![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Dot.: MAJ-owy kolorówkowo - pielęgnacyjno - zapachowy za wish
u Ciebie podobają mi się mgiełki BBW, fioletowa kredka Paese, krem YR przeciwzmarszczkowy Creme Riche.
Cien Maybelline jest nowy, nie był nawet otwierany. Krem tołpy jest kremem do twarzy. Korektory wibo ledwo maznelam, róz dermacol ubytek na fotce, turkusowy eyeliner uzylam dwa razy ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- a mi najbardziej zalezy na chociaz jednej mgielce z BBW |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Z Twojej wish niestety niewiele mam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
niestety mam tylko ten czarny nowy i swoj uzywany tez czarny ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Coconut shake w zasadzie maźnięty tylko, all night blue parę razy - zużycia w zasadzie żadne
![]() Jutro zrobię zdjęcia tych cieni i stopek ![]() Mam jeszcze eyeliner w pisaku Nyc niebieski ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
Hej podoba mi sie
Jimmy Choo lub https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1396687406. Zestawow do grilla mam kilka, szczoteczek tez duzo ![]() Widze ze za te rzeczy cos z wish listy ale moze sie skusisz. Pozdrawiam!
![]() |
#37 |
Wtajemniczenie
|
Tak, pierścionek i zawieszka są złote, ale wolałabym je oddać za inną biżuterię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
Hej, a ile chcesz szklanek jeden komplet czy trzy? I o czym pisałąś że zaznaczyłaś na zdjęciu? (jakim zdjęciu?)
---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- 6 ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- No a mnie nadal interesuje: 6.Dolce Gabanna Light Blue pierwotnie 100ml ubytek na zdjęciu moim zdaniem zostało ok 23ml 4.Pilomax odzywka w sprayu ubytek z 10% 7.Subrina Recept szampon do wlosow wypadajacych - masz takie dwa? 9.Pilomax odżywka do włosów ciemnych 70g 21.Balsam ujędrniający do ciała kolastyna 22.Dr Stopa balsam do zmęczonych stóp i nóg 26.Dermedig Angio płyn micelarny ubytek ok 15ml 27.Nowy micel marion 3.Balea żel pod prysznic 7.Yves Rocher kawowy żel pod prysznic 11.Eveline Slim Extreme 4d argan oil termoaktywne serum wyszczuplajace antycellulitowe 12.Exclusive krem pielęgnacyjny do sóp 13.No36 krem na pękające pięty 14.Eveline balsam pod prysznic 18.floslek żel do powiek i pod oczy z luteiną i świetlikiem 1.Torebka listonoszka w odcieniu niebieskiego stan dobry+ 8.świąteczna silikonowa foremka na czekoladki,ciasteczka czy większe kostki lodu (ta brązowa) ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- 250 ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- A nie chciałabyś 3 kompletów szklanek? u mnie tylko zajmują miejsce i się kurzą a Tobie z pewnością się przydadzą.
Odpowiedź nie zajmuje wiele czasu. Ja nie olewam nikogo, więc proszę o to samo! Ciuchy-buty-torebki-dodatki-dziecko-dom Kosmetyczny Książkowy Wish Edytowane przez vika09 Czas edycji: 2014-05-04 o 09:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Przybywam ze zdjęciami
![]() Stopki klik. Cienie klik. Z lewej u góry - beż wpadający w miedź, kolejno; powiedziałabym, że typowy taupe metalik[szarobrąz], burgund/bordo, niżej; grafit oraz butelkowa zieleń, której nijak uchwycić aparatem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie? ;-)
![]() |
#41 |
❤ bee happy ❤
|
coś za Jimmy Choo? Oddam co zechcesz z moich wątków
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Rozeznanie
|
biustonosze:
czerwony 30 granatowy 20 kremowy 20 nowy fioletowy 25 nowy z kwiatkami 40 świeczniki afryka 30 szklanki 6szt- 20 cień 25 maszynki 17 świeczniki; 1, 3 i 4 zdj. metalowe 2x8 i 2x5 okrągły z kulą 4, 2 zdj. 10
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Eveline Slim Extreme 4d argan oil termoaktywne serum wyszczuplajace antycellulitowe
Sylveco Brzozowa pomadka z betulina Angio płyn micelarny ubytek ok 15ml Sanre żel pod prysznic family ananas i cytryna Yves Rocher kawowy żel pod prysznic Nowy krem Yves Rocher Richie Creme 75ml Milczenie owiec Wirtuoz zbrodni Jeśli to za wiele, to bez ostatniej książki. Jak to widzisz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Rozeznanie
|
Nie wszystko jest moje a ceny podałam jakie są w internecie, poprzednio jak liczyłąm Twoje rzeczy to również z cen z neta. Dlatego też najlepiej byłoby się dogadać co do rzeczy ale nie tak że jedna będzie warta 30 a za nią zaoferuje się coś za 10
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
szukam dość pilnie:
-czarnego mydła -kosmetyków do włosów loreal professional -cieni do powiek maybelline color tatoo -cieni loreal infilible -kolorowych eyelinerów -kaw rozpuszczalnych -herbat lisciastych -power bank - przenośnych ładowarek
![]() |
#47 |
Zadomowienie
|
mam truskawkową YC
![]()
![]() |
![]() |
#48 |
Wtajemniczenie
|
Muciu,jeszcze raz spróbuję
![]() Coś u mnie za : 10.Pilomax szampon do wlosów jasnych 70g 11.Pilomax odżywka jw 70g balsam do ciała floslek opuncja i biała herbata RECEPTURY BABUSZKI AGAFII, MASKA WZMACNIAJĄCA KORZENIE WŁOSÓW, ROSYJSKA BANIA ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zadomowienie
|
przygarnęłabym light blue
![]() poza wątkiem z Twojej wish mam color tatoo złote ![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
W moim wątku pytałaś o So Elixir. Jest kilka rzeczy u Ciebie, które mnie interesują, ale potrzebuję dłuższej chwili do przejrzenia dokładnie wątku. Dam znać
![]()
Wymianka Edytowane przez evenstar Czas edycji: 2014-05-04 o 16:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Rozeznanie
|
Hej mam jeszcze tampony i lactacyd (dopisałam do swojego wątku) czy też chcesz?
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
podoba mi się
Prosalon Argan Oil Gold Shine Spray nabłyszczacz z olejkiem arganowym 100 ml Chantal ![]() ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- to może sobie coś dobierzesz?
![]() |
#53 |
Konto usunięte
|
coś za
3.Balea żel pod prysznic 4.Bielenda olejek do kąpieli mandarynka werbena 8.Balea żel pod prysznic 1 9.Balea żel pod prysznic 2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
ok, oddam cienie i kredkę jeśli jesteś zainteresowana, zapraszam na prv po wymianę adresów
![]()
![]() |
#57 |
Zadomowienie
|
Z Twojej wish mam syrop karmelowy - otwarty miesiąc temu, ubytek to mniej więcej łyżka.Data ważności do 2016
![]() ![]() Edytowane przez AudreyS Czas edycji: 2014-05-05 o 16:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Rozeznanie
|
Hej i jak wymieniamy się?
---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- Nie były używane, stały na regale za szybą. ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- chcesz też tampony i lactacyd? ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Ok, to czekam na odpowiedź czy chcesz też tampony i lactacyd. Jak na razie to chciałabym: 11.Eveline Slim Extreme 4d argan oil termoaktywne serum wyszczuplajace antycellulitowe 21.Balsam ujędrniający do ciała kolastyna 22.Dr Stopa balsam do zmęczonych stóp i nóg 7.Subrina Recept szampon do wlosow wypadajacych
![]() |
#60 |
Rozeznanie
|
mogę wymienić so elixir za revlon colorstay i tusz rimmel. jeśli pasuje to zapraszam na pr.
nowe Missguided,Zara, Asos, river isl., kosmet. MAC, Chanel,NYX https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post49195590 Kosmetyki naturalne Dushka, Chanel, MAC, Shiseido https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1215911 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:07.