![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jestem nią... jestem kochanką...
mam 25 lat, pozostaję w 8 letnim związku (narzeczeństwo) i... i od 1,5 roku mam kochanka...
on ma 31 lat, ma żonę... Zaczęło się niewinnie i nawet w najskrytszych myślach nie przyszłoby mi do głowy, że coś, gdzieś i kiedykolwiek może nas połączyć... Widywaliśmy się raz na rok - ze względu na jego zawód i mój samochód. Wiadomo... zwykłe dzień dobry, zrobić co zrobić, zapłacić za usługę i heja. Nie powiem, przystojny... męski... - ON jest... Raz obrączkę miał, a raz nie. I tak to pewnego dnia zapytał mnie o numer telefonu, podałam mu jeden z dwóch numerów jakie posiadam. Odezwał się... pisał różne piękne rzeczy jak i te zwykłe... W końcu zapytał o spotkanie, zasugerował spacer - i tak też się stało ale zapytałam wprost co na to jego żona, był zdumiony że posiadam informacje na temat jego statusu. Przez rok czasu spotykaliśmy się na tzw. luzie - rozmowy, spacery, śmiech - nigdy nie wspominał nic o seksie. To były miłe i udane rozmowy, a czas razem spędzony przynosił (bynajmniej mi) pewnej świeżości w życiu. Później ogrzewał mi dłonie... przytulał... rozśmieszał... na spacerach łapał mnie za rękę - było to dla mnie coś wspaniałego, poniekąd można powiedzieć że odżyliśmy oboje... Postawiliśmy sobie sprawę jasno, że w "związku" "inkognito" nie ma miejsca na kłamstwo, szczerość to podstawa, gdyż zaufanie względem siebie w tej sytuacji jest ważnym elementem. On powiedział, że od żony nie odejdzie - ja z kolei oświadczyłam, że ze swojego związku (pomimo że jest jak jest) też dla Niego nie zrezygnuje. Mówiliśmy sobie o tym jak bliskie jest nam obojgu przyzwyczajenie i rutyna... Po ponad roku stało się - poszliśmy ze sobą do łóżka... Lepszego seksu nie można sobie wymarzyć... dopasowanie temperamentów pod tym względem - idealne. Nie rzucał się jak lew na mięso - nawet pytał czy na pewno tego chcę - wydawać się może kochankiem doskonałym... Niemniej jednak zataił przede mną taki maluteńki fakt - że jego żona kilka miesięcy temu urodziła mu córkę - i gdzie ta szczerość się pytam??! ![]() Wyciągnęłam to z niego grając pokerface - jakbym o wszystkim wiedziała. Był to dla mnie cios jak grom z jasnego nieba... ugięły mi się kolana... Na pytanie dlaczego mnie w żywe oczy okłamywał jak pytałam nie umiał odpowiedzieć.... Przepraszał po tysiąckroć, twierdził że gdyby wiedział jak na mnie to podziała to by tego nie zrobił ect. Wiecie co jest najgorsze? że ku**a nie potrafię z niego zrezygnować! na BOGA! dlaczego?? dlaczego tak się dzieje?! To jest taka moja własna tragedia, która spędza mi od kilku dni sen z powiek... Kochanki/Kochankowie i nie tylko... pomóżcie mi znaleźć odpowiedź na tyyyle dręczących mnie pytań ![]() Zaznaczę, że nie jest to "związek" w którym (jak w wielu innych na tym forum) on mówi, że kocha. Co najwyżej, że myśli, że tęskni, że nie umie przestać myśleć itp. 1. Czy jest realnym aby kochankowie pod względem uczuć nie czuli względem siebie nic?? Czy realnym jest aby on względem mnie nic nie czuł? 2. Dlaczego "wyrzekł" się względem mnie swojego kilkumiesięcznego dziecka?? 3. Jak ja mam ku**a żyć?! ![]() To jest okropne... to jest tak okropne uczucie - nie polecam nikomu, którzy pragną przeżyć przygodę pt. kochanek/kochanka - łatwo wdepnąć a wygrzebać się jest w holerę ciężko! Ja nie potrafię... |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jestem nią... jestem kochanką...
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Jego żona zaszła w ciążę, nie chciała/nie mogła uprawiać seksu ,może pojawiły się spięcia (hormony), więc znalazł sobie kochanicę. Po ciąży w niektórych związkach seks umiera na jakiś czas z różnych powodów. Jak dla mnie to wykorzystuje Cię i nie koniecznie coś do Ciebie czuje. Jesteś dla niego fajną dziewczyną z gratisami.
Nie o tym jest wątek, ale nie pojmuję takich ludzi jak Ty....8 lat związku, narzeczeństwo i takie coś. Eh ludzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
dobra biedaczko a co z narzeczonym? bardziej tu załamujesz się nad faktem kłamstwa kochanka niż nad tym że zdradzałaś narzeczonego, po cholerę tkwić w czymś takim i tylko marnować czas temu człowiekowi?
zresztą czego Ty oczekiwałaś? sama zdradzałaś i oczekiwałaś wierności od również zdradzającego żonę kochanka? koleś zrobił Tobie to co Ty zrobiłaś narzeczonemu, chociaż Ty zrobiłaś coś gorszego, narzeczonemu zmarnowałaś półtorej roku. |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Tiaaa. Mi jest brak komentarza na ten temat, oby to był troll, bo inaczej współczuję narzeczonemu, któremu się przyprawia rogi i żonie, która kilka miesięcy temu urodziła dziecko takiemu męskiemu odpadowi...
|
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale kocopoły ![]() Ja mam pomysł jak to zakończyć - kup se rozmiar mniejsze gacie - może nie będą ci tak szybko z tyłka spadać, to i do zdrady nie dojdzie. W całej tej historii szkoda mi tylko twojego narzeczonego - jeśli go jeszcze trochę szanujesz, to się przyznaj coś narobiła - daj mu szanse na życie z kimś wartościowym. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Wątek autentycznie mnie zasmucił. Z całego serca mam nadzieję, że to troll. Kobieta urodziła facetowi dziecko... owoc ich rzekomej miłości. On w międzyczasie puka inna laskę, która dorabia różki narzeczonemu. Dramat.
|
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
tree hugger
|
To... przestań... nią... być... a... życie... stanie... się... prostsze...
![]()
#10 |
Przyczajenie
|
Wiem, że jestem kochanką... wiem... zdaje sobie z tego sprawę od samego początku...
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Zabawne, że w związkach takich "na lewo" najważniejsze jest wzajemne zaufanie i szczerość, ale w małżeństwie czy narzeczeństwie to sprawa w ogóle nieistotna.
Wybacz to porównanie, ale to tak jakby prostytutka twierdziła, że prostytucja jest zła, po czym ściąga majty i idzie do pracy. Hipokryzja u Ciebie autorko straszna i mam nadzieję, że Twój narzeczony dojdzie do prawdy, zanim sobie spapra z Toba życie. Nie potrafię Ci współczuć, bo ranisz inne osoby, przy czym bezczelnie widzisz swoją "krzywdę". Nie masz żadnej krzywdy, jesteś i bedziesz tą trzecią. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Autorko, do kogo Ty masz pretensje?
Jesteś sama zakłamana, nie uczciwa, weszłaś z buciorami w czyjeś małżenstwo, swiadomie niszczysz i sój i cudzy związek, i jeszcze masz problem bo kochanek czegoś Ci tam nie powiedział? Dla mnie, sory za wyrazenie, ale takie jak ty, to skończone **** które po prostu mają ci** zamiast mózgu. A o facecie sie nawet nie wypowiadam. Może i zostane za to zjechana, ale nie toleruje tego, ze jak dziewczyna wie, że facet ma żone (i nie ważne ze dzieciaty/nie dziaciaty) a sama ma faceta - robi takie świnstwa i pod swoje życie i pod cudze! Edytowane przez Gomra Czas edycji: 2014-04-16 o 19:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Nie obchodzi Cię to, że facet ma żonę, która dopiero co wydała mu dziecko na świat? Jeśli nie obchodzi Cię ona, bo to już by było zapewne szczytem empatii, to może zastanów się nad losem swojego faceta, z którym jesteś 8 lat?
|
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |
sissy that walk
|
Nie wiem co trzeba mieć w głowie, żeby spodziewac się szczerości i uczciwości po facecie, który zdradza z nami żonę.
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
komedia roku :d
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wielokropki...nie...uczyn ią...twojej...wypowiedzi. ...mądrzejszą...i....nie. ...dodazą...jej głębi. Chcesz porady? Ogarnij się, a nie pytaj nas o jakieś głupoty. Te 3 pytania w punktach są naprawdę żałosne i świadczą o tym, że nie myślisz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
Ktos, kto klamie i oszukuje jest zszokowany, ze sam zostal oklamany. Aha.
|
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Konto usunięte
|
Alez ona o tym wie (czytaj: tytul watku).
A co do calej sytuacji, to nigdy nie zrozumiem kobiet, ktorych pociagaja zajeci faceci. Zonaty mezczyzna startujacy do mnie na wejsciu zostalby oblany kublem zimnej wody. Poza tym, taki facet okropnie duzo u mnie traci, bo takie zachowanie bardzo duzo o nim mowi, m.in. - jest niemeski, niedojrzaly, wyrachowany, brakuje mu zasad w zyciu, jest nielojalny, nieodpowiedzialny, pusty i po prostu... maly? Maly czlowieczek, ktory nie zastanawia sie nad tym jak zyje, a tylko daje sie niesc fali bez troski o konsekwencje - takim bym go tylko widziala. Podobne zdanie mam o kobietach wchodzacych w tego typu relacje. Moze tez dlatego tak latwo jest im sie odnalezc? Autorko, jestes w paskudnym trojkacie. Pocwicz empatie. Wyobraz sobie, ze jestes ta zona, ktora czeka na niego w domu z dzieckiem na ramieniu, po tym jak przychodzi do niej prosto po waszej lozkowej kotlowaninie. Czynisz wiele zla, nie tylko ludziom, ktorych nie znasz - jego zonie i dziecku, ale rowniez wlasnemu partnerowi, ktory domniemam, ze ci ufa. To, co laczy Ciebie i tamtego pana nie jest tak niepowtarzalne, jak sie zdaje. Dla Ciebie – tak, ale dla reszty swiata to modelowa sztampa, ledwie material na scenariusz mdlego melodramatu - spojrz na komentarze znajdujace sie powyzej mojego na najlepszy tego dowód. To tez moze Ci pomoc nabrac dystansu do sytuacji. Wyznaje w zyciu zasade, ze prawo do szczecia w milosci maja tylko i wylacznie ludzie bez zobowiazan. Nigdy w zyciu nie jest za pozno na to, zeby sie po prostu wycofac, urwac to, zaczac zyc godnie i przyzwoicie. Do czego naprawde Cie namawiam. Edytowane przez eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64 Czas edycji: 2014-04-16 o 19:26 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
On się nie wyrzekł dziecka, nie wspomniał o nim po prostu panience, którą stukał na boku w czasie ciąży żony..
#21 |
w drodze do...Ciebie...
|
Gdzie to takie dziwactwa się rodzą to ja nie wiem
![]() ![]()
#22 |
Zakorzenienie
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;46064955]Alez ona o tym wie (czytaj: tytul watku).
[/QUOTE] Dobra, to atrybuty i przywileje danej roli jej się pomyliły. |
![]() ![]() |
![]() |
#23 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
Dziękuję za wszelkie rady i porady. Styl pisania mam jaki mam. I oglądając przeróżne fora, czytając podobne wątki - nie przyszłoby mi do głowy spotkać się z taką nienawiścią. Odważny wirtualny zaraz posunie tekst o naiwności? ect.? proszę bardzo... (trzy kropki). Szkoda, że nie ma założonego forum stricte dla osób obu płci uwikłanych w takie gówno - są o wiele bardziej "tolerancyjne". Od poniektórych z Was różni nas to, że ja wchodząc na poszczególny wątek, staram się postawić w roli piszącego czy jest dla mnie to moralnym czy nie. Cieszy mnie to, że jesteście tak empatyczni, solidarni i przede wszystkim WIERNI - nie jeden z Was do czasu... Dziękuję każdemu z osobna za wszelką krytykę, wyzwiska i tym podobne. Na koniec trzymam kciuki za Wasze związki rodem z love story <3
Edytowane przez ta_druga Czas edycji: 2014-04-16 o 19:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
No pomyliło ci się coś i to ostro....
|
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#28 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Papa, nie będziemy tęsknić (niech to będzie troll, błagam). |
|
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Konto usunięte
|
ale skoro żonę okłamuje to czemu niby ma być z tobą szczery? bo tak ci obiecał?
![]() w tym wszystkim szkoda tylko żony, dziecka i twojego narzeczonego. a ty jesteś żałosna i nie wiem czego tutaj oczekujesz? o, doczytałam że już sobie poszłaś. no to siema. Edytowane przez 201801191006 Czas edycji: 2014-04-16 o 19:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Hit hitòw ten wątek.,,
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:42.