![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Panna+baran
Wlasnie przed chwila przeczytalalm horoskop dla panny i barana i jest on bardzo pesymistyczny
![]() Czy ktoras z Was tkwi w zwiazku z Baranem? Obawiam sie, ze wszystko co przeczytalam to szczera prawda.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
BAN stały
|
Dot.: Panna+baran
Cytat:
A wszelkie ustalenia kto do kogo pasuje trzeba traktować z przymrużeniem oka. Ja , zimna Ryba jestem w wieloletnim, szczęśliwym związku z gorącym Strzelcem. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Nie wiem nawet jakim zidiakalnym stworem jest mój TŻ, to nic nie znaczące dyrdymały. Jeżeli jesteś z prawdziwym baranem tzn. idiotą to odejdź.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy dzieje się coś niepokojącego? Pomyśl, przecież wszystkie związki panien i baranów nie rozpadną się nagle ![]() Czytając niektóre wątki to mam wrażenie, że to częste zestawienie: ona panna (stan cywilny), a on baran (charakter). |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Przeczytaj jeszcze co najmniej 5 różnych horoskopów, a dowiesz się, że Twój partner jest wprost stworzony dla Ciebie. Jak można wierzyć w takie horoskopy?!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Horoskopy z gazet, to pamiętam, że się czytało na szkolnych wycieczkach dla tzw. beki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
a co jesli zaczelo sie juz psuc zanim przeczytalm horoskop? I czytajac opis jego znaku dostrzegam wszystkie jego cechy....
Wiem, ze do tego trzeba miec dystans, ale w moim wypadku to juz nie bawi, zwlaszcza, ze mam problemy w zwiazku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Właśnie sprawdziłam z ciekawości.
Horoskop partnerski Pani Strzelec - Pan Koziorożec Ognista Pani Strzelec może znaleźć oparcie w praktycznym Koziorożcu. Z drugiej strony on jest chłodnym racjonalistą. Kiedy ona będzie chciała jechać na wyprawę w nieznane, on ciągle będzie myślał o karierze i awansach. Jego dłuższy urlop stresuje, bo myśli ciągle o firmie. On tak naprawdę nie znosi bezczynności, ma problem z wyluzowaniem się. Ona natomiast mogłaby mu pokazać jasne strony życia i uświadomić, że na świecie jest tyle wspaniałych nowości i nieznanych krain. Nie tylko w sensie dosłownym. Związek nie przetrwa, jeśli Koziorożec będzie ograniczał i krytykował kobietę spod znaku Strzelca. Ona jest niespokojnym duchem, a jej podstawową potrzebą jest wolność. Kiedy ona pragnie poczuć wiatr we włosach, on będzie siedział przykuty do biurka i planował strategię rozwoju firmy na najbliższe kilkadziesiąt lat. To co jej przychodzi naturalnie i z lekkością dla niego jest praktycznie niewykonalne. Koziorożce mają bowiem problem z relaksowaniem się. Związek przetrwa tylko wtedy, gdy oboje będziecie respektować swoje odmienne potrzeby, co nie jest wcale takie łatwe. Nic się nie zgadza oprócz ostatniego zdania, które odnosi się do każdego związku. Lepiej opisz jakie macie problemy, może coś doradzimy. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Najlepszy związek to młoda wdówka + osioł co na nią pracuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
Ja pierniczę, XXI wiek a ludzie dalej wierzą w jakieś horrendalne bzdury. Witki opadają. Powiedz o tym swojemu facetowi, daj mu możliwość wyboru, ja z osobą wierzącą w horoskopy bym nie chciała być.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Mój ex jest spod znaku barana, a ja także panna.
Zakochałam się, ale nieszczęśliwie, bo związek się skończył. Tak czy inaczej nie wierzę do końca w takie rzeczy i Tobie też nie radzę.
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Ale JAK, no JAK można w coś takiego wierzyć odnośnie związku?
![]() To tak, jakby wierzyć w antyczne fatum : zero naszej decyzyjności, pracy, wkładu własnego, starań- jesteś baran, ktoś jest panną- i umarł w butach- nie wyjdzie- jak ktoś może w coś takiego wierzyć? W robocie kumpla w gazecie ten, kto się spóźniał do roboty musiał układać horoskop ![]() I chyba powinnam sprawdzić po latach jak wypada "połączenie" byka (to ja) z panną (to mąż). Edytowane przez madana Czas edycji: 2014-03-12 o 17:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
Panna to najgorszy znak, a jak facet Panna to już w ogóle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Mój kuzyn jak pracował w redakcji to mówił, że horoskop układał za karę ten frajer, który podpadł naczelnemu ![]() ![]() Ja też panna, a mój mąż ryby - i moja zafiksowana horoskopami ciocia od dawna nam wróży, że nic z tego nie będzie ![]() Autorko, skoro masz problemy w związku, to zacznij nad nimi pracować, zamiast czytać takie bzdury ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Autorko - psuje Ci się w związku, masz jakieś ale do chłopaka, może jeszcze nie całkiem uświadomione, więc logiczne, że jak znajdujesz horoskop podkreślający złe cechy faceta, to zaczynasz potakiwać w duchu. Uwierz, że jakby wam się układało, to byś się zaśmiała i nic nie dopasowała do swojego faceta. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
to idź naprawiać związek, a nie czytać horoskopy -.-
Nie prawda! Baran jest gorszy, najgorsiejszy(jam Ci jest baranica;p)! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
jestę wieszczę
|
Byłam kiedyś w pseudozwiązku z totalnym baranem, obecnie tworzę związek z fajnym facetem, do baranów mnie nie ciągnie
![]()
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną ![]() Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
powiem tak moja mama jest baranem i to zlota kobieta
![]() ![]() nie wierze w magiczne moce ukladu gwiazd w momencie urodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
A ja Ci powiem że wierze w takie rzeczy, każdy znak z zodiaku ma pewne charakterystyczne cechy i jak najbardziej powinno się to brać pod uwagę przy zawieraniu znajomości. Np. te same znaki nigdy nie stworzą szczęśliwego związku. Np. Baran z baranem, albo strzelec ze strzelcem. Nie ma siły. Przyjazne znaki strzelca to Baran, Lew, Waga, Wodnik. Więc nie powinno być u was tak źle.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zasiedzenie
|
Ja utknęłam na dobre
![]() Na czterech facetów z którymi się spotykałam, trzech to były barany (no czwarty trochę też) i powiem tak: każdy to inny człowiek był. No ok, mieli jakieś cechy które ich łączyły, ale ten czwarty też, więc po prostu takich wybierałam. Nie ufałabym horoskopom ![]()
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Raczkowanie
|
czyli nie ma zadnej wizazanki, ktora bylaby w takim ukladzie horoskopu?
Nie wierze w przepowiednie, ale czasami po prostu moga dac do myslenia... ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zasiedzenie
|
![]() żarcik to był
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
jestę wieszczę
|
jestem bliźniaczką, w związku z bliźniakiem. Czy to znaczy, że w związku jest nas czworo? A może jedna ja jest w związku z pierwszym nim, a drugi on z drugą mną i na zmianę? Czy to znaczy, że jesteśmy swingersami? Czy słone paluszki przypalane nad świeczką są niezdrowe? Czy połyskliwe firanki to wiocha?
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną ![]() Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Założę się, że te wszystkie horoskopy piszą zwykłe redaktorki, które pewnie nawet filologii polskiej nie skończyły, ale mają wyobraźnię i lekkie pióro. Niektórzy mężczyźni też wierzą w to, że na seks telefonach siedzą super ekstra laski i to może jeszcze w samej bieliźnie na czerwonej satynowej pościeli, trzymając w ręku różową pluszową słuchawkę... Albo niektorzy wierzą, że na seks smsy odpisują im super laski, a tak naprawdę zatrudniają do tej czynności przeciętnych ludzi, nawet facetów... Podobnie pewnie horoskopy wymyślają jacyś zwykli ludzie a nie "wróżki". |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:07.