|
|
#31 |
|
.
|
Dot.: Obraził się, bo nie złożyłam mu życzeń
cóż, w moim przypadku jak facet nie zadzwonił a miał to zrobić to znaczyło zwyczajnie, że zasnął. ale w pełni to rozumiałam, bo miał niezły maraton w pracy. każdy by wymiękł...
|
|
#32 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzieciuch. I tyle w temacie.
Facet zachowuje się jak małe dziecko. Po co Ci związek ze smarkaczem, który strzela fochy jak księżniczka z wieży ciśnień? |
|
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
Odpisał koło 24 i przeprosił, potem gadaliśmy trochę, ale był zmęczony i coś humoru nie miał. No zobaczymy jak to będzie
Ale mogę wam powiedzieć, że dziś rano też dzwonił, w sumie przed chwilą o tak o zapytać jak tam, bo on wraca z Warszawy (był tam na sylwestra) i chwilę pogadaliśmy, chociaż też dzwoni, pyta o coś, a potem nie słucha Ale to chyba każdy facet tak ma, nawet moja koleżanka sama się wyłączą na połowę rozmowy, co mnie strasznie irytuje W każdym bądź razie to miłe, że rano też się odezwał, a z drugiej strony dziwne, że ciągle dzwoni, bo i sylwester rano i popołudniu, potem wieczorem i dziś rano. Za dużo rozkmin mam, nie przejmujcie się
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pewnie, że zdarza się czasami nie skupiać pełnej uwagi na rozmówcy - zmęczenie, inne czynności wykonywane w trakcie rozmowy itd. Ale jeśli ktoś notorycznie nie słucha tego, co do niego mówisz, a na dodatek sam inicjuje tę rozmowę, to jest brak szacunku. Przyjrzyj się facetowi dobrze, bo jak na razie to nieciekawie się zaprezentował z tymi fochami. |
|
|
|
|
|
#36 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:57.

Ale mogę wam powiedzieć, że dziś rano też dzwonił, w sumie przed chwilą o tak o zapytać jak tam, bo on wraca z Warszawy (był tam na sylwestra) i chwilę pogadaliśmy, chociaż też dzwoni, pyta o coś, a potem nie słucha
Ale to chyba każdy facet tak ma, nawet moja koleżanka sama się wyłączą na połowę rozmowy, co mnie strasznie irytuje
W każdym bądź razie to miłe, że rano też się odezwał, a z drugiej strony dziwne, że ciągle dzwoni, bo i sylwester rano i popołudniu, potem wieczorem i dziś rano. Za dużo rozkmin mam, nie przejmujcie się