Ma³o kontaktu z ch³opakiem przy odleg³o¶ci 40km... - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2014-04-11, 11:32   #31
szakal165
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 812
Dot.: Ma³o kontaktu z ch³opakiem przy odleg³o¶ci 40km...

Nie, on nigdy nie mówi³ od pocz±tku spotykania siê, tzn. nie mog³am nic zaplanowaæ bo nigdy nie wiedzia³am z wyprzedzeniem, kiedy siê zobaczymy. Gdy ja przyje¿d¿a³am, to wiedzia³am o tym powiedzmy 2 dni wcze¶niej, gdy on to nawet dzieñ przed. Postanowi³am, ¿e do ¶wi±t poczekam, zobaczê jak siê sytuacja rozwinie, jakie bêdzie jego zachowanie. Je¶li nic siê nie zmieni to postaram siê doprowadziæ do rozmowy (skoro siê nie widujemy, bêdzie problem z rozmow± face to face, zw³aszcza, ¿e od miesi±ca w pracy siê widujemy albo raz na tydzieñ albo wcale...).
szakal165 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-04-11, 12:09   #32
Viktra
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 169

Szczerze mówi±c dla mnie to jest dziwne. Jakby chcia³ to wygospodarowa³by czas, ale widocznie nie chce, bo 'stara siê tak jak dla by³ych'. Po tym tek¶cie zdystansowa³abym siê totalnie!

Mieszkam z T¿tem, widujemy siê g³ównie wieczorami, ale codziennie. Po za tym piszemy do siebie smsy w ci±gu dnia i czasem rozmawiamy podczas przerw w pracach, studiach. Dla mnie to jest zwyk³y, normalny kontakt.

Æwiczê, bo lato
Viktra jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-04-13, 21:55   #33
szakal165
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 812

Dzi¶ nacisnê³am, nie wytrzyma³am, wiem, ¿e to nie rozmowa na telefon ale... skoro i tak siê nie widujemy to dlaczego nie
Stwierdzi³, ¿e nie widujemy siê bo nie ma czasu, albo pracuje w soboty a ma pracy du¿o ko³o domu teraz, sam musi wszystko robiæ bo ojciec pija. A a wstêpie, ¿e nie ma jak siê do mnie dostaæ.
Co¶ mi siê wydaje ¿e nie mówi prawdy...
Sugeruje te¿, ¿ebym cytuje "poszuka³a sobie kogo¶ innego, kto po¶wiêci mi wiêcej czasu"
szakal165 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-04-13, 22:01   #34
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Wiadomo¶ci: 41 748

Cytat:
Napisane przez szakal165 Poka¿ wiadomo¶æ
Sugeruje te¿, ¿ebym cytuje "poszuka³a sobie kogo¶ innego, kto po¶wiêci mi wiêcej czasu"
No nie wygl±da to na faceta, któremu siê chce walczyæ o zwi±zek, któremu zale¿y. Albo ma faktycznie tak ciê¿k± sytuacjê w domu, ¿e nie ma si³ ani ochoty na nic i siê podda³, albo faktycznie ma to gdzie¶. Niestety obstawiam drug± opcjê :/
Stary 2014-04-14, 09:50   #35
Ola-zz
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 851

Jedwab93 Tak na moje oko trochê przesadzasz. Spotykacie siê w weekendy i ¶rody. Super.
Facet wraca 19 a zadzwoni³ 22.30. Zrozum go, zmêczony zjad³, wyk±pa³ siê mo¿e po³o¿y³ siê do ³ó¿ka ogl±da³ telewizje przysn±³ i zrobi³a siê 22.30. Mój czasami tak ma. Facet te¿ potrzebuje chwile spokoju a nie gadaæ przez ca³y wieczór. Je¶li mieszka sam te¿ trzeba posprz±taæ, popraæ, niektórzy musz± co¶ przygotowaæ do pracy czami pogadaæ z koleg± a nie tylko partnerka. A je¶li mieszka daleko od rodziny to zadzwoniæ do rodziców. Gadacie 20-40 min tak ma³o bez przesady by tak codziennie gadaæ ile kasy by traci³ na rozmowy no i czasu. A dodam, ¿e ja czasami nie mam tyle spotkañ co ty z swoim. A ci co spotykaj± siê codziennie lub 3-4dni w tygodniu to z pewno¶ci± studenci. Wszystko zale¿y od pracy.
Ja z swoim w dzieñ kobiet nawet siê nie spotka³am tylko z³o¿y³ mi ¿yczenia. Kwiatów on nigdy mi nie da³ bo uwa¿a, ¿e odrazu padaj± wiêc po co je kupowaæ. Mo¿e powiedz mu, ¿e lubisz dostawaæ kwiaty na dzieñ kobiet imieniny mo¿e za³apie o co chodzi.
Ola-zz jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-04-14, 10:11   #36
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Wiadomo¶ci: 41 748

Cytat:
Napisane przez Ola-zz Poka¿ wiadomo¶æ
Mo¿e powiedz mu, ¿e lubisz dostawaæ kwiaty na dzieñ kobiet imieniny mo¿e za³apie o co chodzi.
"Napisa³am mu wiêc w smsie ¿e dla mnie to wa¿ny dzieñ i chcia³abym ¿eby kupi³ mi nawet z tym opó¼nieniem symboliczngo tulipana za 2z³ .... I co? jest kwiecieñ a tu dalej nic..."
Stary 2016-04-09, 12:38   #37
yellow_sun
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 36

Podbijam, bo chyba mam podobny problem, a nie chcê zak³adaæ nowego w±tku.

Obecnie mój ch³opak przebywa za granic±, jakie¶ 800 km ode mnie. Widujemy siê raz na miesi±c, czasem pó³tora. Wygl±da to tak, ¿e 2 razy w tygodniu pogadamy ze 2 godziny na Skypie, a w pozosta³e dni na fb o jakich¶ g³upotach. Czêsto tylko z mojej inicjatywy jest to d³u¿sza, mo¿e w sumie pó³godzinna "rozmowa", bo on najchêtniej wymieni³by kilka wiadomo¶ci i tyle. Rozmawia³am ju¿ z ch³opakiem, ¿e potrzebujê wiêkszego normalnego kontaktu. Nie zmuszam go do wiszenia na telefonie 24h/dobê, ale chcia³abym codziennie pogadaæ z nim te 15-20 min przez telefon, us³yszeæ jego g³os i opowiedzieæ jak min±³ dzieñ, a nie czekaæ ze wszystkim do kolejnej sesji na Skypie. Ch³opak twierdzi, ¿e nie potrzebuje codziennego kontaktu - lubi odzywaæ siê co 2 dni, zatêskniæ, zadzwoniæ dopiero jak bêdzie siê dzia³o co¶ ciekawego, a nie "gadaæ o dupie Maryni". Ja z kolei kiedy on siê w ogóle nie odzywa wariujê, wydaje mi siê wtedy, ¿e mnie olewa, bo jakim problemem jest szybka rozmowa przez telefon, czy zapytanie jak min±³ dzieñ? Nie wiem, dla mnie zwi±zek to czasem w³a¶nie te¿ takie rozmowy o niczym, a nie kontaktowanie siê, gdy ma siê co¶ ciekawego do opowiedzenia. Przyj±³ do wiadomo¶ci, od pocz±tku miesi±ca mia³ mieæ darmowe rozmowy i dzwoniæ. Nie zadzwoni³ do tej pory, wci±¿ tylko te parê wiadomo¶ci.

Ostatnio mia³am dosyæ nieciekaw± sytuacjê, bardzo potrzebowa³am z nim porozmawiaæ. Ok, odpalili¶my tego nieszczêsnego Skypa, ale wcze¶niej zastrzeg³, ¿e jest zmêczony zwiedzaniem miasta (ja by³am po ca³ym dniu nauki na egzamin) i pogadamy max przez 30 min, po czym siedzia³ z min± nieszczê¶nika, ciê¿ko wzdychaj±c, jaki to nie jest wykoñczony, w miêdzyczasie przegl±daj±c internet. Jego "pomoc±" by³o g³ównie powiedzenie na odczepnego, ¿e "bêdzie dobrze". Zawsze tak mówi, to jest ca³e jego wsparcie. "Bêdzie dobrze, trzymam kciuki, dasz radê", a potem zapominanie, ¿e w ogóle mia³am problem, rad¼ sobie sama. Po 10 minutach takiej "rozmowy" wkurzona powiedzia³am, ¿e widzê, ¿e jest taki okropnie zmêczony, wiêc mo¿emy znów pogadaæ za kilka dni. Rado¶nie siê zgodzi³, po czym stwierdzi³, ¿e teraz poogarnia sobie internet, mo¿e prze¶pi siê trochê, a potem idzie na imprezê. Tylko przez moje dalsze ci±gniêcie rozmowy i nawalaj±cy internet wysz³o tak, ¿e w sumie rozmawiali¶my te 40 min.

Normalnie jest kochany, ale czasem mam wra¿enie, ¿e w ogóle mnie nie rozumie. Mówiê mu jak krowie na rowie o swoich potrzebach, ale nic siê w tym zakresie nie zmienia. Kiedy siê posprzeczamy o co¶ wiêkszego, zamiast ze mn± normalnie porozmawiaæ, przegadaæ problem, swój punkt widzenia, potrzeby od pocz±tku do koñca, on wszystko neguje, zamyka siê w sobie i woli przeczekaæ, udaj±c, ¿e nic siê nie sta³o, a ten "nieprzegadany problem" wraca po jakim¶ czasie.

Zjed¼cie mnie, bo mo¿e przesadzam, a zjechania potrzebujê :P
yellow_sun jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2016-04-09, 12:46   #38
tarkowska
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 552

Cytat:
Napisane przez yellow_sun Poka¿ wiadomo¶æ

Obecnie mój ch³opak przebywa za granic±, jakie¶ 800 km ode mnie. Widujemy siê raz na miesi±c, czasem pó³tora. Wygl±da to tak, ¿e 2 razy w tygodniu pogadamy ze 2 godziny na Skypie, a w pozosta³e dni na fb o jakich¶ g³upotach. Czêsto tylko z mojej inicjatywy jest to d³u¿sza, mo¿e w sumie pó³godzinna "rozmowa", bo on najchêtniej wymieni³by kilka wiadomo¶ci i tyle. Rozmawia³am ju¿ z ch³opakiem, ¿e potrzebujê wiêkszego normalnego kontaktu. Nie zmuszam go do wiszenia na telefonie 24h/dobê, ale chcia³abym codziennie pogadaæ z nim te 15-20 min przez telefon, us³yszeæ jego g³os i opowiedzieæ jak min±³ dzieñ, a nie czekaæ ze wszystkim do kolejnej sesji na Skypie. Ch³opak twierdzi, ¿e nie potrzebuje codziennego kontaktu - lubi odzywaæ siê co 2 dni, zatêskniæ, zadzwoniæ dopiero jak bêdzie siê dzia³o co¶ ciekawego, a nie "gadaæ o dupie Maryni". Ja z kolei kiedy on siê w ogóle nie odzywa wariujê, wydaje mi siê wtedy, ¿e mnie olewa, bo jakim problemem jest szybka rozmowa przez telefon, czy zapytanie jak min±³ dzieñ? Nie wiem, dla mnie zwi±zek to czasem w³a¶nie te¿ takie rozmowy o niczym, a nie kontaktowanie siê, gdy ma siê co¶ ciekawego do opowiedzenia. Przyj±³ do wiadomo¶ci, od pocz±tku miesi±ca mia³ mieæ darmowe rozmowy i dzwoniæ. Nie zadzwoni³ do tej pory, wci±¿ tylko te parê wiadomo¶ci.

Ostatnio mia³am dosyæ nieciekaw± sytuacjê, bardzo potrzebowa³am z nim porozmawiaæ. Ok, odpalili¶my tego nieszczêsnego Skypa, ale wcze¶niej zastrzeg³, ¿e jest zmêczony zwiedzaniem miasta (ja by³am po ca³ym dniu nauki na egzamin) i pogadamy max przez 30 min, po czym siedzia³ z min± nieszczê¶nika, ciê¿ko wzdychaj±c, jaki to nie jest wykoñczony, w miêdzyczasie przegl±daj±c internet. Jego "pomoc±" by³o g³ównie powiedzenie na odczepnego, ¿e "bêdzie dobrze". Zawsze tak mówi, to jest ca³e jego wsparcie. "Bêdzie dobrze, trzymam kciuki, dasz radê", a potem zapominanie, ¿e w ogóle mia³am problem, rad¼ sobie sama. Po 10 minutach takiej "rozmowy" wkurzona powiedzia³am, ¿e widzê, ¿e jest taki okropnie zmêczony, wiêc mo¿emy znów pogadaæ za kilka dni. Rado¶nie siê zgodzi³, po czym stwierdzi³, ¿e teraz poogarnia sobie internet, mo¿e prze¶pi siê trochê, a potem idzie na imprezê. Tylko przez moje dalsze ci±gniêcie rozmowy i nawalaj±cy internet wysz³o tak, ¿e w sumie rozmawiali¶my te 40 min.

Normalnie jest kochany, ale czasem mam wra¿enie, ¿e w ogóle mnie nie rozumie. Mówiê mu jak krowie na rowie o swoich potrzebach, ale nic siê w tym zakresie nie zmienia. Kiedy siê posprzeczamy o co¶ wiêkszego, zamiast ze mn± normalnie porozmawiaæ, przegadaæ problem, swój punkt widzenia, potrzeby od pocz±tku do koñca, on wszystko neguje, zamyka siê w sobie i woli przeczekaæ, udaj±c, ¿e nic siê nie sta³o, a ten "nieprzegadany problem" wraca po jakim¶ czasie.

Dla mnie to jest nienormalne, traktuje Ciê jak natrêta. Jaki sta¿ zwi±zku?
tarkowska jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2016-04-09, 13:18   #39
yellow_sun
Raczkowanie

8 miesiêcy.

Nie mówiê, ¿e w ogóle siê nie odzywa, no ale 15 min popisania rano o duperelach i potem chwila wieczorem, przed³u¿ana przez ci±gniêcie dalej tematu przeze mnie, to chyba trochê za ma³o. Zreszt± na pewno same wiecie, jak wygl±da pisanie, w porównaniu do normalnych rozmów. Niby wiem na bie¿±co, co siê u niego dzieje, on te¿ wie co u mnie, ale blisko¶ci w tym zero.
Stary 2016-04-09, 18:22   #40
201803290936
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 43 642

Cytat:
8 miesiêcy.

Nie mówiê, ¿e w ogóle siê nie odzywa, no ale 15 min popisania rano o duperelach i potem chwila wieczorem, przed³u¿ana przez ci±gniêcie dalej tematu przeze mnie, to chyba trochê za ma³o. Zreszt± na pewno same wiecie, jak wygl±da pisanie, w porównaniu do normalnych rozmów. Niby wiem na bie¿±co, co siê u niego dzieje, on te¿ wie co u mnie, ale blisko¶ci w tym zero.
Jak d³ugo za t± granic± bêdzie? Uwa¿asz, ¿e warto mieæ ch³opaka g³ównie "na papierze"? Jest to dla Ciebie satysfakcjonuj±ce? Podtrzymujesz to, bo widzisz jak±¶ wielk± przysz³o¶æ przed tym zwi±zkiem?
201803290936 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2016-04-09, 21:15   #41
tarkowska
Zadomowienie

Cytat:
8 miesiêcy.

Krótki sta¿ a ju¿ takie oddalenie (mówiê o tym emocjonalnym, a nie w kilometrach). Nie wró¿y to dobrze temu zwi±zkowi.

Ja na Twoim miejscu celowo och³odzi³abym ten kontakt. Co ma byæ to bêdzie, ale przynajmniej bêdziesz wiedzieæ, ¿e nie ma sensu trzymanie siê zwi±zku, w którym drugiej stronie nie zale¿y. A jak to on zacznie inicjowaæ rozmowy i smsy to wtedy pe³en sukces. Po co Ci rozmowy na skypie, gdy on znudzony przegl±da przy tym interner. Lepsze nic ni¿ takie co¶.

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2016-04-10, 15:18   #42
yellow_sun
Raczkowanie

Zale¿y mu, jestem tego pewna - têskni, przyje¿d¿a specjalnie, ¿eby siê ze mn± spotkaæ, odzywa siê, gdy siê spotykamy widzê, ¿e mnie bardzo kocha, no ale... Ja jednak tego kontaktu potrzebujê wiêcej. Dla niego to jest na zasadzie: chwilkê rano, chwilkê wieczorem, co kilka dni Skype i tyle mu wystarczy. Je¶li jeden dzieñ nie pogadamy, to dobrze, bo zatêskni. Mi to nie wystarcza, chcê braæ czynny udzia³ w jego ¿yciu, ale nie wiem ju¿, jak mam mu to t³umaczyæ, ¿eby faktycznie zrozumia³. Czasami nawet wysy³aj±c mu link ze ¶miesznym obrazkiem czujê siê jak natrêt.
Tak samo jak nie umiem mu wyt³umaczyæ, ¿e wsparcia czasem te¿ wiêkszego potrzebujê. On zawsze patrzy na wszystko przez pryzmat siebie - ja nie potrzebujê kontaktu, ja nie potrzebujê pisaæ, ze kocham, ja nie potrzebujê rozczulania siê, gdy mam problem. Super, a ja potrzebujê i oczekujê, ¿e mój facet bêdzie bra³ takie moje potrzeby pod uwagê. Jest jedynakiem, mo¿e w tym tkwi problem?
Stary 2016-04-10, 15:32   #43
tarkowska
Zadomowienie

Cytat:
Zale¿y mu, jestem tego pewna - têskni, przyje¿d¿a specjalnie, ¿eby siê ze mn± spotkaæ, odzywa siê, gdy siê spotykamy widzê, ¿e mnie bardzo kocha, no ale... Ja jednak tego kontaktu potrzebujê wiêcej. Dla niego to jest na zasadzie: chwilkê rano, chwilkê wieczorem, co kilka dni Skype i tyle mu wystarczy. Je¶li jeden dzieñ nie pogadamy, to dobrze, bo zatêskni. Mi to nie wystarcza, chcê braæ czynny udzia³ w jego ¿yciu, ale nie wiem ju¿, jak mam mu to t³umaczyæ, ¿eby faktycznie zrozumia³. Czasami nawet wysy³aj±c mu link ze ¶miesznym obrazkiem czujê siê jak natrêt.
Tak samo jak nie umiem mu wyt³umaczyæ, ¿e wsparcia czasem te¿ wiêkszego potrzebujê. On zawsze patrzy na wszystko przez pryzmat siebie - ja nie potrzebujê kontaktu, ja nie potrzebujê pisaæ, ze kocham, ja nie potrzebujê rozczulania siê, gdy mam problem. Super, a ja potrzebujê i oczekujê, ¿e mój facet bêdzie bra³ takie moje potrzeby pod uwagê. Jest jedynakiem, mo¿e w tym tkwi problem?
No ale jak widaæ niewystarczaj±co mu zale¿y, skoro nie przyjmuje do siebie Twoich komunikatów. To, ¿e zaczynasz czuæ siê jak natrêt jest tego najlepszym dowodem. Spotykanie siê raz na miesi±c to nie jest wcale wyczyn i nie wyklucza tego, ¿e nie ma miêdzy Wami blisko¶ci na co dzieñ. Ja bym tak nie mog³a. Ile on jeszcze za t± granic± bêdzie urzêdowaæ?
Stary 2016-04-10, 15:48   #44
aleks_90
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 557

Cytat:
Napisane przez szakal165 Poka¿ wiadomo¶æ
Nie wiem.
Sytuacja jest taka, ¿e w jego rodzinie jest ojciec alkoholik. I zazwyczaj to spêdzali¶my czas u mnie, choæ on nie ma prawka ani ja (ale mam mo¿liwo¶æ dojechaæ do niego lub przywie¼æ go do siebie, to naprawdê nie problem). Widzieli¶my siê minimum 2 razy w miesi±cu, od walentynek on nic nie proponuje, czujê ¿e chyba to ju¿ nie jest zwi±zek, nawet moje uczucia nieco os³ab³y.
Fakt, pracuje czêsto w soboty ale mimo to na pocz±tku nawet w niedzielê przyje¿d¿a³. Teraz pisze, ¿e cieszy go, ¿e siostra do niego na 3 miesi±ce przyjecha³a, czujê siê porzucona i zapomniana. Poza tym jak mia³ woln± sobotê to pojecha³ r±baæ drzewo i kopaæ ogród. Rozumiem, ¿e ma obowi±zki ale zauwa¿y³am, ¿e rodzina jest na pierwszym miejscu dla niego. Dwa razy musia³am odwo³aæ osobê, z któr± doje¿d¿a³am do niego, bo jego ojciec siê upi³ i awanturowa³, raz on nie przyjecha³, bo ba³ siê mamê zostawiæ sam±.
Wspomina³ mi, ¿e chce wyjechaæ za granicê (siostry facet wyjecha³ na pocz±tku kwietnia i mo¿e go po jakim¶ czasie tam zabraæ) i w zwi±zku z tym kompletnie to chyba siê rozpadnie
To na pewno siostra?? A mo¿e on juz z Tob± zerwa³ po prostu Ty jeszcze o tym nie wiesz ? Wiesz tak nowoczesnie teraz. Sprawdza³as fb? Ewidentnie ma Cie w Gdyby mu zale¿a³o nie pozwoli³by by¶ czu³a sie "porzucona i zapomniana"
aleks_90 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2016-04-10, 15:53   #45
yellow_sun
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tarkowska Poka¿ wiadomo¶æ
No ale jak widaæ niewystarczaj±co mu zale¿y, skoro nie przyjmuje do siebie Twoich komunikatów. To, ¿e zaczynasz czuæ siê jak natrêt jest tego najlepszym dowodem. Spotykanie siê raz na miesi±c to nie jest wcale wyczyn i nie wyklucza tego, ¿e nie ma miêdzy Wami blisko¶ci na co dzieñ. Ja bym tak nie mog³a. Ile on jeszcze za t± granic± bêdzie urzêdowaæ?
No w³a¶nie z t± blisko¶ci± na co dzieñ jest problem, a ja ju¿ nie wiem co robiæ, ¿eby to naprawiæ. Nie wiem czy przesadzam, czy nie wymagam od niego za du¿o, bo on tam te¿ ma swoje zajêcia i mo¿e odzywanie siê co dwa dni, to nie jest jeszcze rzadko
Wraca za 3 miesi±ce, wiêc nie zosta³o nam du¿o, ale bojê siê co to bêdzie, skoro ju¿ teraz siê tak oddalamy.
Stary 2016-04-10, 17:14   #46
morbidesse
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 874

Cytat:

Nie przesadzasz. Dla mnie te¿ to jest dziwne. Ja z moim T¿tem przez pierwsze pó³ roku byli¶my w zwi±zku na odleg³o¶æ ok. 350 km. I rozmawiali¶my codziennie, zarówno przez internet i przez telefon czasami po kilka godzin.
Mimo ¿e T¿ studiowa³ i mia³ egzaminy a ja w tym czasie uczy³am siê do matury to nie przeszkadzalo mu to przyje¿d¿aæ co 2-3 tygodnie, czasami co tydzieñ.

Nie wiem czy to jest normalne, ¿e facet z rado¶ci± reaguje, ¿e pogadacie za kilka dni po czym mówi, ¿e idzie na imprezê

„Je¶li przechodzisz przez piek³o, nie zatrzymuj siê.”
Winston Churchill

morbidesse jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2016-04-11, 22:43   #47
savanyah
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 2

Dziewczyny, wybaczcie mi teraz za spam, ale mo¿e której¶ pomo¿e " rabb.it " Jestem w zwi±zku z osob±, która nie zna sztuki konwersacji, czyli na pytanie "jak min±³ dzieñ" mo¿na us³yszeæ standardowe "normalnie" i na tym koniec opowie¶ci XD
Rabb.it. jest prawie jak skype, z mo¿liwo¶ci± ogl±dania wspólnie seriali/filmów, mi pomóg³.

Ja równie¿ jestem w zwi±zku na odleg³o¶æ, widujê siê z partnerem jedynie w weekendy. ¦rednio dziennie rozmawiamy przez telefon, sklejaj±c wszystko do kupy - 15 min. + sms'y na dzieñ dobry.

Wracaj±c do tematu: nastawienie partnera "dla by³ych siê bardziej stara³" zapali³o by mi ostrzegawcze ¶wiat³o, a po akcji dnia kobiet nie chcia³abym byæ z mê¿czyzn± który ma mnie w dupie.
Dawa³a¶ mu co¶ z okazji dnia mê¿czyzn/ch³opaka?
savanyah jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2016-04-11 23:43:27

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:30.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.