![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: MAJ; minera³y, filtry, kosmetyki pro, azjatyckie, naturalne, TBS, pêdzle
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 30 796
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
ok to co bys chciala za
-cienie loreal;coconut shake, all night blue, Pebble grey 5 cieni No name podobnych do CI -baza too facet pod cienie -Yves rocher malina woda toaletowa 20ml - psik testowy -Miyo cieñ matowy w kolorze Chili [u¿yty nie wiêcej ni¿ piêæ razy, za drobiazg] -Africa W7 - zu¿ycie nie du¿e, mo¿liwe, ¿e po terminie. -MUA niebieski tusz do rzes nowy -LA Girl Glide eyeliner pencil Gypsy teal
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
Wpad³o mi w oko tylko Yoskine piling wiêc trochê ma³o
![]()
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 30 796
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
moge oddac
Eveline Slim Extreme 4d argan oil termoaktywne serum wyszczuplajace antycellulitowe Sylveco Brzozowa pomadka z betulina Angio p³yn micelarny ubytek ok 15ml Sanre ¿el pod prysznic family ananas i cytryna Yves Rocher kawowy ¿el pod prysznic Nowy krem Yves Rocher Richie Creme 75ml Milczenie owiec za -cienie loreal;coconut shake, all night blue, Pebble grey 5 cieni No name podobnych do CI -baza too facet pod cienie -Yves rocher malina woda toaletowa 20ml - psik testowy -Miyo cieñ matowy w kolorze Chili [u¿yty nie wiêcej ni¿ piêæ razy, za drobiazg] -Africa W7 - zu¿ycie nie du¿e, mo¿liwe, ¿e po terminie. -MUA niebieski tusz do rzes nowy -LA Girl Glide eyeliner pencil Gypsy teal je¶li pasuje,zapraszam pw ![]()
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
Poczyta³am o tym podk³adzie ale jednak nie dla mnie jest - poszukuje takiego o delikatnym kryciu do u¿ytku na co dzieñ
![]() ![]()
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
w³a¶nie go pu¶ci³am w ¶wiat, wiêc niestety nie ma ju¿
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
kochana, znajdziesz co¶ u mnie?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zadomowienie
|
Hej! Dziêki za cierpliwo¶æ. Ju¿ wróci³am do domu i uda³o mi siê w miarê wsyzstko poogarniaæ
![]() Na 100% chcia³abym: MUG Corrupt i Chilli Miyo Zastanawiam siê równie¿ na MUG Stealth oraz tym cieniem Flormar, który moze byæ uzywany jako roz¶wietlacz bez drobinek - da³aby¶ radê zrobiæ fotkê? Oraz: Zestaw czterech korektorów w kremie - jaka to firma? Czy kolory na foto wysz³y w miarê realistycznie? Pozdrawiam ![]()
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Mo¿e u mnie co¶ za Yoskine enzymatyczny peeling przeciwzmarszczkowy dla cery suchej? Poza w±tkiem mam te¿ ró¿ rosewood kryolana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Mo¿e jeszcze Serum swiss apple formula Marionnaud by mnie interesowa³o
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Hej chwilowo szukam tylko rzeczy z wish
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
oddam du¿o za Physiogel ¿el myj±cy do twarzy
![]() |
#45 |
Wtajemniczenie
|
Mog³abym pomysleæ o wymianie Mufe hd powder na Narsa je¶li masz ochote
![]() ---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Niestety podk³ady nie s± w moim kolorze. Mam aqua brow, ale jeszcze nie chce sie z nim rozstawaæ ![]() ---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ---------- Jakby¶ co¶ dorzuca³a to daj znaæ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 469
Przekupka: 38 pkt / 100% pozyt.
|
Dandelion na pewno bêdzie dla ciebie za ciemny, musia³aby¶ go rozja¶niæ aby u¿ywaæ (to bardzo ¿ó³ty podk³ad na poziomie trójek Meow). Oriental Ivory równie¿ bêdzie dla ciebie za ciemne, poniewa¿ jest trochê za ciemny dla mnie, podobnie Camel z JPM. Chrimaluxe ju¿ posz³o do Anety.
Jedynie Sand obstawiam jako odcieñ dla ciebie ![]()
![]() |
![]() |
#47 |
Wtajemniczenie
|
Pêdzli mam od groma, mo¿e innym razem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Ok, to mo¿e przy ró¿u zostaniemy?
---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- No tylko peeling i serum wpad³y mi w oko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Wtajemniczenie
|
Aloha
![]() No oki ,niech bêdzie Dali za brow tylko kochana w w±tasku masz 6/100 ? To pomy³ka ?
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
hej, mam pytanie, wymieniasz siê za ubrania?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
co¶ u mnie za: (mam kremy z Avy wybielaj±ce, mo¿e ciê jeszcze co¶ zainteresuje)
Zestaw czterech korektorów w kremie !!! <- du¿o oddam The Body Shop Tea tree pore minimiser minimalizator porów - z wymiany, zosta³o ok 3/4. roz¶wietlaj±cy krem liftinguj±cy Cashmere z witamin± c - nowy w folii |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem kochana na czym Ci najbardziej zale¿y
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 469
Przekupka: 38 pkt / 100% pozyt.
|
Fakt, z jedn± próbk± siê nie op³aca
![]()
![]() |
![]() |
#56 |
Wtajemniczenie
|
Niestety zapachy tez siê nie wstrzeli³y w moje gusta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Moze znajdziesz cos u mnie za Moschino Funny
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 14 974
Przekupka: 37 pkt / 100% pozyt.
|
hej
![]() podgl±dam Twoje dok³adki bo chcia³abym siê wymieniæ ale nic nowego mnie nie zaitneresowa³o niestety. Ale chyba coraz bardziej kusi mnie GlySkinCare Peelstep lotion lite 5 mleczko pilinguj±ce do twarzy na noc. Jak± maxymaln± odlewkê mog³aby¶ zrobiæ? ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- ale ono chyba jest baardzo wydajne? do sierpnia pewnie bym nie zu¿y³a tej pojemno¶ci? ![]() ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- a jest szansa na oryginalne opakowanie przy takiej du¿ej ilo¶ci jak± bym przygarnê³a? 60ml ![]() ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- ok ![]() to s± rzeczy, które mnie zainteresowa³y: GlySkinCare Peelstep lotion lite 5 mleczko pilinguj±ce do twarzy na noc 60ml Serum swiss apple formula Marionnaud z ro¶linnymi komórkami macierzystymi nowe Roz¶wietlaj±cy krem liftinguj±cy Cashmere z witamin± c - nowy w folii Yoskine enzymatyczny peeling przeciwzmarszczkowy dla cery suchej, wra¿liwej i naczynkowej to jest ten z Daxa? Yves Rocher Couleurs nature baza roz¶wietlaj±ca z wyci±giem z ró¿y 02 abricote [be¿] nowa z folii Cedrowe myd³o Agafii do w³osów i cia³a - mogê oddaæ ok 30ml na przetestowanie Miodowe myd³o Agafii do w³osów i cia³a - mogê oddaæ ok 30ml na przetestowanie chêtnie zgarnê³abym te¿ próbki (mama jest maniaczk± próbek ![]() La roche posay Hydraphase intense legere - 5 saszetek, oddam jako ca³o¶æ La roche posay anthelios xl spf 50 aksamitny krem do twarzy [15saszetek, oddam jako ca³o¶æ] La roche posay anthelios xl dry touch gel-cream spf 50 próbka Pharmaceris N krem nawil¿aj±co-wzmacniaj±cy spf 20 - 6saszetek, oddam jako ca³o¶æ aaa i robi± rekonesans w moich minera³ach zorientowa³am siê, ¿e mam dwa podk³ady Blusche Caremel Coretto - w sensie w dwóch formu³ach. napisz proszê raz jeszcze u mnie co Ci siê podoba ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- diamentowy i hide a pore polec± do Silence ![]() Blusche jest 0,67g full matte i 5,59g satin oba caramel coretto. A cienie mineralne Ciê interesuj±, ró¿e i roz¶wietlacze? ![]() ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- z Twojej wish mam jeszcze: Lumiere vv ligth golden 4,16g Lumiere cashmere w kolorach: light golden, light medium golden, light medium warm, medium warm (mogê zrobiæ odsypki Lauress oryginalne probki w mini sloiczku: pure gold ethereal i subtle yellow minimalist everyday minerals korektory: multi intensive i intensive fair ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- i jeszcze lumiere sand puder 4,4g i kaolin powder sunlight edm 2,8g ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- mogê odsypaæ ale do struny tylko tego cc satin ![]() kiedy bêdziesz wiedzia³a jak stoisz z serum marionaud? ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- kurcze Pixie prime powder te¿ nie mam, poleci do Silence. Nie usunelam z listy, sorki ![]() ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- no widzisz nie mo¿emy siê zgraæ z tymi wymiankami, najpierw uciekaj± rzeczy co mi siê podoba³y, teraz nie mam tego co Ty chcia³a¶. Dorzuci³am u siebie koreañskich trochê i jeszcze bêdê dopisywaæ za moment. ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- tylko daj mi dzisiaj proszê znaæ czy jako¶ siê dogadamy bo zale¿y mi na tym mleczku na noc peelinguj±cym. Jak nam wymiana nie wyjdzie to muszê zamówiæ Acnederm, a dzi¶ w nocy chcê sk³adaæ zamówienie w aptece internetowej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 14 974
Przekupka: 37 pkt / 100% pozyt.
|
a mozesz m jeszcze napisac o tym olejku do wlosow? to jest taki co sie naklada na kilka godz lub cala noc i zmywa?
---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- i oczywiscie rezerwujemy te rzeczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
flaszeczki
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:26.