|
|
#31 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Odchudzanie wielkogabarytowe ;) 15kg-40kg i więcej do zrzucenia
Ja też poproszę o zapro,chociaż nie wiem ile wytrzymam,bo u mnie jest niestety różnie!
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
o, wątek dla mnie
potrzebuję zrzucić tak ok. 15 kg, najlepiej do lipca chętnie się do Was przyłączę
|
|
|
|
|
#34 |
|
Rozeznanie
|
ja tylko szybko wyrażę swoje zdanie i uciekam do pracy...
osoby mające do zrzucenia 15/20 lub więcej kilogramów by osiągnąć WŁAŚCIWĄ dla siebie wagę to zupełnie coś innego niż te które chcą zrzucić tyle by osiągnąć BMI powiedzmy "17"... dla nas cały proces odchudzania jest inny... My walczymy o to by czuć się dobrze w własnym ciele, być akceptowane przez to nasze "dziwne" społeczeństwo lub z jeszcze innym WAŻNYCH powodów... np by móc zajść w ciążę... Osoby szczupłe, odchudzające się by być podobne do pań z kolorowych magazynów (notabene nie zauważają ile w tym photoshopa) nie zrozumieją do końca naszych pobudek, bo one są akceptowane, i mogą bez problemu spełniać się w różnych dziedzinach, gdzie my "kuleczki" mamy problemy... tak więc jak najbardziej popieram powstanie klubu i jak tylko rano wrócę odezwę się już tam! Pozdrawiam wszystkich, i tych 15+ i tych 0.5+ Powodzenia wszystkim! (i sobie również)
|
|
#35 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#37 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
wiesz co to jest trochę bezczelne, siedziałas w naszym klubie, miałaś dostęp do danych, do zdjęć, wszystko jak na dłoni a teraz z nas otwarcie szydzisz mówiąc o naszych celach w ten sposób. tak ja mam kilkanascie kilogramów do zrzucenia. łapię się już na większą dziewczyne? naprawdę tak się spraw nie załatwia. jeśli aż tak ci jest źle sama ze sobą że musisz się alienować to po co bierzesz się za grupowe odchudzanie u nas? ja napisałam: mój klub jest otwarty dla wszystkich. dla tych co chcą schudnąć 50 kg, 5 kg, dla tych które nie chcą schudnąć tylko chcą sie WSPIERAĆ W ĆWICZENIACH. dla tych które znają się na diecie i dla tych które się nie znają. to ty robisz bardzo brzydki podział w tej chwili.---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Cytat:
|
||
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
A widzisz tam słowo "dodatkową"? Przepraszam, ale reszty nie będę komentować bo szkoda mojego czasu i nerwów. Zacznij czytać ze zrozumieniem a porozmawiamy. I PO RAZ KOLEJNY DZIEWCZYNY TROCHĘ WIĘCEJ EMPATII !!!
|
|
|
|
|
#39 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#40 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#41 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli rozumiem że masz się za osobę która dąży do niedowagi?? Bo o takich osobach pisałam i nie pisałam że mi ktoś działa na nerwy. Czytaj ze zrozumieniem błagam...Piszesz swoją bajkę a to dopiero jest nie fair
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() dobra, ja odpadam. ciekawe czy w kolejnym klubie zaczniesz obgadywać ludzi bo chcą ważyć po 50-60 kg pozdrawiam czule.
|
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#45 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
no ale spoko od chudzielców to się prosto wyzywa ![]() ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- tak, nikt nie wie o jaki klub. ludzie są ślepi i nie widzę że w profilu jak wół mam odchudzanie 2014 a podpis też jest niewidoczny. weź się nie ośmieszaj ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Cytat:
|
||
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#46 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama mam koleżankę takiego samego wzrostu i o takiej samej wadze. I nie, nie jest anorektyczką. Wręcz przeciwnie. Wsuwa tyle co porządny facet. Z racji tego czym w życiu się zajmuje nie da rady ważyć więcej. Waga jej skacze między 48-50. Sama też sobie założyłam dojście do tych 55kg, jak uda się zejść niżej to będę w siódmym niebie. Ale chwila, nie mogę... Bo przelicznik pokazuje, że moje BMI będzie za niskie i będę mieć niedowagę. |
|
|
|
|
|
#47 |
|
Konto usunięte
|
Z resztą o czym tu mówić, sporo dziewczyn już teraz ma wagę 50-55 kg i przyszły po wsparcie i motywację do dalszej diety i ćwiczeń, no ale fajnie tak wybrechtać "chudzielców" co...
|
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
drabineczka tak jak wcześniej pisałam, nie rozmawiam z osobą która nie chce czytać ze zrozumieniem więc żegnam, ktoś musi zakończyć te bezsensowne przepychanki...
|
|
|
|
|
#49 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szkoda, że taki klub nie powstał rok temu, ale miałam to szczęście, że już w kwietniu trafiłam na przyjazne duszki, z którymi walczę. Trzymam kciuki za te większe dziewczynki, które dążą aby w końcu zobaczyć wagę w normie a nie nadwagę, czy otyłość Trochę nie rozumiem, weszła do klubu, poczuła że to nie to czego potrzebuje, stworzyła swój z zasadą prostą, aby dołączyły do niego osoby mające problem z nadwagą czy otyłością. Za co ta obraza? Ani nie ujawniła żadnych danych ani nic, dała przykład odchudzania, którego nie rozumie ( jak i pewnie większość trzeźwo myślących osób ) jako powód stworzenia tego klubu. Moim zdaniem zachowala się w porządku, bo od razu poinformowała dla kogo klub i czego tam nie chce. |
|
|
|
|
|
#50 |
|
Raczkowanie
|
Hej
|
|
|
|
|
#51 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
i ameliar ma klub, nie ma problemu przecieżCytat:
![]() powtórzę: ameliar ze mną rozmawiała, wszyscy wiemy o co chodzi nie ma problemu i tak, zachowała się w porządku. cherry natomiast siedziała u nas jak gdyby nigdy nic a jak się okazuje rozpisuje się na forum jak bardzo ją irytujemy i podśmiewa sie z "chudzielców" to już nie jest w porządku. bo to nie o klub i ameliar chodzi
|
||
|
|
|
|
#52 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Działanie na dwa fronty - nie miłe, to fakt. |
|
|
|
|
|
#53 |
|
Przyczajenie
|
Z chęcią do was dołącze
Czekam na zaproszenie
|
|
|
|
|
#54 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Smuack Witaj W takim razie czekamy na Ameliar
|
|
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
Nie uważam tak, ale jeśli rzeczywiście siedziałaś na klubie i dobrze się bawiłaś a tutaj pisałaś co innego to nie w porządku. Ale jak było, niewiem bo na klubie mnie nie ma, więc jestem daleka od ocen.
|
|
|
|
|
#56 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Wydaje mi się że określenie takie jak to że irytują mnie osoby które dążą do niedowagi jest całkowicie zrozumiałe. Przykro mi widzieć jak dziewczyny się głodzą dążąc do bmi 16-17 :/ |
|
|
|
|
|
#57 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wiesz, dziewczyny z tamtego klubu pewnie poczuły się dotknięte tym, że z nimi piszesz ( jak wywnioskowałam ) a one Cie przecież irytują. Chyba o to tu chodzi. |
|
|
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
Możliwe, że tak. Ale zaraz po pierwszym poście tutaj drabineczki weszłam do klubu i dziewczynom wszystko wyjaśniłam, nawet sama drabineczka napisała że faktycznie może nie było to potrzebne tak samo jak mój komentarz ale za chwilę znowu coś się zmieniło i ponownie na mnie naskoczyła. Już sama się pogubiłam o co chodzi.
P.S. jak udało Ci się stracić tyle kg?
Edytowane przez cherrry2009 Czas edycji: 2014-01-04 o 22:43 |
|
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
Także nie zawracaj sobie tym głowy
|
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze raz zapytam, bo pewnie za późno edytowałam
![]() Jak udało Ci się stracić tyle kg? Jakaś specjalna dieta czy mż? Jakie ćwiczenia? Cenne rady dla początkujących ? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:13.

01.08.2013
wiesz co to jest trochę bezczelne, siedziałas w naszym klubie, miałaś dostęp do danych, do zdjęć, wszystko jak na dłoni a teraz z nas otwarcie szydzisz mówiąc o naszych celach w ten sposób. tak ja mam kilkanascie kilogramów do zrzucenia. łapię się już na większą dziewczyne?