![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jestem nią... jestem kochanką...
Ja tam w te kochankowe wątki i tak tak sobie wierzę - takie z reguły zakładają blogi albo czytają tylko inne kochanki - lub dołączają się do nich. Wiadomo, że na wizażu od razu będzie 'hejt' :d
|
![]() ![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czego Ty oczekiwałaś? Ze powiemy że taka biedna jesteś i połaskamy po głowce? Bo kochanka sobie znalazłaś, a on nie był szczerzy? Ze nie powiedział że nie tylko ma żone (co jest bardzo istotne!!!!! i o tym wiedziałas od początku) ale i dziecko? No i że tak nam bardzo ciebie szkoda bo zapomniałaś ze masz od 8 lat faceta? Jesteś żałosna! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#33 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#34 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Konto usunięte
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;46065402]Czekaj cierpliwie na K., jej "kij w mrowisko" i porade "walcz o wlasne szczescie"
![]() a to czasem Kalincia nie ma przerwy od wizażu? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też mam nadzieję, że to troll, już nawet nie chodzi o brak moralności, ale o głupotę. Najpierw dziwne tekst o braku szczerości i wyparciu się dziecka (Marudna Krolewna to najlepiej podsumowała), a teraz pisanie o tym, że na forum dla innych zdradzających spotkałaby się z większą empatią. No ciekawe czemu... Mam tylko nadzieję, że żaden Wizazanin nie pomyśli teraz, że jego narzeczona pewnie też go zdradza i jutro nie obudzimy się z nowym wątkiem "Wizaz ogłupia cz.2". |
|
![]() ![]() |
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję w imieniu wszystkich dziewczyn w związkach rodem z love story ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
My robimy to samo i wiekszosc Ci pisze, ze jest to dla nich niemoralne. Myslisz, ze caly swiat jest az tak zly jak Ty, bo mierzysz wszystko wlasna glowa. Znam w zyciu wiele kobiet (o dziwo mam szczescie do spotykania tych dobrych) i wiem, ze wiele z nas nie przelknelaby robienia takiego swinstwa innym ludziom. Bo to jest swinstwo. Bierzesz udzial w trojkacie i decydujesz o zyciu innych ludzi kierujac sie zwierzeca chucia, bo do milosci tej relacji bardzo daleko. Ogarnij sie, uspokoj wagine i po prostu spojrz na siebie w lusterku. Nie masz do siebie obrzydzenia? Jezeli nie, to jestes zla osoba. Ale nie pietnuje do konca, bo wierze, ze wybudzisz sie z tego koszmaru, w ktorym uczestniczysz i ostatkami godnosci postarasz sie to zakonczyc. ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;46065402]Czekaj cierpliwie na K., jej "kij w mrowisko" i porade "walcz o wlasne szczescie" ![]() Zapomnialas o jej czestym: "Psy szczekaja, karawana jedzie dalej" ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#39 | |
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
![]() Dziewczyno, przemyśl, czego Ty chcesz w życiu. Masz narzeczonego i kochanka jednocześnie. Jesteś w stanie spojrzeć narzeczonemu w oczy i z premedytacją grać komedie? Wybacz, ale jedno jest drugiego warte: Ty oklamujesz partnera, on partnerkę. Facet, który zdradza ciężarną żonę a po porodzie zamiast cieszyć się ojcostwem idzie na seks do kochanki to zwyczajny kundel (przepraszam wszystkie psy).
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#40 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No i dlatego skoro pytasz: jak , ku*** , żyć?, odpowiadam: w gównie, ciepło i smrodliwie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
Trzeba było łapki trzymać z daleka od żonatego...Jakbyś się czuła gdybyś się teraz dowiedziała, że narzeczony Cię zdradza po 8 latach? No właśnie.
Będziesz żoną idealną, gratuluję priorytetów. ![]() Edytowane przez Mniejsza1988 Czas edycji: 2014-04-16 o 20:16 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 | |
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
Co do wierności: ludzie się czasem rozstają, wiadomo. Tu nikt nikogo nie potępia bo nie żyjemy w bajkowym świecie. Tylko- zanim zawiąże się nowy związek, najpierw trzeba zakończyć poprzedni. Wtedy jest uczciwie. W tej właśnie kolejności. Przyprawianie partnerom rogów nie jest fair. Nie wymagaj więc od nas zrozumienia dla tego stanu rzeczy ani nie dorabiaj na siłę usprawiedliwień swoich dobrowolnych i świadomych wyborów. BTW Forum dla osób uwiklanych w "to gówno'? A co by to miało być za forum? Masoneria cudzołożników?^^
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! Edytowane przez Mijanou Czas edycji: 2014-04-16 o 20:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
Ja pierdziulę co za cyrk
![]()
![]() |
#44 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Jesteście siebie warci ale przynajmniej ty miej jaja i zostaw tego buraka w spokoju. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
po drugiej stronie szafy
|
Zamykam wątek, zanim zrobi się z niego jeszcze większy bajzel niż już jest.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:46.