![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Luty Body Shop,minerały, Art Deco, Smashbox, Guerlain
Niestety nic. Pozdrawiam.
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Witaj ponownie
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
Witaj, dziękuję, ale niestety nic nie wypatrzyłam, minerały owszem kuszące, niestety nie mój odcień
![]()
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
hej ! nic nie znalazłam za balsam cc .. wszystko co mi sie ewentualnie podoba ma większą wartość. pozdrawiam !
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Witaj, byłabym zainteresowana niejednym:
Olivier Durbano Lapis Philosophorum 1.5/5ml Olivier Durbano Heliotrope 2.5/10ml a także, jeśli by było to możliwe, kapkami na testy: ambre sultan, chergui, cdg black (o ile masz, ale tak mi się kojarzyło) mogę wysłać pierwsza z atomkami jesli ci ich brak ![]()
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Hej, odnalazłam moje odlewki i jednak Vanille Aoud mam ok 1ml, a Ambre Muscadin 0,5 ml, aktualizowałam listę dawno a widać poczyniłam jakieś testy. Czy w zwięzku z tym mogłybyśmy umówić się, że Ambre Sultan i Black dałabyś mi po 1ml lub nawet mniej (potrzebne mi tylko na testy)?
Jeśli tak, to mnie wszystko pasuje i zapraszam na PW ![]()
![]() |
#38 |
🦄
|
Chętnie przygarnęłabym Blusche Colombian Full Matte Foundation 6 g, nowy ale nie wiem, czy coś Ci za to podejdzie.
![]() |
#39 |
🦄
|
Tak, chętnie wymienię, ponadto zrobiłam dokładkę. Zużycie max. 5%
![]() |
#40 |
🦄
|
Witaj, w międzyczasie negocjowałam pomadkę z Dusią i poleci do niej, ale kosmetyki z dokładki są wolne i chętnie wymienię jeśli coś Ci się podoba. Jak mi stan zdrowia pozwoli to jutro też coś dołożę, bo na bieżąco robię porządki w szafkach i szafeczkach
![]()
![]() |
#41 |
🦄
|
Chętnie przyklepię taką wymiankę
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
cos za
Peeling solny Organique Magnolia 100g, słoiczek, maźnięty palcem, ubytek max 1% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
ok ja jestem chętna na taką wymianę
A znajdziesz cos jeszcze za - Lumiere Luminesse Foundation Medium Golden- 2/3 słoika 12g Blusche Colombian Full Matte Foundation 6 g, nowy -Blusche Colombian Original Matte Foundation 1/2 opakowania 6g ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- hmm myslę, że ok, a jak oceniasz kolor? Bo czasem używałam mineralow, ale teraz planuję się na nie przerzucić, jaki jest odcien? Taki naturalny ? czy to jest rozswietlajacy podkład? Jeszcze mam pytanie w sprawie rurek levis, czy to są typowe rurki ? czy nogawka na dole ma szerokość mniejszą niz 15 cm ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Coś za:
Blusche Colombian Full Matte Foundation 6 g, nowy Blusche Colombian Original Matte Foundation 1/2 opakowania 6g ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Jak najbardziej bym się wymieniła. Chętnie przyjmę każda ilosc Blusche
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
zdjęcie chyba się nie załączyło.
Z jeansów i tak bym zrezygnowała bo szukam bardzo wąskich na dole Sukienkę chętnie bym oddała Z ciuchowego podoba mi się ta bluzka ze wstawkami skórzanymi oraz 2. chabrowo-niebieska Benetton, kolor bardziej chabrowy niż na zdjęciu, rozmiar S, stan bdb minus za wystające w kilku miejscach mikroniteczki, trudno to opisać- piękna jest, materiał lekki jak piórko, rękawy mgiełka z kosmetycznego jeszcze to : -Blusche Colombian Original Matte Foundation 1/2 opakowania 6g jak oczywiście jest -Batiste Dry Shampoo Gold Shimmer- 2/3 opakowania 200ml i 2 cienie mineralne takie jasne moze byś cos jeszcze znalazła i bysmy zrobiły większa wymianę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
🦄
|
Hej Kochana, dziś nie zdążyłam na pocztę, jutro na pewno się uda!
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
niestety nic nie widzę co by mi się przydało. pozdrawiam
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
no wlasnie karnacje mam dość jasna. Nie jestem porcelanowa ale teraz, gdy zima to dość blada, a ten odcień na ręce wygląda na dość ciemny i ,że ma dużo drobinek złotych, czy tak jest? Nie chcę świecić się jak bombka
![]() Jeśli znasz odcienie revlon colorstay to popularny 150buff jest za jasny dla mnie, idealny jest 220 natural beige, więc chciałabym coś naturalnego z tego swatcha to ten 1 kolor po lewej mi się podoba ![]() z bluzek podoba mi się ta z zary, w którym dokładnie miejscu to rozerwanie jest? Blusche Colombian Original Matte Foundation 1/2 opakowania 6g jakby się to zwolniło to chętnie przygarnę Edytowane przez asullka00 Czas edycji: 2014-03-04 o 21:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
no chyba tak, więc nie będę brac na siłę
na pewno bym chciała peeling organique Silk Naturals pyłkowy cień mineralny 42- perłowa brzoskwinia, słoiczek 1g, testowany Lucy Minerals Whisper Pink, cień 1g, perłowy róż,nowy Everyday Minerals cień Rock Anthem (piękna fuksja) słoik 2.5g , raz testowany -Batiste Dry Shampoo Gold Shimmer- 2/3 opakowania 200ml bluzkę chabrową z tej z zary chyba zrezygnuje, bo ten krój trochę mi nie pasuje a powiedz mi te rurki mango rzeczywiscie bardzo mocno farbują? ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- muszę sprawdzić czy mam tego nietoperza, ale zrobię to jutro, bo teraz wychodzę Możesz mi podac szer nogawki na dole rurek? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
no więc over znalazlam, ale nie mogę znaleźc sukienki, poszukam jeszcze później, ale wygląda, że jej nie mam, tylko nie wiem jakim cudem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
Hej. Znalazłabyś coś u mnie za:
-Blusche Colombian Original Matte Foundation 1/2 opakowania 6g -Silk Naturals pyłkowy cień mineralny Fool's Gold- czerń ze złotymi drobinami, słoiczek 1g, testowany ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
mam znalazlam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zadomowienie
|
Podoba mi się: Art Deco Fixing Powder
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:17.