![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kanebo, Clinique
6). IsisPharma, Ruboril (Krem do skóry ze skłonnością do rumienia i podrażnienia). Kupiony w aptece internetowej, zostało 2/3 opakowania pełnowymiarowego.
2). Clinique Redness Solutions - baza na zaczerwienienia, użyta może w sumie z 5 razy więc praktycznie cała 3). TOŁPA Dermo face rosacal - serum wzmacniające i łagodzące podrażnienia (mnie po pierwszym użyciu uczulił ale na mnie prawie wszystko tak działa) + żel do mycia łagodzący podrażenienia 4) Clinique Age Defense BB Cream SPF 30(otrzymany, nietrafiony prezent) odcień 01 czyli dla naprawdę jasnej skóry użyty kilka razy i to w połączeniu z pokładem, bo dla mojej cery zbyt jasny ... to mnie interesuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
dzieki, ale nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
kurcze a mi właśnie na bazie najbardziej zależało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
NUXE Creme Prodigieuse Nuit krem regenerujący na noc, 50ml (bez kartonika) NOWY!
CHANEL paletka cieni- tester LIERAC Mesolift serum witaminowe 8ml (w kartoniku) NOWE VICHY Aqualia Thermal SPA lekki krem nawilżający na dzień 90% z 75ml ZA IsisPharma, Ruboril (Krem do skóry ze skłonnością do rumienia i podrażnienia) 2/3 op Clinique Redness Solutions - baza na zaczerwienienia, użyta może w sumie z 5 TOŁPA Dermo face rosacal - serum wzmacniające i łagodzące podrażnienia (raz użyte) + żel do mycia łagodzący podrażenienia Clinique Age Defense BB Cream SPF 30 odcień 01użyty kilka razy ??? ![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- chyba nie do końca do kompletu, bo to na trądzik a tamte są na naczynka, prawda? ![]() ja mam naczynkową skórę więc pozostanę przy pierwszej wersji ![]() doczytałaś że paletka chanel może być przeterminowana? cienie nie straciły właściwości, trzymają się tak samo długo- wczoraj próbowałam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zadomowienie
Przekupka: 17 pkt / 100% pozyt.
|
Niestety nic
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:45.