|
|
#31 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Luty. Wymianka - pierwsza.
caly czas pisałam Ci o TWOJEJ BRAZOWEJ TOREBCE, wiec nie rozumiem czemu za każdym razem ją pominęłaś
![]() ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- nie złoszczę się.. jeszcze :P ale widze, że torebka już zarezerwowana..---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- teraz sama jestem w kropce, bo najbardziej zalezalo mi na torebce, bo moje już mi się znudzily - dam Ci znac do wieczora jak się namyślę
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że masz do wymiany tablet. Jeśli nie wymienisz, to byłabym zainteresowana
|
#33 |
|
Rozeznanie
|
na pewno nie ma opcji aby wysłać równocześnie, gdyż nie masz ani jednej przekupki, a z resztą będę musiała zobaczyć ewentualnie czy z tabletem wszystko okej - takie są warunki u większości dziewczyn i od tego nie odejde.
---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- jednak nie oddam tej torebki, jedynie tą czarną
|
|
#34 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny,które są zainteresowane tabletem - dam Wam znać po 18 ,czy tablet jest wolny czy nie
|
#35 |
|
Rozeznanie
|
kiedy ja nigdzie nie napisałam, że oddałabym Ci tableta ze względu na jego wady 'fizyczne'. Po prostu najbardziej byłam 'napalona' na torebkę, która nagle została zarezerwowana, z resztą może innym razem nam się uda
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety
|
#37 |
|
Rozeznanie
|
spoko, zauważyłam, że preferujesz większe wymiany, ale nic na siłe. skoro za tableta chcesz torebke i leginsy to nie wiem co do tego ma Twoja torebka, ale dobrze, pomińmy ten temat.
Co do wysyłki jaką Ty sobie wybierasz to odsyłam do punktu 7 regulaminu: Do osób, które są NOWE na targowiskach – możliwe, że Wizażanki starsze stażem poproszą Was o wysłanie rzeczy najpierw. Gdy wyrazicie na to zgodę, proszę o wywiązanie się z wymiany. W przeciwnym razie mogą Was spotkać konsekwencje opisane w punkcie 12. Jak widać o to Cię poprosiłam, a jeżeli się nie zgadzasz, BO SIĘ BOISZ no to trudno, ja jakoś wysłałam innym noże też warte niemałe pieniądze i jakoś nie zostałam oszukana. Poza tym, sama byś chyba nie wysłała równocześnie do kogoś przedmiotu, kto nie ma ani jednej przekupki - wybacz, ale jestem ostrożna wobec takich osób. Zgodnie z regulaminem nie jestem w stanie zmusic Cię do zaakceptowania moich wymagań i nawet nie będę próbować.Ponad to, wydaje mi się, że strasznie mieszasz więc jak się w końcu zdecydujesz co chcesz i za co to po prostu napisz, żeby było wszystko jasne. Wiesz co ewentualnie chciała bym od Ciebie, więc decyzja należy do Ciebie ![]() pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- proszę pisz do mnie w wątku, bo cała transakcja jeżeli do niej dojdzie powinna zawierać się tam. reszte takich pw będę ignorować, bo lubię porządek.
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
to jest eko skóra, teraz jestem na urlopie więc zdjęcia zrobię dopiero po przyjeździe. zapłaciłam jakoś 160-170zł nie pamiętam dokładnie ale gdzieś powinnam mieć paragon to poszukam i dorzucę, bo pewnie jest jeszcze na gwarancji
![]() mogę prosić o dokładne wymiary sukienki? i najlepiej jakieś jakieś zdjęcie na osobie- byłabym bardzo wdzięczna poza tym podoba mi się jeszcze ta zielona sukienka na ramiączkach i pudrowa- i tu też prośba o wymiary i zdjęcia jeśli to nie problem![]() a co z kosmetyków podoba Ci się u mnie? |
|
|
|
#39 |
|
Rozeznanie
|
odpisałam
|
#40 |
|
Rozeznanie
|
bardzo dziwny masz tok rozumowania.. nie wiem jak można wystawić rzecz i żyłowac na niej.. poza tym torebka to nie jest osoba po której można zapełnić pustkę :/ jak masz dalej snuć jakieś chore scenariusze to od razu rezygnuje i pozdrawiam
|
|
#41 |
|
Rozeznanie
|
angelika_blanka, nie obraź się,ale to Ty zachowujesz się co najmniej niepoważnie. Cały dzień straciłam na wymianę z Tobą ,która nie doszła do skutku - OK. Uzgadniamy, ze wymieniamy sie za torebkę, Ty po połowie dnia jednak się wycofoujesz z niej.... proszę Cię o zdjęcie, mówisz,ze zrobisz - nie robisz, proszę Cię dwa razy o podanie wymiaru bluzki - nie podajesz, proszę Cię o zadecydowanie, czy się wymieniasz,czy nie do 18 , bo obiecałam dać znać innym dziewczynom,czy tablet jest wolny - a Ty milczysz,a wysyłam Ci nawet PW,na które odpisujesz bez żadnej pożądanej treści ( w wątku też brak odp) a do mnie masz pretensje, ze nie mogę nic u Ciebie znaleźć za torebkę. Mam nadzieję,że nic mi sie już takiego na wizażu nie zdarzy.
Edytowane przez endorfinka91 Czas edycji: 2014-02-20 o 20:55 |
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
czego szukasz za tablet?
|
#43 |
|
Raczkowanie
|
przeszukaj cały wątek za dwie pierwsze sukienki z pierwszego postu
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
no więc tak jak przypuszczałam sukienki będą na mnie niestety za duże
może miałabyś coś jeszcze poza wątkiem? bo chętnie wymienię te kosmetyki... spójrz na moją wish- może akurat
|
|
|
|
#45 |
|
Rozeznanie
|
odp
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Twoja torebka akurat zupełnie nie trafia w mój gust... dobrze, zarezerwuję torebkę a będziesz robić jeszcze jakąś dokładkę?
|
|
|
|
#47 |
|
Wtajemniczenie
|
cos za torebke?
|
#48 |
|
Raczkowanie
|
Coś za Princeska pudrowy róż, rozmiar M/mał ?
---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- a mogłabym prosić o wymiary tej sukienki w biuscie? ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Niestety, nici z wymiany, bedzie za ciasna ![]() ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- zasadniczo ubrań 38, ale dzieki 75E/F róznie to bywa z dopasowanymi koszulami/sukienkami. ![]() Może coś za tregginsy? ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Trudno, jak byś miała jakąś dokładke i byś pamietała to daj znac
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
ooo revlon jak najbardziej mnie interesuje
|
|
|
|
#50 |
|
Rozeznanie
|
odp
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
najszybciej środa/czwartek, bo wtedy wracam,
nie wiem czy Ci pisałam, że jestem na urlopie? ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- aaaaa i tak, ma zamek. jest duża i pojemna |
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
no revlon to kwota mniej więcej 35zł, torebka jest używana więc jej wartość spada powiedzmy do stówki, także 60-70zł... ale bez przesady, nie będziemy się rozliczać co do złotówki
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
coś za torbę
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
hej, znajdziesz coś u mnie?
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
nie mam nic z wish
a ciuszki niestety masz ładne ale ja noszę s
|
#56 |
|
Rozeznanie
|
odp
|
#57 |
|
koci świat
|
hej
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1392825155 i/lub https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1392925732 Edytowane przez sylwka37 Czas edycji: 2014-02-22 o 23:46 |
|
|
|
#58 |
|
Rozeznanie
|
odpisałam !
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
tablet mi sie podoba
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:51.

nie złoszczę się.. jeszcze :P ale widze, że torebka już zarezerwowana..

wymiany czas

może miałabyś coś jeszcze poza wątkiem? bo chętnie wymienię te kosmetyki... spójrz na moją wish- może akurat