![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Marzec u Nati - Shiseido, Guerlain, Revlon, Bioderma, Biochemia Urody i inne!
dokaldnie o to mi chodzilo bo mialam watpliwosci, czy to ten czy ten w plynie
ale nie moge zidentyfikwoac tych odcieni, na ich stronie one sa jakos inaczej oznaczane i czy to sa te probki czy pelny wymiar? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Marzec u Nati - Shiseido, Guerlain, Revlon, Bioderma, Biochemia Urody i inne!
cos za
Lucy Minerals - podkład original, kolor Cream - zostało ok.80% i batiste? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
niestety ale trochę ograniczam wymiany, na rzeczy stricte poszukiwane i nic na tą chwilę mnie nie intereusje
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
Lucy Minerals - podkład original, kolor Cream - zostało ok.80% Everyday Minerals - puder Sunlight Finishing Dust - zostało ok.1/3 Suchy szampon Batiste do włosów ciemnych - ponad pół dużego opakowania ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
🐛🐈 🦄 🐾
|
Hej,róż MAC już wyleciał
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
Poza wątkiem mogę zrobić odsypkę różu mineralnego Amilie w kolorze golden peach. Mam jeszcze różne olejki zapachowe z pachnącej szafy, olejki kosmetyczne. Znajdą się jakieś nowe żele pod prysznic.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy odpowiedziałam ale pisze jeszcze raz
Za pryzmy niczego nie znalazłam. Interesuje Cie 1 lakier Essie czy kilka?
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
ajj kurde, tyle mam tych podkladlow
![]() ---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ---------- a no i gorzej, za co konretnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
niestety nic nie wyszukałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Hej,
dziękuję, ale chwilowo muszę ograniczyć się do mojej wish. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Wtajemniczenie
|
Revlon Lip Butter kolor 035 Candy Apple - użyta zaledwie kilka raz
Manhattan Soft Mat Lipcream - pomadka w kremie matowa kolor 53 M Real Techniques - pointed foundation brush - nowy Cioccolato Mon Amour bianco classico - piękne perfumy o zapachu białej czekolady, został ok.25ml w oryginalnym, 30ml flakonie coś u mnie? mój wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=735420 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
za te rzeczy mogę oddać tusz lancome. co Ty na to?
![]() -Alverde olejek do włosów z olejem arganowym i migdałowym - nowy! -Avon - woda z serii Today, Tomorrow, Always wersja Today - psiknięta parę razy dla testów tylko, poj. wyjściowa 30ml -Biochemia Urody - Serum-olejek Lemon - została około połowa pojemniczka, data ważności 20.10.2014 -Bioderma Sensibio płyn micelarny - połowa dużej butli, mogę również odlać z tego dowolną ilość |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
niestety nic więcej nie widzę, może masz coś z mojej wish?
---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- z grubych już raczej nie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za oba podklady Shiseido i/lub calego Angela Rose?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=455853 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Rozeznanie
|
niestety mac już w negocjacji
![]()
nowe Missguided,Zara, Asos, river isl., kosmet. MAC, Chanel,NYX https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post49195590 Kosmetyki naturalne Dushka, Chanel, MAC, Shiseido https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1215911 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Czekam na Ragnarok
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
no trudno, pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Wtajemniczenie
|
hej, a masz może jakieś zapaszki pod ladą. Parowar jest wart ok 200 zł a mi najbardziej na zapachach zależy
![]() ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- a które byłabyś w stanie oddać we flakonach i czy w ogóle taka forma wymiany parowar/perfumy Cię interesuje.. ![]()
![]() |
#57 | |
Wtajemniczenie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
coś za
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Wtajemniczenie
|
Hmm , chyba raczej nic nie ukręcimy .Przeleciałam po nutach zapachy i nie bardzo widzę coś dla siebie. Poza tym w ciemno już zapachów brać nie chcę.Jedynie Aniołek różany i bombka by mnie zainteresowały ale Aniołka za mało a bombkę chcesz oddać tylko w odlewce więc mamy niestety klops...
---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- jasne, parcia niet ![]() Pytałam bo pomyślałam że może i bombka będzie we flakonowej propozycji ale nie jest i wsio jasne. Powodzonka ![]()
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Coś za Elfa znajdziesz?
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:09.