|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciuszki od Gabi
gabi a może w kolorze ciemnej zieleni sweterek z krótkim rękawkiem i golfikiem Cię zainteresuje na wymianke??
![]() a i mam jeszcze takie bluzeczki
Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2005-10-07 o 13:13 |
|
|
|
|
#33 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
Koedeinko - ta biala mi sie podoba? czemu ma plamki takie na sobie? duzo uzywana? z jakiego jest materialu?
paolu - bluz sie wlasnie wyzbywam , ale turkusowy sweterek wklej
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Gabi bardzo mało noszona - nie mam co wsadzić w to mareszczenie ze względu na moje małe a
nie ma żadnych zniszczeń, rozciągnieć, plam itp.Te plamki to dwa koraliki zawieszone na białych tasiemkach można je związać na kokarde - lub nosić rozwiązane.Materiał jest mocno rozciagliwy ale nie sztuczny - przewiewny, skład wg. metki : 65% bawełny i reszta to polyester |
|
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
gabi to jakby co to ja ten sweterek rezerwuje
![]() w sobote postaram sie wkleic zdjecie ![]() a napisz mi jeszcze prosze z czego on jest zrobiony?tzn czy jest cieply czy raczej na letnie dni? |
|
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
kodeinko - bluzeczke wezme wiec. na ktora z koszul chcesz sie wymienic?
paola - sweterek jest raczej letni... dzis juz uciekam z pracki. do jutra
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam teraz dylemat - którą wybrać bo podobają mi się aż 4 ...hm...ale wezmę tą na lato - kopertową, biało - niebieską miłego popołudnia - do jutra
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
|
czy mogłabyś zrobić zdjecia tego sweterka "3. Sweterek Czarno Niebieski, Biust 45, Dlugosc 57, Rekaw 58, Noszony, Nieco Zmechacony" na sobie?
pozdrawiam |
|
|
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
tricomi wklejam fotke
och ...zapomnialam ze juz jest nieaktualny . pzrepraszam
Edytowane przez gabi79 Czas edycji: 2005-10-07 o 13:18 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
kodeinko - oki . wiec wezme ja. Ktora Ty chcesz z koszul? wyslalam Ci na maila fotki. zaraz doslę Ci jeszcze tej w paski z dlugim rekawem
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
ok - już sprawdzam maila
![]() Ja wezmę tą koszulę bez rękawków, kopertową, białą w niebieskie wzorki dokładnie tą: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...hmentid=182544
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
hej podobaja mi się te rzeczy czy są wolne? czego szukasz w zamian?? jakie sa wymiarki golfika?
|
|
#46 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#48 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
oto fotka
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
rozmiar z metki"xs" ale raczej jest to"s". Założona może 5 razy. Stan jest jej bdb. A może za półgolfik i kolczyki bo strasznie mi sie podobają a ja dołoże Ci jakies próbki kosmetyków
|
|
#53 |
|
Raczkowanie
|
pestko.. bluzeczke wiec wezme. ale za kolkczyki nie chce kosmetykow bo mam baaaardzo duzo ich.. moze masz jakas ksiazke albo cos na zbyciiu innego adekwatnego do wartosci kolczykow
|
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
a ile kolczyki są warte. Poszukam coś może coś się znajdzie
. Narazie muszę zmykać będę za jakieś 2 godzinki
|
|
#60 |
|
Raczkowanie
|
hej
ta kurteczka jest jesienna czy zimowa? http://www.wizaz.pl/forum/attachment...hmentid=181203 moglabym dostac jej wymiarki ? ![]() to moj watek http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=75811
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:27.

tylko ciuszki

nie ma żadnych zniszczeń, rozciągnieć, plam itp.