|  2014-02-19, 13:24 | #31 | 
| Zadomowienie | 

Dot.: JOHN FRIEDA nowy zestaw Briliant Brunette i nie tylko:)

Bershka  przepiękna koronkowa sukienka na podszewce, rozmiar S (36) NOWA, z metkami. Oddam za coś super, bo tania nie była  Edytowane przez Jovanka85 Czas edycji: 2014-02-25 o 12:03 | 
|     |   | 
|  2014-02-19, 13:29 | #32 | 
| Zadomowienie | 

Piękna NOWA kurtka jeansowa.  Kurtka w ciekawym fasonie, zapinana na zamek i zatrzaski. Ładny ciemny grubszy przecierany jeans. W sam raz na jesień i wiosnę. Wygląda wspaniale!!! Stan: NOWA bez metki  (nie trafiłam z rozmiarem, nie była nigdy noszona, cena zakupu 119zł) Rozmiar: 36 (S) 
				__________________ | 
|     |   | 
|  2014-02-19, 13:31 | #33 | 
| Zadomowienie | 

Piękny NOWY płaszczyk/ grzybek/ kurtkę PAPAYA. Cudny krój i fantastyczny kobaltowy/ chabrowy odcień niebieskiego. Zapinany na dwa guziki, pod szyją okrągły marszczony kołnierzyk. Rękawy 3/4 również marszczone. Swobodny, luźny, ale elegancki i kobiecy fason. Świetnie sprawdzi się jako garderoba Przyszłej Mamy  (sama kupiłam go będąc w ciąży, ale zrobiło się szybko bardzo chłodno  i niestety nie miałam już okazji go założyć). Wygląda zjawiskowo!!! Stan: NOWY bez metki (ściągnęłam metkę i uprałam go raz). Rozmiar: z metki 40,  ale pasuje na rozmiar 36(S), 38(M) i 40(L) ze względu na luźny fason. 
				__________________ | 
|     |   | 
|  2014-02-19, 13:34 | #34 | 
| Zadomowienie | 

Piękna kurtka ze skórki ekologicznej. Ładny beżowy kolor, skórka mięciutka. Ładny krój, pasek w talii. Delikatnie rozeszła się podszewka, ale została zszyta przez krawcową. Stan: oprócz podszewki idealny, jak nowa (miałam ją na sobie dwa razy). Rozmiar: 36 (S) 
				__________________ | 
|     |   | 
|  2014-02-19, 13:35 | #35 | 
| Zadomowienie | 

Piękny intensywnie czerwony sweter z luźnym golfem  i wiązaniem na biodrach. Cudowny ażurowy wzór, mięciusieńki i bardzo wygodny. Wymieniam tylko dlatego, że jest na mnie za duży. Stan: idealny, jak nowy (miałam go na sobie tylko raz, kosztował mnie 99zł, więc nie jest byle jaki) Rozmiar: uniwersalny, ale myślę, że najładniej będzie wyglądał na kimś w rozmiarze M. 
				__________________ | 
|     |   | 
|  2014-02-19, 13:36 | #36 | 
| Zadomowienie | 

Piękna biała bluzka na jedno ramię GEORGE. Bawełniana, z dekoracyjną falbaną i gumeczkami na dole. Stan: bardzo dobry (założona kilka razy) Rozmiar: 36 (S) ale na 38 (M) też powinna pasować. 
				__________________ | 
|     |   | 
|  2014-02-19, 13:36 | #37 | 
| Zadomowienie | 

- nowa maskotka z metką - nowy gryzak do owoców Canpol - nowe piszczki do kąpieli Zwierzęta Oceanu 5szt. - nowa mata edukacyjna/pianinko grająca dla dzieci- moja córcia dostała w prezencie ale nigdy jej nie używałyśmy, dzisiaj ją wyciągnęłam i okazało się że nie gra, zapewne poluzował się jakiś drucik i trzeba go przylutować. Oddam za drobiazg. 
				__________________ Edytowane przez Jovanka85 Czas edycji: 2014-02-25 o 12:34 | 
|     |   | 
|  2014-02-19, 16:55 | #38 | 
| Zakorzenienie | 

To trochę za dużo dla mnie jak za bransoletkę   Sama koszula byłaby ok, ale czekam już na Twoją decyzję w tym temacie   | 
|     |   | 
|  2014-02-19, 23:51 | #39 | 
| Zakorzenienie | 

masz tylko ten zestaw?   ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- ta sukienka  co za nią chcesz?  https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1392812640 
				__________________ | 
|     |   | 
|  2014-02-21, 18:57 | #41 | 
| Zakorzenienie | 

super   cieszę się że wygrałam  mam fajną tunikę idealną na brzusio  taką koralową http://www.vinted.pl/kobiety/tuniki/...oralowa-tunika mogę chętnie dorzucić I na pewno jeszcze coś znajdę dla Ciebie kochana  ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- jeszcze ta sukienka będzie idealna na rosnący brzusio http://www.vinted.pl/kobiety/krotkie...-sukienka-atmo 
				__________________ MOJA WYMIANKA   https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post74402661 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post66122351 książki szukam  https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post74115786 | 
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2014-02-24, 12:09 | #42 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: NIE ZNAM REGULAMINU JOHN FRIEDA nowy zestaw Briliant Brunette i nie tylko:) LUT

Obejrzę dzisiaj rzeczy i dam Ci znać- wstępnie jestem chętna    | 
|     |   | 
|  2014-02-27, 12:02 | #45 | 
| Zadomowienie | 

Kochane Wizażanki serdecznie Was przepraszam, ale z powodu komplikacji zdrowotnych zmuszona jestem zawiesić wymiankę do odwołania (myślę, że na co najmniej tydzień lub dwa...)  (( Bardzo Was kochane za to przepraszam, ale nie będę przez jakiś czas w stanie nic powysyłać i nie chcę Was trzymać w niepewności...  (( Odezwę się niezwłocznie jak tylko wszystko wróci do normy... 
				__________________ | 
|     |   | 
|  2014-03-07, 14:08 | #46 | 
| Raczkowanie | 

Dot.: NIE ZNAM REGULAMINU JOHN FRIEDA nowy zestaw Briliant Brunette i nie tylko:) LUT

interesuje mnie: Szampon Colour Protecting Moisturising Shampoo 250ml Odżywka Colour Protecting Moisturising Conditioner 250ml Nabłyszczacz Shine Schock Perfecting Glosser 75ml | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:21.