|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panna+baran
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#32 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() Jakem Pani Baran
Edytowane przez vadi Czas edycji: 2014-03-12 o 22:16 |
|
|
|
|
|
#33 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
[1=fbf4f81e41525779832788c d71e9a6a506251643_6580de1 7ecce4;45560925]Niektórzy mężczyźni też wierzą w to, że na seks telefonach siedzą super ekstra laski i to może jeszcze w samej bieliźnie na czerwonej satynowej pościeli, trzymając w ręku różową pluszową słuchawkę... [/QUOTE]
Kiedyś widziałam program o paniach parających się tym zawodem, telefon przy uchu, nawija tam z facetem a w międzyczasie zupę w garnku miesza, ubrana w powyciągany sweter i jeansy, zresztą pani już nie pierwszej młodości Na pewno panowie nie tak sobie wyobrażają... ![]() A co do horoskopów, to cóż, zawsze się znajdzie ktoś, kto da sobie wmówić, że "coś w ich jest", albo że "dają do myślenia" A tymczasem to praktykant siedzi i klepie te bzdury w redakcji, bo nikt inny się nie chce tym zająć.
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wszystko od człowieka zalezy.
|
|
|
|
#35 |
|
Konto usunięte
|
z ciekawości poszłam poszukać horoskopu dla siebie - panna - i dla tżta - rak. pierwszy mi nie pasował, więc znalazłam lepszy, taki który nam wróży długą i szczęśliwą przyszłość
|
|
|
|
|
#36 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Tak!
Wg mnie panna i baran to złe połączenie. Przeplyw energii w takim związku ma negatywny wydźwięk. Łatwo też o konflikty. W strefie namiętności nie zaiskrzy. Panna będzie dążyła do realizacji fantazji. Baran nie podziela energii erotycznej panny, zdecydowanie woli wieczory przed telewizorem.
|
|
#38 |
|
Konto usunięte
|
[1=fbf4f81e41525779832788c d71e9a6a506251643_6580de1 7ecce4;45577132]Jak to dobrze, że znalazłaś ten drugi, bo teraz będziesz mogła żyć długo i szczęśliwie
google mi wróży długą i szczęśliwą przyszłość, a jak coś jest w internetach, to musi być prawdą
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma co tak wierzyć w horoskopy. Zazwyczaj piszą, że np facet Bliźniak niestały w uczuciach, raczej nie do monogamii, a mój facet Bliźniak taki nie jest. Nie zgadzam się z horoskopem i jak czytam, to bardziej do pośmiania lub z przymrużeniem oka. Jako związek ja Waga z moim Bliźniakiem było w horoskopie, że nieźle, ale to też czytałam z przymrużeniem oka, więc jakby pisali źle, to bym się nie przejęła. To tylko bzdurny tekst tak naprawdę, którzy ludzie piszą na poczekaniu, starając się pisać tak, by był uniwersalny i mógł w sumie pasować do każdego. Nic więcej moim zdaniem. Zresztą, nawet jak kiedyś niby jakaś wróżka była w tv hehe, to sama ona pisała, że to tylko wskazówka, nie można się tym ślepo kierować. Tak że owszem, coś tam może się sprawdzić, ale na pewno nie można traktować tego jako wyroczni. Warto mieć dystans, to na pewno. Wiara w to i przeżywanie tego zwłaszcza nic dobrego raczej nie przyniesie.
Edytowane przez Candy_lips Czas edycji: 2014-03-13 o 23:00 |
|
|
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
Ja jestem spod znaku Barana a mój TŻ Panny, jesteśmy ze sobą od roku i jest nam cudownie! Najlepszy związek w jakim do tej pory byłam
Horoskopy to zło i bzdury wyssane z palca! Tylko Ty decydujesz o tym jak Twoje życie wygląda
Wzrost: 158 cm Najwyższa waga: 64 kg ![]() 56,7 kg - 15.07.2014 r. 53,7 kg - 13.08.2014 r. ![]() 51,9 kg - 13.06.2016 r. ![]() cel 1: 48 kg cel 2: 45 kg "Jeżeli chcesz uniknąć krytyki nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim." |
|
|
|
|
#41 |
|
Konto usunięte
|
No co ty
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#42 |
|
Zadomowienie
|
Ja się obawiam, że baranem w tym związku wcale nie jest facet...
|
|
|
|
|
#43 |
|
astro-loszka
|
Bo horoskopy z gazet prawdy nie piszą, ot, takie czytadełko dla zabicia nudy.
Zresztą, to, że ktoś ma słońce w Baranie czy Pannie, to tylko pewien archetyp danego znaku zodiaku. I tak np. facet spod Barana może być odważny, dymaniczny, impulsywny, czasem taki trochę złośnik, co to zapala się do czegoś i zaraz gaśnie, ale może też oprócz słońca w Baranie mieć inne aspekty w horoskopie(Ascendent, Księżyc, inne planety), które tę "baraniość" równoważą. Jeśli ten facet Baran będzie miał jakieś inne planety w Pannie(zwłaszcza Księżyc i Wenus), świetnie dogada się z dziewczyną spod Panny i mogą tworzyć udany związek
|
|
#44 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
że też sobie barana znalazłam. Nie wierzę w horoskopy,mój mąż i mój ojciec bardzo się od siebie różnią. |
|
|
|
|
|
#45 |
|
plum plum
|
gdybym miała wziąć sobie horoskopy do serca, to jako zodiakalna panna powinnam skoczyć z mostu, bo zwykle mam tak smutny opis charakteru i życiowych predyspozycji, że ktoś powinien zawisnąć.
A w ogóle ponoć znaki są źle wydzielone i trzeba wszystko przesunąć o dwa tygodnie w przód i dorzucić 13 znak zodiaku, więc możecie mieć kompletnie inne horoskopy i co wtedy?
|
|
|
#46 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mamy się dobrze.Horoskopy to bujda.
|
|
|
|
#47 |
|
Zadomowienie
|
Ja jestem Baranicą a mój luby Panną i mamy inne temperamenty, on nawet nie lubi biegać! Jak można nie czerpać radości z biegania <3 I tu się mijamy. A wyciągnąć z domu to muszę albo obiecankami, albo szantażem. Cóż. Poza tym jest czuły i troskliwy co mnie czasami irytuje bo bardziej zbliżam się do człowieka gdy robimy coś razem aktywnie, współpracujemy ze sobą w jednej drużynie, a on by mnie ciągle głaskał :p Wiem, że niejedna by mi zazdrościła faceta, który podaje mi obiad jak wracam z pracy i ciągle pyta czy chcę herbatki, ale ja mam też dwie rączki a przez to się rozleniwiłam :p Ale jak coś to będę o niego walczyć i łatwo nie oddam :p Chociaż kiedyś możemy mieć siebie już dość...
|
|
#48 |
|
Przyczajenie
|
Panowie Barany sa bardzo dobrymi partnerami w związku o ile odpowiednio się nimi opiekuje. Co do zasady sa empatyczni ale nie pokazują tego na zewnątrz. z jednej strony są twardzi z drugiej przejmują się bardzo swoja rodziną. wiecej o baranach na stronie xxx
![]()
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2017-10-21 o 16:17 Powód: Link. |
|
|
|
|
#49 |
|
Konto usunięte
|
Borze zielony serio ktos w to wierzy?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#50 |
|
Konto usunięte
|
[1=7cd1d0bf3fc279e4e45587f 61c3d7242fa9c0a30;7815498 1]Borze zielony serio ktos w to wierzy?
[/QUOTE] Czasami myślę, że niektórzy ludzie byliby w stanie uwierzyć we wszystko ![]() PS Ten opis baranów podany wyżej pasuje do wszystkich moich eksów, serio. A każdy był z innego znaku zodiaku. Także tego... LOL
|
|
|
|
|
#51 |
|
Raczkowanie
|
Ten wątek jest na serio?
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:21.

piersią własną

?