi przyjemność, a inne nie

Nie przepadam też za presją jaka ciąży na sylwestrze, ta presja zwykle sprawia, że nie bawię się dobrze A nawet jak wcześniej miałam plany i chęć je zrealizować, to w sam dzień sylwestra mi się odechciewa.
Fajnie było jak poszliśmy w parę osób na sylwestrowy spektakl, "upiór w operze" Ale to była impreza kończąca się chyba ok. 23, więc po teatrze można było jeszcze kulminacyjny punkt wieczoru spędzić na imprezie.

Ogólnie autorko - masz 18 lat, większość Twoich znajomych zapewne mieszka z rodzicami więc nie tak łatwo jest zorganizować imprezę w domu. Tu też większość osób pisze, że sylwestra poza domem zaczęli spędzać gdzieś dopiero od 18-20 roku życia, więc myślę, że wszystko przed Tobą i nie masz się czym martwić w tej kwestii. Sama dla siebie zaplanuj wieczór, tak żebyś nie siedziała zdołowana, że nie jesteś na imprezie
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-19, 14:42   #35
GrumpyCat
Wredny kotecek

Cytat:
Napisane przez Hayley__ Pokaż wiadomość
A myślałaś może nad clubem? ja bym zaryzykowała pójście samej, na pewno kogoś poznasz. Cluby nie są kosmicznie drogie w sylwestra a często oferują naprawde super zabawy np tematyczne. Pierwsza godzina bedzie krepujaca, a potem nawet nie odczujesz ze przyszłaś sama, zobaczysz (byłam na sylwestrze w clubie, wiem jak to wyglada). Dobra szansa na poznanie nowych znajomych, fajnego faceta..
Naprawde polecam, troche odwagi i raczej nie powinnas załowac
Jaka rada padłam

W tym roku spędzam sylwestra w domu i bardzo się z tego ciesze:P Co roku gdzieś się chodziło, albo domówki albo w restauracji i rzadko kiedy było fajniee:P Teraz się cieszę na myśl że sama zrobię jakieś dobre jedzonko do tego fajne filmy i tyle A po północy lulu

Była opcja pójścia do restauracji ale to 500zł od pary, a trzeba się ubrać, uczesać itp;P Chyba się starzeję bo wolę to choćby na odświeżenie szafy przeznaczyć

Edytowane przez GrumpyCat
Czas edycji: 2013-12-19 o 14:45
GrumpyCat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-19, 15:15   #36
Tiger Lily
BAN stały

Dzięki za tak liczne odpowiedzi
Pocieszylyście mnie trochę. Tylko jednej rzeczy nie sprecyzowałam. Ja nie mam jakiegoś szczególnego parcia na imprezę. Nawet swojej osiemnastki nie zrobiłam, a teraz straszna moda jest na urządzanie jej. Tylko co roku ta sama śpiewka: sama w domu w Sylwestra? Nikt Cię nie lubi, nikt Cię nigdzie nie zaprosił, jesteś beznadziejna i odczuwam taki dyskomfort na myśl o siedzeniu w domu :p Co do klubow, to wspominałam, że jestem dumną mieszkanką wsi. Najbliższy klub w Krakowie, 60 km ode mnie. Sylwester na Wizażu też mnie nie nastraja pozytywnie, chyba po prostu pooglądam sobie filmy z dobrym jedzeniem i kupię coś DO PICIA, może w coś pogram, poczytam. i tak w Nowy Rok rano mam jechać autem w gości, bo reszta w domu raczej nie będzie w stanie, o ile oczywiście coś się nie wykluje i nie pojadę gdzieś.
Jakos przeżyję. Za rok już będę mieszkać w Krakowie, więc nie ma mowy o Sylwestrach w domu. Ale też trochę zgadzam się z niebieskie_oczko. Jakos tak Sylwester, nowy rok, niefajnie siedzieć samemu, no chyba że ktoś tego wyraźnie chce jakoś tak każdego Sylwestra spędzam na balkonie (ma się rozumieć samą północ ) i za każdym razem myślę, że co rok to ciągle to samo: Sylwester sam, na co dzień sama. W gimnazjum było gorzej i miałam nadzieję, że w liceum się poprawi. i poprawiło. teraz z utęsknieniem czekam na studia
Tiger Lily jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-19, 15:48   #37
CoJaPacze
BAN stały

Mimo, że mam zaproszenie imprezę to nie idę nigdzie na sylwestra ponieważ szkoda mi 1 dnia, a muszę nadrobic sporo rzeczy z pracy/uczelni, więc traktuje sylwester jako zwykły pracowity dzień i nie widzę w tym nic nadzwyczajnego.
CoJaPacze jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-12-19, 16:48   #38
greenka19
Rozeznanie

GG do greenka19

K

Edytowane przez greenka19
Czas edycji: 2014-07-02 o 21:17
greenka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-19, 19:18   #39
Candy_lips
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szynka_w_toscie Pokaż wiadomość
Ja osobiście traktuję sylwestra trochę jak zwykłą imprezę, różnicą jest tylko to, że o północy pije się szampana i składa życzenia
Pierwszy sylwester którego nie spędzałam w domu był 2 lata temu, czyli jak już miałam 18 lat. Wtedy była domówka z przyjaciółmi, w tamtym roku tak samo i w tym roku też tak będzie. Zmieniają się miejsca (co roku u kogoś innego) i trochę grono znajomych.
Gdybym została sama w domu, najbardziej bym się przejmowała tym, że ja siedzę w domu przed TV a inni się bawią.
Zawsze można coś wymyślić na spontana bo 2 lata temu tak było, że do świąt myślałam, że jednak zostanę w domu, a w 2 dzień świąt zadzwoniła do mnie przyjaciółka i powiedziała, że ma wolną chatę w sylwestra i zaprasza na imprezę.
Więc zawsze coś można wymyślić na szybko lub zostać w domu i planować coś w następnym roku
Niezbyt to pocieszające dla autorki, że piszesz, że źle by Ci było, że siedzisz przed tv, a inni się bawią
Wiesz, ja np mam 22 lata, a nigdy nie byłam na domówce. Dla kogoś może to żałosne, ale ja po prostu nigdy nie miałam gdzie, mam małe grono koleżanek i one też tak domówek nie robią, jak już to spędzają z kimś z rodziny czy z jakąś koleżanką, ale domówek nie ma. Widzisz, co ludzie to inaczej.
Candy_lips jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-19, 20:42   #40
Dorotti666
❤ bee happy ❤

Ja w tym roku też raczej spędzę Sylwestra w Wizażem , bo TŻ pracuje, a sama nie mam ochoty nigdzie wychodzić :P
Stary 2013-12-20, 01:36   #41
Candy_lips
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorotti66 Pokaż wiadomość
Ja w tym roku też raczej spędzę Sylwestra w Wizażem , bo TŻ pracuje, a sama nie mam ochoty nigdzie wychodzić :P
No i słusznie, uważam, że nie ma co się spinać. Nieważne, czy spędzi się Sylwestra samemu czy z kimś. A niektórzy robią z tego największą tragedię, coś jakby, że niby nie wypada samemu spędzić. A guzik, nie ma wypada-nie wypada, każdy spędza Sylwestra jak chce i może, a jak ma się np znajomych, dla których Sylwester to okazja, by polansować się gdzie się nie było i ile się nie wypiło, to dla mnie to jest żałosne.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-12-20, 10:16   #42
Lemmy is God
Wtajemniczenie

Cytat:
Może jestem dziwna, ale zawsze mnie dziwią ludzie, którzy mają podejście w stylu: "sylwester to zwykła noc, czym się tu podniecać", "walentynki to kiczowe święto", "dzień kobiet święto komuny", "studniówka to tylko jednorazowa impreza", "urodziny przypominają o starości" itp. itd. Zauważyłam, że takie podejście jest na Wizażu dosyć częste Nie wiem, czy to dlatego, że to prawda, czy taki bunt w stylu "jestem wyjątkowa/inna", czy może tłumaczenie sytuacji "nie mam żadnych planów od xx lat, więc napiszę, że sylwester to normalny dzień bez szału" Oczywiście bez urazy

Ja tam uważam, że warto czasami poddać się niektórym uroczystością, bo naprawdę może to byc przyjemne i fajne.

No, a ja jestem z tych łazików, co uważają, że weekend bez wyjścia w miasto jest weekendem zamulającym Dlatego Sylwester też się wiąże z imprezowaniem, od kilku lat zazwyczaj kilkudniowym wyjazdem na narty

Ale co dziwnego jest w tym ze ktoś nie lubi imprez? Dla mnie największym koszmarem są właśnie jakiekolwiek imprezy, męczą mnie ludzie pod wpływem (nawet jak piłam to pijanych znieść nie mogłam), na ogół muzyka jest do luftu (bo większość ludzi ma kiepski gust muzyczny), zawsze się ktoś z kimś pokłóci, żarcie jest kijowe i mogłabym tak wymieniać dłuuugo Raz na fajnym sylwku byłam przez przypadek. Spotkaliśmy w sylwka znajomego i nas zaprosił do siebie bo z kobitą siedzieli w chałupie i było bardzo sympatycznie, reszta to dno i wodorosty

A reszta świąt jest dla mnie z tyłka, serio. Walentynki to święto handlowców i restauratorów, Dzień Kobiet to ideologicznie obce mi swięto, studniówka to taki sam syf jak wesele i szkoda na to kasy, urodziny to zwykły dzień i nic szczególnego dla mnie, BN i Wielkanoc obchodzę tylko ze względu na córkę (jest wierząca w przeciwieństwie do nas), rocznic żadnych nie obchodzę bo nie widzę w tym żadnego sensu

Od zawsze tak mam
Lemmy is God jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-20, 10:44   #43
malyna19
Raczkowanie

Skąd ja to znam, w tym roku również spędzam sylwestra sama, gdyż moi znajomi mieszkają za granicą, na pewno spędzę ten dzień z TŻ.
Stary 2013-12-20, 12:34   #44
niebieskie_oczko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lemmy is God Pokaż wiadomość
Ale co dziwnego jest w tym ze ktoś nie lubi imprez? Dla mnie największym koszmarem są właśnie jakiekolwiek imprezy, męczą mnie ludzie pod wpływem (nawet jak piłam to pijanych znieść nie mogłam), na ogół muzyka jest do luftu (bo większość ludzi ma kiepski gust muzyczny), zawsze się ktoś z kimś pokłóci, żarcie jest kijowe i mogłabym tak wymieniać dłuuugo Raz na fajnym sylwku byłam przez przypadek. Spotkaliśmy w sylwka znajomego i nas zaprosił do siebie bo z kobitą siedzieli w chałupie i było bardzo sympatycznie, reszta to dno i wodorosty

A reszta świąt jest dla mnie z tyłka, serio. Walentynki to święto handlowców i restauratorów, Dzień Kobiet to ideologicznie obce mi swięto, studniówka to taki sam syf jak wesele i szkoda na to kasy, urodziny to zwykły dzień i nic szczególnego dla mnie, BN i Wielkanoc obchodzę tylko ze względu na córkę (jest wierząca w przeciwieństwie do nas), rocznic żadnych nie obchodzę bo nie widzę w tym żadnego sensu

Od zawsze tak mam
Ja to rozumiem, że ktoś może mieć po prostu tak z natury, ale często widzę i obserwuję, że osoby, które np. nie mają planów na ten dzień (nie dlatego, że nie chcą iść na imprezę czy coś) albo jak im się te plany posypią to zamiast szczerze powiedzieć "jest mi źle, że nie wyszło i będę siedzieć sama w domu" to nagle twierdzą, że takie imprezy, święta ich nie interesują, że to przereklamowane itp. Chodziło mi o te sztuczną pozę, że ktoś nie lubi takich uroczystości.
Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż
K&K
niebieskie_oczko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-20, 12:38   #45
chwast
Zakorzenienie

Cytat:
Ja to rozumiem, że ktoś może mieć po prostu tak z natury, ale często widzę i obserwuję, że osoby, które np. nie mają planów na ten dzień (nie dlatego, że nie chcą iść na imprezę czy coś) albo jak im się te plany posypią to zamiast szczerze powiedzieć "jest mi źle, że nie wyszło i będę siedzieć sama w domu" to nagle twierdzą, że takie imprezy, święta ich nie interesują, że to przereklamowane itp. Chodziło mi o te sztuczną pozę, że ktoś nie lubi takich uroczystości.
a co mają powiedzieć, może im po prostu smutno i jakoś sami to przed sobą maskują nie rozumiem co w tym takiego strasznego.
Stary 2013-12-20, 12:51   #46
niebieskie_oczko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chwast Pokaż wiadomość
a co mają powiedzieć, może im po prostu smutno i jakoś sami to przed sobą maskują nie rozumiem co w tym takiego strasznego.
No ok, dla ciebie nic. A mnie po prostu drażni takie wielkie obnoszenie się z tym, że się jest takim "pod prąd".
Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż
K&K
niebieskie_oczko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-20, 12:54   #47
chwast
Zakorzenienie

Cytat:
No ok, dla ciebie nic. A mnie po prostu drażni takie wielkie obnoszenie się z tym, że się jest takim "pod prąd".
no spoko. Tylko wiesz nie kazdy ma na celu zeby sie obnosic z jakas innoscia czy cos. Po prostu ty niektorych tak odbierasz, ale niekoniecznie tak jest
Stary 2013-12-20, 12:54   #48
Shebeauty
Raczkowanie

No ja też nigdzie szczególnie nie planuję iść. Spontan. Ewentualnie jakiś pub czy klub z chłopakiem. A siedzenie w domu w sylwestra to nic złego moim zdaniem

Razem od 13.01.2010r
Prawo jazdy 26.06.2012r.

małe wielkie nieszczęścia potrzebne do szczęścia
Shebeauty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-21, 00:23   #49
Candy_lips
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lemmy is God Pokaż wiadomość

Od zawsze tak mam
No właśnie. Ja też ogólnie nie przepadam za imprezami, dlatego ja np cieszę się, że znowu spędzę już chyba 5 raz z rzędu Sylwestra tylko z chłopakiem, no raz jeszcze trochę była z nami moja przyjaciółka. Ktoś może by stwierdził, że co to za Sylwester tylko z chłopakiem, bez żadnego imprezowania, ale każdy lubi co innego, nie rozumiesz, że ktoś może np lepiej się czuć sam czy np w towarzystwie TYLKO chłopaka na Sylwestrze?

Niebieskie_oczko, każdy inaczej lubi spędzać czas. Czy to takie dziwne, że dla kogoś Sylwester będzie zwykłym dniem? Może naprawdę nie lubi imprez. A jak nie ma planów, bo np ciężko z tym, to ma na siłę szukać? Lepiej wtedy odpuścić, świat się nie zawali. Ja do klubu np też chodzę rzadko, z raz na pare miesięcy i to jako 20 latka byłam tak z 1 raz w klubie czy jako 21 latka. Nie wstydzę się tego. Byłam, zobaczyłam, w sumie dla mnie nic specjalnego raz na miesiąc czy parę miesięcy mogę iść do klubu, ale częściej mnie to nie kręci, by chodzić. Jeden będzie uwielbiał imprezy, drugi będzie lubił mniej, np tak jak ja

Edit: Dopisuję, teraz widzę, że chodzi Ci o taką udawaną pozę. No może i wtedy to Cię rozumiem, ale widzisz, jak komuś to wtedy potrzebne, by się mniej przejmować to ok. Różnie to bywa

Edytowane przez Candy_lips
Czas edycji: 2013-12-21 o 00:29

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-12-21, 01:14   #50
nieliczylamwcalesie
Zakorzenienie

GG do nieliczylamwcalesie

Zazwyczaj spędzałam sylwestra w domu (może ze 3 razy zdarzyło mi się wyjść na rynek) i też myślałam, że jak to tak w takim dniu można być samemu. 2 lata temu zdecydowałam się na pójście na imprezę (byłam wtedy w Holandii i dużo znajomych jechało), pomyślałam że warto spróbować i szczerze mówiąc wcale mi się nie podobało. Rok temu poszłam z Tż do polskiej restauracji i co? Bójki, dziwna wymiana zdań między ludźmi i mój skręcony nadgarstek (facet się nie kontrolował i mnie popchnął na chodnik). W tym roku postanowiłam sobie, że zostanę w domu - zawsze to bezpieczniej, a fajerwerki będę mieć pod nosem wiec najwyżej wyjdę żeby zobaczyć.
Tak naprawdę jeśli z braku laku masz czegoś szukać na siłę to lepiej nie robić nic niż potem mieć pretensje do siebie, że nie tak to sobie wyobrażałaś.

Tak jak mówią dziewczyny - sylwester to taki sam dzień jak każdy inny tyle, że z dodatkiem szampana. i pijanych ludzi, którzy myślą, że tak jest dobrze bo to tylko raz w roku itp.

'
Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.'
nieliczylamwcalesie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-22, 19:12   #51
red_tea
Wtajemniczenie

Cytat:
ja tak samo wyszłabym z przyjaciółką, no ale niestety ma już inne plany. poprzeglądałam ostatnio wątki sylwestrowe z poprzednich lat i stwierdziłam, że samotny sylwester z wizażem i z butelką szampana nie będzie taki zły jak na początku myślałam!
Stary 2013-12-22, 19:14   #52
zakonna
Naczelna Nastolatka

a my zawsze spędzamy sylwestra w siódemkę czyli ja, TŻ i zwierzęta i to jest super sprawa, wcale nie żałuję. Ale zarówno ja i TŻ jesteśmy antyspołeczni i antyimprezowi.
Stary 2013-12-22, 19:26   #53
Dorotti666
❤ bee happy ❤

Cytat:
Napisane przez red_tea Pokaż wiadomość
ja tak samo wyszłabym z przyjaciółką, no ale niestety ma już inne plany. poprzeglądałam ostatnio wątki sylwestrowe z poprzednich lat i stwierdziłam, że samotny sylwester z wizażem i z butelką szampana nie będzie taki zły jak na początku myślałam!
Ja sobie zamówię do tego pizzę i będzie git
Stary 2013-12-22, 19:42   #54
red_tea
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja sobie zamówię do tego pizzę i będzie git
Znając mnie to obstawię się jedzeniem z każdej strony no ale raz w roku można zaszaleć i pochłonąć duuuużo kalorii Dziewczyny, postaramy się aby tegoroczny sylwester na wizażu nie był gorszy niż poprzednie!
Stary 2013-12-22, 19:48   #55
bowszystkotoiluzjajest
Zakorzenienie

Ja od kilku lat spędzam sylwestra poza domem, ale ostatnio jest z tym kiepsko.. tzn. w zeszłym roku i 2 lata temu nie miałam sprecyzowanych planów aż do dnia sylwestra... Yhh i w tym roku chyba zanosi się tak samo.. To znaczy teoretycznie jestem z przyjaciółką zaproszona na jedną imprezę, tylko że ona jest w innym mieście i mi się średnio chce jechać, wydawać kasę na pociągi jak mogłabym za to kupić wiecej żarcia/picia tutaj.. tylko tutaj nie mamy gdzie się wbić..

I rozumiem autorkę, że nie uważa sylwestra w domu za coś fajnego, bo musi wysłuchiwać od rodziny, że "nigdzie nie wychodzisz", "nikt cię nie zaprosił", bo ja jeżeli nie pójdę nigdzie i będę zmuszona zostać w domu, to będę miała to samo Że tak to co tydzień wychodzę na wieczór do miasta i mam z kim, a na sylwestra nikt mnie nie zaprosił
bowszystkotoiluzjajest jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-22, 20:51   #56
lanalee
Raczkowanie

W sumie to mam podobna sytuacje. Kolejny sylwester spedze w domu,z mlodsza siostra objadając sie lodami ... No, oczywiscie ogladajac przy tym telewizje ;c
lanalee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-22, 21:23   #57
red_tea
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lanalee Pokaż wiadomość
W sumie to mam podobna sytuacje. Kolejny sylwester spedze w domu,z mlodsza siostra objadając sie lodami ... No, oczywiscie ogladajac przy tym telewizje ;c
Eeej, to niekoniecznie powód do smutku!
Przejrzyj sobie sylwestrowy wątek z zeszłego roku - Dziewczyny się świetnie "bawiły" na wizażu. Szczerze mówiąc ja jak się dowiedziałam że wszyscy znajomi tak nagle sobie zaplanowali sylwestra beze mnie też się przejmowałam. Ale przypomniałam sobie kilka ostatnich sylwestrów i stwierdziłam że sylwek w domu nie będzie zły (na tym ostatnim zostałam, mówiąc wprost, orzygana przez kolegę kolegi - niezbyt przyjemne, w dodatku uwiecznione na filmiku który znalazł się na fb; dwa lata temu ktoś przypadkiem zepchnął mnie ze schodów jak oglądaliśmy fajerwerki - skręcona kostka; jeszcze rok wcześniej spacerując z przyjaciółmi po rynku o mało co nie dostałam z butelki w twarz...). Mam nadzieję że Ciebie lanalee zobaczę w sylwestra na wizażu?
Stary 2013-12-23, 17:03   #58
Tiger Lily
BAN stały

Jednak plany wykiełkowały i zrobiłam to, co od samego początku tutaj tępicie, czyli idę na wielką imprę ;] Jakoś tak się udało, że organizują koledzy, więc wkręciłam się za darmochę jako "trzeci" organizator. Wolę chyba tam niż w tym domu sama siedzieć. I to nie chodzi o to, że tak strasznie chcę gdzieś iść, tylko w domu będzie dużo ludzi, jak zawsze awantury, kłótnie, a mnie by się wszyscy siepali że nikt mnie nie lubi ii nie zaprosił nigdzie.
Swoją drogą byłam wczoraj na imieninach u koleżanki, poszłam na spontanie. Wypiłam kilka kieliszków, ale na pusty żołądek, straszny dzień miałam, a nic nie umiem zjeść, gdy się stresuję. Bylo mi cały czas tak strasznie niedobrze i nie wiem, czy chociaż 10 słów powiedziałam. Nie moje towarzystwo, porażka.
Tiger Lily jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-23, 19:13   #59
Florame
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lanalee Pokaż wiadomość
Ja to samo, z tą różnicą, że z młodszym bratem. Poszłam w tym roku do liceum, miało być tak fajnie, inaczej, a tu nic... najlepsza kumpela też nie ma planów, ale ona to będzie z chłopakiem w domu siedzieć, druga też z chłopakiem, więc, no wiadomo. Ja jako singielka jestem zdana na siebie, ehhh.
Florame jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-23, 19:22   #60
red_tea
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Tiger Lily Pokaż wiadomość
Jednak plany wykiełkowały i zrobiłam to, co od samego początku tutaj tępicie, czyli idę na wielką imprę ;] Jakoś tak się udało, że organizują koledzy, więc wkręciłam się za darmochę jako "trzeci" organizator. Wolę chyba tam niż w tym domu sama siedzieć. I to nie chodzi o to, że tak strasznie chcę gdzieś iść, tylko w domu będzie dużo ludzi, jak zawsze awantury, kłótnie, a mnie by się wszyscy siepali że nikt mnie nie lubi ii nie zaprosił nigdzie.
Swoją drogą byłam wczoraj na imieninach u koleżanki, poszłam na spontanie. Wypiłam kilka kieliszków, ale na pusty żołądek, straszny dzień miałam, a nic nie umiem zjeść, gdy się stresuję. Bylo mi cały czas tak strasznie niedobrze i nie wiem, czy chociaż 10 słów powiedziałam. Nie moje towarzystwo, porażka.
Skoro takie rozwiązanie Ci odpowiada, to nie ma co się przejmować tym czy komuś na wizażu będzie się to podobać, czy nie

Cytat:
Napisane przez Florame Pokaż wiadomość
Ja to samo, z tą różnicą, że z młodszym bratem. Poszłam w tym roku do liceum, miało być tak fajnie, inaczej, a tu nic... najlepsza kumpela też nie ma planów, ale ona to będzie z chłopakiem w domu siedzieć, druga też z chłopakiem, więc, no wiadomo. Ja jako singielka jestem zdana na siebie, ehhh.
Zapraszamy na sylwestra z wizażem!

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości