![]() |
#31 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: MAJOWA wymiana u Ani:) ZAPRASZAM!!! :)
Coś za:
Lioele, Dollish Veil Vita BB SPF25 PA++ Lioele, Super Gold Snail BB Cream SPF50 PA+++ -SkinFood, Peach Sake, Silky Finish Powder- transparentny puder o brzoskwiniowym zapachu, myślę, że jest 1/3 a nawet więcej produktu w opakowaniu, mega wydajny |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam za to, że chwilę się nie odzywałam, ale zastanawiałam się, czy chcę oddać perfumy za kosmetyki i jednak chcę
![]() Lioele, Dollish Veil Vita BB SPF25 PA++ (Witaminowy krem BB), Gorgeous Purple - Light Beige (30 g, kolor wypróbowany tylko na ręce, zakupiony w sklepie internetowym) i chętnie bym go przygarnęła, ale zastanawiam się nad kolorem. Szukałam informacji w internecie, ale nie znalazłam odpowiedzi na pytanie, czy jest bardziej żółty, bezowy czy różowy. Możesz podpowiedzieć? ![]()
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() znalazłabyś coś u mnie za SkinFood, Peach Sake, Silky Finish Powder- transparentny puder o brzoskwiniowym zapachu, myślę, że jest 1/3 a nawet więcej produktu w opakowaniu, mega wydajny Vipera, puder- mozaika w odcieniu 101 (można używać jako rozświetlacz ale także jako bronzer lub zamiast różu), 11g, widoczne wgłębienie na środku, samego produktu na moje oko zostało 70% -Essence, baza rozświetlająca, użyta kilka razy w małych ilościach, pojemność 20 ml (opakowanie z pompką) -Essence, Wild Craft, cień do powiek z edycji limitowanej, kolorek to taki połyskujący beż, 3 g, użyty zaledwie ze 4 razy odpisz proszę u mnie zapraszam do obu wątków ![]()
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
Hej
Jeśli interesuje Cię woda termalna (widzę na Twojej wish), którą mam w swoim wątku to jestem zainteresowana cieniem stila ilimani. odpisz proszę u mnie ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- Tak, połowa, taka solidna jest tej mgiełki. W sumie nie mam tak dużo kosmetyków w domu:P mogę Ci zaproponować tusz Max Factor 2000 calorie , którego uzylam dwa razy po kupieniu , ale mam jakies 5 tuszy i boje się , że zanim do niego dojde wyschnie;p Mogę też dorzucić do mgiełki odlewkę Collagen Face Gel Larens , z tej samej serii co mgiełka (https://wellu.eu/shop/products/63/16...gel-100ml.html) tylko...... nie robiłam nigdy odlewki i bys musiała mi podpowiedzieć jak Ci to zrobić ![]() odp u mnie pozdrawiam ![]()
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
ak tak dziś przejrzałam rzeczy to nie za bardzo mam co zaproponować
![]() ![]() W każdym razie jest to zestaw z załącznika - jeśli to znasz lub slyszalas i chcesz, to to mogę dołączyć ![]() ![]()
![]() |
#38 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Nic niestety nie widze w zamian
![]()
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Tak, to ten
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Wtajemniczenie
|
Tyle, że to bioderma 500ml, większa pojemność
![]() Róż mac oddam za inny róż mac. ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Może ew jeszcze coś sobie dobierzesz? ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Mi pasuje ![]() ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- A, jeszcze zapytam - akceptujesz formę wysyłki paczkomatami? ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Oj to muszę się zastanowić czy mi się opłaci - będę musiała sporo zapłacić za przesyłkę. Przeliczę sobie i dam znać jeszcze dziś ![]() A daty podam wieczorkiem - teraz nie mam do nich dostępu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zadomowienie
|
hej ! interesuje mnie Lioele, Dollish Veil Vita oraz Biotherm, Purefect
![]() |
#46 |
Wtajemniczenie
|
A za samą biodermę?
Bo jak ja policzyłam, to nówkę bb kremu mogę mieć za 14,22$*3,05=43,38zł Tak samo ty możesz kupić biodermę za 55-58, ja płaciłam ok 65zł. Wymienię się, ale tylko za biodermę ![]() ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- 10/16 Jaka data ważności bb kremu? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Konto usunięte
|
Niestety nic, pozdrawiam!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
każdy mój koreański kosmetyk ma datę, więc też ten powinien mieć... niestety w ciemno go nie wezmę, może zrobić mi zdjęcie denka i przy okazji wnętrza żebym zobaczyła ile go faktycznie jest?
![]() |
#52 |
Zadomowienie
|
hej, ale niestety nie widzę nic co bym mogła dobrać za DW light...
![]() |
#53 |
Wtajemniczenie
|
hej, niestety nic nie znalazłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Wtajemniczenie
|
Hej, coś u mnie za puder Clinique?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
Zerknęłam na szybko, bo właśnie wychodzę i podoba mi się odżywka Sally Hansen do paznokci
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Wtajemniczenie
|
A możesz mi trochę przybliżyć kolor i odcień, bo zapomniałam dzisiaj sprawdzić
---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Uwielbiam ten puder i dlatego napisałam, ale miałam przedtem kolor 08 i widzę, że ten jest trochę ciemniejszy. Akurat byłam dzisiaj na zakupach w Sephorze i nie wiem jak mogłam o nim zapomnieć ![]() Poszukam gdzieś swatchy i dam znać |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Wtajemniczenie
|
Osobiście w trakcie kuracji poleciłabym Ci CC Clinique (wysoki filtr, nawilżający, lekkie-średnie krycie), ale ma średnie oceny na wizażu. DW zdecydowanie za mocny, przecież za chwilę nie będziesz miała czego przykrywać
![]() Pomyśl co byś chciała za puder, bo narazie ciężko mi się odnieść do ewentualnej wymianki ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Widziałam, ale ciężko mi oceniać, bo jestem tak biała, że większość firm nie uwzględnia takiego koloru ![]() Chyba obie musimy się wybrać do półki Clinique ![]() ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Spokojnie, to nie są świeże ryby, żeby miały się zepsuć w ciągu tygodnia. Lepiej się upewnić niż potem żałować. Możesz mi jeszcze tylko podac kod produkcji? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Wtajemniczenie
|
No właśnie, a co byś chciała?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:41.