![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Dot.: majowy wątek różniasty
Możesz masz jakąś wish to bym coś poszukała zebyć była zadowolona.
No chyba że masz jakiś matowy bronzer typu hoola, harmony lub jakieś macowe kosmetyki ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- a dW był używany? jest to starsza czy nowa wersja?
![]() |
#34 |
Kici kici miau miau
|
hop
---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- hop |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Kici kici miau miau
|
wraca BB cream MAC
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Niestety bb maca mnie nie interesuje tylko jedynie ten dw w wątku.
---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- Super orgasm jest już prawie przypieczętowany z mimblą. Myślałam że rezygnujesz z wymiany ![]()
3.07.2017 Bydgoszcz A.Ś. Polytech replicon txt 110/57/69 330cc WYMIANA KOSMETYKÓW Edytowane przez zochawks Czas edycji: 2014-05-08 o 18:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
a co byś do różu dobrała bo nie wiem czy mam odzyskiwać ten róż bo mimbla możliwe że wybierze sobie coś innego. zależy mi na Twoim podkładzie
---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- a gdybym dała nowy tusz MAC w zamian za podkład? ten w wątku był używany ale mam jeszcze jeden taki sam
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Ale mącę ale chciałam zawiadomić że róż Narsa sięzwolnił bo Mimbla wycofuje się z wymian.
Nadal zainteresowana? Ps. Jeszcze raz przepraszam
![]() |
#39 |
Zadomowienie
|
Coś za mascara Estee Lauder Sumptuous - uzyta 3 razy, moze ze 4., czarna, zakupiona w Douglasie, mam pudeleczko, kod A52?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Róż Nars plus coś co miałaś sobie dobrać w zamian za DW
Właśnie zrobiłam małą dokładkę w wątku. Na fioletowo ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- Zasadniczej różnicy mi to nie robi chociaż pewnie w Douglasie i tak był otwierany i macany (jak to tam lubią robić) a co chcesz do różu? wspominałaś o lakierze Essie ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- Jakie masz zapachy? są nowe? ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- Mamy te same zapachy ![]() A gdybym sobie jednak dobrała BB MAC do podkładu to weźmiesz NARS i tusz MAC? ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- ok rozumiem żeby Cię już nie meczyc to ostateczne moja propozycja brzmi Mac tusz (kilka razy użyty) i NARS super orgasm za Podkład DW i 4 woski YC clean cotton, honey blossom, blissful autumn, summer scoop Podkład DW ma spodnią naklejkę taką KLIK ? bo nie wiem czy to starsza czy nowsza wersja podkładu ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Nowa ulepszona na gorsze no ale i tak mi pasuje Pasuje Tobie taki układ czy coś jeszcze chciałabyś zmienic?
3.07.2017 Bydgoszcz A.Ś. Polytech replicon txt 110/57/69 330cc WYMIANA KOSMETYKÓW Edytowane przez zochawks Czas edycji: 2014-05-09 o 17:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Kici kici miau miau
|
Dokladk
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Ranko, torba mi wpadła w oko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zadomowienie
|
to o torbie to chyba nie do mnie
![]()
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic innego mi się nie przyda, będę zaglądała na dokładki, a torba fajna jest...warto zostawić dla siebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Może widzisz coś u mnie, mnie się u Ciebie podoba kilka rzeczy a że nie masz wish postanowiłam się odezwać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() A czego szukasz za torbę Kuczyńskiej? Może znajdziesz coś u mnie? Jeśli nie to chętnie poszukam poza wątkiem, tylko daj znać, w którą stronę szukać ![]() Chętnie też wzięłabym odlewkę Burberry London 10 ml ![]() ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- A czy to jest taka torba, jeśli chodzi o wielkość: http://mostrami.pl/product-pol-14341...-ortalion.html ? Co do Byredo: mogłabym odlać, ale raczej za wishowe sprawy, bo to jeden z moich ukochanych zapachów. TF Velvet Orchid kupiłam na rozbiórce, jak mi się spodoba i będę chciała więcej to wtedy możemy wymienić za Byredo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zadomowienie
|
Oddam nerkę za paletkę BB
![]()
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Hej
Interesuje mnie: - torba - cienie BB - maskara EL - stanik (w tej kolejności, przede wszystkim dwie pierwsze rzeczy, zależy co byś ode mnie chciała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
OK rozumiem, zastanów się w takim razie i jeśli znajdziesz materiał na większą wymianę u mnie zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Kici kici miau miau
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Może coś za: Guerlain prasowany puder Les Voilettes?
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
hej blyszczyk chanel wymienila bym za jakis podklad mineralny ew zwykly przygarnela bym tez jakas pielegnacje do wlosow
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Kici kici miau miau
|
Hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Kici kici miau miau
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Wtajemniczenie
|
zainteresował mnie puder Guerlain.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
perfumove love
|
Wygląda ciekawie. Nie mam raczej nic do zaoferowania w tej pojemności, ale gdybyś chciała pozbyć się jakiejś odlewki, to ja chętnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Wtajemniczenie
|
a który to odcień i jaki ma kod?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Wtajemniczenie
|
chyba niestety będzie dla mnie za ciemny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:01.