![]() |
#31 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Starania z PCOS cz.II
witam się z rana
![]() ![]() Emotikona - a jakie palił TŻ ? mały nerwusek z Ciebie ale przynajmniej może da to TŻ do myślenia jeśli NA SERIO popala ![]() ![]() Z tymi ciuchami ciążowymi to jest jakaś masakra... typowo w sieciówkach jet to tak zrobione - musisz kupić - zapłacisz!!! Lumpki i odzież supermarketowa a przede wszystkim legginsy to wybawienie ![]() Simko - jak się dziś czujesz? Muszę się doszkolić co to clexan ;p ale nie zazdroszczę zastrzyków ![]() ![]() Kiara ładnie Ci ta beta daje popalić ![]() ![]() ![]()
#32 |
Wtajemniczenie
|
Hehe ale się uśmiałam
![]() Boże ile razy ja mu połamałam fajki hoho i nic to nie dało --do póki nie bedzia sam chciał to nici z tego ![]() Alonka ja szybko zaczełam w takch spodniach chodzić bo mnie brzuch bolała te nie uciskały..więc mi wygodnie było.. Ale jak masz jakieś wygodne to zaraz ciepło bedzie to się nieopłaca za dużo kupować.. Ja na ciepło mam 3 pary cienkich spodni, jedne rybaczki.. I muszę dokupić tylko sobie jakąś sukienke i spódnce ![]() Ale to do lumpka muszę się wybrać.. ![]() A sporo rzeczy dostałam więc mam w czym wybierać ![]() A kedyś w lumpku kupiłam za 20 dychy 9 bluzek i jest spoko bo mam w czym śmigać.. Meguś..właśnie łyknełam to żelazo i zaraz robie śniadanko..i czekam mam nadzieję że ucho mnie nie wezwie.. Edytowane przez simka234 Czas edycji: 2014-03-30 o 07:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Wtajemniczenie
|
oby oby
![]() A gdzie Ty masz tego lumpka w Wwie? Ja tutaj nigdy nic sensownego nie znalazłam... w mniejszych miastach owszem ale tutaj jest na tyle drogo że wolę sobie popolowac na wyprzdaże...
#34 |
Zakorzenienie
|
Hej kobietki
![]() Megan dziękuję za uzupełnienie danych ![]() Ja dziś widzę się z moim najmłodszym kuzynostwem i jedno z nich jest moją przyszłą chrzesniaczka ![]()
![]() |
#35 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() To w małej miejscowości koło moich rodziców.. A w wawie to słyszałam że na grójeckiej jest jakiś sensowny tak mi znajoma mówiła.. Czasem to takie ceny mają że strach.. A tutaj jest ok cena za kg i rzeczy fajne.. Siostra mi wczoraj za całe 3.5 kupiła taką czarną bluzkę dluższa na grubych ramiaczkach bawełnianą i mame za 2 zł top ze Springa.. ![]() ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
Witam w ten sloneczny dzionek
![]() Alonka... to witam w klubie ![]() Megan ![]() ![]() Simka, Emotikona... ahh Ci palacze... mnie strasznie drazni zapach papierosow... na szczescie moj maz nie pali... mam nadzieje ze mu sie nigdy nic nie przewroci w glowie ![]() Kiara ![]() ![]() Co z Kukucykiem... ostatnio sie nie odzywa? Mam nadzieje, ze wszystko ok... ![]() A justynke pochlonela opieka nad mala pewnie ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Wtajemniczenie
|
simko - faktycznie dużo masz tych spodni
![]() PannaMagda - maluchy są cudowne ![]() simka, megan ojj jesteście niegrzeczne ![]() U mnie w ulubionym lumpku w pon mają bodajże 20zł/kg, a we wt 15zł/kg, w śr są dostawy i jest już po 60zł. Dlatego chodzę albo w pt albo w pon, we wt już mało rzeczy zostaje. Ja właśnie muszę kupić jakieś tuniki, bo cholera jak przytyłam wczesniej tak w 80% mojej szafy się nie mieszczę :/ a co do sieciówek to ja właśnie muszę jechac oddać jedną koszulkę ciążową, bo cena jest masakryczna. Skapnęłam się dopiero jak babka dała mi rachunek i był ogromy łącznie, kolejka się za mną zrobiła, więc nie chciałam mącić, a mam 28dni na oddanie. Dziękuję bardzo za koszulkę za 59,99zł! megan - wezmę z Ciebie przykład i też zaraz usiądę do nauki. abra - ja też mam nadzieję, że powstawiasz zdjęcia maluchów i będziesz się co jakis czas odzywać ![]() dziewczyny, obudziłam się ze straszną migreną znowu ![]() ![]() ![]() Do tego mdłości wróciły i się zaostrzyły ![]() 1 bok mnie też pobolewa. I jak na złość znowu czuję sie bardziej przeziębiona :/ ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- w ogóle to własnie widzę, że z abrą i alonką jesteśmy w tym samym wieku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
Witam dziewczynki! Megan, Simka, Abra pies w tym pogrzebany że mój Tż rzucił palenie jeszcze w technikum, a mamy teraz po 28 lat więc nie pali już pewnie z 10 lat ![]() W sumie to nigdy od niego nie czułam papierosów ani nigdzie mi się nie wymyka z domu, więc po prostu sobie uroiłam coś czego nie ma (mam nadzieję) ![]() ![]() ![]() A on się dzisiaj ze mnie śmieje cały dzień ![]() Megan w kurtce znajdywałam ciągle LM niebieskie, a połamałam LM zielone Simka mam nadzieję, że dzisiaj żelazo Cię nie pokona!
#39 |
Wtajemniczenie
|
Kiara rozumiem Cię. Mnie też głowa boli. Wczoraj czułam sie okropnie i ta ciągła migrena
![]() ![]()
#40 |
Zakorzenienie
|
Lm zielone z tego co pamietam palil kolega w pracy i od niego tylko po fajce bylo czuc, tak to nie. One chyba lzejsze sa i mentolowe.
Abra ty jak urodzisz to nie bedziesz wiedziala na jakim swiecie zyjesz i w jakim kraju :-P jednak co 4 to nie 1 :-P W sumie ja prawie z domu nie wychodze to i moja garderoba uboga. Lumpek dobry mam 25km ode mnie, musialby ktos ze mna jechac i to na szybkiego kupowalabym bo ja chodze w minimalnych ilosciach. Mama tyle co ostatnio byla to pokupila ma po 1zl tuniki i sukienki na lato. Tak to ja poluje na tablicy, ostatnio nawet bluzke happymum na all udalo mi sie tanio zlicytowac Wysyłane z mojego GT-S5830i za pomocą Tapatalk 2
#41 |
Wtajemniczenie
|
debraM hihi nieee mi się w telefonie z automatu przestawia :d zrobiłam sobie okienko i wróciłam na trochę do domku - mieliśmy kartkówkę i poszłam do domu po niej
![]() ![]() ![]() Ja byłam grzeczna - o lumpku tylko wspomniałam... w wwie ceny zaczynają się od 60 pln a widziałam i po 100-120 zł za kg - wtf? Emotikonka - mój rzucił jak się poznaliśmy ale nie palił jakoś strasznie... może faktycznie ktos mu robi psikusy ;D taka piękna pogoda, a ja zaraz wracam w zimne mury ![]()
#42 |
Zakorzenienie
|
Nawet mi nie mow. Ja leze od poludniowej strony, tak slonce daje przez okna ze ciezko wytrzymac.
Abra tak w ogole to razem bedziemy rodzic! Ty jestes z 8 tygodni do tylu ale i 8tygodni wczesniej masz miec cc Wysyłane z mojego GT-S5830i za pomocą Tapatalk 2
#43 |
Zakorzenienie
|
To i ja sie witam z Wami, laseczki..
![]() Ja odstawialm tabsy i zaczynam pierwszy cykl staran po antykach.. Zobaczymy, jaj sie to rozkreci... ![]() Dla wszystkich zaciazonych buziaczki dla brzuszkow.. ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#44 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziękuję ![]()
![]() |
#45 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Jak on mnie denerwuje, czy on się kiedyś nauczy odmawiać tym wszystkim łajzą co go widzą tylko jak coś potrzebują? Czy tylko mój mąż jest taki naiwny!? Nienawidzę Pseudo-Przyjaciół co tylko żerują jak im coś ptrzeba.. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Wtajemniczenie
|
Przyjeto mnie na oddzial w szpitalu. Usg robili 2 lekarze przez 30min... nic nie chcieli mi mowic a widzialam ze cos nie gra. Mam skrecony jajnik, do tego torbiel 7cm. Plyn i cialko zolte sa. Peherzyka ciazowego nie bylo ale gin nie wyklucza ciazy, mowi ze bardzo wczesnie jest. Kazali podpisac zgode na operacje jakby co... dostalam 3 kriplowki. Zrobili bete i inne bad. Jutro wyniki. Jestem zalamana... wyc mi soe.tak chce... __________________
|
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
Meire, trzymam kciuki za owocne starania
![]() Simka, nie tylko Twój mąż ![]() ![]() ![]() Kiara! Jak to się stało, że wylądowałaś w szpitalu? To straszne co piszesz... My tu jesteśmy z Tobą i trzymamy kciuki, żeby wszystko się dobrze skończyło i żebyś szybko wyszła ze szpitala! ![]()
#48 |
Wtajemniczenie
|
Zle sie czulam i pojechalam.. martwie sie o fasolke. Jutro maja cos wiecej powiedziec
|
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
Kiara... nie martw sie kochana! Moze obejdzie sie bez operacji jak u mnie. Ja mam powiekszone oba jajniki po stymulacji i niestety tak juz zostanie do konca ciazy. Do tego w kazdym po ok. 10 terbieli na prawde solidnych rozmiarow. Na poczatku tez bali sie ze jajnik sie skreca jak trafilam do szpitala i grozila mi jego resekcja. Co prawda nie skreca sie ale nie wykluczaja ze sie nie skreci do konca ciazy. Mam nadzieje, ze lada moment zobaczysz pecherzyk ciazowy z fasolka i ze leczenie pomoze i unikniesz operacji! Trzymam za to mocno kciuki! Niestety... to sa czasem skutki tych naszych stymulacji...
![]() Sciskam mocno! ![]() Simka ![]() Alonko ![]() Sent from my GT-S7560 using Wizaz Forum mobile app Edytowane przez abrakadabra90 Czas edycji: 2014-03-30 o 20:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Emotikona, dziekuje za kciuki..
![]() ![]() Kiara, az mnie ciarki przeszly, jak czytalam co napisalas... ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#51 |
Wtajemniczenie
|
Kiara najmocniejsze kciuki przesyłam
![]() ![]() ![]()
#52 |
Wtajemniczenie
|
Kiara, ale Ci się porobiło
![]() ![]() ![]()
#53 |
Zakorzenienie
|
Witam się w drugiej części
![]()
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#54 |
Wtajemniczenie
|
A ja mialam noc do bani. Najpierw nie moglam usnac z nerwow, jajuz usnelam, to w nocy przewracajac sie na drugi bok napielam jedna strone brzucha, a.mnie to mocno boli, wiec sie obudzilam. Podbrzusze mnie znowu zaczelo bolec. O 4 rano jakas kobieta zaczela sie drzec w sali obok, razu przybiegly pielegnarki, zadzwonily do lekarza i za 2 min on tez juz biegl. Okazalo sie, ze rodzi. Jakies 10min pozniej dziecko bylo juz na swiecie a pozniej jeszcze raz krzyczala, wiec pewnie rodzila lozysko. Nie miglam usnac po tym a teraz od godziny mam mdlosci... denerwuje sie, martwie sie. O 8 ma przyjsc ordynator, kazali mi nic nie jesc i nie pic od polnocy.
Trzymajcie kciuki za bete!!! Przepraszam, ze tak pisze, ale to przez moj glupi telefon. Edycja: Polozyli moja karte na stoliku, podejrzalam wyniki. Beta z wczoraj ok godz 20 wynik 681,9. W czw o 13 byla 132. Dobrze przyrosla???? Edytowane przez Kiara_kier Czas edycji: 2014-03-31 o 06:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Kiara po 72h powinna 122%urosnac. Dalej nie wiem. Ale mysle ze ok. Stsrsj sie nie denerwowac. Jak ja lezalam plackiem to na plecach stsralam sie. Jakies takie mialam schizy zeby na boku nie lezec bo na plecach lepiej dzidzius zagniezdzi sie - ale to tylko moje wymysly heh. Aby nie bylo skretu tego to mysle ze bedzid ok
![]() Ja jak oststnio lezalam to gorsza rzecz widzialam. Babka w 2 dobie po porodzie krwotoku dostala. Wyszla na korytarz z placzem i prosila o ksiedza ale na szczescie odratowali ja. Tez mialam noc do bani. Babce zle zadzialala tabletka na przeczyszczenie i od 3 do 6 z malymi przerwami wymiotowala w lazience kalem. Masakra. Raz nie doleciala i na podloge poszlo a lazienke w pokoju mamy. Wysyłane z mojego GT-S5830i za pomocą Tapatalk 2
#56 |
Wtajemniczenie
|
Alonka wspolczucia :/ moze uczulenie ma na te tabletke.
Wlasnie byl ordynator. Nic sie nie dowiedzialam, dziwny czlowiek, gadal sam do siebie i to noewyraznie. Jedyne co zrozumialam to tyle ze chyba chca mnoe trzymac 10 dni. O luteinie nie bylo mowy, a kurcze ja sie boje ja tak odstawic, a mam.tylko 3 tabletki jeszcze. |
![]() ![]() |
![]() |
#57 | |
Zadomowienie
|
Człowiek sobie na weekend wyjechał, a Wy zdążyłyście już zamknąć wątek :p a miałam tyle cytowań i odpowiedzi
![]() Ale witam się w nowym wątku ![]() podczytywałam Was w międzyczasie z telefonu, ale tak na szybko, Więc nie pisałam na bieżąco. Jedyne co pamiętam to, że miałam napisać Simce, ze ma piękny brzuszek! I tak mi sie skojarzyło: co Wy wiecie o dużych biustach? ![]() ![]() Cytat:
![]() i daj znać jak czegoś się dowiesz! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Migotka ale masz dojary:-P to ja chyba moje pryszcze wole.
Kiara kurde niedobrze z ta luteina. Jak mnie wkurza ze zawsze jak sie jedzie z mala ciaza do szpitala to oni nie podtrzymuja jej dopoki nie sa na 100%.pewni ze dobrze rozwija sie. Nie masz tam swojego gina? Nie mozesz do niego zadzwonic? Wysyłane z mojego GT-S5830i za pomocą Tapatalk 2
#59 |
Wtajemniczenie
|
o mateńko... noc faktycznie burzliwa u Was dziewczyny
![]() Kiara nie denerwuj się - właśnie zasadne jest pytanie o Twojego lekarza - masz do niego kontakt? jeśli chodzi o zatrzymanie w szpitalu - może to i dobrze (mało przyjemnie ale...) - będziesz pod stałą opieką i monitoringiem... bądź dzielna... Alonko - kiedy Cię wypuszczą? ![]() ![]() Migotko - gdzie balowałaś ![]() Emotikona - jutro testujesz? ![]() DebraM jak samopoczucie?
#60 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję, że pytasz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kiara, lekarze w szpitalu właśnie tacy są i nic nie mówią pacjentowi. Leż i odpoczywaj, będą Cię mieli cały czas na oku. Wytrzymasz to jakoś ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:48.