|
|
#31 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Kosmetyki w lutym :)
oddam życie za: *Krem do twarzy Yves Rocher Cure Solutions - NOWY, w folii
zajrzysz do mnie? ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- mówisz, że w wątku tylko bebeauty, to mogę jeszcze zaoferować 2 miniatury pudrów paese - ryżowego i bambusowego (po 8 ml), 3/4 butelki płynu bebeauty w normalnej pojemności oraz żel pod prysznic YR jardins du monde kwiat lotosu z laosu - nowy. Szukasz też miniaturek kosmetyków, rozumiem, że na wyjazdy, więc idąc tym tropem mam dwie mini-pasty do zębów colgate total 19 ml i smile white 20 ml (oczywiście nowe ) przekonuję Cię trochę? ![]() ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- mogę dorzucić nowy krem hydra vegetal YR ![]() ---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- to moze ten z pomaranczowej serii YR nutritive vegetal? ---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- zauważyła, zbyt późno doczytałam w taki razie odpuszczam Ci droga kobieto, bo już obnażyłam przed Tobą swe zapasy :P |
|
|
|
|
#32 |
|
Rozeznanie
|
Cos za podklad rimmel i odżywkę bsbuszki agafii?
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Maska drożdżowa babuszki Agafii - NOWA, nieotwierana
*Odżywka Garnier awokado i karite - NOWA *Krem do twarzy Yves Rocher Cure Solutions - NOWY, w folii coś u mnie?
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
nic niestety
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
coś za:
*Żel pod prysznic Yves Rocher kakao i pistacja - NOWY *Rimmel Match Perfection 200 Soft Beige - zostało około 70% *Maska drożdżowa babuszki Agafii - NOWA, nieotwierana ?
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
Coś za krem do rąk kakao i malina Yves Rocher, masło do ciała Alverde makadamia?
|
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
*Żel pod prysznic Yves Rocher kakao i pistacja - NOWY
*Odżywka Garnier awokado i karite - NOWA *Krem do rąk kakao i malina Yves Rocher - raz przetestowany *Pomadka ochronna Alverde - wiśnia z żurawiną - NOWA, ale powąchana [B] *Szampon jagodowy Balea - NOWY, wersja limitowana cos u mnie?
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:45.

)